46061
.
  • [NST]Cifu
    Hmmm... Most ötlött fel, hogy lehet, hogy éppen a súly a probléma? Na ezt mindjárt ki is próbálom...
  • [NST]Cifu
    Úgy vettem észre, hogy az Ishima és Shumitsibu kocsik kevésbé borulnak, mint a Duhen vagy a Baiern. Kár, hogy jó 200-300 kg-al nehezebbek...
  • [NST]Cifu
    Na, amire megfogalmaztam a hozzászólást, már nem is aktuális :)

Amúgy az elfogultsáról annyit, hogy volt alkalmam látni, milyen képminősége van egy FX5900 Ultrának Detonator 51.75-ös driverrel, tehát nem az újamból szoptam a véleményem...
  • Alexease
    De van meg egy-ket dolog a hangokon es a gumikon kivul, ami elvileg meg van/lesz, csak idohiany es egyebb miatt nem kerult eddig bele.
    Pl. a SwayBar-ok. van nehany most is, csak nem elerheto. Pedig a borulasok miatt nem artana. De ilyenek meg a lathato szelvedo tores - pokhalozodas;))) - a kulonfele uthangok - aszfalt, fu, homok, salak stb. Vagyis, tudna meg nehany dolgok a program, csak hat a Value-Time...
  • [NST]Cifu
    Banyek, néz teszteket TE, a független site-ok mind megjegyzik, hogy az új Detonator-okkal a képminőség drasztikusan leromlik, mivel csak így lehet normális FPS-t kisajtolni az FX szériából!

Persze sok site csak az FPS adatokat nyomja ki, dehát az FPS már régen nem minden!
  • Alexease
    Megneztem a gumikat. Franyon van (lesz) minden. Egyszeruen hianyzik olyan ~180 script (cfg, class) ;DDDD
  • Fefe
    Pedig a külön hangok nagyon tutik lennének
  • Alexease
    Felejtsuk a hardware-t es nezzuk a gumikat;))
    Valszeg ez is meg fejlesztes alatt van, mert 27 gumit lehet venni a katalogusban, de a jatekban 214 gumi modell talahato!! Script-bol is csak 27-27 van.

Ez most vagy bug, vagy ugyanugy nincs kesz meg, mint az autonkent kulon motor-, kipufogo-, dudahangok, stb. (A hangok is megvanak, vagyis a script lehetoseg OK, csak nincsenek meg az autokhoz a hangok.)
  • Alexease
    Neked eleg tenyerbemaszo stilusod van
  • Alexease
    Mostanaban az Nvidia nagyon gaz. Valszeg ugy jar mint megboldogult Voodoo. Tul nagy arcuk lett, mindent ok akartak, aztan adtak nekik;))
    Valszeg az ATI most nagyon jon, elofordulhat hogy "valtas lesz";) Bar eddig, meg nem lattam tokeletesen mukodo es kompatibilis ATI-t, de ez annak koszonheto, hogy nem is nagyon izgatott, a masik hogy foleg Nvidiara optimalizaltak. De ha igy megy tovabb, meg egy ev, es talan mar meg merek venni egy ATI-t is;))
    (Mivel jelenleg, nincs a piacon elfogadhato Nvidia!)
  • [NST]Cifu
    Felejsd el az FX sorozatott! Ebbe beletartozik az FX5900 is!!!

1.: A régi driverekkel (Detonator 4x.xx) a Dx9 teljesítménye FELEAKKORA, mint a 9800Pro-knak, és az egy éves 9700Pro is porba alázza...

2.: Egyes új drivereknél (Detonator 51.xx, és állítólag az 52.xx is!) a teljesítménye már eléri ugyan a 9800Pro-ét, sőt, magas felbontásban, és 4xAA/8xAF mellett le is veri azt, csakhogy ennek az az ára, hogy iszonyatos módon lebutították a képminőséget, ami miatt egyes HW tesztoldalak egyszerűen bojkotálni kezdték az nVIDIA kártyákat, mivel gyakorlatilag driver alapú csalásról van szó!!!

Ergo kerülni az FX szériát...
  • Alexease
    Ez a jatek miatt nem is eri meg video kartyat cserelni, mert abszolut nem hasznalja ki. Csak processzor ehes (sajnos).
  • Alexease
    Igen az FX sorozat alsoresze olyan mint a Gf4MX. A technika meg van, de a sebesseg az sajnos nem az igazi. Persze, a csucs az mar jo, de annyiert...
    Csak ha valaki most akar Gf2-rol fejleszteni:
  • [NST]Cifu
    Ha jól emlékszem, mintha sok Dx9-es meghívást csak szoftveresen támogatna, emiatt is olyan gyenge a Dx9-es tesztekben...

Amúgy azért az árért, amiért vesztegetik, lassan már megéri (sok helyen olcsóbb, mint a Ti4200 vagy a Radeon 9000...) :))
  • Alexease
    Nagyon lenyomjak. Egyedul a DX9 es a PixelShader2 ami uj, de azt meg nem hasznaljak meg (ertelmesen). Es az eddigi tesztek alapjan, nincs is kulonbseg (normalis gepen, jatekon).
  • [NST]Cifu
    Szerintem kerüld, a Ti4200-esek lenyomják...
  • Fefe
    nekem meg egy bd7II-es abit,521 ram,intel 2.0ghz,valamint egy Geforce 2 Gts 64mb konfiggal nyomom és nálam is csak akkor szaggat be egy kicsit mikor nagyot borulok,amúgy mind a nappal és mind az éjszaka tökéletesen fut.
    Ja Xp+Sp1+Dx9a van fennt
  • FPS Man
    Mennyire jo az az Fx5200 as? Csak kiváncsi lennék...
  • yimmi
    Üdv! Meg tudja valaki mondani nekem hogy a játékbn szereplő kocsikat mikről modellezték? Melyek ezek az autók a valóságban? Vagy esetleg kit tudja ezt nekem megmondani...
    THX
  • FPS Man
    Hm oké..Hát reméljuk h sikerul nekik. ez máris hatalmas lépés volt h egyáltalán játszhato, mert szerintem abban egyet értunk h katasztrofális volt...
  • Alexease
    Ezt sajnos nem tudom;( Ugy nez ki, ez nehez ugy. Bar dolgoznak rajta, de hogy mennyit fog gyorsulni, azt nem tudom.
  • FPS Man
    Oké, de azért ezt nmileg fogják javitani nem? Mert ha már belerakták ezeket a funkciokat akko ne keljen mar kikapcsolni oket nem?

Ui.:A lát táv minimumon van...
  • Fefe
    Ugyain így jártam én is. Marha pipa voltam :)
  • FPS Man
    Amugy bocs, nem pirelli hanem Goodyear Eagle F1...
    Sorry, de engem érdekelt a téma, ezért utánna néztem...

Goodyear Eagle F1
  • Alexease
    Kapcsold ki a gyalogosokat - ha bent vannak -, vedd le a forgalmat 20%-ra, latotavolsagot 200m-re.
  • FPS Man
    2gb minimumra van állitva és 512ddr ramom van(Asus a7v333-x
    Athlon XP2200+ XFX Geforce4 Titanium4200 Turbo, Maxtor 120Gb+Maxtor 20Gb Soundblaster Player 5.1)

Szoval szerintem a memoriabeállitásaim jok...
  • Fefe
    Ja nálam is. Pedig 1x már sikerült úgy összeraknom,hogy 350 mentem vele,csak az a gáz,hogy elfelejtettem,hogy miket raktam bele
  • [NST]Cifu
    SLRR kerék 1SLRR kerék 2
    SLRR kerék 3

Bocsi, de szerintem ez felesleges - egyszerűen túl egyszerű a mintázat a játékban, hogy ilyesmivel érdemes legyen foglalkozni....
  • Devil_Gy
    Memória hiány lehet a bibi!!
    Vagy kicsi a lapozófile!!(Xp-n, win98-Me virtuális memória)
  • Alexease
    Csinaltam 4 markat, de nem hasznalja a game - vagy en meg nem talalkoztam vele - csak kettot (sport, track).
    Amit gyartottam:
    Slick: Bridgestone
    Sport: GoodYear
    Stock: Pirelli
    Track: Michelin
  • FPS Man
    Nem arra a toltésre gondoltam,(a chrome c jaték akár egy percet is tolt pálya elott)hanem menet kozben meg mindig sokszor van az h beakad a játék egy pillanatra ahogy beletolt a vinyoba... de lehet h csak nálam van valami gond?
  • FPS Man
    Szerintem a gumik mintázata nagyjábol erre hasonlit...

Pirelli

Kinek mi a véleményye?
  • [NST]Cifu
    Tény, hogy sokat tölt, még egy erősebb gépen is jó 15-20 másodperc, amíg bejön a város...
  • FPS Man
    Egyébként még mindig nem játszom normálisan csak autoépitésre megyek, mert meg mindig kevésnek találom éjjel az FPS-t és nappal is tul sokat tolt gép... Vagy csak nálam??
  • FPS Man
    Szheeenzácihooosak a gumijaid Alex... De mondjuk mi lenne ha raknál bele egy 3 dik fajtát... Mondjuk Pirelli.
    Ugyanis az én meglátásom szerint a legtobb gumi mintázata az SL2 ben a Pzero-ra hasonlit...
  • [NST]Cifu
    De lehetne még sorolni...

Ráadásul amikor eleddig egyetlen 1x sikerült Pink Slip-be kihívnom egy GTIII.-at, akkor meg sikeresen kifarolt a Baiern DevilSport, és körbecsókoltam egy villanyoszlopot...
  • Devil_Gy
    Ja és persze a Mc Gt LE-ről meg se feledkezzünk!!
  • Devil_Gy
    Persze ezzel nincs is baj!! Csak én szeretem tudni hogy miért szenvedek!!!
  • [NST]Cifu
    ..........

Autót hol tudsz venni? Két helyen. Az egyik az autószalon (ahol új autót tudsz várásolni), a másik meg a használtautókereskedő. Viszont a 2.1.4-es patch óta ezeknél ultraritkán változik a felhozatal. Tegnap kínomban már olyat csináltam, hogy egy órán (valós egy órán!) keresztül mást se csináltam, csak boltból ki/boltba be. Ez alatt a jó óra alatt az autószalonban Baiern CoupeSport 2.5, Einvagen GTK, Ishima R300, Shumitsibu WRZ/WRY és SuperDuty 750-et láttam csak, a használtautókereskedőnél meg MC, MC-B, SuperDuty 500, Baiern CoupeSport 2.5, Nonus GT, Duhen 1.8 és Shumtsibu WRZ/WRY-okkal találkoztam csak...

Nehogy GT2, vagy GTIII, de még egy Duhen 2.0-ás, vagy 2.2-es, vagy egy WRX-et sem láttam!
  • Devil_Gy
    Persze nyomok majd képet de most éppen a melóhejen csücsülök és ott nem tudok a játékkal bütykölni!!!
    De este felnyomom a képeket!!