46061
.
  • FPS Man
    És a 45.33 as mijen?
  • Alexease
    45.33-as a legujabb, azzal erdemes probalkozni. De ha kell, nekem meg van az 52.13-as, ami az FX tuning;))) Alitolag 20-50%!-al gyorsabb (lattam tesztet). De valszeg, ez a grafikai butitos;)
  • FPS Man
    PLZ help!!! Kellene Detonator 5x.xx driver! Honnan tudnék szerezni? (Tudom h offtopic de PLZ)
  • FPS Man
    miben jobb az Emer Gt2??
    Azon kivul h nagyon ritka...
  • Stranger
    még nincs, de most fogok nekikezdeni a rocnak, ha lesz felrakom
  • Stranger
    Na most valaki egy GTIII-at
  • [NST]Cifu
    THX
  • Stranger
    Emer Nonus GT2
  • Devil_Gy
    Na ha minden igaz akkor a hétvégére sikerűl felraknom az új oldalt! Kicsit kedvemet szegte hogy nem kompatibilisek a patch elötti mentések, autók a mostanival! Szóval nekiálltam újracsinálni és ha lesz elég időm akkor már vasárnapra fennt lessz és tele lesz stufokkal!:))
    (reméljük)
  • Stranger
    De ha valaki tud egy GTIII-as Baiernt akkor annak nagyon örülnék.
  • Stranger
    Nekem a Baiernem abszolút nem borul, pedig semmi extra: GTIII futómű, lengéscsillapító, elől 6,5 hátul 7,5 rugók, elől 255-ös, hátul 295-ös gumik. Múltkor 300-nál sikerült keresztbe rakni, de nem borult meg.
    Ja nekem van egy emer GT2-esem, ha kell felteszem valahová.
  • Devil_Gy
    Csak elég gyenge a wheel cucc!!
    De már tervben a refresh!!
  • Devil_Gy
    Na ja! Én inkább a kormányos visszaengedős lenyúlkálós stílust kedvelem!!
    Szerintem annak van egy feelingje!
  • Redfox
    Én pedált nyomok, de nincs váltóm, pedig úgy biztos gyorsabb lenne!;)
  • Alexease
    Minden szamit. Foleg ha valaki hasznal ABS-t vagy ASR-t, automatavaltot, mar teljesen mas ertekek jonnek ki. Es ott a kormany segitseg - vagy mi - az meg olyat rangat a kormanyon, hogy szornyu. Az ilyen(-ek) azonal OFF! ;)

Ezert sincs sok ertelme az osszehasonlito idoknek, mert valaki pedalokat nyomogat, valtasnal vissza (kell) engedi a gazt, es "lenyulkal" a botvaltohoz, valaki meg rafekszik a "felfelenyilra", aztan annyi...;)
  • Devil_Gy
    Warezcenter! Fizetős de szerintem megér 4-500 Ft-t!
  • Alexease
    Nincs Demo, Value (Budget) jatek!
  • Devil_Gy
    Bár lehet hogy más a vezetési stílus!!
  • Devil_Gy
    Igen!!
  • Alexease
    Az a "gatlo" a lengescsilapito????
  • Devil_Gy
    Az az érdekes hogy nekem a baiernem gt3 rugokkal és gátlokkal van felstuffolva mégsem borulgat!
    Pedig néha cibálom rendesen!!!
  • Alexease
    Mondjuk ez a borulas lehet hogy relativ. Az enyemmel ~100 kornyeken tudok cikazgatni, csak csuszik, alaszedi a kerekeket, tartja az utat, de nem iagazan borul. Meg 180 kornyeken is lehet "szlalomozni". Persze 200 kornyeken, egy enyhe ivu folyamatos kanyar, vagy elesebb kanyar kozben, ugy 100-nal egy kezifekes poccintes, azert borulashoz vezethet;))

nem irom le mi van benne, inkabb nezd meg ha erdekel;)) Alexease Duhen (LoadCar!)
  • bodesz
    na mostmár nem szagatt :D jeeeee dejó
  • Alexease
    Sajnos a ROC-ot meg nem igazan teszteltem, nem igazan rajongok erte;( Sokan panaszoltak, valszeg palya vagy AI bug;((
  • bodesz
    jaj már írták!!!
    bocs bocs bocs
  • bodesz

Mini :D
    tölsd le!(nem válalok érte felelöséget)
    egyébként innen lehet letöheő
  • bodesz
    bizonyára észre vetétek hogy nem voltam itt kb 2 napja ez azért van mert most kapatam egy p4 2500 Mhz ez gépet :D
    most nézem vele meg az SL2 öt
  • [NST]Cifu
    Kipróbáltam:

Duhen 7"-es, 4x.xxxN/m-es rugók, Duhen 6000N/m-es lengéscsillapítók, de továbbra is borulékony... :(
  • Rosco
    Még a videókártyákhoz:
    én egy Ati 9200-sel tolom a játékot. GeForce-ot cseréltem le, de szvsz sokkal szebb az Ati képe.
    1,4 Athlon Thunderbird a procim, nem mai csirke, de abszolút kúl a játék. Nappalra sikerült úgy konfigolni, hogy 18-26 FPS között megy versenyben, éjjel pedig 25-30 körül. Ja és a látótáv 300 m.
  • CCke
    Redfox! Küldtem képeket, remélem tetszik...
  • Alexease
    De amivel problema lehet az a Bump/ReBump resz. Nem tudom hogy vannak beallitva a lengescsillapitok, de nekem a reBump resz neha-sokszor kevesnek tunik, foleg a "sportosabb" felfuggeszteseknel. Nagyobb sebessegnel, kissebb mozdulatra is megbillen kicsit a kaszni, ami nem gond, csak mint ha lassan allna vissza. Ami neha gaz, mert akkor lenne jo a tapadas, ha puhabb rogokra es kemenyebb lengescsillapitokra epitenem az auot.
  • [NST]Cifu
    Akkor tárgytalan :)
  • [NST]Cifu
    Javítok: könnyű kocsi + széles kerekek ELÖL

Duhenre felraktam előre 225-ös kerekeket, mire egy nagyságrenel kevésbé akar borulni...
  • Fefe
    Hát nálam is ami jól össze van építve az kb 11.sec-es gyorsulást produkál,de viszont nem borulékony.
  • Alexease
    Es azzal az autoval van a 10,5-os gyorsulas, ami a videoban van. Semmi drag meg gyorsulasi beallitas, utcara van beallitva.
  • Fefe
    Ez így igaz
  • Alexease
    Es ezert is csinaltam multkor a videot, hogy en nem igazan tudtam megboritani a az ertelmesen felepitett autot.
  • Alexease
    Ezt mar jo multkor irtam;)) Csak utana meguntam, mert jottek maganba, hogy a Golf a 21" hordokerekkel miert borul. Azeee;)
  • [NST]Cifu
    Hát úgytünik, megvan mi a borulás oka: könnyű kocsi + nagy kerekek.

Vettem egy alap Baiern CoupeSport 2.5-öt, rá a előre 11x19-es, hátra 13x19-es felnik, elöre 255-ös, hátra 275-ös kerekeket, és még 120-as tempónál is lehetett vele kanyarodni, míg a lekönnyített DevilSportnál ugyanezeken a kerekeken/felniken már 60-as tempónál nekiáll kétkerekezni egy-egy kanyarodási kisérletnél...
  • Alexease
    Valszeg a "rally" mivoltuk miatt vannak igy.;)