46061
.
-
LoL :)
Tényleg, mekkora textúrákat támogat max. a játék? Az ilyen helyekre mehetnének komolyabb textúrák is... -
nem érted hogy nem lehet mail ben küldeni filek et maximum ha camuflage val van meg csinálva mert akkor 1 kép formájában küldi el és utána ki kell csomagolni de ez bonyolult -
nem mondjad hanem add a savet
ezt mindenkinek mondom had nézzük meg :D -
Az ém Mc-m 905 pacis, elég aszfalt szaggató :) -
Mennyivel kulturaltabb igy a fal. Pedig csak egy "szar" textura kerdese volt. Valszeg, re-texuring-project lesz az egesz, ha kijon a vegleges;))
-
Van FAQ az oldalamon, de ugynez ki boviteni kell. Sokat sporolunk vele;)))
SLC GyIK;) -
Redfox #21907 Nagy haszna lenne az biztos.:) -
Redfox #21906 Bodesz: mail ment. -
Kellene csinálni egy SLRR FAQ-ot :D -
Sehol :D
Fogod, rászereled a motorra a NO2 rail-t, utána FINE TUNING (a felső gomboknál a csavarkulcs meletti) ráböksz a NOS rail-ra, elhúzod jobbra (így álítod be, hogy mennyi NOS-t adagoljon), mondjuk úgy 300+ értékre, utána berakod a palacokat a kocsiba, és hajrá... -
én is rájöttem mindenre max 1 nap alatt -
Redfox #21899 Ok, pill.
Alex: Légy szíves dobjál meg egy yotta mentéssel, hátha úgy müxik. Előre is thanks!;) -
Basszus, ha nem lenne internet, nem tudnal semmilyen jatekkal jatszani?!?!?! 
A nitro a legegyszerubb.
Nem hiszem el, hogy minde nap egyszer el kell mondani (aztan a tobbit...). -
badge-t??? és honnan vannak azok a kerekek??? -
Nincs tobbi, ennyi. Nyomd az N bill.-t! A finom hangolon a rail-en allithatod a mennyiseget. -
Miket lehet talalni a "roncstelepen" ;))))
-
ja rájöttem.
annak a save add oda PLS -
az mc milyen autó mert most nem ugrik be??? -
Redfox #21890 Vettem egy mc-t és röpke egy óra alatt egy 600 Le-s aszfaltégetőt csináltam belőle:)))))) -
Na PLS!!! -
valaki tud savet adni 1 superduty ról ami coolosan gyorsul és megy -
SLC -
Versenylovakat a kocsiba! -
:) -
nékem is pacit :D -
-
Szeretem a pacikat! -
Sok pacit nekem! -
valaki tud savet adni 1 superduty ról ami cool osan gyorsul és megy -
TWINTURBÓS DevilSport?!?!?! 
Akaromkellazonnalkéremszépenmoströgtön
-
TwinTurbo izgalmas lehet :) -
Es hogy felcsigazzam a kedelyeket: A Baiern-bol tobb van, csak meg mindig bugos/nincs kesz!!!
- Baiern CoupeSport
- Baiern CoupeSport GT III
- Baiern CoupeSport Turbo
- Baiern DevilSport
- Baiern DevilSport Turbo
- Baiern DevilSport TwinTurbo -
FPS Man #21872 Aha, értem... koszi -
Igazából a kaszni maga nem jobb, mint a Baiern CoupeSport 2.5, viszont van egy igen érdekes tulajdonsága: ennél a kocsinál sikerült eddig elérnem eddigi legalacsonyabb hasmagasságot: 1,6 inchet!!!!
Igaz ez egyben azt is jelenti, hogy pályaautónak kitűnő, ellenben az utcára rémálom :)) -
Redfox #21870 Ok megnezem megegyszer, thanks. -
A patchek utan masoltam be. Nekem nincs gond vele. Csak uj Career-t kell kezdeni. -
Redfox #21868 Alex: Neked hogy van fenn a Yotta? Mikor tetted fel, peccsek előtt, után? Én most feltettem, de a yotta.rpk az benne van a mappában, míg a többi kocsinál kint a racers-ben, ezt is kiteszem oda, de akkor meg intró után kidob. Ha benn hagyom akkor megy a játék, de én nem találom a boltokban, ez hogy van? -
Frissitettem a Duhen-t is, ha kell valakinek (kimaradt egy-ket alkatresz - szelvedo, ablak, difi stb.:-). Allitottam a valton, aki akar, gyorsulhat is vele;) De varosra van, nincs drag futomu meg ilyesmi;)))
Alexease Duhen
-
Igen erdekes, de kicsit gusztustalannak is hivhatjuk;)))
Szep nagy, full, WDM driveres, WHQL-es. Az a erdekes, hogy installnal, mar csak az FX-eket sorolja fel;) De felment Gf4Ti4200-re. Eddig tokeletesen megy, es mintha gyorsabb is lenne. Kepminoseg ugyan az, ezen nem rontottak;D -
Redfox #21864 Frissítés a Street Legal Picture Site-on.