46061
.
  • Devil_Gy
    Jó a nitros móka de próbáld meg hogy pl: a sumira 2 turbot lehessen rakni!Vagy két nitro befecskendezőt!!
  • bodesz
    a rugóknál mindig 1 picit beljebb kell katintani nekem így elsőre szokott sikerülni
  • bodesz
    akik utálját hogy elfogy a nitró most 1 badge ba raktam nitrókat
    és ezt a kocsit külön kellet belerakni a játékba nehogy valaki elgezdje kérdezgetni melyik a badge
  • Devil_Gy
    Mert hiearhikus az elrendezés! Elöszőr a kerekeket kell leszedni utána a fektárcsa-rugó-gátló-felfüggesztés!
  • Devil_Gy
    És azokat pedig itt találod:
    SLC
  • Devil_Gy
    Jaja de kell hozzá nocd crack is ha nem az iso-t töltöd!!
  • bfg900
    Nos az einvagány szemmel láthatólag egy golf, az meg elsős lehet.
  • bfg900
    Na tegnap egy vidám fél órát töltöttem el azzal, hogy először 19es, aztán 20as vagy 21es kerekekkel szereljem fel az MG hátulját, de a jópár vásárolt felni, amit próbálgattam teljesen inkompatibilis volt az összes lehetséges gumival. Érdekelne, hogy ez mér is van :)
  • Devil_Gy
    asszem az ein elsőkerekes!
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Hol tudnám megnézzni azt, hogy az einvagenem első vagy hátsó kerék meghajtású? Segítsetek pls köszi
  • Devil_Gy
    Bocs! Mocit!
  • Devil_Gy
    JAja! Lássuk a macit!
  • Kicsirigo
    Erre kiváncsi vagyok
  • Devil_Gy
    http://warezcenter.cjb.hu
  • FPS Man
    Udv all! Miért nem tudom festeni a badge fo kaszniját???
    Alex elkuldenéd nekem mailben az uléspozicio javitását a Badge-hez?

[email protected]

koszontem
  • Fefe23
    Természtesen a +os a felni akkor nem valószínű hogy a kaszni széléig fog érni a kerék, mert akkor a csatlakozási pont miatt a kerék befelé fog vastagodni nem kifelé.
    (Remélem érthető, de én sem tudom jobban kifejteni) ;)
  • Fefe23
    A válasz egyszerű, a - azt jelenti, hogy a felninek kifelé van pereme, a + az meg azt, hogy befelé peremes, tehát ha +-os kereket teszel fel akkor a felni küllői a gumi szélétől kell hogy induljon.
    Remélem érthető a grafika amit mellékeltem, kicsit kezdetleges, de most csak ez van
  • Devil_Gy
    Azt hiszem azt jelenti hogy a tengelyhez képest kiljebb vagy beljebb áll a felni!
    Remélem erthetően írtam le!
  • Devil_Gy
    És mégegyet! :)))
    Csak egy kicsit hosszúnak találta a verdát!!
  • Devil_Gy
    A devillel ment egy izmosat és nem bírta megfogni!!
  • Devil_Gy
    Az egyik Clan-társam bütyizett két autót!

• Devil_Gy
    Jó lett a vedejó csak egy kicsit szaggat!!
    De jó!
  • SecMan
    "Igy 1/4mile 6.5sec" Hogyan? Mit változtattál?
  • Alexease
    Ismet egy kis gumiegetes;) Csak kicsit megvagva, kicsit zenevel;))
    SLR Badge Movie, AVI, 7,5 Mbyte, DivX 5.03
  • PSY28
    Doni hatvazz az a motor mar tul durva :DDD
    Eloszor probaltam hogy csak hatso kerek hajtas, de nem lehet megfognia kocsit mert 6-ik sebessegben is kitolja a segget szal marad a 4WD... Igy 1/4mile 6.5sec...

Dani az a szal 277 a te presztizsed a 477 meg a kocside ...
  • dtk1985
    Kossz a valaszt vegre tudom mi az az ET. A 295 es 255-ost enis ismerem csak aszittem van mas is mert par oldallal visszab irta valaki hogy a 285/20 R19 es a 255/20 R19 az idealis meret. Az nem tetszik a 255-osben hogy 25os profilu es ha elore rakom akkor az eleje magasabb lesz mint a kocsi hatulja es az hujen nez ki
  • Bandeeka
    einvagen az első vagy hátsó kerék meghajtásu? én nemveszem észre és most tunningolnám a futóművet...
  • bodesz
    én is így kezdet kb 3-4 hete de már majdnem mindenre rájötem csak kb 1 hete nem értem azt hogyan lehet ilyen 700-800 pacis motorokat csinálni jó nekem csak véletlen sikerült egy 762 pacis Baiern t csinálnom :D
  • bodesz
    nem baj de mielött megkérdeznéd azelött tanulmányozd a hibát
  • SecMan
    Slim gumi-ból 295-ös és 255-ös szélességű van csak 19"-os felnire. Amúgy az összes gumit a Tyres-nél(lapozni is lehet:)) megtalálod, légy egy kicsit figyelmesebb. Az ET minnél mínuszabb(ejbeszépmagyar) annál kijjebb kerül a felni a kocsihoz képest. vagy valami ilyesmi.
  • CCke
    Ez aztán az önkritika! Bravó :)
  • Bandeeka
    Én hüje fax geci láma:) Bocs hogy szidom magam de bodesznek igaza volt. Én vagyok a farok nem olvastam el figyelmessen mit ír ki:)
    Bocs hogy ilyen hüjeség miatt írtam.
  • dtk1985
    Hol talalok a jatekban R19 20-as profilu gumikat 285 es 255 szelessegben? Mar tobben is irtatok de en csak egyetlen 20-asat talaltam azis 295-os volt. A felnikkel is igy vagyok. Kulon kell ilyen meretueket a jatekba rakni vagy mi? Amugy a felniknel mit jelent az ET 0, ET -20, ET -40 stb.?
  • bodesz
    ja nem írtam ki hogy ez az esti versenyekre van
  • SecMan
    Megnéztem nitroval: 8,9sec 1/4mile... nemtom mi a gigszer, de ha esetleg megtalálod akkor szólj. Küldtem privátot...
  • PSY28
    Darko felraknad a 800 pacis SD-t ????
  • PSY28
    Bobesz az az 1.143 az eleg jo :D most szenvedtem hogy megdnocsem de a regi rekordom kozelebe sem ertem ... WAHAHA
  • SecMan
    Talán rakjál bele connecting rod-ot, keresd ki a catalgusból a motor main parts-jainál.
  • PSY28
    nincs benne a dugattyukat toligalo szirszarok (en sem tudom hogy hivjak igy hirtelen) de akkor valoszinu dugattyuk sincsenek a kocsiban
  • bodesz
    kérjük bénák vagy akik nem tudnak angolul minimálisan vagy lealábis az alkatrészek neveét azok kíméljenek minek mert nagyon kezdők ugy látszik