46061
.
-
Csak annyit szólnék hozzá a vitátokhoz, hogy a csaítelés tényleg lámaság, mert nem vagy képes megküzdeni a dolgokért, másrészt meg azért regelj, hogy emberszámba vegyenek a fórumlátogatók. Ha nem vagy képes állandó névvel kiállni a nagyközönség elé, akkor menthetetlenül meg fognak gyanusítani azzal, hogy folyton más más nevekkel jössz fikázni, ha az egyik név már túl égő. Amúgy tényleg azt mondom, hogy tűrtőztesd magad, az ilyen stílus nagyon nem nyerő. -
Én nem téged fikázlak,(elnézést ha megbántotalak)csak bejössz és egyből azzal kezded,hogy Lamer csítes stb..Holott ez az egész játék már arról szól,hogy ki melyen gépeket tud összerakni ahhoz meg hát pénz kell.De különben meg van olyan mentésem is ami csít mentes. -
Igen leírhatod a véleményedet de nem ilyen formában. -
Igen büszke vagyok rá mert nem vagyok olyan fasz LAMER mint te. Neked úgy látom a gumiszoba való inkább,és légyszíves ne rombold szét a forumot az ilyen hozzászólásokkal.
De nem is tudom mit foglalkozok unregel -
Ja és mielőtt ilyen hozzászólásokat ejtesz előtte illik reggelni magad. Nem pedig egyből a fikázás. Amúgy meg mindenki úgy játsza ahogy akarja -
Miéert téged idegesít? -

na ha ez beön akkor he kell wicer mejd tölsd le aztán rakd be ideiglenesen a nicsk helyére amint tudod vagy csinálj egy ujat -
Nekem most fas.án törnek a kocsik. Ezzel most borultam az éjszaka leple alatt. Még az ülés se maradt meg:)
-
mentem nascar 2004 ezni (most) na csá all max 1 óra azt itt leszek -
nehéz így elmondani próbálkozni kell meg kérdezz másokat mert én sem értem nagyon sajna -
tudtad hogy 7wrz s vagyok??? vagy nem ismered azt az oldalt??? -
mákos én év vesztes vagyok vagy mi de nem buktam :) -
én 6. osztályos vagyok.és te?? -
12 -
menj el ide és nézz jobban körül
hány éves vagy? -
de most nem akarnak törni a kocsijaim nekimegyek a falnak 400 az és ugyan úgy megy csak -1,2 spoiler az kész pedig 2-3 napj akorát törtem az egész kocsi kb 5% lehetett :( :D -
jah, és bocs hogy egy hibát közölni mertem, nehogy véletlenül is megpróbálhassák kijavítani, ha még foglalkoznak vele. -
1. mintha az egyik oldalon már egyszer így lett volna berakva kép
2. most tudtam meg(utólag:)) hogy hogy lehet egymás mellé berakni képeket
3. ha lehetne szerkeszteni a hozzászólást akkor megcsinálnám úgy ahogy neked tetszik.
4.
-
Ok nyomasd :) -
dee neeeeee
most mit csináltál a forum al nem tudtad volna 1más alá rakni a képeket :(

-
gondolom a fórum főoldalán a bal oldalon... -
Alexease: nemtom mennyire érvényes még a bugreport, de érdekes jelenségre lettem figyelmes az egyik út egyik szakaszán, Superdutyval és Baiernel is produkálta:

A kocsi mintha valahova felakadt volna, + mintha hatalmas buckák vagy tárgyak lennének az úton, úgy megdobja a kocsit. -
Bigfoot-tal akarsz gyorsulni?? :DD -
Valaki legyszi irja mar le hogyan lehet atlepni a masik klubba. -
Tuning alatt gondolom nem azt érted hogy a vásárolt kocsin szinte mindent lecseréltél?
-
Jo autot nem nagyon tudsz venni, csak epiteni. -
huh nekimentél a korlátnak mert nekem ilyenkor a motor meg minden kiszakad de a csatornában nagyobat lehet balesetezni minnyirár csinálok róla képet is :D -
innen -
Hi! Badge-t honnan lehet szerezni??? -
Látod annyira beleéltem magam:)),hogy ez lett a vége:
Pedig most építettem. 3 gyorsulást bírt :)) -
akkor 2 ből indulj vagy gyorsan válts -
Ezt most mentem.Tudom nem a legjobb,csak marha bénán tudok indulni :)
-
már vagy 20 szór adtam
katt ide ha kell
ez ma 2. alkalom hogy adok -
A legujabb patch van fenn, de elotte is es most az uj patch-el is ez a helyzet. :((
Nem akarnak versenyezni. Jo lenne mar pink slips-ben nyomni, ezek az 1000 dolcsik nagyon kevesek, de az autom kopik tole. De szamomra igy itt veget ert a jatek, mert nem hajlandok kiallni ellenem :(( -
Azért ez se rossz 130-nál :)
-
egyenként -
Ha felrakom a redlinet arre mehet egybol a legujjab patch vagy egyenkent kell felrakni az összeset? -
hahó itt vagytok???
-
át lehet valahol írni a prestiget??? 750 re :D -
Nincs mit