46061
.
  • Fefe
    Szerintem ne próbáld mert a verseny végén ha nyersz akkor kidob az asztalra. Amúgy én egy BaiernCoupéval győztem kb.4-ik nekifutásra
  • Alexease
    Kormanyal merfoldekkel jobb. De sajnos a ROC sem teljesen "szazas" meg:(
  • SecMan
    Sajnállak hogy annyira unatkozol, hogy az a szórakozásod hogy másokat idegesítesz.
  • Fefe
    Alex: turkáltam egy kicsit ma a gamebe egy kicsit és én is láttam azt amit írtál,hogy egy jópár dolog van még benne csak nincs megírva
  • Alexease
    Meg a vegleges patchen dolgoznak. Tobbekkozott a sebesseg noveles, es nehany hianyzo feature beepites van hatra. Az eddig megjelent Beta patchek, foleg Script hibakat javitottak. Plusz bevezetesre kerult nehany uj feature, amit meg optimalizalni kell, befejezni, beepiteni.
    hetfon lesznek pontos infok.
  • SecMan
    Na hogy valaki visszatérjen a témához:
    Ki milyen kocsival tudta végignyomni ROC-t és hogyan? Mert az ellenfél fullgázzal megy, de ha én is akkor elszállok a francba. Superdutyval, Baiernel egyaránt. Sokat javítana ha kormánnyal nyomnám?
  • Fefe
    Az nem lenne rossz. Mert már kezd jóra fordulni a game
  • [NST]Cifu
    Jó ötlet, ehet tartom magam.

Egy kis ON:

Ha alkalomadtán az Invictusból valakivel csevegsz, nem kérdeznél rá, hogy milyen fejlemények várhatóak? További patch? Újabb SL epízód? Vagy egy teljesen új project?
  • Fefe
    De ha beírod,hogy milyen ifot keresel a játkkal kapcs. akkor itt szívesen segít mindenki,de hát...így
  • Alexease
    Csak annyival, hogy X nevhez, X "stilus" tartozik. Bar lehet regelni tobb nevvel is, de aki kepes venni a faradsagott, hogy tobb beregisztralt neven jarjon flame-elni, az mar beteg;))))

Amugy a Forum fooldalan olvass el minden infot, onnan mar tiszta lesz.
  • Fefe
    Mert szerintem már direkt húzza a topicot
  • Fefe
    Igazad van.
  • Alexease
    Szerintem ne offozzunk tovabb. Ha nagy gaz van, az eljaras a tobbihez hasonlatos: kimoderalas, kitiltas, IP szam kozzetetele;)
  • [NST]Cifu
    ?!?!?!?!?

B+, a fórum nyitóoldala azzal kezdődik, hogy milyen megkötések érvényesek a regisztráció nélküli hozzászólásokra!!!

Gratula, "kultúráltan" úgy kezdel fórumozni, hogy még csak körül se nézel...
  • Fefe
    szúm=számú
  • Fefe
    "másrészt meg azért regelj, hogy emberszámba vegyenek a fórumlátogatók. Ha nem vagy képes állandó névvel kiállni a nagyközönség elé, akkor menthetetlenül meg fognak gyanusítani azzal, hogy folyton más más nevekkel jössz fikázni, ha az egyik név már túl égő. Amúgy tényleg azt mondom, hogy tűrtőztesd magad, az ilyen stílus nagyon nem nyerő" a #22215 szúm hozzászólásból
  • [NST]Cifu
    Jah, látom máshol is sajnos...
    Ez a baj azokkal a fórumokkal, amelyekhez hozzá lehet szólni reg nélkül is...

Mondjuk topicrombolók mindenhol előfordulnak, sajnos a még relatíve "normális" helyeken is...
  • Alexease
    Mostanaban irtozatosan sok UnReg ember kovalyog a forumban. A masik topicba is bejott egy ember, aztan bevezetes nelkul, szoszerint belekotott mindenbe, anyazott kemenyen stb. Egyszeruen nem ertem.
    Valszeg, most mar a "zart" intezmenyekben is van lehetoseg internet eleresre. Masra nem tudok tippelni, a szinvonal es a stilus miatt...
  • Fefe
    Elég sokáig így mentem :))
  • bodesz
    ja nem
    fefe on the wall
  • bodesz
    ez a fefe of the wall ez jó
  • Fefe
    Frankó,most néztem meg az oldaladon:)
  • Alexease
    Muxik! THX!
  • [NST]Cifu
    A probléma a stilusoddal van öreg. Leírtad, hogy utálod a csítelést, meg azt is, hogy a CS-ből jön a csítelés-utálatod. Namost a CS egy online játék, az SLRR meg egy single-player game. Erre utaltam a #22229-ben.

Fogd fel, hogy olyasmi miatt fikázol, ami ultrára nem érdekel senki, ráadásul olyanokat fikázol, akik már az eredeti SL-el is játszottak, és azóta fórumlakók. Te meg egy sehonnani bitang ember módjára bemondod a frankót.

Mégis mit vártál? Virágesőt és elísmerést?
  • Fefe
    Köszi. Persze nyugodtan rakd ki a képet
  • Fefe
    De ne off-oljuk szét a topicot.
  • Alexease
    FEFE ha nem gond a kepedet beraknam a Nap Kepehez.
    Egyreszt jo, masreszt most irtam at a programot, tesztelem;))
    Utolag is koszi!
  • Fefe
    Ezt teljes mértékben elítélem mivel ott másnak teszel kárt nem az Ai-nak
  • Fefe
    Én nem ítéllek el mert leírtad a véleménydet csak azt ahogy kinyílvánítottad. Mert ebben a topicban már szinte senki se fogl. azzal,hogy ki csítel.
  • Fefe
    De én azt hiszem nem ártottam ezzel senkinek se hogy csítelek.

DAmon: engem meg igazándiból az autóépítés része érdekel a dolognak.
  • [NST]Cifu
    A csíteléről annyit, hogy én már 1x végignyomtam a játékot (még patch nélkül), és jelenleg csak azzal szórakozok, hogy autókat építgetek, meg furikázok a városban.

Annyi újdonságot nem nyújt a játék, hogy előröl kezdve tisztán nyomjam a játékot, mivel jelentősen butítva lettek a versenyen feltehető pénzmagok, emiatt én is simán átírtam HEXeditorral a pénzt, és még ezt is úgy, hogy azért szépen esti versenyben jutottam el a Vörös csapat első helyére.

Online játékokál én is elítélem a csítelést, de itt és most, az SLRR-ben nem. Amúgy az vesse a SLRR autóépítőkre az első követ, aki végigcsinálta ugyanezt. A többieknek (név szerint DAmon) kuss. (bocsi a többiektől)
  • gabesz752
    Köszi bodesz a linket!
  • Fefe
    Azért írtam,hogy nekem is van olyan mentésem amit csít nélkül csinálok,csak hát... a kiváncsíság vezetett odáig hogy csíteljek.De ez nem azt jelenti,hogy fas. lamer stb.. vagyok vagy bárki más.
    Amúgy meg én is jobban érzem magam ha saját erőből viszek véghez valamit
  • Fefe
    Én egyáltalán nem vertem magam hogy 1000 le a gép stb. Különben is törés tesztet csinálok:)

"az ilyeneket alapbol nemnezem semmibe" attól még rendes jó lelkű ember lehet,meg különben ha valakinek nem megy a dolog akkor a csíthez fog fordulni. De én ezt soha nem fogom megérteni iért kell elítélni aki singlibe csítel,mert aki multiba is ezt csinálja azt én is elítélem.
  • Hmuda
    Van benne vmi, de akkoris. Csomó ideig nem volt olyan gém, amiben ne csiteltem vlna, és bizony csomó ideig meg is maradt. De aztán egyszer végigvittem egy gamét amiben nem voltak csitek és sokkal jobban élveztem a dolgot. :-)
  • bodesz
    különben én csak tuningra használom a cheat et és simán játszok de már ott s csomó pénzem van :D
  • Fefe
    "Csak annyit szólnék hozzá a vitátokhoz, hogy a csaítelés tényleg lámaság, mert nem vagy képes megküzdeni a dolgokért"

Dehogynem még többért is. Csak nem értem ha valaki pénz csítel akkor azt miért azonnal a porba alázni.
  • bodesz
    akkor csinálj akár cheat el akár a nélkül egy 800-900 pacis autót na képes vagy rá ha nem akkor menj innen örökre és ha igen akkor is mert fikázod a forumot
  • bodesz
    mindenki fikázza DAmont!!!!!!!
    Mert kritizálja a forumot
  • Fefe
    Tudom ismerem ezért nem is kezdtem el a cs-t. De ha érdekel 25 éves vagyok.