46061
.
-
Az nem kis meló lenne -
Az osszes CLASS file-t. -
pl:mit??????????? -
Miért? Az NFS:HP2-höz mennyi addon jött ki? Szinte semmi...
Az NFS3 és az NFS4 még elmegy arcade játéknak (azok még jól MOD-olhatóak is voltak, a többszáz custom jármű is jött ki hozzá, meg egy rakat custom pálya), de ennyi. Azóta az NFS számomra halott...
Pedig anno az első résszel mennyit játszottam... -
De az SLRR-hez sem lesz hiány utánpótlásból -
Szinte mindet. -
Szalacsy #22307 Megint előbb kérdeztem mint kicsit gondolkodtam volna...rájöttem 

-
Jobb egérgomb és tulajdonságok -
Szalacsy #22305 Ja!! Azt hittem az oldalt kell linkelni -
"dee neeeeee
most mit csináltál a forum al..."
-
Igen az hatalmas nagy leves lehet,hogy te igazi autóneveket tegyél a játékba,ja és nem biztos,hogy hozzájárul a gyártó cég,hogy törjön is az ő autómárkája. Akkor meg már mit ér az igazi autónév -
Szalacsy #22302 De hogy találtál rá a képekre? Amikor csak egy X et mutat itt? -
melyik filet kell átírni hogy magyarítani lehessen??? -
1.: A képeidet felrakod valami normális webhelyre (UltraWeb, FreeWeb, stb.)
2.: A hozzászólási résznél, alul van négy szögletes zárójelbe befoglalt szó. A jobb szélső a KÉP. Ráklikkelsz, majd beírod a kép elérési útvonalát (pl.: http://cifu.uw.hu/sl_shot100.jpg), és OK-ot nyomsz. -
Az automarkak csak penz kerdese;) De ha meg lesz ehez a vegleges patch, akkor csinalunk magyaritast es real autoneveket rendesen;)) -
nem az oldalt kell linkelni hanem a képet -
de én az NBA Live 2004 et várom mert kosár rajongó vagyok azaz már megjelent de nem lehet megszerezni netről sem :(
oops bocsi -
Csakhogy ma olyan világban élünk, ahol szép grafikával a sz@rt is el lehet adni. Sorolni lehetne az élő példákat...
Minek szenvedjenek egy tartalmas belsőért, ha külcsín alapján többen veszik meg a játékot...
-
Szalacsy #22294 Ezt hogy csináltad Bodesz ??? 

-
MOst már igen mert Bodesz belinkelte újból. -
na meg a márkák is nekem tetszik hogy autó márkák is igaziak nemugy mint az sl2 ben sajna -
Szalacsy #22291 Ti látjátok a képeimet itt a fórumban? -
na helyette is itt a képek

-
Az NFS Underground-dal felesleges hasonlitgatni, teljesen mas stilus. Ahoz kepest, hogy az EA tobb millio dollaros koltsegvetesbol "gyart" jatekokat, es tobb mint 3000! embert foglalkoztat, az NFS:U abszolut semmi ujat nem tud felmutatni sem technikaban, sem jatekmenetben. Egyedul a grafika az amivel el lehet adni.
Az NFS barmelyik resze max 3-4 honap es lecseng. Pl. mennyien jatszanak meg rendszeresen az elozo resszel (HP2 vagy mi)? Az SLR a fizikajanak, a bovithetosegenek, a DevKit-nek koszonhetoen, sokaig fent maradhat. -
Hát a mai EA-val nem is nagyon lehet. Régebben sokkal "emberibb" arca volt az EA-nak. Ma már csak simán a pénz érdekli. Lásd még az NFS-széria (szvsz az első rész a mai napig etalon az autós játékokban való "körítés" terén, az utóbbi NFS-ek már simán B-kategóriás arcade játékok...), lásd még Westwood-mizéria... -
Jól ronggyá törted:) -
nekem mindig az -
Igen de viszont pénz az meg annál több -
Szalacsy #22283 miért nem mutatja a képet?
-

-
Szalacsy #22281 Na ezért nem ajánlatos az esti gyorsuláson szembe visszaszáguldani 250 nel a rajthoz.... 
-
Ok nem is mondhatnanak semmit.
De azért már megesett, hogy egy-két apróság kiszivárgot, nem igaz?
-
MOndjuk én az Invictust nem említeném egy lapon az EA-al -
Keszul a vegleges patch. Csak ahoz, mar melyebben a kodba is nyulkalni kell, ami idoigenyes. Az elozo kettonel az volt az elsodleges, hogy "jatszhato" legyen.
Az uj jatekukrol nincs informacio. Vagyis nem tudni hogy van vagy nincs. De addig nem is lesz, amig a kiado be nem jelenti. Ok nem is mondhatnanak semmit. -
Van benne boven ujdonsag;)) Mivel meg nincs befejezve az engine - ami tisztan latszik - folyamatosan alakul. Csak ugy nehez engine-t irni, hogy kozben a felkesz enginnel keszult jatekot is kell babusgatni;)) -
De már így is szerintem jelentősen javult a sebesség -
Kösz! :) Addig még nem jutottam el hogy nyerjek is, ezért nem is dobott desktopra :) -
THX! -
ehhhem, ja, persze. Mindenki elfelejti csak az SL-fanok, viszont mivel szerintem CSAK SL-fanok nyomják, ezért aki játszik vele az már nem fogja elfeljetni. Főleg nem egy árkád-játék miatt. -
uncsi ez a veszekedés csinálni is kéne valamit