46061
.
-
Beszoritott ket busz?? :D -
De a block a helyén maradt.
Nekem még az ülések se maradtak benne :)
-
Na igen, nem ártott volna biztosítást kötni rá
-
Szalacsy #22351 Egész olcsón megúszom a javítást, mi??? 

-
Mármint éjjcaka -
Szerintem mindenkinél leesik valamennyire az FPS.. -
Hát én láttam a játékot Gf4Ti4200 alatt, és északa ott is leesett az FPS... -
Nálatok előfordult már,hogy nem mindig törnek az autók? Mert asszem tegnap neki ronggyolta valaminek 2x is de semmi gáz nem lett a kocsival,viszont ma egész nap tudtam zúzni:) -
LoL!!!! 
10 pontos hozzászólás :D
Tényleg azzal a kérdéssel kellett volna kezdeni, hogy fent vannak-e a patchek
-
Szvsz van Ati probléma, mikor GF2Ti*nál alig volt különbség a nappali és az éjszakai FPS között, most meg... -
Szaggatni nekem sem szaggat, de max. látótávolság esetén azért megesik, hogy este 20 FPS alá is leesik a frame rate... -
Patch-ek fennt vannak? Bár nekem nem Ati-m van -
náalm minden max on van és szagatás nélkül megy(dejoooo nekem) -
Tudom csak elolvastam előtte az írásokat és hát úgy döntöttem,hogy nem kell -
most jelent meg aszem -
Nincs semmiféle ATi-probléma, északa eléggé leesik az FPS, vedd vissza a látótávolságot, az segít.
Nekem Radeon 9800Pro-val, 350m-es látótávolsággal, 4xAA mellett 25-45 FPS... -
Ahogy olvastam a játék topicjában -
Szerintem meg volt :) -
a 3.része PC re -
mér ár megvan neked??? -
Az Einvagen-en én 17"-os gumikat használtam. Azt, hogy első/hátsó vagy összekerekes, a garázsban, a fenti sorban látható nagy I betüs gombra elöjövő részen láthatod, alul (Front/Rear/All Wheel Drive). -
A V-Rally-t felejsd mert NUKE a tores, nem muxik! (Mirage) Raadasul meg gagyi is:)) -
Hi All!
Nemtom szerepel-e a listán, de jó lenne valamit csinálni az Ati problémával (éjjel játszhatatlan szinte, nappal folyik). Most cseréltem vidkártyát és nagyon fullosan néz ki a game 6*AA és 16*aniso mellett, de éjjel megaszopás (félreértés ne essék, szűrők nélkül is szaggat). Kb. a 3DMark2001 high poly count tesztjére gondoljatok, mikor bejön a sok fényforrás. Azért ennyire nem kéne lassulnia. Ha a játékba nem is tesznek lámpaleo kapcsolót (mekkora LOL lenne már) valahogy meg kéne ezt oldani.
A másik gondolat már utópia kategória. Nem lehetne-e egy max erőhatás értéket adni az alkatrészeknek, amit még elbirnak? Sokkal érdekesebb lenne, ha azt a konfigot kéne belőni, ami jól megy, de még egyben is marad. Már volt szó itt arról, hogy nincs váltó/futómű/kaszni, ami 900LE mellett kibirná azt, amit most nyomunk vele. A Forma1-ben űrtechnika van, és ott is csak 2 rajtot birnak ki átlagosan a váltók. -
Nem akarlak megbántani de benéztél már ide -
Bandeeka #22330 Hali!
Szeretném megérdeklődni, hogy az einvagen-re melyik gumi a legalkalmasabb és hogy milyen első vagy hátsó kerék meghajtású-e a kocsi. Köszi szépen a segítséget. -
nekem 800*600*32 be megy szagatás nélkül P4 2500Mhz fel és 1 radeon 8500 al :D na mostmár alszok -
Olvasni tudsz? A nickem Cifu.
Nem tudom, mikor kezdtél CS-zni, de aligha lehetsz ős-CS-s, ha az NST klán nem mond semmit (vagy a FUZIO szerver :D)... -
na én mentem mert lassu a netem most mert töltöm a Vrally 3 at meg a CS:CZ azaz a counter-strike:condicion zerot(helyesírási hibákat nézzétek el mert a gép elött fogok kb 1-2percen belül elaludni)
na csá -
Akkor ilyen téren egy hullámhosszon vagyunk
-
A 800 leszamitva jo.;) -
Inkább vedd le pl.:600X400-ra -
MOD-olható annyit tesz, hogy könnyű hozzá kiegészítőket csinálni. A vezethető autók ezeknek csak egy része. Az NFS:HP2-höz is kijött pár autó, de eleddig csak két új pályát láttam (az NFS:HS-hez legalább két tucat pályám volt anno...), custom kiegészítőket, interaktív pályákat meg egyet sem. Ebben az NFS:HS verhetettlen volt...
Hidd el, egy ideig én is reménykedtem, hogy lesz pl. esős pálya, északai pálya, meg ilyenek a HP2-höz, de eleddig sajnos nem láttam ilyet... -
Nalam minden autos jatek elvagja magat, ha nincs belso nezet;)) -
Szalacsy #22321 Most olyat próbálok berakni, hogy 800*600 a kép és a mérete meg az egyiknek 81 Kb a másik 50 Kb
Az jó? -
Ja tényleg ne Offoljak már én is
Fefe nem szabad
-
Pl.:Nálam az NFS:U ott elvágja magát ha nincs belsőnézet.
Ez is egy nézőpont kérdése -
Ajallom az alabbi linket a tema megvitatasa helyszineul;)))
NFS:U -
Nem baszogatas, csak keres: 
Lehetoleg ha kepet illesztetek a forumba, meretezzetek le 700 pixel szelesre, mert akkor adja ki a normalis szelesseget. A lenyeg latszani fog azon is. De ki is lehet vagni reszletet is a kepbol, es ugy meg jobban is latni.
Es ha lehet, JPG-t hasznaljatok, optimalizalva (75-85%).
THX -
nincs igazad mert a HP2 höz is van minden nagy rakásal pl:itt -
Csak gondolj bele, minden egyes ".class" file-t, hogy az alkaterészek nevei stimmeljenek...