46061
.
  • Marcell
    Beszoritott ket busz?? :D
  • Fefe
    De a block a helyén maradt.Nekem még az ülések se maradtak benne :)
  • [NST]Cifu
    Na igen, nem ártott volna biztosítást kötni rá
  • Szalacsy
    Egész olcsón megúszom a javítást, mi???

• Fefe
    Mármint éjjcaka
  • Fefe
    Szerintem mindenkinél leesik valamennyire az FPS..
  • [NST]Cifu
    Hát én láttam a játékot Gf4Ti4200 alatt, és északa ott is leesett az FPS...
  • Fefe
    Nálatok előfordult már,hogy nem mindig törnek az autók? Mert asszem tegnap neki ronggyolta valaminek 2x is de semmi gáz nem lett a kocsival,viszont ma egész nap tudtam zúzni:)
  • [NST]Cifu
    LoL!!!!

10 pontos hozzászólás :D

Tényleg azzal a kérdéssel kellett volna kezdeni, hogy fent vannak-e a patchek
  • pluhi
    Szvsz van Ati probléma, mikor GF2Ti*nál alig volt különbség a nappali és az éjszakai FPS között, most meg...
  • [NST]Cifu
    Szaggatni nekem sem szaggat, de max. látótávolság esetén azért megesik, hogy este 20 FPS alá is leesik a frame rate...
  • Fefe
    Patch-ek fennt vannak? Bár nekem nem Ati-m van
  • bodesz
    náalm minden max on van és szagatás nélkül megy(dejoooo nekem)
  • Fefe
    Tudom csak elolvastam előtte az írásokat és hát úgy döntöttem,hogy nem kell
  • bodesz
    most jelent meg aszem
  • [NST]Cifu
    Nincs semmiféle ATi-probléma, északa eléggé leesik az FPS, vedd vissza a látótávolságot, az segít.

Nekem Radeon 9800Pro-val, 350m-es látótávolsággal, 4xAA mellett 25-45 FPS...
  • Fefe
    Ahogy olvastam a játék topicjában
  • Fefe
    Szerintem meg volt :)
  • bodesz
    a 3.része PC re
  • bodesz
    mér ár megvan neked???
  • [NST]Cifu
    Az Einvagen-en én 17"-os gumikat használtam. Azt, hogy első/hátsó vagy összekerekes, a garázsban, a fenti sorban látható nagy I betüs gombra elöjövő részen láthatod, alul (Front/Rear/All Wheel Drive).
  • Alexease
    A V-Rally-t felejsd mert NUKE a tores, nem muxik! (Mirage) Raadasul meg gagyi is:))
  • pluhi
    Hi All!
    Nemtom szerepel-e a listán, de jó lenne valamit csinálni az Ati problémával (éjjel játszhatatlan szinte, nappal folyik). Most cseréltem vidkártyát és nagyon fullosan néz ki a game 6*AA és 16*aniso mellett, de éjjel megaszopás (félreértés ne essék, szűrők nélkül is szaggat). Kb. a 3DMark2001 high poly count tesztjére gondoljatok, mikor bejön a sok fényforrás. Azért ennyire nem kéne lassulnia. Ha a játékba nem is tesznek lámpaleo kapcsolót (mekkora LOL lenne már) valahogy meg kéne ezt oldani.
    A másik gondolat már utópia kategória. Nem lehetne-e egy max erőhatás értéket adni az alkatrészeknek, amit még elbirnak? Sokkal érdekesebb lenne, ha azt a konfigot kéne belőni, ami jól megy, de még egyben is marad. Már volt szó itt arról, hogy nincs váltó/futómű/kaszni, ami 900LE mellett kibirná azt, amit most nyomunk vele. A Forma1-ben űrtechnika van, és ott is csak 2 rajtot birnak ki átlagosan a váltók.
  • Fefe
    Nem akarlak megbántani de benéztél már ide
  • Bandeeka
    Hali!
    Szeretném megérdeklődni, hogy az einvagen-re melyik gumi a legalkalmasabb és hogy milyen első vagy hátsó kerék meghajtású-e a kocsi. Köszi szépen a segítséget.
  • bodesz
    nekem 800*600*32 be megy szagatás nélkül P4 2500Mhz fel és 1 radeon 8500 al :D na mostmár alszok
  • [NST]Cifu
    Olvasni tudsz? A nickem Cifu.
    Nem tudom, mikor kezdtél CS-zni, de aligha lehetsz ős-CS-s, ha az NST klán nem mond semmit (vagy a FUZIO szerver :D)...
  • bodesz
    na én mentem mert lassu a netem most mert töltöm a Vrally 3 at meg a CS:CZ azaz a counter-strike:condicion zerot(helyesírási hibákat nézzétek el mert a gép elött fogok kb 1-2percen belül elaludni)
    na csá
  • Fefe
    Akkor ilyen téren egy hullámhosszon vagyunk
  • Alexease
    A 800 leszamitva jo.;)
  • Fefe
    Inkább vedd le pl.:600X400-ra
  • [NST]Cifu
    MOD-olható annyit tesz, hogy könnyű hozzá kiegészítőket csinálni. A vezethető autók ezeknek csak egy része. Az NFS:HP2-höz is kijött pár autó, de eleddig csak két új pályát láttam (az NFS:HS-hez legalább két tucat pályám volt anno...), custom kiegészítőket, interaktív pályákat meg egyet sem. Ebben az NFS:HS verhetettlen volt...

Hidd el, egy ideig én is reménykedtem, hogy lesz pl. esős pálya, északai pálya, meg ilyenek a HP2-höz, de eleddig sajnos nem láttam ilyet...
  • Alexease
    Nalam minden autos jatek elvagja magat, ha nincs belso nezet;))
  • Szalacsy
    Most olyat próbálok berakni, hogy 800*600 a kép és a mérete meg az egyiknek 81 Kb a másik 50 Kb

Az jó?
  • Fefe
    Ja tényleg ne Offoljak már én is
    Fefe nem szabad
  • Fefe
    Pl.:Nálam az NFS:U ott elvágja magát ha nincs belsőnézet.
    Ez is egy nézőpont kérdése
  • Alexease
    Ajallom az alabbi linket a tema megvitatasa helyszineul;)))
    NFS:U
  • Alexease
    Nem baszogatas, csak keres:
    Lehetoleg ha kepet illesztetek a forumba, meretezzetek le 700 pixel szelesre, mert akkor adja ki a normalis szelesseget. A lenyeg latszani fog azon is. De ki is lehet vagni reszletet is a kepbol, es ugy meg jobban is latni.

Es ha lehet, JPG-t hasznaljatok, optimalizalva (75-85%).

THX
  • bodesz
    nincs igazad mert a HP2 höz is van minden nagy rakásal pl:itt
  • [NST]Cifu
    Csak gondolj bele, minden egyes ".class" file-t, hogy az alkaterészek nevei stimmeljenek...