46061
.
-
van ma' peccs? 

-
GGabika #22402 nekem még soha -
GGabika #22401 Itt 1 save -
GGabika #22400 ha akarjátk a mentésem is elküldöm ha valaki meg tudná ezt nekem csinálni -
GGabika #22399 lenne 1 kis problémám az hogy mindjár küldök képet és nme tudom elinditani azautom!
Itt lenne 1 kis próblámám -
Nekem már az első próbálkozásra kidobott az asztalra, szóval még "szerencsésnek" tekintheted magad :( -
Remélem a következő patch ezt a bugot is kijavítja, addig meg azthiszem többet nem próbálom. -
Basszus, korán reggel probálkoztam megint egyet a ROC-on, megvertem egy Ishima-t, Shimu-t, meg egy Baiern GTIII-at.
Már csak egy autóval kellett volna versenyeznem, erre megint kidobott a desktop-ra. :( -
kb. 850LE-ig -
Amikor fenn van minden kasztni darab az auton, akkor:
244/656 a prestige. -
Nem csiteltem, elkezdtem a jatekot azzal a szandekkal, hogy kiviszem (becsulettel :). A ket patch fonn van, nem nyultam a programba (csak egy uj nagyobb nyomasu turbot toltottem le az internetrol, amivel kicsikartam meg egy-ket loerot, de nem emiatt nem versenyeznek, mert elotte se akartak :)
Vettem egy 1.8-as duhent, nyertem vele parat, majd vettem bele sumitschu motort es ilyen alkatreszeket es igy 650 loero lett. Mindenkit vertem, aztan 'there are no opponents for you, come back later'. Ha lecsupaszitom a verdat, akkor a hatodik helyen allo csaj ki all ellenem, rajta szoktam meggazdagodni, de nem tudok tovabblepni.
Most vettem a Duhen melle egy 140GTA-t, helyrepofoztam, de meg teljesen gyari, 250 lo. Majd meg kicsit fejlesztgetem, es megprobalok ezzel is indulni, hatha ez ellen majd kiall az elso.
alexease: holnap (azaz majad ma :) elkuldom a save-et, most alszom.
Jeojt! -
Kuldj egy mentest, megnezem mi van. [email protected] -
Mennyi a presztizsed (X/Y)? -
nem all ki sneki veled és király autód van? bizti nem nyúltál bele a játékba? ;) -
Ejszaka odamesz, es elhajtanak, hogy nincs versenyzo?
Esetleg nem cheat-eltel, script editaltal stb.? -
Fenn van mind a ket patch! De senki nem all ki..
Lehet veszek egy masik autot is, amit nem csinalok ennyire durvara, csak picit :) es hatha az ellen kiallnak majd.. -
Ha nincsenek fent a patchek, akkor tedd fel.
Ha megvered a Zold elsohelyezettet ejszaka, akkor be ad egy gratulalo kepernyot. Utana a kovetkezo ejszakai versenyen kell megverni egy versenyzot, akkor kapod meg a Kek garazst, es a "jogot" hogy nappal is versenyezz. -
Sajna én nem tudom neked megmondani! Good night everybody!!!
-
Kb. hany loeroig lehet eljutni a duhan sunstrip tuningolasaval? -
Jóccakát mindenkinek
-
Áhh..én már nem értem,már késő van ehhez nekem :)) -
Most már én se látom -
szóval ITT van! Köszönet redfoxnak -
Semmi gond, bár én még mindíg nem látom! Lehet, hogy a fórummal van gond??? -
Bocs hogy én is belinkeltem csak azt hittem te csináltad rosszul -
Én nem látom még. Azt hittem,hogy rosszul linkelted be -
Bocsi, ha egy kicsit nagy lett a kép!
-
-
De persze el kellhogy verjed a zöldek elsőjét és utána ha kihívvsz valaki akkor az a kékek 20. helyezetje lesz -
Szerintem ez a kép sem rossz: Mit gondoltok?
-
Ugy is volt a verda, de ugy is megvertem mindenkit. Es egy ido utan csak a harmadik es a hatodik allt ki ellenem, akiket tucatszor megvertem. Gondoltam, ha megcsinalom szepre az automat, akkor kiallnak majd a tobbiek is, de nem, mostmar senkisem. -
Ertem, koszi!
Akkor egyelore azt kene valahogy elernem, hogy egyaltalan valaki merjen versenyezni velem :)
Nem igaz miert nem all ki a zoldek masodik, elso helyezettje? Most harmadik vagyok, de lehet igy is maradok orokre... -
Ja, de hogyha még mindig nem állnak ki veled, akkor szedd le az ajtókat, meg amit csak lehet, hogy lemenjen a kocsi prestige kb 400 alá! -
Nem hanem versenyezz újra és immár a következő csapat 20. helyezetétjével állsz ki és ha őt legyőződ akkor átléptél a következő klubba -
De hogyan lepjek at masik klubba, amikor nem hajlando senki se versenyezni ejjel?
Az atlepes automatikus? Amikor megverem a zoldek elsojet, akkor atkerulok a masik klubba? Vagy prestige-t kell szerezni?? Mert az elegge homalyos a szamomra, ossze-vissza no-csokken, emelkedik az elerheto max. is, stb... -
Nekem P1300, 128mb ram, Ati9200 (128mb), w98, dx9a. Es meglehetosen akadozik. A ejjeli (egyenes) versenyeken jatszhato a progi, de nappal semmi eselyem komoly autozasra a szaggatas (hirtelen elemteleportalodo :) autok miatt.
800x600-ba jatszom, mert semmivel sem gyorsabb alacsonyabb felbontasokban...
Meg mindig nem tudja senki, hogyan tudok klubbot valtani vagy ellenfelet talalni magamnak? Irtatok, hogy a prestige miatt nem allnak ki ellenem, de hogyan tudnam novelni, ha nem all ki senki?? Nappal nem nagyon tudok versenyezni, mert nagyon szaggat, de 2-t megnyertem azert, de meg igy se all ki senki!! grrrrr -
Azért kisakkoztam, hogy engem igazolsz:). -
Én most váltottam vidkareszt, és a különbség különbsége nagy szerintem. Vágjátok:).
DAmon: magyarul? Némi vessző, pont esetleg? -
Nekem pl. gef2 gts 64mb p4 2ghz 512 ddr xp+sp1 dx9a, 1024X768X32 felb. és nem igazán szaggat még este se nagyon. Látótáv: 350 m -
Szalacsy #22356 Annyira kapaszkodtam a kormányba, hogy belehajlott a műszerfalba