46061
.
  • SecMan
    Hát nem úgy tűnik :)
  • GGabika
    mert elöbb nem müködött a kép link most megpróbálom
  • Hmuda
    Látom reges vagy. Szerinted a szövegablak alatti KÉP ikon mire való?
  • SecMan
    Nem küldtem én erre a választ neked priviben véletlenül ma?
  • GGabika
    lécci valaki
  • SecMan
    Igen tehetsz ilyen jelet, de előbb légyszi küld el a mentésed, mert a levelet megkaptam csak épp nincs hozzá csatolva semmi :)
  • [NST]Cifu
    ....No Comment...
  • GGabika
    hogy tok ide képet beilleszteni?
  • GGabika
    várjá fell kell töltenem a képet
  • Hmuda
    Az bug volt. Nyilván rájöttek, hogy ez csalásra adhat lehetőséget és kijavították... :P
  • SecMan
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Letépem a saját arcomat mindjárt!
    A patch előtt bugos volt azért lehetett menni akkor is amikor nem feletél meg a követelményeknek. Most viszont ez javítva lett, ezért csak akkor mehetsz ha mind a négy feltételnek eleget tettél. Logikus/világos/érthető?
  • [NST]Cifu
    ....

Az anno egy BUG volt. A Patch javította, most már csak akkor mehetsz ROC-ra, ha megfelelsz minden feltételnek...
  • GGabika
    jaja!
    de régebben csak 1 pipa volt ott és én az alsó piára mentem akkor is x re átirta de entert nyomtam és mehettem!
    most akkor mér nem jó?
    (patch elött ment)
  • SecMan
    jó lesz, csak küldjed :)
  • SecMan
    MEGFELELSZ A #22484-es hozzászólásban lévő feltételeknek? Ha nem akkor NE küldj screenshotot. Ha igen akkor kérdem én: felraktad a patchet?
  • GGabika
    ja a hp!!
    az nekme 270 volt
    1 baren 3.6cc-s járgánynál
  • Hmuda
    Bakker, de ha nem felelsz meg a feltételeknek, akkor hoygan mennél a versenyre? Naná, hogy nem enged be. Ez olyan mintha menni akarnál egy országos tanulmányi versenyre kettes osztályzatokkal.
  • [NST]Cifu
    Meglepő, mi? :)
  • GGabika
    ja és mind a 4 nek meg kell felelnem?
  • SecMan
    #22458 -as hozzászólásban látható képhez hasonlót keress. a garázsban amúgy kattints a körben lévő i-re és ott valamelyik oldalon látni fogod. Az a szám az ami után HP van.
  • GGabika
    de mikor a legalsó pipára nyomok nem a x x pipa pipa-ra hanem van ott mégegy oda akarok nyomni és akkor ott 1 piros x jelenik meg!
    küldjek egy screen shotot?
  • SecMan
    Szókincs rulez :)
    Újrafogalmazva: megfelelsz a feltételeknek? Amiket ír ott ahol jelentkezni tudsz. 1. legyél benne az első 5-ben a piros klubban. 2. legyen egy kocsid min. 750 prestige-el. 3. a parts bin-ben lévő pót-alkatrészek(pl. gumi) nem lehet nehezebb 2000fontnál. 4. 100ezer dolcsi a nevezési díj, ergo ennyi pénzednek kell lennie ha menni akarsz.
  • GGabika
    ja és honnan látom hogy hány lóerös a járgányom?
  • Hmuda
    Ha gondolkozol, akkor rájössz, hogy ahol X van, annak a feltételnek (kritériumnak) nem felelsz meg. Ha pedig nem felelsz meg, akkor általában olyasmit kell csinálni, hogy megfelelj. Mi ebben a nehéz?
  • GGabika
    x
    x
    pipa
    pipa
    pipa x
  • GGabika
    nekem ilyan sorrendbe van
    x
    <br>
    x
    <br>
    pipa
    <br>
    pipa
    <br>
    nekem ilyen sorrendbe van!
  • SecMan
    A mappát úgy ahogy van tömöritsd be zippel és a zipet küld el.

Marcell: a beállításokat mindjárt kipróbálom, viszont ezt a GTA csak 509LE-t nem értem, hogy miért. Azt próbáld ki szerintem hogy az én kocsimból kiemeled a motort úgy ahogy van és berakod a GTA-ba, ha akkor is 509 akkor passz.
  • GGabika
    az meg mi?
  • Marcell
    SecMan: Megneztem a mentesedet es leesett, hogy hogy van 500 lovas 110GTK-d. 140GTA block van benne :)) Azt hittem a blokk is 110GTK! :)
    Amugy konnyeden felhuzhatod 539loerores is, ha:
    -exhaust camshaft +15
    -intake camshaft -15

Ami viszont erdekes, hogy en is egy az egyben ilyenre epitettem a 140GTA-mat es nekem csak 509 loero.. :(
  • SecMan
    csak a carrer mappát.
  • SecMan
    A loóerőt? A szám ami után a HP szerepel.
  • Bandeeka
    Bocs a hüje kérdésért de melyik mutattja a lo-t?
  • SecMan
    Küldtem mailt.
  • SecMan
    Pl. nekem. Add meg az emailcímed és elküldöm az emailcímem:)
  • [NST]Cifu
    Annyit, hogy annak beszerelése némi pluszköltséget jelent.
  • dtk1985
    Koszi mindenkinek
  • [NST]Cifu
    Persze! A motor alkatrészek mennek benne, sőt, lehet őket keverni is, tehát az 140GTA motorblokkba pakolhatsz 110GT/GTK hengereket, stb.

Futóműnek bármit berakhatsz, akár Nonus Emer GT2 futóművet Baiern CoupeSport GTIII.-as rugókkal és lengéscsillapítókkal.
  • Bandeeka
    Devil most láttom aképeiden hogy a Financial Information-nál az ip fine-nál vannak neked is piros számmal jelzett cuccok. Ez jelent vmit?
  • Devil_Gy
    Hát rossz nem lesz! :))
  • Bandeeka
    Az jo szerintettek ha egy 110 gt-s einvagenbe 140-es einvagen cuccokat veszek?