46061
.
  • SecMan
    Figyelj! Az általam összerakott motorokat szedd szét elemire és írd össze az alkatrészek neveit és utána próbálkozz saját motort összerakni.
  • Kicsirigo
  • Gyiik
    nekem multkor beadott a hasznaltautokereskedonel egy gtIII-ast, csak hibazott hozza potom 30000 penz...
  • Bandeeka
    Hali!
    Melyik a jobb kocsi kezdésnél? Az einvagen vagy a duhen sunstrip. Haverom kérdezzi most kezdene uj játékot. Köszi a segítséget. Sziasztok
  • Fefe
    Bocs,hogy szóltam és nem javítottam
  • Alexease
    Esetleg ha valaki - logikusan - atirna a jph-t jpg-re, akkor megsporolna 1-2 hozzaszolast
  • [NST]Cifu
    Ott a pont, elb@sztam a linket :)

Kissé leültetett autó...
  • Fefe
    fervvo.jph ?
  • Fefe
    Nem látom valami .jph fájl van a linken
  • [NST]Cifu
    Ennyire leültettet autót miért nem lehet az SLRR-ben csinálni?
  • Fefe
    Kösz:)
  • Stranger
    jó a logód
  • Stranger
    AMATŐRÖKNEK: Írde be keresőbe (gy.k. www.google.com) hogy "Otto motor működése", valamit kidob, kattints rá, olvasd el, tanuld meg, aztán később gyere ide a fórumra kérdezgetni, ha nem értesz valamit. Legalább ennyit illik tudni ehhez a játékhoz.
  • Fefe
    Nézd a logomat :)) az már sejtet valamit
  • Stranger
    amúgy van már valakinek GTIII-asa?
  • CCke
    Épp ezt a témát boncolgattuk az utóbbi pár hozzászólásban...
  • Fefe
    Nem neked akartam Stranger hanem Toto00 ment
  • Fefe
  • CCke
    Ez egyébként nem csak GAb000 22625ös hozzászólására vonatkozik, sajnos...
  • Stranger
    na, a harmadik
  • Stranger
    Az bosszantott fel, hogy nem néztem a fórumot két napig, erre most 600 hozzászólást kellett végignézni feleslegesen. Én nem akarok senkit megbántani, de ha valaki ennyire nem ért hozzá akkor minek erőlteti? lsd. twicer meg ggabika
  • CCke
    Mivel a varíációk száma tart a végtlenhez(annyira azér nem, de egy kicsit igen) a válasz nem lehet egyértelmü.
    Csak annyit mondhatok, segíts magadon, ha mindenki b..ik válaszolni
    Véleményem szerint ennek a játéknak a lényege pont a némi szakértelmen (és/vagy) próbálgatáson alapuló autótuningolás, ha valaki azt kérdezi melyik a leggyorsabb autó, nem fogja sokáig élvezni a játékot (max 10 percig)
  • Stranger
    Én ezt nem értem. Ezt a játékot arra találták ki, hogy külön-külön alkatrészenként lehessen az kocsidat építgetni, hogy aztán agyontuningolt autókkal gyorsulhass. Minek játszanak olyan emberek vele, akik még a motor működését se ismerik, nemhogy a tuningot. Ha nem tudsz összerakni egy autót, más rakja össze helyetted, akkor mi értelme van vele játszani?
  • direwolf
    ez volt az előző 4xx beírásból a legértelmesebb
  • Fefe
  • Stranger
    jáccál v-rallyval...
  • bodesz
    a neve SecMan
  • bodesz
    ez már mindennapos sajna :( (sok a hülye vagy a béna vagy aki nem tud olvasni)
  • bodesz
    na mi meg azért írunk hogy legyen egy gt500 asunk vagy mi de csak 1 szar MC áááááááá b.....g
  • Fefe
    igatd=igazad. már írni se tudok:)
  • Fefe
    igatd van
  • Alexease
    Nem olvastam vissza reszletesen, de azt hiszem ki hagyom;)

Ha jol latom meg mindig: "...hogy kell screenshotot csinalni, aggyaa cheatet, aggyaa mentest, hogy kee ide mkepet beszurni, hogy kell ide linket beszurni, hol van pecs, 1280x1024-es kepek, 2-4 megaba 'betomoritve'..., stb." :DDD

Senkit nem akarok megbantani, csak egy kcsit faraszto;))
  • SecMan
    twicer: küldtem mailt! Ha valami nem tetszik akkor szólj! :) Jah, azt elárulom hogy szerintem az MC-t kevered a gt500-al, mert gt500-asod nincs viszont MC-d van :)
  • Fefe
    Már elment :)
  • CCke
    Redfox! Mi törpént a galériáddal?
  • Sanca
    Meg mennyi LE-t sikerult idaig Duhen-ba tenni max?
  • Marcell
    Fefe: most el kell mennem, majd 7 korul jovok. Remelem sikerrel jarsz, majd megnezem a mailemet es a forumot is.
  • lee86
    köszi!
  • Fefe
    Nézem
  • Marcell
    Elkuldtem. Kivancsian varom, neked sikerul-e :)