46061
.
  • TwiceR
    hmm..az ertem hogy..nemtom :)) felnyomni a fordulatszamot.. + hogy lehet a loerot felnyomni??:))
  • cor72z
    megkaptad a mailom?
  • SecMan
    Finomhangolni(állítani) a fenti menüsorban a kis csavarhúzóra klikkelve tudsz, utána pedig rányomsz az alkatrészre(aminek a neve mellett zárójelben T látható, ezek állíthatóak)
  • SecMan
    Fórum főoldal-> bal oldalt beállítások> nicknév kép...
  • SecMan
    Hello twicer! Milyenek lettek a kocsik amiket feljavítottam? Magasságot rugókkal tudod állítani. Pl. 6,5"; 7";8";ésatöbbi. szárnyállást nem tudsz állítani, ez nem forma1 :) kerékálláson pontosan mit értesz? Ha a felninél ET-x szerepel akkor kijjebb kerül a kerék. Ha +os akkor beljebb.
  • TwiceR
    és azokat hogy??? pl. kereket meg a motorra se jottem ra meg a valtora se:(((( pls mondd el oket!! THX :)
  • TwiceR
    jah!! és hogy lehet a nevem helyére képet rakni?? :)) most csinálok egy kira t!!:))
  • Alexease
    Ezekbol egyiket sem lehet attirni. Ezert kell alkatreszeket venni.
    Fimomhangolni csak a: motort, a valtot, a gumit, a difit, az "uzemanyagcsoveket", fotengelyeket lehet.
  • TwiceR
    re!!!!!!! regelve vagyok!! kiraa!!! nah hogy lehet a kocsikon szám adatok at áélitani?? pl. mijen magas legyen?? szárny, keréák állás.. stbv??:))
  • cor72z
    ok, elküldtem a cimem
  • SecMan
    Az ABS le van véve :), de általába amiatt nem szokott baj lenni, csak a V8-asoknál :). Mit szólnál a mailben elküldeném?
  • cor72z
    probáld ki hogy állitsd az abs-t fullra,de ha már fentvan nemtom megkéne néznem
  • SecMan
    cor72z: mennyire értesz az MC-hez? Az enyémnek az a baja hogy ha fékezek akkor a hátulja elszáll és lehetetlen egyensben tartani és nemtom mit tehetnék.
  • cor72z
    mint pl. a bd-t,az jo és nemfagytöle ki a game
  • SecMan
    LOL! :) Amúgy hogy lehet valaki ilyen balfax hogy hekkeli a játékot és akkor kirakja hogy ő milyen faxa csávó? Nem értem én ezeket.
    Amúgy a TT-t remélem sikerül úgy megcsinálnia a fickónak hogy külön autóként lehessen betenni.
  • cor72z
    ilyeneket festünk a cégnél
  • cor72z
    a gtk superchargert?de nem a játékban hanem valami szövegszerkesztövel
  • SecMan
    A srác azt írja hogy a superchargert húzza fel... Pffff és no comment.

Na, ezt ki ismeri fel? (remélem hamarosan elkészül:))
  • Fefe23
    de azt is megkockáztatom, hogy ezek nem is peres gumik
  • Fefe23
    Én a gumikkal nem vagyok igazán kibékülve, mivel egy /45-ös gumi nem egésszen így néz ki egy felnin, ezek a gumik inkább hasonlítanak (/25 kivételével) egy /90-es gumihoz.
  • cor72z
    ezt én se,csak az olcsobbik dugó megy bele,szerintem kacsa az egész,igaz 2 napja még csak 619hp tudtam kihozni a golfbol
    a kép :http://xi.nnse.org van,van ott is forum
  • SecMan
    Amúgy honnan szedted a képet/adatokat?
  • SecMan
    Hát ez érdekes, mert a GT piston ahogy észrevettem nem épp kompatibilis a GTA connecting rods-al. Azaz összelehet rakni, de nem lesz info mert túl nagy a kompresszió vagy mi... De összeraktam ezt a motort, illetve ami egymással nem jó azt lecseréltem de így is csak 620+lóerő, tehát nemértem hogy jött össze neki ez a 800+lóerő.
  • Alexease
    Ez azt jelenti, hogy csak friss, gyari driverrel van tesztelve a jatek. vagyis azzal kellene hogy menjen. Az hogy megy-e egyebb driverrel, az mar maskerdes. Tesztelni kell. De ha nem megy, nem bugnak szamit.
  • Devil_Gy
    Ok! Kösy!
  • cor72z
    ez nem az enyém,ebböl indultam ki és az eredmény:668hp
  • Devil_Gy
    Alex?
  • Devil_Gy
    THX!!
  • Devil_Gy
    P-4 3000 ketyeg alatta
    Nálam minden full 4X AA 4X AF Játékon belül minden maxon, a látótáv 200m. Nappal tökély, éjjel 20fps minimum, de inkább felette.
  • Devil_Gy
    Tuning driverral nem megy?
    OMEGA ddriver?
  • Devil_Gy
    Simán megy minden??
    Milyen beállításokkal használod a game-t???
  • Alexease
    Elvileg mennie kellene, normal, gyari, nem tuningolt driverrel.
    Bár nem nekem szólt: Teljesen.
  • Devil_Gy
    Alex: ATI kártyával mennyire kompatibilis a game??
    (Radeon 9700PRO)
  • Devil_Gy
    Hogy sikerűlt??
    Ha valaki még nincs teljesen tisztában azzal, hogy hogyan is működik a motor, amit itt hekkel hetek óta, az nézze meg ezt az oldalt. Hogyan működik a motor?

Egy kis ismétlés senkinek sem árt!
  • cor72z

megvan alexease,nemlátok a szememtöl
    enyiröl indultam bandeeka,és anyi lett
  • cor72z
    mik a korlátok,jo lenne tudni
  • Alexease
    Most mar mukodik a kepfeltolto, es a kepmeret is le van korlatozva! Aki erdeklodik, hajtsatok ide: KEPFELTOLTO