46061
.
-
TwiceR #22967 hmm..az ertem hogy..nemtom :)) felnyomni a fordulatszamot.. + hogy lehet a loerot felnyomni??:)) -
megkaptad a mailom? -
Finomhangolni(állítani) a fenti menüsorban a kis csavarhúzóra klikkelve tudsz, utána pedig rányomsz az alkatrészre(aminek a neve mellett zárójelben T látható, ezek állíthatóak) -
Fórum főoldal-> bal oldalt beállítások> nicknév kép... -
Hello twicer! Milyenek lettek a kocsik amiket feljavítottam? Magasságot rugókkal tudod állítani. Pl. 6,5"; 7";8";ésatöbbi. szárnyállást nem tudsz állítani, ez nem forma1 :) kerékálláson pontosan mit értesz? Ha a felninél ET-x szerepel akkor kijjebb kerül a kerék. Ha +os akkor beljebb. -
TwiceR #22962 és azokat hogy??? pl. kereket meg a motorra se jottem ra meg a valtora se:(((( pls mondd el oket!! THX :) -
TwiceR #22961 jah!! és hogy lehet a nevem helyére képet rakni?? :)) most csinálok egy kira t!!:)) -
Ezekbol egyiket sem lehet attirni. Ezert kell alkatreszeket venni.
Fimomhangolni csak a: motort, a valtot, a gumit, a difit, az "uzemanyagcsoveket", fotengelyeket lehet. -
TwiceR #22959 re!!!!!!! regelve vagyok!! kiraa!!! nah hogy lehet a kocsikon szám adatok at áélitani?? pl. mijen magas legyen?? szárny, keréák állás.. stbv??:)) -
ok, elküldtem a cimem -
Az ABS le van véve :), de általába amiatt nem szokott baj lenni, csak a V8-asoknál :). Mit szólnál a mailben elküldeném? -
probáld ki hogy állitsd az abs-t fullra,de ha már fentvan nemtom megkéne néznem
-
cor72z: mennyire értesz az MC-hez? Az enyémnek az a baja hogy ha fékezek akkor a hátulja elszáll és lehetetlen egyensben tartani és nemtom mit tehetnék. -
mint pl. a bd-t,az jo és nemfagytöle ki a game -
LOL! :) Amúgy hogy lehet valaki ilyen balfax hogy hekkeli a játékot és akkor kirakja hogy ő milyen faxa csávó? Nem értem én ezeket.
Amúgy a TT-t remélem sikerül úgy megcsinálnia a fickónak hogy külön autóként lehessen betenni. -
ilyeneket festünk a cégnél -
a gtk superchargert?de nem a játékban hanem valami szövegszerkesztövel 

-
A srác azt írja hogy a superchargert húzza fel... Pffff és no comment.
Na, ezt ki ismeri fel? (remélem hamarosan elkészül:))
-
de azt is megkockáztatom, hogy ezek nem is peres gumik -
Én a gumikkal nem vagyok igazán kibékülve, mivel egy /45-ös gumi nem egésszen így néz ki egy felnin, ezek a gumik inkább hasonlítanak (/25 kivételével) egy /90-es gumihoz.
-
ezt én se,csak az olcsobbik dugó megy bele,szerintem kacsa az egész,igaz 2 napja még csak 619hp tudtam kihozni a golfbol
a kép :http://xi.nnse.org van,van ott is forum
-
Amúgy honnan szedted a képet/adatokat? -
Hát ez érdekes, mert a GT piston ahogy észrevettem nem épp kompatibilis a GTA connecting rods-al. Azaz összelehet rakni, de nem lesz info mert túl nagy a kompresszió vagy mi... De összeraktam ezt a motort, illetve ami egymással nem jó azt lecseréltem de így is csak 620+lóerő, tehát nemértem hogy jött össze neki ez a 800+lóerő. -
Ez azt jelenti, hogy csak friss, gyari driverrel van tesztelve a jatek. vagyis azzal kellene hogy menjen. Az hogy megy-e egyebb driverrel, az mar maskerdes. Tesztelni kell. De ha nem megy, nem bugnak szamit. -
Ok! Kösy! -
ez nem az enyém,ebböl indultam ki és az eredmény:668hp
#22926 -
Alex?
-
THX!! -
P-4 3000 ketyeg alatta -
#22938 Nálam minden full 4X AA 4X AF Játékon belül minden maxon, a látótáv 200m. Nappal tökély, éjjel 20fps minimum, de inkább felette. -
Tuning driverral nem megy?
OMEGA ddriver?
-
Simán megy minden??
Milyen beállításokkal használod a game-t??? -
Elvileg mennie kellene, normal, gyari, nem tuningolt driverrel. -
#22934 Bár nem nekem szólt: Teljesen. -
Alex: ATI kártyával mennyire kompatibilis a game??
(Radeon 9700PRO) -
Hogy sikerűlt?? -
#22931 Ha valaki még nincs teljesen tisztában azzal, hogy hogyan is működik a motor, amit itt hekkel hetek óta, az nézze meg ezt az oldalt. Hogyan működik a motor?
Egy kis ismétlés senkinek sem árt! -

megvan alexease,nemlátok a szememtöl
enyiröl indultam bandeeka,és anyi lett -
mik a korlátok,jo lenne tudni -
Most mar mukodik a kepfeltolto, es a kepmeret is le van korlatozva! Aki erdeklodik, hajtsatok ide: KEPFELTOLTO