46061
.
-
TwiceR #23101 itt van róla a kép
-
TwiceR #23100 RE ITT VAGYOK!! a tesom vmi Ischuma (vagymi), shimucsu motoros kocsit csinált ami 348 al repesztet éphogycsak!! KURVA gyors sztem :)) -
Jah, csak eddig nem csalt szóval eddig nyerni is lehetett. Ezt szépen el****** Invictusék. -
csal a gép 

-
Azt észrevettem hogy a bucka után való leérkezéskor általába akkor dobja meg a kocsit ha az nagyon alacsonyan van. Pl.Baiern 25-ös kerekekekkel. Bár a Superdutymat is megdobta amikor igen éles szögben érkeztem. Amúgy meg nem csak az ahogy veszik a kanyarokat, hanem az hogy sokkal nagyobb sebességgel mennek át a buckákon és semmi bajuk nem lesz. Továbbá úgy mennek föl az emelkedőn hogy az valami lehetetlen. -
ez mi is akar lenni ? :) -
ja nálam is ilyen kb 150-200 el veszi ugy hogy nem csikorog 1 picit sem.
velem volt olyan hogy elején a nagy egyenesnél az 1 ik buckánál total car ra törtem a kocsim és felrepültem a poznára és ott is maradt a kocsi :D kis bug -
Nálam mgé egyszer sem fagyott le, csak az a gondom, mint neked, hogy egyszerűen a gép olyan sebességel megy, úgy veszi a kanyart amire neünk esélyünk nincs! -
Nyitottam a játéknak egy topicot, hogy ne itt beszélgessünk róla. -
én nem találtam de engem is idegesít és gyorsan add el én is most adom oda havaromnak aztán majd fizet -
de nincs valami megoldás hogy ne csinállja ezt és hogy mennyen az a kur..a feedback...? -
igen és az ma van vagy csak nálam rosz az idő ??? -
az egy szar legalábis xp alat szar nekem is ezt csinálja de nekem meg Windows 98 alatt meg tök jó ez egy szar kormány (kukába vele :D ) -
22.-n.... -
50mb os lesz és elvileg ma jelenik(a demó ja)
én is jelentkeztem :D -
már írtam de ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy problémám!
Van nekem egy Logitech WingMan Formula Force GP
és elég rég óta nem működik rajta a feedback!
multhét pénteken szinte egész nap jó volt a feedback!
Érintkezési hiba lehet?
vagy mi?
már nagyon sokszor újratettem a drivert!
a kormány működik de nem rángat....!
Help!!!
-
FPS Man #23082 Mar feliratkoztam... azt várom h kuldjék már a linket a demohoz! :) -
nézd meg itt -
FPS Man #23078 Már megvolt... Várom a linket az emilcimemre :D -
Az miért van, hogy az alkatrész listában az emer/baiern cuccosokhoz cserélhetőnek mutatja a duhen/shimu/stb tengelyeket? Fordítva is igy van. Ha ven egy duhenem működő motorral, akkor az emer/baiern tengelyeket is cserélhető ikonnal jelöli. Bug vagy van/lesz valami jelentősége? -
En egyszer-ketszer probaltam, de lehetlen. ~300km/h-val, nem lehet dimbes dombos talyon szaguldozni. Semmi ertelme. Meg egy Forma1-es auto sem menne ott el, nem hogy egy "szeria" tuning auto. -
megyek épitek valamilyen autot,
nemtud vki segiteni golf válto beállitásban??? -
mostmár csak patch után probálom,addig nem soha -
De ha tudjatok hogy bugos, hibas, akkor miert szenvedtek? :)
Es valahogy, nekem nem is tetszik az a palya. A szintkulonbsegek-, a rovidsege miatt hasznalhatatlan. Vagy legalabb lenne tobb szakasz. -
jöhetne már a következö javitás -
most csukott le engem is semi-finalbol 

-
NAJÓ! Most lett elegem az egész ROC-ból úgy ahogy van! Egyszerűen LEHETETLEN! -
Akit erdekel a jatek teszteles, es a Track Mania c. progi, az latogasson el ide, es iratkozzon fel tesztelesre;))Track Mania Test Demo -
Nem mondom, gyors válasz volt
-
Bocsánat, nem szelepek, hanem hengerek. -
Hát ilyen nincs, RWD-s kocsival lehetetlen a ROC-on az egyenes után felmenni az emelkedőn! -
Delutan. -
Jah, én most éppen amiatt mérgelődök, hogy ezt a nyomás dolgot nem lehet rendesen kiküszöbölni... :(
Pedig simán összejönnének az 1000 Le-s járgányok szerintem :)))
Alexease: nem tudsz valamit a jövőről? Nem jóslásra gondolok
-
Pl: Emer GT2 engin blokk+Emer GT2 tengely+Emer GT hajtókar+Emer GT szelepek+GT2 hengerfely+GT2 hengerek életképtelen :) -
Persze sok variáció életképtelen, mert túl magas a nyomás a motorban. Én most a motorok összerakásának variációit számoltam ki. -
Jogos, ott a pont! :) -
Tudom, hogy Emer mociba nem megy Baiern tengely.
Van 2 emer tengely, 2 connection rods, 2 szelep. Már csak ezek variációja is magas! A variációs lehetőség a hengerfejekben és hengerekben van! A variációba beleszámoltam az intake manifoldot, fuel railt, és az exhaust headert. (mindből van 4-4) -
Szerintem egy kicsit azért elszámoltad, pl. Nonus motorba nem mehet Baiern tengely ergo Baiern henger sem. Ahogy mindkét esetben a generátor sem cserélhető, szóval egyes alkatrész párosítások kiesnek.
Azt is tegyük hozzá, hogy sok olyan alkatrészcsere létezik, amelynek nincs kihatása a teljesítményre (pl. Emer/Baiern ékszíjak).
Az viszont tény, hogy nagyon nagy a variációs lehetőség. -
Nem tudom számolgattatok-e már, hogy 1 fajta motorhoz hány variáció létezik?
Én most összeállítottam egy excel táblát, amiben a variációk vannak felsorolva az Emer StreetGT motorhoz.
(nem vettem figyelembe, hogy a cilinder fejben az intake és exhaust camshaftot is variálhatom (Emer GT intake+Baiern GT III Exhaust camshaft például))
Lehet, hogy russzul számoltam ki, de nekem 2048 variáció jött ki. És akkor még ott van az Emer GT2, Baiern 2.5 és a Baiern 3.6 motorblokkok is. Fine tuning varáció hegyek, stb.