46061
.
  • TwiceR
    itt van róla a kép

• TwiceR
    RE ITT VAGYOK!! a tesom vmi Ischuma (vagymi), shimucsu motoros kocsit csinált ami 348 al repesztet éphogycsak!! KURVA gyors sztem :))
  • SecMan
    Jah, csak eddig nem csalt szóval eddig nyerni is lehetett. Ezt szépen el****** Invictusék.
  • cor72z
    csal a gép
  • SecMan
    Azt észrevettem hogy a bucka után való leérkezéskor általába akkor dobja meg a kocsit ha az nagyon alacsonyan van. Pl.Baiern 25-ös kerekekekkel. Bár a Superdutymat is megdobta amikor igen éles szögben érkeztem. Amúgy meg nem csak az ahogy veszik a kanyarokat, hanem az hogy sokkal nagyobb sebességgel mennek át a buckákon és semmi bajuk nem lesz. Továbbá úgy mennek föl az emelkedőn hogy az valami lehetetlen.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez mi is akar lenni ? :)
  • bodesz
    ja nálam is ilyen kb 150-200 el veszi ugy hogy nem csikorog 1 picit sem.
    velem volt olyan hogy elején a nagy egyenesnél az 1 ik buckánál total car ra törtem a kocsim és felrepültem a poznára és ott is maradt a kocsi :D kis bug
  • SecMan
    Nálam mgé egyszer sem fagyott le, csak az a gondom, mint neked, hogy egyszerűen a gép olyan sebességel megy, úgy veszi a kanyart amire neünk esélyünk nincs!
  • Mighty
    Nyitottam a játéknak egy topicot, hogy ne itt beszélgessünk róla.
  • bodesz
    én nem találtam de engem is idegesít és gyorsan add el én is most adom oda havaromnak aztán majd fizet
  • PengeHUN
    de nincs valami megoldás hogy ne csinállja ezt és hogy mennyen az a kur..a feedback...?
  • bodesz
    igen és az ma van vagy csak nálam rosz az idő ???
  • bodesz
    az egy szar legalábis xp alat szar nekem is ezt csinálja de nekem meg Windows 98 alatt meg tök jó ez egy szar kormány (kukába vele :D )
  • PengeHUN
    22.-n....
  • bodesz
    50mb os lesz és elvileg ma jelenik(a demó ja)
    én is jelentkeztem :D
  • bodesz
    már írtam de ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PengeHUN
    Sziasztok!
    Lenne egy nagyon nagy problémám!
    Van nekem egy Logitech WingMan Formula Force GP
    és elég rég óta nem működik rajta a feedback!
    multhét pénteken szinte egész nap jó volt a feedback!
    Érintkezési hiba lehet?
    vagy mi?
    már nagyon sokszor újratettem a drivert!
    a kormány működik de nem rángat....!
    Help!!!
  • FPS Man
    Mar feliratkoztam... azt várom h kuldjék már a linket a demohoz! :)
  • bodesz
    nézd meg itt
  • FPS Man
    Már megvolt... Várom a linket az emilcimemre :D
  • Mighty
    Az miért van, hogy az alkatrész listában az emer/baiern cuccosokhoz cserélhetőnek mutatja a duhen/shimu/stb tengelyeket? Fordítva is igy van. Ha ven egy duhenem működő motorral, akkor az emer/baiern tengelyeket is cserélhető ikonnal jelöli. Bug vagy van/lesz valami jelentősége?
  • Alexease
    En egyszer-ketszer probaltam, de lehetlen. ~300km/h-val, nem lehet dimbes dombos talyon szaguldozni. Semmi ertelme. Meg egy Forma1-es auto sem menne ott el, nem hogy egy "szeria" tuning auto.
  • cor72z
    megyek épitek valamilyen autot,
    nemtud vki segiteni golf válto beállitásban???
  • cor72z
    mostmár csak patch után probálom,addig nem soha
  • Alexease
    De ha tudjatok hogy bugos, hibas, akkor miert szenvedtek? :)
    Es valahogy, nekem nem is tetszik az a palya. A szintkulonbsegek-, a rovidsege miatt hasznalhatatlan. Vagy legalabb lenne tobb szakasz.
  • cor72z
    jöhetne már a következö javitás
  • cor72z
    most csukott le engem is semi-finalbol
  • SecMan
    NAJÓ! Most lett elegem az egész ROC-ból úgy ahogy van! Egyszerűen LEHETETLEN!
  • Alexease
    Akit erdekel a jatek teszteles, es a Track Mania c. progi, az latogasson el ide, es iratkozzon fel tesztelesre;))Track Mania Test Demo
  • [NST]Cifu
    Nem mondom, gyors válasz volt
  • Mighty
    Bocsánat, nem szelepek, hanem hengerek.
  • SecMan
    Hát ilyen nincs, RWD-s kocsival lehetetlen a ROC-on az egyenes után felmenni az emelkedőn!
  • Alexease
    Delutan.
  • [NST]Cifu
    Jah, én most éppen amiatt mérgelődök, hogy ezt a nyomás dolgot nem lehet rendesen kiküszöbölni... :(
    Pedig simán összejönnének az 1000 Le-s járgányok szerintem :)))

Alexease: nem tudsz valamit a jövőről? Nem jóslásra gondolok
  • Mighty
    Pl: Emer GT2 engin blokk+Emer GT2 tengely+Emer GT hajtókar+Emer GT szelepek+GT2 hengerfely+GT2 hengerek életképtelen :)
  • Mighty
    Persze sok variáció életképtelen, mert túl magas a nyomás a motorban. Én most a motorok összerakásának variációit számoltam ki.
  • [NST]Cifu
    Jogos, ott a pont! :)
  • Mighty
    Tudom, hogy Emer mociba nem megy Baiern tengely.
    Van 2 emer tengely, 2 connection rods, 2 szelep. Már csak ezek variációja is magas! A variációs lehetőség a hengerfejekben és hengerekben van! A variációba beleszámoltam az intake manifoldot, fuel railt, és az exhaust headert. (mindből van 4-4)
  • [NST]Cifu
    Szerintem egy kicsit azért elszámoltad, pl. Nonus motorba nem mehet Baiern tengely ergo Baiern henger sem. Ahogy mindkét esetben a generátor sem cserélhető, szóval egyes alkatrész párosítások kiesnek.

Azt is tegyük hozzá, hogy sok olyan alkatrészcsere létezik, amelynek nincs kihatása a teljesítményre (pl. Emer/Baiern ékszíjak).

Az viszont tény, hogy nagyon nagy a variációs lehetőség.
  • Mighty
    Nem tudom számolgattatok-e már, hogy 1 fajta motorhoz hány variáció létezik?
    Én most összeállítottam egy excel táblát, amiben a variációk vannak felsorolva az Emer StreetGT motorhoz.
    (nem vettem figyelembe, hogy a cilinder fejben az intake és exhaust camshaftot is variálhatom (Emer GT intake+Baiern GT III Exhaust camshaft például))

Lehet, hogy russzul számoltam ki, de nekem 2048 variáció jött ki. És akkor még ott van az Emer GT2, Baiern 2.5 és a Baiern 3.6 motorblokkok is. Fine tuning varáció hegyek, stb.