46061
.
  • gabesz752
    Az elküldött képeket ITT nézhetitek meg! Általában esténként fognak felkerülni!
  • gabesz752
    Ha van valakinek egy jó képe, akkor az küldje el nekem a [email protected] -ra és kiteszem a galériámba! Alexease redfox oldala végleg megszűnt, vagy máshol folytatja???
  • buek
    hmm
  • dtk1985
    Nem tudna nekem adni valaki egy jo valtobeallitast gyorsulasi versenyekre egy 830-840 loeros duhen-hez? Az elozo beallitas amit a 710HP-hez hasznaltam ehhez nemjo mert 3-4 masodperccel rosszab idoket megyek vele. Ez igy szornyu.
  • SecMan
    Palackot akkor nem engedi betenni ha már a kocsitól függő max. számú palack van benne. Jah, és ne felejtsd a nitro-befecskendezőt fine tune-al maxra állítani.
  • SecMan
    Intake manifold->supercharger->carburátor asszem.
  • Devil_Gy
    Címet is tudnál adni?
  • SecMan
    Turbo nincs az MC-hez csak supercharger, aminél az összeszerelési sorrned számít.
  • Alexease
    Leszedsz egyet a netrol, es bemasolod a jatek konyvtaraba. Ennel jobbat en sem tudok. En is ezt csinaltam;))))
  • SecMan
    ÉJSZAKA a gyorsuláisin kell a kék. 20-al versenyezni. Azt javaslom ne neveket mondj mert az random, szóval ki az a Slater? Jah,és a patcheket felraktad? Mert ha nem akkor nem tudsz klubot váltani.
  • bodesz
    pl:Car Crash Sounds ,Car Engine Sounds ,Car Horn Sounds ,Drag Strip Sounds ,Emergency Vehicle Sounds ,STB
  • bodesz
    találtam 1 oldalt amin sok ilyen hang van remélem tetszikittvan
  • cor72z
    sziasztok
  • Devil_Gy
    köszi!!!
    de a játékhoz gondoltam
  • Alexease
    google.com: sport+cars+engines+sounds ;)))
  • SecMan
    lol! :) Nem rossz ötlet :)
  • Devil_Gy
    Mármint ujjakat!
  • Devil_Gy
    Alex: Nem tudsz valahonnan mototrhangokat??
  • Alexease
    Csak tudjam, hogy meddig kell majd visszaolvasnom, mert nem sok "eletbevago" dologrol folyik a diskura;))) Igy egyszerubb;))))
  • SecMan
    ? :)
  • Alexease
  • FPS Man
    Sziasztok :)
    Mitol van az hogy az mp3 maim lelasulnak lejátszás közben? ACE mega codec pack 590 es van fent... de az 501eessel is csinálja. (Tudom h offtopic ,de azért jonéven venném a helpet...)
  • SecMan
    1. a kék utolsóval éjszaka kell versenyezned, ha nem áll ki veled akkor szedj le minden karosszéria elemet.
    2. 240/1025 prestiged van akkor már megvan a 750. ugyanis a második számnak kell 750-nek lennie.
  • SecMan
    Én szívesen segítenék de nemtom hogy mit lehet tenni. Win98 compatibility mode-ot bekapcsltad? (ha xpd van)
  • SecMan
    Klubbot váltani úgy tudsz ha éjszaka sorra megvered azokat akik előtted vannak. A zöldből a kékbe úgy tudsz ha megvered a zöld első helyezettjét, és utána ha megverted a kék utolós helyezettjét, akkor kerülsz a kék klubba. A kékből a pirosba ugyanígy. Prestiget nappal tudsz leginkbb szerezni, vagy mondjuk ha minden body alkatrészt felrasz, az is megdobja.
  • Bebö
    Igazadvan de görcikének nem lehet privit küldeni:((
  • Alexease
    Nem mondom, hogy ezt beszeljetek meg ICQ-n vagy IRC-n, mert lehet hogy az sem megy;)
    A lenyeg, hogy 1-2 szavas "beszelgetessel" ne OFFoljuk mar szet a topicot.
  • Bebö
    http://koli.sytes.net/koli_dl.htm
    Innen
  • ShaiHulud
    amugy meg a linken is amit 10 hozzaszolassal ezelott raktam be...ott is van dc letoltesi lehetoseg.
  • ShaiHulud
    bazz...hallottal mar keresokrol? pl google, yahoo...
  • ShaiHulud
    ott a szabalyzat meg a dc kezikonyv olvasd el es minden kerdesedre valaszt kapsz...
  • kisficege
    Honnét lehet a dc++-t letölteni?
  • Bebö
    Pontosabbabn oda tudod adni?? .-)
  • Bebö
    Megtudom tőled kapni?
  • Bebö
    Görcike
  • Bebö
    Neked megvan valamelyik??
  • Bebö
    Kb életemben kétszer töltöttem le valamit warez oldalról, annyira nem érdekelnek a játékok. Csak ez:))
  • Bebö
    De keverem:)))
    Nekem az kéne amiben össze lehet pakolni a kocsit, úgy mint a street road-ban :)
  • Alexease
    Nem hiszem el, hogy egy "warez tarsadalomban" van olyan szamitogepes, aki nem ismeri?!?! ;)))))
    DC = Direct Connect. Itt OLVASSATOK!!!!
  • ShaiHulud
    DC++

na itt talalsz infot...az egyik magyar HUB oldala..