46061
.
-
Turkish #24024 Aztán: 5 képből csak kettőt nyit meg. Az elsőt, meg az utolsót. -
ezen az oldalon 1 tuti : hogy ez xara webstyle 3. al lett készítve :D.ja meg az hogy toy a desigin csinálj ujat mert nekem nem jön be :( -
NA ezt csinálja meg vki

-
ok! vettem
de mint mondottam még fejlesztés alatt áll!
de megfogadom a tanácsot
-
Turkish #24020 Pölö be kéne érni egy ablakkal. Folyton újakat nyit a galéria képeihez. -
Megvan az új oldalam! Igaz még csak 1/5 rész van kész de fojamatosan rajta vagyok!!
Várom a képeket meg az ötleteket ....stb.
SHR Clan Fansite -
Talán azért mert hátsókerék meghajtású és a futóműved nem bír el ekkora nyomtékot. Se elöl, se hátul... -
Redline: azért mert a baierned összevissza megy a pályán, attól még nem biztos hogy mindjárt a játékot kéne átírni, hanem inkább megpróbálni jobb futóművet összerakni. -
TwiceR #24014 a magasságot meg ijet?? én azt nemtom mert vmi fájlt kell piszkálni.. nem mondom hogy olvass viissza mert soha nem talalod meg :PP mivel olyan rohatt sok szöveg van,hogy..huuu :)) -
Hát a nick-képemből mire következtetsz? :) Amúgy nem értem én ezt, ugyanis 340 fölé nem ment a kocsid, szerintem próbálj meg visszaemlékezni hogy mit változtathattál rajta azóta, mert ez nem normális. Vagy próbáld meg azt hogy minden lecserélsz vadi újra... -
TwiceR #24009 akkor csinald meg gyorsra ha nem annyival!! sztem nem mentette el a beállitásokat ez a jatek!! vmi kis bugocska lehetet!! jajj!! találtam egy ,,dombot" a tesztályán,..ugy megdobta a baiern devilemet!! 360-nél hoyg repült baz szerencsére csak az eleje jött le meg egy ajto:)) -
TwiceR #24008 jo kösz SecMAn:)) te kül. rokker vagy??:))) METALICA ..:))))) -
Én is ezzel mentem, de megpróbálhatom még1x. A weblapról meg annyit, hogy megpróbálhatom... -
TwiceR #24006 igynéz ki
-
TwiceR #24005 nézd meg Sec Man !! :((( látod!! pont lekaptam a multkor!! 406!! mint a pözsó!! az is 406 :PP látod??? ennyivel ment a kicsikém:(( -
TwiceR #24004 
ezzel mentem 406 al!! most meg lassu!! (nem a sarga.fekete duhenne meg ijenekkel) a fehér TAXI szerü kocsival!!
ezzel ni!! -
Ha nem ilyen sokat írok akkor az enyém lett volna!! :) -
Na, most két dologban is csalódni fogsz bennem ;)
1. a mentésedet megnéztem, ránézésre semmi baja a kocsinak, de nekem a 300 is alig jött ki belőle. biztos hogy ezzel mentél te 300 fölött??
2. weblapkészítéshez nem sok közöm van, de megpróbálhatom :)) -
Redfox #24000 24000 -
TwiceR #23999 háát...SecMan..:))
a tesom nagy weblap csinalo(naggyábol:)) de ö nem akarja nekem megcsinalni, és a webalpjának az alapjára nemtok mert lama vagyok ebben a térben:)) hát miondjuk csinalok designt, és felrakom netre, te letöltöd :) és csinalsz neki alapot ugy hogy berakod a képeket... és lesz egy weblap :) az lesz az alján (make:) SecMan :) jo? hires leszel ember!!:PPP -
Redfox #23998 Van itt valaki? -
Redfox #23997 Azt hogy hogyan tudod változtatni a kerekeket átírással, azt hiszem. -
Nincs. -
Rossz alkatrész-párosítást raktál össze, de ha nincs patched akkor attól is lehet...
Twicer: a weboldalhoz milyen segítség kéne? a save-ed mindjárt megnézem -
TwiceR #23991 talán nincs pénzed, vagy vmit elbasztál... nem irtál űát semit? a játékban??.... -
blazini #23990 Hi!
Valaki mondja már meg hogy mi a szar az amikor azt írja ki hogy valami "compression túl alacsony meg valami 8.9:1.
Mert ezt írja ki ha veszek a kocsiba valamit!
-
TwiceR #23989 !!! én egy veboldalt akarok csinalni!!:)) arrol szol majd hogy mijen jo jatek a strr meg az UT :)) lesznek ott cuccok, progik, képek.. ok?? csak kéne egy kis segiccség :PP -
kösz -
TwiceR #23987 cor72z: igen én vettem azota 1et:)) de most nagyon ritka ám!! naponta kell nézegetni :(( -
most nemazért,de lehet hülye kérdés:van most mc limited edition a 215patch után,találkozot már vele valaki??? -
TwiceR #23985 nemtom, secman!! vmiszar van nah szedd le innen
PLS THX -
Visszafojtott lélegzettel várom.
Jah, de még1x írd le hogy mi a baja mert nem igazn értem. Eddig ment 400-at nem változtattál rajta semmit és már nem megy annyit?!
-
a csitelés (pénz,script)akkor lenne lényeg szerintem ha egymás ellen játszanánk,neten vagy valami szerveren,valami multi modban -
SRY félreértettem!
-
#23719-et nézd meg -
Külömben sem én írtam!
-
TwiceR #23979 asszar!! semmire nem jo!!:(( ne akarj te is csiter lennii (ijen formában) :((( itt küzdök.. és??..:))) mit kapok?:))
nah secman!! megy a elmentes :PP -
???
Nem értem mi bajotok! Stoto kérte hogy rakjam fel! -
de ez már buli auto,az uj patchig már mindent elértünk,a ROC-ot nem??? lehet megnyerni,nekem legalábbis még nemsikerült,hát marad az ökörködés -
TwiceR #23975 devil..:)) ne mfogok most neked fels9 fokut rakni.:)))