46061
.
  • Redfox
    Csökkentsd a kocsid prestiget, mittomén, vegyél spoilereket meg csicsákat.
  • blazini
    Akkor most kezdjem előlről vagylehet valamit csinálni?
  • Redfox
    Lehet, hogy attól van, hogy túl nagy a kocsid prestige, velem volt már ilyen.
  • blazini
    Bocs egykicsit rosszul írtam le.
    Na 2.vagyok és nem adja be az elsőt.Volt már valakinek ilyen? A green csapatban vagyok.
  • Ombika
    Jo estet csak felugrottam pestre de mar remegtem,hogy hazaerjek jatszani :)))))
    BAsszus mennyi hozzaszolas!
  • Redfox
    Sziasztok!:))))
  • blazini
    Hi!
    Valaki segíthetne abban ,hogy agreen csapatban vagyok de a második helyen, de az elsőt nem akarja beadni ez miért van?
    A pre229.
  • gabesz752
    Sziasztok (ha már ez a divat)
  • Devil_Gy
    Az új kocsikat csak be kell másolni a cars könyvtárba???
  • SecMan
    Hi mindenkinek
  • Devil_Gy
    vannak új képek??
  • Devil_Gy
    Sia!!
  • cor72z
    sziasztok
    vagyok én is
  • [NST]Cifu
  • Devil_Gy
    Na! Nekiesek az oldalamnak!!
    Reményeim szerint 9 körűl kész lesz!!
  • Alexease
  • Devil_Gy
    Hele All!
    Mi a pálya??
  • TwiceR
    áhh utálom a jtekot!! BUG az egész!! tul igényes :PP szar a gép...
  • Rosco
    1. Szvsz senki nem volt olyan segítőkész senki sem, mint én.
    2. A BIOS menük gyártótól függően eltérhetnek. Ennek nem sok köze van az "őskövülethez."
    3. Visszatérve Alexease szólásához: lelked rajta, ha a srác az útmutatásod alapján elba** valamit...
    4. Nem neked szólt, így a fentieket sem kötelező elolvasnod.
  • cor72z
    ja rájöttem,hogy elnéztem,az a légyeg hogy ott van
  • Alexease
    Az ket hete fent van;)))
    De ha vannak olyan kerdesek, amiket gyakran feltesznek, es meg lehet valaszolni oket nehany egyszeru, ertheto mondatban, akkor szoljatok, kiteszem azokat is az oldalra - azert lenne;)- es ha valaki erdeklodik, oda kell iranyitani. Igy meg lehet sporolni, hogy a forum harmada, hasonlo dolgokkal teljen meg.
  • cor72z
    #24589 ottvan a 600 hp einvagen leirása,beállitásokkal
  • [NST]Cifu
    900 Le-t a V8-as motorokból lehet kihozni. A 6 hengeres motoroknál próbáld ki:

Baiern 36Fi blokk
    Baiern 2,5-ös hengerek
    Nonus GT2-es hengerfej
    Baiern 2,5-ös beömlő
    Baiern GTIII-as kipufogó

A lényeg az, hogy kombinálj. A kombinációk a következőek: Duhen/ishima/Shumitshibu, Baiern/Nonus és SuperDuty/MC/Prime
  • cor72z
    most nézem alex frissitett az oldalán nitro ügyben
    http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=doc_gyik&PHPSESSID=02386c0950290a483c8cac7f5bb7f571
  • cor72z
    erre meg azt tudom mondani hogy a fan oldalakon minden fent van,minden kérdésre ott a válasz
  • cor72z
    söt ha a redben elsö vagy és vissza mész a második nálam mindig 1 csaj superdutyval,és 10böl 10szer,hagyom elindulni mert ugyis keresztbe áll,és szép lassan elmegyek mellete
  • Rosco
    A Red Flame-ben az első 5 helyért való induláskor, ha lejtőröl indul az ellenfél, rendszeresen (10-ből 7-szer) lefullad a gépe. Nem mondom, klassz, de nincs versenyszellem. Találkozott már ezzel valaki? Ez bug vagy inkább realizmus?
  • Rosco
    Ez bennem is felmerült egy pillanatra. De meg akartam kímélni szegényt attól, hogy LOL zápor zúduljon rá.
  • Alexease
    En erre a BIOS-ra azert sem valaszoltam, mert aki nem tudja mi az a BIOS, az mar gyanus. Es ha megmondom hogy lepjen be, aztan elbaltaz valamit, a vegen meg en erzem szarul magam.;)
  • Rosco
    Tudom, de ha nem vetted volna észre, 2 napja a "beginner user levelen" toporgunk, so please be patient.
    Remélem, nem terhelem a fórumot az SLRR Basic és BIOS Basic tanfolyamaimmal.
  • Rosco
    ha a kérdés komoly volt, és mielőtt páran elvéreznének LOL hörgések közepette, leírom:
    Gép indít, DEL gomb lenyom, BIOS menü bejön. Innentől kezdve a dolog az alaplapod bios menüjétől függ. #24673-ban le van írva mit keress.
    Egy jó tanács: nem árt, ha angolul tudsz és inkább egy hozzáértővel végeztesd el...
  • Alexease
    De egyszeruen nem hiszem el:( A kep utan is, kettovel ugyanezt kerdezte. Az hogy nem olvas valaki vissza tobb oldalt, az dolog. De hogy 2-3 hozzaszolast, az mar magas:(((
  • Rosco
    #24667 üzenetben van egy kép cor72z jóvoltából. Amiket bejelölt nyíllal, azokra ráállsz a "tuningkurzorral" (ez a csavarkulcs mellett van a felső menüben, ha ráállsz felvillan a Tune felirat) és ráklikkelsz. A feljövő ablakokban tudsz különféle beállításokat végezni.
  • Alexease
  • Rosco
    Felfüggesztés csere sorrendben (kaszni+motor kikapcs) :
    1. fékek levétele
    2. rugó levétele (rugótól kb 1 cm-re mozgatod a kurzort, akkor kijelöli)
    3. Lengéscsillapító levétele
    4. Felfüggesztés levétele
    Visszarakás értelemszerűen fordított sorrendben.
  • szivacs87
    Hogy lehet cserélni a felfüggesztéseket?????Én nem tudok hozzájuk nyúlni!!!!HELLLLPPP!!!
  • Ombika
    NAh most 262 loeros gepem de 5ik -el mar nem birok meg nitroval se,ilyenkor mi a teendo uj autot meg nem tudok venni,vegyek szelesebb felnit nagyobb gumival,hogy jobban tapadjon,mert 6 sebeseges valtot mar vettem!
    VAgy ilyenek nem szamitanak,aki tapasztalt mar gameban irjon,meg engedtem guminyomasbol 1.6-barra elvileg ugy jobban tapad eletbe de nemtudom itt szamit e ez mert 3-ikba is kapar!

Koszi
  • Ombika
    Thx a rajzot!
    Van most 11000 dolcsim es nem tudom mivel novelni az auto loerejet es mar 9-iket alig birtam legyurni de hala ott a nitro! :)
    En sokszor hasznalom nitrot had kopjon felujitom motort 1000 dolcsibol es kesz ha egy este nyerek 5 futamot akkor van mibol :)
  • Rosco
    Nos, cor72 rajza elég részletes. :-)))

Mivel csak este játszom otthon, nem emlékeztem pontosan, hogy a fuel rail és a NOS állításánál milyen angol kifejezések szerepeltek. Bocs, ha megkevertem valakit.

Helyesen a Mixture ratio az, ami a benzin (fuel) és a levegő (air) (innen az A/F) keverékét mutatja. 14 és 16 a jó értékek, ha jól emlékszem, csak azt nem tudom melyik az I4 és melyik az I6 esetében.

Az Amount ratio vagy Amount inject a befecskendezésre kerülő nitro mennyiségét takarja. Értelemszerűen minél több megy bele, annál nagyobb a teljesítmény. De ezzel vigyázni kell, csak akkor nyomogasd drag race-en, ha sok lóvéd van felújításra, mivel a nitro gyilkolja a motort! (nagyobb fordulatszám, gyorsabb motorblokk-kopás)

A Pro Tuning-ban (Catalog) találtok egy methanol befecskendezőt, ezzel is lehet HP-t növelni. Ez a fuel rail helyére kerül.

1600 lóerő csalással és scripteléssel megoldható. De mit ér akkor az egész? :-)

• cor72z

ez remélem segit