46061
.
-
Cowboy #24851 [email protected] a mail.címem -
Cowboy #24850 cor72z lennél szives és elküldenél neonfényt??? -

utálom ha nem állnak ki ellenem este.....
a szemetek

-
Cowboy #24848 ok thx!! -
KillerCorp. #24847 Valószínű, hogy nem teljes cd image-t használsz...
Csak akkor indul el, hogyha megvan a .cue file is.
Vagy tölts le egy No-cd exe-t.
Asszem Alexease oldalán van fennt 2.15 ös nocd-s exe -
Cowboy #24846 figy mé nem megy most nekem a játék??
el akarom indítani kér cdt pedig a crack fennvan a 2.15 höz. ujratelepítem erre felrakom a 2.14 est és a 2.15 őst utánna crackolom és nem megy kér cd-t miért???????
Fontos lenne ugyhogy kérlek válaszoljatok -
kösz itt volt a nyelvemen 
-
#24844 Alex: Csekk privát üzenet.
-
A regi ( a patchnelkuli) elmenteseket nem kezeli le. -
Miyen regi game?!?!?! Ha a "Track Maniasra" gondolsz, akkor Stunts. -
mi volt a régi game cime?nemtudok lefeküdni amig nemjut eszembe,a redline-ét tudom és a trackmaniájét is,segitsetek -
Ilyen file nincs a jatekban! Valszeg X jatekot akarsz patchelni, Y jatekhoz valo patchekkel:((
Ha a Street Legal Racing: Redline-t akarod patchelni, akkor nezz el ide: http://slc.hsw.hu
Es innen, a MEGFELEO jatekhoz a patcheket szedd le. -

-
Ez tok UJ Track Mania. Nem hiszem el, hogy nem olvastok hireket:( Az egyik legjobb stuff (BETA Demo), ami nem regen kijott. Kegyetlen jo lesz!!! Itt nezelodjetek: http://www.trackmaniagame.com/
-
Árulják???
mennyi ért? -
trackmánia,régen volt valami ilyen gamma,épiteni kell pályát aztán ki lehet probálni -
Pedig fel kell patchelni, mert bugos az elmentes. Ha jo jatekra, jo patchet akarsz feltenni, akkor mukodnie kell (kiveve, ha valami nagyon rippelt fajta). -
Redfox #24830 Ez mi?
Egyébként hi! -
Adam5: Miert kell "28-szor" megkerdezni ugyan azt?!?!
Raadasul teljesen feleslegesen. Kevesek kivetelevel, mindenki vissza olvas, es nem EGYET!!!
Amugy altalaban bolt-bol es warezbol lehet megszerezni dolgokat. Ezt speciel, csak warezbol. Vagyis kezdj el turni. -
Cowboy #24828 Redline ez neked szólt amit írtam -
Cowboy #24827 http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=alterations
itt vannak ilyen dolgok nézd meg!! -
és rosco neked honnan van meg a sima Street Legal? -
Cowboy #24821 Nem idul a kocsi a motor megy csak egyhelyben áll és bőg! a kocsi egy 110 GTK/GTA motort építettem bele és megy csak nem indul el üresben egyhelyben tudom túráztatni de se előre se hátra semerre se megy miért?????
Kerekek nem nagyok tárcsaféket normálisat vettem 110 GT re valót lehet hogy a sebességekkel van a gond???? -
Cowboy #24820 valaki kérem válaszoljon előre is thx!!
-
hát nekem nincs most már meg,öcsém kölcsön adta és a srác letagadja hogy nála van -
Honnan Van meg nektek (cor72z, Rosco) a sima Street Legal?
-
Honnan Van meg nektek a sima Street Legal? -
remélem már jön valami "jó" patch,és nemkell mindig minden nap izgulni hogy megjelent-e valami vagy nem
szerintem a redline szebb,csak összelett dobva és az invictusos fiuk dolgoznak a javitáson REMÉLEM!!!!
mert már nagyon várom -
honnan van meg neked a sime street legal? -
ahogy én észrevettem, pár FPS-sel többet bír a street legal, de grafikailag még mindig jobb a redline (lebutítva is, de ez csak az én véleményem) Én előbb kezdtem el a redline-nal játszani, mint a sima SL-val, de később feltettem azt is. Most párhuzamosan nyomom.
Grafikától függetlenül mindegyik bejön nekem.
-
mennyi?
ha ez nem megy mondjuk memoria hiany miatt
akkor az megy? -
hi -
van :-))) -
Azt szeretném még kérdezni hogya street legal és a street legal racing redline grafikája között van külömbség? -
cor72! -

itt 1 kép amig nincs itt senki:((((((
a game cime:trackmánia,nemnézki rosszul -
Azt szeretném még kérdezni hogya street legal és a street legal racing redline grafikája között van külömbség? -
CCke #24805 Emberek, mi a rosseb az IP-fine az alkatrészek neve után az autó alkatrészlistájában? -
CCke #24804 Milyen videokártyád van? -
Inkább a Programok beszerzése topicban próbáld.