46061
.
-
Zsoloo #24933 Kérdés ez jó időnek számit a teszt pályán?
-
gabesz fáradt vagy ma,konkrétan kiosztotad srácot,mondjuk igazad van,de a forum azért van hogy kérdezenek nem?
az más dolog miket és hogyan

-
- A ROC az "koztudottan" bugos, de mar javitva van. A patch-ben benne lesz.
- Altalanossagban mondtam, amit mondtam, senkinek nem kell mosakodni;))))))
Csak azert szoktam kiakadni, hogy neha tobb oldalnyi forum megy el "feleslegesen", olyan kerdezoskodesekre, ami hozzatartozna a jetekhoz, vagyis az az egyik ertelme, celja.
Ez olyan - vagy legalabb is hasonlo - mint ha egy kalandjatekkal jatszanank, es mindenki folyamatosan kerdezgetne, hogy melyik reszen, mikor, mit, hogy kell felvenni, letenni, kinyitni, becsukni stb. Vagysi a jatek celja eltnik, es mar csak a megkapott infok utani "tologatas" marad.
De mondom, engem nem zavar. Csak a forum miatt szoktam beragni, mert szet van "offolva". Bar, nem az enyem a forum;)))))))))))) -
Bocsi ha kicsit gazos voltam de kurva ideges vagyok fel oraig baszkodtam vele mar menni akrtam eros geppel es erre ezt irta ki nem akartalak megbantani!!! SORRY
A futomunel meg en voltam bena megintcsak mindig hamarabb kerdezek mint utanajarnek de erre a motoros dologra nem talaltam megoldast pedig szetpakoltal blokkot ujra es megint ezt irja ki!!
-
A te problémádra annyi a válasz, hogy veszel egy einvagen per pro gta pistons-t! És megy a gép! -
Alex, én már a roc-ig vittem a gamet, csak nekem is kilép :(
Ezért kérdeztem, hogy kinek van meg ROC után, hogy tovább tudjam játszani ;) -
Ne haragudj, ha szerény segítségemmel felidegesítettelek, de felajánlottam, hogy ha nem érted akkor elmagyarázom. Ennek ellenére te szarsz rá, hogy ki mit mond és csak égeted saját magadat. Nem tudod leszedni a futóművet??? Hmmm... próbálkozz. Van egy sorrend. Találd ki így sokkal izgibb. Ja még csak annyi, hogyha tényleg érdekel, akkor olvass vissza. Van amikor én 10oldalakat visszaolvasok. Ha meg nem érdekel, akkor ott a stunts vagy a gearhead garage, vagy a street road. 

-
de ha tudod légyszi küld el nekem mailban vagy írj egy mailt, hogy miképpen tudnád oda adni, persze ha nem nagy kérés ;) -
Bocs a hibakert!!! -
TE tevhitben elsz en se cheatet se gragiakt nem varok jatektol hello nem egy cheter faxkalap vagyok csak ossze kaartam rakni kibaszott autot mivel lentiekben azt irta tag ez megy neki es ebben kertem segitesget nem kioktatast!
Koszonom azert -
ezt kérdeztem, nem mondtam :)
idézem "Vagy egy trükk hogy hogyan lehet előcslni ROC nélkül?"
kiemelném a kérdőjelet :) -
Nah ez az a 6akarhany loeros akkor ebbe mi a baki,vagy aki ezt merita valaszoljon neki hogyan megy auto ,mert nekem baxik ra!! -
Ez a jatek a tuningolasrol szol, ami nem egyszeru. Itt a hangsuly a rengeteg alkatreszen van, es az azok kombinacioin. Tesztelni kell, varialni, tanulni, megjegyezni. Ha kell, 10x uj jatekot kezdeni stb. Itt nincs duborgo zene, hardcore grafika, GeForceXX efektek stb.
Ha ehez nincs turelmed - turelmetek - akkor vard meg az NFS Undeground-ot, ott nehany katt, aztan lehet is nyomnineki (pontosabban tologattni;).
Ha valaki mar az elejen cheat-ert, penzzert, elmentesert stb. rimankodik, csak sajat jatekat teszi tonkre. A jatek elveszti minden ertelmet, es csak annyi marad, hogy: "megnyomom a gombot, es a vegen kapok egy szamot a kepernyore". Nagyon izgi... -
Raadasul futomuvet miert nem tudom kipakolni kocsi alol csessze meg? -
HAt most nem sokat segitettel ezzel hogy beirkalta intake stb fingom incs mit tegyek penz meg elfogyott geci jatek meg ha kilepek menti ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -
amúgy abban a leírásban van pár baki. De a lényeg benne a metanol injector, a duhen dvc intake,exhaust, camsaft, és a shimitsubi(valami ilyesmi) cuccok. -
Zsoloo #24917 Sl tuners 8 channel ported N20 system - v8 ra való
és ha jól láttam golfot csinálsz az meg soros 4 hengeres -
Ha nem világos, akkor leírom pontosabban -
Zsoloo #24915 Az emer elég jól tuningolható és fürge.

Ment volna jóbban is csak jött a kanyar -
Na figyu a pistons cseréld le! Gta-ra! -
Raadasul ez is szerepel listan es megse rakta ra mocira:
Sl tuners 8 channel ported N20 system?
-
Zsoloo #24912 Valakinek már sikerült rajtam kivül?
-
Zsoloo #24911 Pontosság ???
-
En lista alapjan vettem amit tag leirt szoval ezert nem ertem! -
Ombikának és nekem is help PLS
-
Please help -
MEG KEll vennem valameiket PLS
-
Mondjatok valamit arrol a 3 autóról szépen kérlek titeket
-
nekem megy..lehet h olyanbol is golf cuccot vettel amibel nem azt kelett volna?
-
De a motorba gyenge vmi nem? -
DE ugyanazokat a cuccokat raktam ossze mint aki lerita 621 loreos golfjat msot akkor? -
Rossz kombináció! Túl gyenge, vagy túl erős v.melyik alkatrész. -
Help MEEEEE!!!
Milyen car az emer nonus?? és a simutsibu? meg az ishima? mind1ikről irjatok pls és h melik jobb? (((-:
PLS PLS PLS PLS
-
Es ez mi mert mst ezt irja ki:
Try adjusting the aur/fuel mixture ratio or lowering compression by replacing cylinder head(s).connecting rods or pistons -
Jó éjt mindenkinek, én is itt voltam csak nem volt semmi érdekes amibe beleszólhattam volna! Most buktam el a roc-ot kód nélkül így maradt 2400$. alt+f4 remélem megvan még a 100000$ :)) -
nekem van,mi a trükk??? -
Menj a katalogusba, es vegyel egyet. Ugyan ezen a neven van, a Engine resznel. -
Vegyél bele camshaft bearing bridge-et, catalog->main parts, erre nem gondoltál, mi? ;) -
Jo estet!
Ekezdtem a lentiekben leirt 600 akarhany loeros golf osszeepiteset es mentem volna tesztelni ez meg hianyzik ez mi:
It s missing the camshaft bearing bridge? -
Milyen car az emer nonus?? és a simutsibu? meg az ishima? mind1ikről irjatok pls és h melik jobb? (((-: