46061
.
-
gratula. :-))
Akkor most hozz ki többet belőle. :-)
-
oke -
Sorry mindenkitol ,hogy baxtattam,magamtol osszeraktam einvaGENEM 535 hp AZ A BOLDOGSAGOT HA LATTATOK VOLNA ezentul magamtol RAKOK OSSZE MOTOR SOKKAL IZGIBB UGY Jipiii 

-
indulásnál fordulj meg és a kanyar után lesz 1 zöld zászlo,keresztben a tesztpályán utána a kezdöhelynél is lesz zöld zászlo a köridöhöz,de lehet csak ugy ha vissza mész a garázsba,és megint kijösz tesztpályára -
ahol bazi nagy sárga nyilak a fejed felett lebegnek állj meg pár másodpercre. Ja, általában egy startvonal is van ilyen helyen, de nem mindenhol. Onnan indul a tuti. -
Hi! Hogy a francba lehet a tesztpalyan merni a gyorsulast, koridot stb? Mar mentem par kort a palyan de nem kezdi el szamolni az idot. -
http://free.x3.hu/redfox89/
vagy nézd meg ezen az oldalon a helpet,képekkel illusztrálva segit -
www.streetracing.hu
ismerős autómodell a kezdőoldalon..
ismeri vki az oldalt? van egypár király kép a fórumban.
(bocs, ha már volt, nem olvastam vissza) -
küld el mailba a mentésed,mostmár nagyon kiváncsi vagyok az einvagenedre!!!
ha küldenéd szolj küldök cimet privibe -
Sorry mindenkitol figyelmetlen vagyok es fasszagom miatt nem tudtam berakni kihagytam vmit 

-
néztem ma is,aztmondtad csinálod,ezért nem reklamáltam:))))) -
Csáo!
Gondolom észrevettétek hogy nem ment az oldalam egy darabig! Most már megy megint!!
Készűl a felturbózott változat! Már az alapok megvannak!!
-
Nem tudom mit akartal a Street Legal-lel?! Az az engine "csak" 50%-ban van kesz! Meg ha fel is rakod az osszes patch-et, akkor is problemas lesz. Raadasul a Redline-hoz kepest, nem is valami szep, es funkcioiban is sokkal kevesebb. Es ahoz, mar semmi nem fog kijonni. -
Vki help aki ert hozza einvagen perpro gta blokk es perpra cylinder head es nem kapok bele pistont help me!!! -
van valamiféle festés pályázat is,mind1 ez nem aza topic:)))) -
már van külön forum is,ask homework.....stb,ott többet meglehet tudni rola
különben + hello devil

-
Klassz, de ezek még csak képek szép modellekről. Ez sajna még kevés ahhoz, hogy kiadót kapjanak... :-(((( -
bocsnat dc++ról -
ez nem igaz! Le töltöttem( a sima street legalt (rip)) a dc+ról és nem megy!
még a menü elött ki akad a galambok után!
Most már elegemvan!
-
Nekem 0.301 van -
NAh please aki vagja temat !
Vettem egy einvagen PerPro GTa blokkot +ein.. PerPro GTA cylinder heradet aztan egyik pistons se megy bele akarmit is csinalok ez miert vagy en vagyok bena vagy ez bug? -
1 baj van Golfbna csak einvagen megy bele :( -
TwiceR #25036 Zsoloo!! ez elik kocsi?? uj??
hmm.. csinaltam szép kocsit!:))
majd megutatom ha készen van!! -
Szerintem érdemes ránézni egy pöttyet!http://www.askhomework.hu/magyar/buggy_hun.htm -
Aki lentebb linkelte BMW kasznit el tudna kuldeni nekem!
Koszonom
VAn olyan jel ,hogy oda-vissza nyil akkor negyzet benne 2 parhuzamos csik pottyokkel es negyzet benne egy auto nah ezek mit jelentenek alketreszeknel? -
blazini #25031 Adam5 melyik tipusút töltötted le és honnan mert nekem kiírja amit most használok hogy a nevem előtt nincs ott ,hogy(HUN) pedig odaírtam. Lehet hogy nem jót használok, írj valami jót! -
Bounce-on mindkettő fent van.
OFF:
bounce-ra csak az menjen, akinek gyors a csatija! (Rövid idő van a letöltésre, csak 4 nap.)
/OFF
-
Nagyon kiráj ez a Dc++!
róla szedem le a Sima Street Legalt (ha minden igaz remélem a sima)
Rosco: De a warezcenteren a redline van.
A bounce -n nem tudod melyik? (sima vagy redline)
-
Na, visszaolvastam a fórumot tegnap estig.
Adam5:
bounce és warezcenteren van az SL. Mindegyik fizetős. -
Jó reggelt Mindenkinek! 
-
Halihóóóó!
Reggelt mindenkinek!
-
sziasztok 

-
Négyhengeresből duhen blokkot vegyél és keverd más alkatrészekkel, így 850LE is ki lehet hozni belőle. A katalógusban a jelek azt jelentik h kompatibilis-e az autóddal az alkatrész v van-e raktáron esetleg lecserélhető az autód vmelyik alkatrészére. Nemtom mennyire volt ez világos? -
HAt meg nincs sok lovem ugyhogy 4 egyenlore!
D pl alkatreszeknel balfeso sarokban vmelyiknel vannak jelek azok mik? -
Veszel 1 blokkot és alkatrészenként próbálgatod h melyik hozza ki a legtöbb LE belőle. Hány hengeres motort akarsz? -
Boltban nem lehet venni! Letölteni meg nem tudom h honnan lehet. -
Ti hogyan szoktatok nekilatni blokkot epiteni lehet keverni is a cuccokat,de ugy ertem hogy Einvagen GTA cylinderbe persze csak GTA Piston megy egyertelmu de mast lehht belekeverni,vagy hogyan erdemes nekilatni?
-
Jó reggelt 
2 kérdésem lenne
1. meg van a dc++ nem tudja valaki onnan kitöl lehet? letölteni ( a sima street legalt)
2nem tudja valaki menjibe kerül a boltokban ( a sima street legal)? -

Jó reggelt mindenkinek
-
Hali! Milyen Blokkot építettél?
Nekem tegnap meglett 864LE Duhen-Shimu keverékből!