46061
.
  • Rosco
    gratula. :-))
    Akkor most hozz ki többet belőle. :-)
  • dtk1985
    oke
  • Ombika
    Sorry mindenkitol ,hogy baxtattam,magamtol osszeraktam einvaGENEM 535 hp AZ A BOLDOGSAGOT HA LATTATOK VOLNA ezentul magamtol RAKOK OSSZE MOTOR SOKKAL IZGIBB UGY Jipiii
  • cor72z
    indulásnál fordulj meg és a kanyar után lesz 1 zöld zászlo,keresztben a tesztpályán utána a kezdöhelynél is lesz zöld zászlo a köridöhöz,de lehet csak ugy ha vissza mész a garázsba,és megint kijösz tesztpályára
  • Rosco
    ahol bazi nagy sárga nyilak a fejed felett lebegnek állj meg pár másodpercre. Ja, általában egy startvonal is van ilyen helyen, de nem mindenhol. Onnan indul a tuti.
  • dtk1985
    Hi! Hogy a francba lehet a tesztpalyan merni a gyorsulast, koridot stb? Mar mentem par kort a palyan de nem kezdi el szamolni az idot.
  • cor72z
    http://free.x3.hu/redfox89/
    vagy nézd meg ezen az oldalon a helpet,képekkel illusztrálva segit
  • Rosco
    www.streetracing.hu
    ismerős autómodell a kezdőoldalon..
    ismeri vki az oldalt? van egypár király kép a fórumban.
    (bocs, ha már volt, nem olvastam vissza)
  • cor72z
    küld el mailba a mentésed,mostmár nagyon kiváncsi vagyok az einvagenedre!!!
    ha küldenéd szolj küldök cimet privibe
  • Ombika
    Sorry mindenkitol figyelmetlen vagyok es fasszagom miatt nem tudtam berakni kihagytam vmit
  • cor72z
    néztem ma is,aztmondtad csinálod,ezért nem reklamáltam:)))))
  • Devil_Gy
    Csáo!
    Gondolom észrevettétek hogy nem ment az oldalam egy darabig! Most már megy megint!!
    Készűl a felturbózott változat! Már az alapok megvannak!!
  • Alexease
    Nem tudom mit akartal a Street Legal-lel?! Az az engine "csak" 50%-ban van kesz! Meg ha fel is rakod az osszes patch-et, akkor is problemas lesz. Raadasul a Redline-hoz kepest, nem is valami szep, es funkcioiban is sokkal kevesebb. Es ahoz, mar semmi nem fog kijonni.
  • Ombika
    Vki help aki ert hozza einvagen perpro gta blokk es perpra cylinder head es nem kapok bele pistont help me!!!
  • cor72z
    van valamiféle festés pályázat is,mind1 ez nem aza topic:))))
  • cor72z
    már van külön forum is,ask homework.....stb,ott többet meglehet tudni rola
    különben + hello devil
  • Rosco
    Klassz, de ezek még csak képek szép modellekről. Ez sajna még kevés ahhoz, hogy kiadót kapjanak... :-((((
  • Adam5
    bocsnat dc++ról
  • Adam5
    ez nem igaz! Le töltöttem( a sima street legalt (rip)) a dc+ról és nem megy!
    még a menü elött ki akad a galambok után!
    Most már elegemvan!
  • Adam5
    Nekem 0.301 van
  • Ombika
    NAh please aki vagja temat !
    Vettem egy einvagen PerPro GTa blokkot +ein.. PerPro GTA cylinder heradet aztan egyik pistons se megy bele akarmit is csinalok ez miert vagy en vagyok bena vagy ez bug?
  • Ombika
    1 baj van Golfbna csak einvagen megy bele :(
  • TwiceR
    Zsoloo!! ez elik kocsi?? uj??
    hmm.. csinaltam szép kocsit!:))
    majd megutatom ha készen van!!
  • Devil_Gy
    Szerintem érdemes ránézni egy pöttyet!http://www.askhomework.hu/magyar/buggy_hun.htm
  • Ombika
    Aki lentebb linkelte BMW kasznit el tudna kuldeni nekem!
    Koszonom

VAn olyan jel ,hogy oda-vissza nyil akkor negyzet benne 2 parhuzamos csik pottyokkel es negyzet benne egy auto nah ezek mit jelentenek alketreszeknel?
  • blazini
    Adam5 melyik tipusút töltötted le és honnan mert nekem kiírja amit most használok hogy a nevem előtt nincs ott ,hogy(HUN) pedig odaírtam. Lehet hogy nem jót használok, írj valami jót!
  • Rosco
    Bounce-on mindkettő fent van.
    OFF:
    bounce-ra csak az menjen, akinek gyors a csatija! (Rövid idő van a letöltésre, csak 4 nap.)
    /OFF
  • Adam5
    Nagyon kiráj ez a Dc++! róla szedem le a Sima Street Legalt (ha minden igaz remélem a sima)

Rosco: De a warezcenteren a redline van.
    A bounce -n nem tudod melyik? (sima vagy redline)
  • Rosco
    Na, visszaolvastam a fórumot tegnap estig.
    Adam5:
    bounce és warezcenteren van az SL. Mindegyik fizetős.
  • Rosco
    Jó reggelt Mindenkinek!
  • Devil_Gy
    Halihóóóó!
    Reggelt mindenkinek!
  • cor72z
    sziasztok
  • Bercy #25023
    Négyhengeresből duhen blokkot vegyél és keverd más alkatrészekkel, így 850LE is ki lehet hozni belőle. A katalógusban a jelek azt jelentik h kompatibilis-e az autóddal az alkatrész v van-e raktáron esetleg lecserélhető az autód vmelyik alkatrészére. Nemtom mennyire volt ez világos?
  • Ombika
    HAt meg nincs sok lovem ugyhogy 4 egyenlore!
    D pl alkatreszeknel balfeso sarokban vmelyiknel vannak jelek azok mik?
  • Bercy #25021
    Veszel 1 blokkot és alkatrészenként próbálgatod h melyik hozza ki a legtöbb LE belőle. Hány hengeres motort akarsz?
  • Bercy #25020
    Boltban nem lehet venni! Letölteni meg nem tudom h honnan lehet.
  • Ombika
    Ti hogyan szoktatok nekilatni blokkot epiteni lehet keverni is a cuccokat,de ugy ertem hogy Einvagen GTA cylinderbe persze csak GTA Piston megy egyertelmu de mast lehht belekeverni,vagy hogyan erdemes nekilatni?
  • Adam5
    Jó reggelt
    2 kérdésem lenne
    1. meg van a dc++ nem tudja valaki onnan kitöl lehet? letölteni ( a sima street legalt)
    2nem tudja valaki menjibe kerül a boltokban ( a sima street legal)?
  • Goliath

Jó reggelt mindenkinek
  • MikX
    Hali! Milyen Blokkot építettél?
    Nekem tegnap meglett 864LE Duhen-Shimu keverékből!