46061
.
-
Ráhúzod a recycling(két nyíl) jelre a kívánt alkatrészt. -
Előszöris a body-ról szedj le mindent és add is el őket. A motort szedd ki(ha nem tudod mikből áll akkor alkatrészenként szedd szét és írogasd fel), aztán a catalogból állítsd össze a saját motorod. Jah, és közben ügyelj hogy el ne fogyjon a pénzed. -
Zsoloo #25245 hátul 13*19 elöl 11*19
nekem megy szépen
csak azt a nyavatt felfüg. tudnám már leszedni :((( -
Vmi mas futomu beallitasod nincs Bairenhez mert ezzel mindig szarul indul el elol 10*19 -es hatul meg 10.5*19-es felni van 255/25 -os gumival ha egyesbe indulok vmerre mindig elhuz de ha korrigalom keresztbe csuszok ha masodikba indulok akkor meg otthagy! -
Zsoloo #25243 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-
Akkor ez bug lesz! :( -
Zsoloo #25241 hiába 30 perce szenvedek vele de nem jön le.
pedig nem az elsö amit lebontok.
tudod ha fölé érsz mutatja a nevét, na már most itt még az se. :(( egy szerüen nem érzékeli hogy ott van, pedig OTT van. -
De rugora bokjel ne masra :)
Egyebkent a vegen mar 6000 -be megy a tet mert most buktam el 2ot :) -
Sziasztok srácok, nem tudja valaki, hogy van-e hír a felől, hogy esetleg kis hazánkban is kapható lesz-e a játék. Ennek a szerencsétlen Activision-nek rendesen a körmére kéne nézni, már a harmadik magyar játékot veszik el tőlünk. -
Zsoloo #25238 a kerék, a fék, szépen lejött de a rugo nem akar
és addig nem tudom a többit leszedni.
mitöl van ? bug??
a többi vason olyan szépen lejöt :( -
Tán nincs rajta kerék? :) -
En meg nem jartam igy,most epp azzal szopok hogy csattantam egyet megjavitottam mindent de elso futomu fekszik a talajjal parhuzamosan ez miert lehet? -
Értelemszerűen a zárt difi segít abban, hogy a hajtott kerekek egyszerre forogjanak, így nagyobb lesz a gyorsítási stabilitás. Mivel pedig a gyorsulási versenyek amúgy is egyenes útvonalban zajlanak, nem jelent hátrányt, hogy fordulni nem tudnak olyan jól... -
COR72Z kuld leccike a BMW kepek LECCI!! THX -
Zsoloo #25233 kérdés te is jártál már ugy hogy nem tudtad leszedni valamelyik felfüg.
az eclips-en nem tudom lebontani a 2 hátsot nem jönnek le a rugok. -
Es akkor miert kell csutkan foltekerni az mivel lesz jobb gyorsulasnal mindig eccere adja le erot kereknek? -
Zsoloo #25231 igazad van igy teljes. -
Amit leírsz, csak részigazság. A difirenciálmű feladata, hogy a hajtott tengelyen lévő kerekek egymástól eltérő sebességel tudjanak forogni. Erre azért van szükség, mivel ha egy autó fordul, a két kerék más-más rádiuszon fog fordulni, ergo eltérő lesz a forgási sebességük. A difi pedig azt teszi lehetővé, hogy ez megtörténhessen.
Ha nincs difi, vagy zárt állapotban van, a két kerék azonos sebességel forog, és a nagyobb rádiuszon forgó kerék el fog csúszni, mivel nagyobb távott kellene megtegyen, mint amennyit a forgásból megtenne. -
Zsoloo #25229 a difi osztja le az eröt a kerekehez amelyik meg pörög v. egyébb okok miat jobban elforog mint amásik pl csuszos talaj, sár, jég ... oda több eröt ad, mint a másik kerékre de ha a difi zárt egy forma eröt kap a két kerék.
az összes gyorsulási vason 70, 80% -an zárt difi van.
röviden ennyi -
DE ez a diffi zar magyarul mit takar erre lennek kivancsi,mert van selytesem de jobb ha leirod THX! -
Előre szerelj keskeny gumikat, a cél a 205-ös legyen!
Alternatív javaslat az összkerekes autó, de ezeknél is keskeny gumit előre! -
Zsoloo #25226 egyébbként difi zár -
Zsoloo #25225 a hol a váltót állítod ott találod húzd teljesen jobbra -
Oksa de ez pontosan mi is? -
Jah nem is 3586 ccm!
Nah eloszor gyorsulok mert no money de 700 Hp meg nem igazan sok es pirosba mar kemenyek ellenfelek regebbi versenyekre mar nem tudok visszamenni? -
Zsoloo #25222 a differential lock rate 70% -
Nekem csak 2.5 ccm ez itt a baj! :( -
Zsoloo #25220
-
Marmint mi mi amit irtam? -
40gb ból 4gb a szabad
(akkor a registry is televan)
ez lehet ok arra hogy nem megy? -
Idle es Redline nekled mennyin van jah es differential lock rate(ez mit jelent es neked mennyin van),minden BAirennel?
MEgvmi a regebbi versenyekre nem tudok mar visszamenni pl zoldhoz? -
Zsoloo #25214 #25194 -
Zsoloo #25212 bocs 841hp -
Zsoloo #25211 szerintem igen
a bairenben emer gt2 motor van kis ezzel-azzal igy
861hp -
THx beallitast!!
Szoval mennyi a max ami kijon Bairenbol?
Az szamit ha a hatso kereket picit puhabbra hagyom gyorsulasnal? -
Zsoloo #25209 szerintem vga kártya, v. kevés, v. driver -
Zsoloo #25208 általában felfüg.
túl lágy .
probáld ki amit leírtam nekem bejött. #25205 -
Help me
Hibaüzenettel kidob:Create hw 3d device failed -
Sziasztok !
Az miért van, hogy ha csinálok egy autót meg széles gumikat akkor kicsúsz öszze-vissza induláskor vagy ha ezt nem teszi akkor nagy sebességnél egy kicsi mozdulattól elszáll a dudvám ?
Így versenyezni sem tudok mert egy utcán nem "férek" el...
Segítséget előrre is köszönöm! -
Zsoloo #25205 a futómü pedig:
emer motorsport nonus gt2 felfüg.
emer motorsport nonus gt2 6300 n/m/s gas shock
baiern coupesport gt III 6,5" spring
a gumi: 255/20 r19