46061
.
  • Zsoloo

régen láttalak
  • cor72z
    jo reggelt
  • Zsoloo
    igen
  • Ombika
    Zsoloo te mivel jatszol kormany?
  • Zsoloo
    ok, értelek de meddig tart faltörni 1 prg-t?
    normális prg-mal nem sok és már ki is lehet iktatni a tiltó rutint. na mindegy ha netán bele fogsz én segítek.

kiadókkal kapcsolat felvétel stb ...
  • Fefe23
    nézd cs, bár ott van multi monjuk és ott is csak ahhoz kell CD key
  • Fefe23
    Nem hinném, hogy nem lehet beépíteni a gamába olyan elemeket ami csak eredeti cd-vel megy, és akkor minjárt meg kell venni, nem jó a warez, de mind1 nem akarok tippeket adni.
  • Zsoloo
    igen de bill.-röl érzkenyebb nem tudsz finoman korigálni, tartani sajna :( probáld joy, vagy kormány jobb.
  • Zsoloo
    szerintem nem jó befektetés, mert ma már elég sokan vannak net közelben v. olyan ismerüsök van aki töltle. Igy 1 sms áráért szereznek meg több ezer ft prg-t, játékot ...
    és csak 1 szükréteg van aki meg veszi a boltban. Olyan áron meg nem tudod adni, nem tudod annyir leszorítani hogy inkább ad érte kicsit többet és meg van az eredeti.

1sms 400+fa mig a eredeti prg-k 8999 - 12999 ig
  • Ombika
    HAt jah billel,de te irtad 255/25-os gumit rakjak fel de szelesebb kell 13 col szelessegu felnire :)
  • Fefe23
    jah, bodesznak volt meg
  • Fefe23
    de itt már valakinek megvolt a Selby ha jól láttam, akkor neki hogyan volt meg ha nem lehet végigvinni a ROC-ot?
  • Redfox
    Semmivel, mert bugos és ki fog dobni. Nem érdemes, mert csak bosszantod magad. Majd a peccs...
  • Fefe23
    Egyébként ROC-ra milyen verdával érdemes menni, hogy nyrjek is?
  • Fefe23
    Ha jó befektetés akkor van ;)
    De szerintem meg bug mert végig mentem vele a zöldeken, a kéken, a pirosakon, és nem töltődött be a blokk csak a garázsban. Lehet azért ment így mert nem érzékelte a blokkot? :)
  • Redfox
    Ez nem bug, várni kell vele és betöltődik. Nemtudom neked megmondani, hogy mennyi lenne, mert nem értek hozzá, én csak azt mondtam, hogy szerintem hogy van. Árat nem tudok. Egyébként van pár szabad millád, vagy mi?:))))
  • Fefe23
    Csak a jogdíj a kérdéses, meg a vonálkódot kell megvenni ugyebár, de ez mind tárgyalási alap szerintem.
  • Fefe23
    Mert ugye én azért sokmindent olcsóbban meg tudnék oldani, merthogy nyomdám van, a VTCD-nél is vannak kapcsolataim stb. stb.
  • Fefe23
    de mégis kb mennyi szerinted?
    4-5 mill? vagy mennyi?
  • Fefe23
    ez lehet bug?
  • Fefe23
  • Fefe23
  • Redfox
    Szerintem rohadt sok, mert ugye Cd, tok, plusz a jog, és a szállítás, mindez sok darabban.
  • Fefe23
    lehet befektetek???
  • Fefe23
    Valaki mondja meg nekem plz, aki ért is hozzá mennyi lé kéne ahhoz hogy itthon adják ki a játékot.
  • Redfox
    Frissült az oldalam: Street Legal Picture Site
  • Zsoloo
    mivel játszol? bill?
  • Zsoloo
    az a tipusu gumi nem megy arra a felnire
  • Ombika
    Mit jelent ez mikor fel akarom raknigumit ezt irja ki:
    This tyre is too narrow for this rim!!
  • Ombika
    Zsoloo de nem stabil nekem auto mert ha kicsit korrigalok akkor mar keresztbe csuszok ,te rugo kombinaciodat raktam fel igaz max 10.5*19-es a felnim lecserelm arra amit mondtal! :)
  • Zsoloo
    thx
  • Bercy #25262
    www.street-legal.tk
  • Zsoloo
    tényleg neont honan tudok leszedni?
  • Bercy #25260
    Akkor sztem bugos. Csinált már nálam is olyat a gamez h feltettem az alsó neonfényeket erre eltünt egy csomó alkatrész a kocsiról de valójában ott voltak csak nem rajzólta ki őket.
  • Zsoloo
    SIKER lejött újra kellett hozá inditanom a játékot.
    végre lejött
  • Zsoloo
    nem ez az elsö amit lebontok. de itt megált a tudomány
    sehogy se látja:(
  • Bercy #25256
    Nem pont a rugóra kell kattintani hanem mellé 1 kicsit. Mozgasd az egeret fölötte és amikor a rugó nevét írja ki akkor click!
  • Zsoloo
    lelehet ha rámész a rugora vagy addig mozgatod körülötte az egeret mig ki nem írja a nevét . akor lelehet
    de nekem még a nevét se írja ki nem látja hogy rajta van
    kicsit bugos :((
  • Zsoloo
    neked sincs tipped hogy tudom leszedni a hatso futot
    1*üen nem látja a rugot pedig rajta van és igy nem tudom az egészet lebontani pedig lekéne :((
  • SecMan
    Yep.