46061
.
  • Gyiik
    nem kell nocd crack, ha iso-d van. Eleg a .cue, azt kell megnyitni alcohollal,vagy daemonnal
  • cenobite
    Sziasztok! Mit cseszhettem el?
    SL:RL játék install, aztán patch 2-1-4 telepít, majd patch 2-1-5 telepít, aztán a nocd crack-el felülírom az .exe-t, indítanám a játékot és kéri a cd-t.
    Mi a helyes sorrend ezekkel a patch-ekkel?

Előre is tankjú!
  • Ombika
    Zsolo Bairenbe nekem Emer GT2 van nekem is de csak 714 HP !
    Ha nem tudom a rednel legyozni ellenfelet de kell love hogyan tudok szerezni?
  • Alexease
    Photoshop
  • Ombika
    Bairenbol mennyit tudtatok kihozni es milyen blokkal?
  • 12346
    küldd el zsömbihez az ünnepekre:)
  • Alexease
    Az egyik ismerosom BSA-s;) Nagy Rendorseg matrica is van az autoszelvedo sarkaban:)
  • 12346
    röhögnék is ha basztatná a BSA a ratyi gyereket:)
  • Alexease
    KIT-ek!
    Body (kaszni) es Engine (motor) kitek vannak. A beszerelesuk eloott, az hozzajuk tartozo alkatreszeket, teljesen le kell szerelni az autorol. Pl. komplett motor kivesz.
    Ha a kaszninal, lent van nehany alkatresz, es rakattintunk, ratesz ezt-azt. De amig a doboz letszik, addig van tartalma is. Vagyis bontogatni kell a "regi", fentlevo alkatreszeket.
  • Alexease
    Sajnos nics olyan uj gep, amin ne szagagtna:( Kezd el butitani a grafikat. Kapcsold ki a gyalogosokat, vedd le max 25% ra a forgalmat, 200m-re a latotavolsagot. 50-50%-ra az object detailt es a LOD-ot. Esetleg arnyek kikapcs. Ezekkel a bealitasokkal, elvileg egy 2000-es procin, GF4 vagy ATI 9600+ mar mennie kell.
  • Barni
    hello! Bocsi még kezdő vagyok. lenne egy kérdésem és nincs kedvem végignézni ha nem gond. szóval ha kimegyek a városba akad mint az állat, ez mitől van, mert szinte vadiúj a gépem és ezzel nem lehetne gond, mert elég jó ráadásul
  • MikX
    Thx
    Bye all, asszem alszok csöppet!
  • Alexease
    Fontos, hogy 256x256pix vagy 512x512pix meretu legyen. PhotoShop-ban a "rajzot" egy ures layer-re tedd, a hatteret (BackGround layer) torold ki, vagyis atlatszo legyen. Mentesnel hasznald a SaveForWeb (CTRL-ALT-SHIFT-S) opciot, ott valassz PNG-t, 24 bites, transparens-t.
  • Alexease
  • MikX
    Alex!
    Kérdeztem már 1x, de nem válaszolt rá senki, hogy decalokat hogy lehet pontosan csinálni??
    Photoshop 7.0-m van?
  • MikX
    Ok akkor ittvan mégegyszer:

Et remélem Yo
  • Alexease
    De nem is neked irtam;))
    Amugy az X3-rol nem lehet kivulre linkelni, es a nagybetuk sem szerencsesek;)
  • MikX
    Ha tudni akarod nem vinyól volt linkelve, csak szar a link!
  • Alexease
    Vazz, egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak:)) Es meg be is szol;DDD

De azt sem, hogy egy szamitogepet hasznalo ember, azon kivul, hogy "levarezoljon" valamit aztan jatszon, alapveto dolgokkal nincs tisztaba.
  • Gyiik
    bruhaha
  • 12346
    sztem ezt ki tudod logikázni, hogy miért nem lehet jó:) dobd föl egy tárra. freeweb vagy akármi. de sztem most én se állok neki mesélni. 3/4 7kor kelni kéne, szal joccakát népek
  • M@TriX
    hát nekem ma már nincs erőm informatika órát tartani, de lehet hogy valaki lesz kedves és elmagyarázza kb 7-8 óra múlva. ÁÁÁÁooooÁÁÁÁÁÁ, jó éjt. ;)
  • predakon
    Légyszi akkor valaki magyarázza már el miért nem jó ha a vinyoról linkelem a képet??
  • M@TriX
    dede én elhiszem. ;)
  • M@TriX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • 12346
    :DD ezt nem hiszem el, hogy vki komolyan gondolja a vinyóról linkelést:)))))
  • MikX
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Bocsi!!
  • MikX
    Ittvan pár kép a kocsikáimról:

Thx Redfox
  • predakon
    Baromira nem izgat mit magyarázól alex mit tom mi.
  • predakon
    Érdekes nekem sikerült a winyomról képet linkenlni,ennyit a tudásról:)
    Melyik autóból lehet kihozni a legtöbb lóerőt???
  • predakon
    A kis méregzsákom baiern 2.5 cupesport.
    A mási kedvenc duhen 2.5 670lóerő
  • Alexease
    Ezt naponta elmondjuk, de hat ismeteljunk;)
    Alapveto logikai es internetes ismeret, hogy SAJAT winchesterrol NEM LEHET kepet belinkelni!!
    Hasznald ezt: #25382
  • predakon
    Top speed 530
  • predakon
    Sziasztok kész a 904lóerős superduty 500am.
    kép:
  • Alexease
    Veletlenszeruen adja oket, meglehet majd venni.
    Jo ejszakat!
  • tzs
    na mentem szunya.

bye
  • tzs
    csak tzs-t irtál névnek, amúgy punyek, ez csak egy régi loginom:) de mind1

de amúgy a racers folderben van más autó is mint amit most elérek. azok majd később lesznek elérhetők?
  • Alexease
    - Ehez mar nem keszul multiplayer. A Value jelleg miatt es a rovig fejlesztes miatt, eleve nem volt beletervezve;( Talan, majd egy masik kiadonal, masik jatekukba. De addigra, mar elkeszul az engine is;))
    - A FakeRacers-ek nem fognak mukodni! Azok az autok allnak az ejszakai versenynel az utszelen;)) Az SL-bol vannak. Csak kasznik;))
  • tzs
    ja meg hogy hogy lehet aktiválni az összes autót a játékban. mer vannak fake racer autók is. bemásoltam a racers folderba, kicsit tovább tölt a prog de nem enged új autót
  • tzs
    nemtudod véletlenül multiplayer patch készül a játékhoz?