46061
.
-
nem kell nocd crack, ha iso-d van. Eleg a .cue, azt kell megnyitni alcohollal,vagy daemonnal -
Sziasztok! Mit cseszhettem el?
SL:RL játék install, aztán patch 2-1-4 telepít, majd patch 2-1-5 telepít, aztán a nocd crack-el felülírom az .exe-t, indítanám a játékot és kéri a cd-t.
Mi a helyes sorrend ezekkel a patch-ekkel?
Előre is tankjú! -
Zsolo Bairenbe nekem Emer GT2 van nekem is de csak 714 HP !
Ha nem tudom a rednel legyozni ellenfelet de kell love hogyan tudok szerezni? -
Photoshop -
Bairenbol mennyit tudtatok kihozni es milyen blokkal? -
küldd el zsömbihez az ünnepekre:) -
Az egyik ismerosom BSA-s;) Nagy Rendorseg matrica is van az autoszelvedo sarkaban:) -
röhögnék is ha basztatná a BSA a ratyi gyereket:) -
KIT-ek!
Body (kaszni) es Engine (motor) kitek vannak. A beszerelesuk eloott, az hozzajuk tartozo alkatreszeket, teljesen le kell szerelni az autorol. Pl. komplett motor kivesz.
Ha a kaszninal, lent van nehany alkatresz, es rakattintunk, ratesz ezt-azt. De amig a doboz letszik, addig van tartalma is. Vagyis bontogatni kell a "regi", fentlevo alkatreszeket. -
Sajnos nics olyan uj gep, amin ne szagagtna:( Kezd el butitani a grafikat. Kapcsold ki a gyalogosokat, vedd le max 25% ra a forgalmat, 200m-re a latotavolsagot. 50-50%-ra az object detailt es a LOD-ot. Esetleg arnyek kikapcs. Ezekkel a bealitasokkal, elvileg egy 2000-es procin, GF4 vagy ATI 9600+ mar mennie kell. -
hello! Bocsi még kezdő vagyok. lenne egy kérdésem és nincs kedvem végignézni ha nem gond. szóval ha kimegyek a városba akad mint az állat, ez mitől van, mert szinte vadiúj a gépem és ezzel nem lehetne gond, mert elég jó ráadásul -
Thx 

Bye all, asszem alszok csöppet!
-
Fontos, hogy 256x256pix vagy 512x512pix meretu legyen. PhotoShop-ban a "rajzot" egy ures layer-re tedd, a hatteret (BackGround layer) torold ki, vagyis atlatszo legyen. Mentesnel hasznald a SaveForWeb (CTRL-ALT-SHIFT-S) opciot, ott valassz PNG-t, 24 bites, transparens-t. -

-
Alex!
Kérdeztem már 1x, de nem válaszolt rá senki, hogy decalokat hogy lehet pontosan csinálni??
Photoshop 7.0-m van? -
Ok akkor ittvan mégegyszer:

Et remélem Yo -
De nem is neked irtam;))
Amugy az X3-rol nem lehet kivulre linkelni, es a nagybetuk sem szerencsesek;)
-
Ha tudni akarod nem vinyól volt linkelve, csak szar a link! -
Vazz, egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak:)) Es meg be is szol;DDD
De azt sem, hogy egy szamitogepet hasznalo ember, azon kivul, hogy "levarezoljon" valamit aztan jatszon, alapveto dolgokkal nincs tisztaba. -
bruhaha -
sztem ezt ki tudod logikázni, hogy miért nem lehet jó:) dobd föl egy tárra. freeweb vagy akármi. de sztem most én se állok neki mesélni. 3/4 7kor kelni kéne, szal joccakát népek -
hát nekem ma már nincs erőm informatika órát tartani, de lehet hogy valaki lesz kedves és elmagyarázza kb 7-8 óra múlva. ÁÁÁÁooooÁÁÁÁÁÁ, jó éjt. ;) -
predakon #25407 Légyszi akkor valaki magyarázza már el miért nem jó ha a vinyoról linkelem a képet?? -
dede én elhiszem. ;) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
:DD ezt nem hiszem el, hogy vki komolyan gondolja a vinyóról linkelést:))))) -
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Bocsi!! -
Ittvan pár kép a kocsikáimról:
Thx Redfox -
predakon #25401 Baromira nem izgat mit magyarázól alex mit tom mi. -
predakon #25400 Érdekes nekem sikerült a winyomról képet linkenlni,ennyit a tudásról:)
Melyik autóból lehet kihozni a legtöbb lóerőt??? -
predakon #25399 A kis méregzsákom baiern 2.5 cupesport. 
A mási kedvenc duhen 2.5 670lóerő
-
Ezt naponta elmondjuk, de hat ismeteljunk;)
Alapveto logikai es internetes ismeret, hogy SAJAT winchesterrol NEM LEHET kepet belinkelni!!
Hasznald ezt: #25382 -
predakon #25397 Top speed 530
-
predakon #25396 Sziasztok kész a 904lóerős superduty 500am.
kép:
-
Veletlenszeruen adja oket, meglehet majd venni.
Jo ejszakat!
-
na mentem szunya.
bye -
csak tzs-t irtál névnek, amúgy punyek, ez csak egy régi loginom:) de mind1
de amúgy a racers folderben van más autó is mint amit most elérek. azok majd később lesznek elérhetők? -
- Ehez mar nem keszul multiplayer. A Value jelleg miatt es a rovig fejlesztes miatt, eleve nem volt beletervezve;( Talan, majd egy masik kiadonal, masik jatekukba. De addigra, mar elkeszul az engine is;))
- A FakeRacers-ek nem fognak mukodni! Azok az autok allnak az ejszakai versenynel az utszelen;)) Az SL-bol vannak. Csak kasznik;)) -
ja meg hogy hogy lehet aktiválni az összes autót a játékban. mer vannak fake racer autók is. bemásoltam a racers folderba, kicsit tovább tölt a prog de nem enged új autót -
nemtudod véletlenül multiplayer patch készül a játékhoz?