46061
.
  • Ombika
    Semmi gaz!
    A rugos tagoknal minel kisebb a szam annal kemenyebb?
  • CCke
    Bocs Ombika, az előzőnek semmi köze a te hozzászólásodhoz, csak véletlenül írtam válaszként a tiédre.
  • Ombika
    Neked ezzel a gumival jol tartja utat,mert nekem mindig vissza kell engedni a gazt es mikor egyenesbe van ujra gaz aztan ismet ezt vagy ez cak bill miatt van?
  • CCke
    Emberek, ma láttam 1 nagyon állat matricát 1 Accordon Bp-en, a városban. Aki nagy Suzuki-fan az ne olvassa tovább... :)

A hátsó szélvédőn volt a szokásos standard pisilős kisfiú matrica, annyi különbséggel, hogy a kiscsávó egy Suzuki emblémára csövelt... :)

Aki szokott matricákat csinálni, és nem bántja a jó ízlését a dolog, esetleg megalkothatná ezt a darabot az SL-hez.
  • Ombika
    Mindenkitol bocsanatot kerek ekkora marhat ,mint tesom nah mondom leulok es megnezem mi nem stimmt,ha a hulye gyerek nem vesz transmission center differential ne csodalkozzon!
    LEultem 16-ikat ,mint a .... elvertem it egetem magam miatta!!
    BOCSANAT
    Most mar vigyorok a marha de szetverte a billemet !!
  • [NST]Cifu
    Mennyi időt ment az ürge, amikor levert?
    A miheu tartás végett, ha 7 másodperc alatt ment, akkor valóban leverhetettlen...
  • Ombika
    Bocsi a veszokert !! :)
    Megegyszer
    Vissza tesom autojahoz,detto ugyanaz mostmar,sot meg erosebb!
    Kek versenynel 18-ik lever ,de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!!
    IGy mar erthetobb
  • Ombika
    Szoval aki leugatott annak anyit uzenek nagy tudasuk sehol sincs :)
    Ugyanis futomu csere is megvolt ,kiprobaltuk en regi automat mivel el van mentve e keknek 4ik-et szarra vertuk !
    Vissza tesom autojahoz detto ugyanaz mostmar sot meg erosebb es keknek 18-ik lever de ugy megy ,hogy a mostani bairenemmel se tudnam szerintem leverni!
    Szoval ezek utan ez bug vagy meg mindig en meg tesom vagyunk a benak?
  • Ombika
    Nah mind majd leszedi tesom vhogy o baja! :)
    Bairenem 765 loves de mindig elkapar mint a szemet meg 3-ba is nitroval persze :)
    295/20-as gumi,13*19 felni hatul |elol meg 11*19 255/25-os gumi
    Full Emer MotorSport GT 2 futomu ,6300 gas shock es GT3 rugo 122625 n/m 7.5"-os!
    NEm is tudtam,hogy nem mindig ugyanaz az ar most pl 12000-ert megy hal istennek :D
  • Alexease
    - A gyorsulashoz erdemes szelesebb gumit felrakni, de csak a meghatott kerekre. Es ha birja a nyomatek, akkor nagyobb felnit is (19-20"), mert azzal gyorsabb.

- A rugokat le lehet szedni, csak meg mindig problemas egy kicsit - foleg a hatsoknal. Eloszor is fontos a sorrend leszedesne: gumi, felni, fektarcsa, rugo, lengescsillapito. Osszerakasnal termeszetesen forditva. Mint az eletben;)
    - Ugy erdemes rakattintani, hogy a belso oldalrol kell nezni - vagyis a masik kerektol - es ne legyen a kurzor utjaban semilyen mas alkatresz sem a rugo mogott. Es erdemesebb egy kicsit feljebb, es jobbra vagy balra "mutogatni".;)
  • Ombika
    1.Cor72z en szenvedtem vele de ez lett legerosebb sorry de legyszives a feher bmwrol kuld el a kepeket,mert mindent elkuldtel csak azt nem!!!! THX
    2. Figyo en ugyanazzal az autoval szarra vertem keknel barkit de egyebkent en pirosnal, bairennel megyek!
    3, Irtam,hogy ASR lehuzva csutkan, tehat akkor reszletes lista :
    Most veszem eszre tesom fos shimutsu futomuvet sorry
    de a tobbi stimmel attol fuggetlenul meg mennie kellene de pl rugot en se tudom levenni kibaszott bug!
    9.0*17 es felni --> 235/45 gumi
    ein.. perpro GTA 6 speed street valto
    6100 N/m/s gas shock
    es most jon amit nem cserelt le 110 GTK front left
    a rugot nemtudom megmondani,mert nem latja a jatek hoppa!!!
    Egyenlroe ennyi
  • cor72z
    és ha pár lapot visszanézel,én felraktam a nekem legjobb baiern automat,részletessen,kivesézve képekkel illusztrálva,+ a váltobeállitást is,ha nincs kedved hetekig tökölni 1 autoval,de szerintem ez a játék fö erössége hogy te jöjél rá dolgokra,tuning verseny stb...........
  • [NST]Cifu
    Alexease direkt kérdezte, hogy milyen gumik, felfüggesztés, miegyebek.

Én kérdeztem, hogy a sebváltó nincs-e automatára rakva, nincs-e beállítva az ASR, miegyebek.

Egyikünk kértdésére sem adtál értelmes választ. Ezek után mit vársz mégis? Parafenomán módjára jöjjünk rá, miért nem megy a játék neked?!?
  • cor72z
    ha golfod van vegyél jobb autot,red-be már nemárt.....
  • Ombika
    Ez mind es szep,de meg mindig nem ertem,hogy miert van ,hogy nem tudom egyiket se leverni?
    Passz
    Esetleg ha atkuldom elmentest meg tudnad nezni vagy vki?
  • Alexease
    - Probalj hasznalni ilyet is: "," (vesszo;D)
    - Az ellenfeleket veletlenszeruen generalja - elvileg - elofordulhat, hogy kicsit erosebbeket ad;) Bar sokat lett tesztelve, hogy amit kiir a verseny elejen az ellenfelnel tervezett idot, azt probalja tartani is (hivatalosan max. 4-8 tized lenne a megengedett), de mivel nem droton huzzak oket, elofordul, hogy mashogy teljesitenek.
    - Napkozben, az azonos klubban levokkel (zold, kek, voros) lehet versenyezni. melle menni, radudalni. Ranktol, presztizstol fuggoen, nem mindig allnak ki. De a tapasztalatok szerint, 1-2 gyozelem utan, mar mindenki szivesen versenyezz az emberrel;))
  • Ombika
    Hat tudod eleg gazos megoldas ha nem jon be akkor meg te szopod meg csak akkor is idesit mig en siman nyertem addig o nem ezt nem birom felfogni miert van es masnak meg ilyen kinja nem volt es nem fogom ugy megnyerni,hogy kilokdosom mert ugy kicsit uncsi es nem ez a megoldas ra szerintem! :D
    Napkozben hol versenyzel vagyis hogyan kikkel mit kell csinalni ledudalni oket de melyiket es csak loveban lehet fogadni?
  • Alexease
    Altalanossagban mondtam.
    Ami biztos, hogy a patchekkel hivatalosan kerult a jatekban cheat lehetoseg (benne a patch FAQ leirasaban). Sot, mukodik is.
  • Alexease
    Vannak a jatekhoz "gyari" cheat-ek, beepitve a jatekba. Probaljatok eloturni.
  • Alexease
    Igen, ezt a "bugot" mar javitattam volna;) Eleg gaz, hogy konnyuu penzhez jutni, mert a leggyengebb is kepes kiallni tobbszori vereseg utan;)) Sot akkor is neha, ha mar gurult egyet-kettot;))

De az egesz csak hozza allas kerdese. Aki normalisan akar jatszani, az megteheti. En szinte csak varosban megyek, a gyorsulas abszolut nem erdekel, nem is elvezem. Mindig mas-mas ellenfellel, es mindig a leghosszabb, bonyolultabb utvonalat valasztom ha lehet.
    Bar igy nem lehet vegig jatszani egy autoval, egy nap allatt, de annak ugy sincs semmi ertelme.
  • Rosco
    ja, Ombika, neked írtam. :-))
  • Rosco
    Le tudod győzni. A következőt csináld (akik fair play játékosok, hunyják be a szemüket ):
    Rajtnál húzd rá az ellenfeledre a kormányt. DE ne az orránál, hanem a hátulját lökd meg! Akkor kifarol, te fékezel, visszakapcs, az ő autója jobb esetben megússza egy fával, Te pedig padlózol a cél felé. Ennyi. Tied a zsé.

Egyébként már inkább napközben nyomom. Ugyanolyan drag részek nyomhatók, mindig én választok trekket és állandóan lóvéban. Presztízs úgyis nő. Egy apró bug van, hogy ugyanazt a lúzer ellenfelet többször is szarrá verheted egymás után, sose unja meg.
  • Ombika
    Jah es a golfnal 6 speed street valto van es ott nem tudok atteteleket allitani tudtommal!
  • Ombika
    NAh figyo en lenyomtam egy golffal kek verseny vegeig 610 loerovel aztan vettem egy bairent!
    Tesom elkezdett uj carriert ugyanazokat a cuccokat vette meg sot neki meg 20 loerovel tobb is lett annyit vettem eszre uti a gepet,mondom biztos bena atvettem es a keknel meg a 18-adiket se tudtam lenyomni remelem igy vilagos!
    Ezek ismereteben kerek helpet!!
    MEg hogy hol tudok meg ejszakai versenyeken kivul lovet szerezni?

KOSOZNOM
  • bodesz
    szerintem inkább itt
    talász mindenféle logot autóra meg mindenre
  • Alexease
    Nem csak a loero szamit. Sot! Tokeletes allapotu gumik, jo felfuggesztes, pontos valtobeallitas, jo idoben nitrozas.
    Hiaba is van 1000HP, ha nem lehet atvini az utra a loeroket.
  • buek
    lehet,hogy a gumid szétment:)
  • Ombika
    HAt figyo,atadta nekem az iranyitast es tenyleg nem tudtam legyurni,pedig en mar piros versenyt nyomom szoval nem neveznem magamt szuper benanak es az ASR le van huzva es 6 sebesseges manual van berakva ,a 18-ikat nem tudom legyurni es erosebb a gepe mint nekem 15 loerovel!!
    Nah ezt add ossze!
    A versenyeken kivul hogyan tudok penzhez jutni csak ha kihivok nappal vkit es lenyomom?
  • [NST]Cifu
    Vannak érdekes dolgok, pl. bizonyos ellenek olyan kocsival versenyeznek, amelyeket csak nyögvenyelősen lehet lenyomni (nekem nagyon ilyenek volt az ellen SuperDuty-k), de mindegyiket le lehet!

Ha a tesódnak nem sikerül a 18-nál tovább jutni, akkor vagy rosszul vezet, vagy valamit nagyon elállított (pl. automata sebváltóval megy, vagy berakta az ASR-t...).

750 kocsiprestige pontot simán össze lehet szedni, egy jól feltuningolt autó már alapból 5-600 pontal indít! Szerintem kevered a kocsi és a saját prestige-t. A ROC-hoz a kocsinak kell 750 prestige pont!
  • Ombika
    CSak a harom helyen lehet penzbe versenyezni havernak volt mikor autoba is lehetett fogadni stb izek nincsennek csak zold,kek,piros verseny letezik semmi mas!
    Van olyan hely lattam hova 750 prestige kell ha megnyerem a pirosat is akkor is max csak 300 lesz!
    Raadasul tesom osszerakott egy golfot ugyan ugy mint nekem volt anno kekeknel szarra vertem mindenkit es o most a kekeknel meg a 18 helyezettet se tudja leverni?
    SZOVAL EZ A PROGRAM vagy fos vagy kurva bugos!!?
    Help me
  • [NST]Cifu
    Ha nincs abszolute pénzed, akkor el kell adni valamit, kocsit v. alkatrészeket. Visszamenni nem is tudom, hogy lehet-e, sokat kell veszteni, tán, de ez is pénzbe kerül :)
  • cenobite
    Decal-készítők figyelmébe egy oldal:

Logo-k minden mennyiségben!

Vektoros logo-k, több ezer.
  • Ombika
    A piros versenynel jarok de mar nincs lovem es nem tudom a 7-iket legyurni,hogyan tudok visszamenni pl a kekekhez vagy honnet szerezzek lovet persze ne cheattel!
  • cenobite
    Tenkjú! Otthon lecsekkolom!
  • Ams
    ment mél
  • cenobite
    Megköszönném! A címem: [email protected]

Aztán meglátjuk. Az első kocsim egy Golf lett amúgy, de elkezdtem tuningolni, persze előbb a külcsín alapon, aztán mikor tesztpályán akartam menni, nem tudtam, ugyanis nem volt blokk az autóban. Viszont egész jól néz ki. :) Maradt valami 100akárhány pénzem...
  • cenobite
    Muszáj a cheat, ugyanis a városi versenyhez gyenge a számítógépem. Meg engem amúgy is csak a szerelés/tuning/tesztpálya része érdekel a dolognak. (Pont a csiga gépem miatt...)
  • Ams
    küldjek 1 mentést?
  • Ombika
    Ne hasznalj cheatet ,mert elrontjaa jatek elvezetet ennyi!
    Vki Bairenbol hogyan hozott ki 800 loerot?
  • cenobite
    Köszi, hajnalban sikerült +oldani. Viszont - mivel elég gyenge gépem van - nem nagyon szeretnék a városban versenyezni. Inkább a tuning, szerelés része érdekel. Találtam egy cheat programot (asszem "cheat3" a neve) amivel elvileg lehetne a pénzmagot szabályozni. Nos, nekem -most a változatosság kedvéért- ezt nem sikerült megbuherálni. Hiába írom be a save-game nevét (mondjuk t1 néven mentettem), meg a többi adatot, rákattintok a save-re, de sajna a játékban még mindig a kőkemény 126$-os egynlegem látszik. :(

Ennek a kis cheat proginak van valami trükkje, vagy szimplán elbambáztam valamit?