46061
.
  • Alexease
    NFS:Underground: A jatekipar szegyene, az EA es az NFS sorozat melypontja. Ennel szarabbat, mar nem igazan lehett volna csinalni. Hihetetlen, hogy 2003-ban ennyire igenytelen legyen egy autos jatek.

Cifu ertkelese, teljeseny egyszeru es talalo:
    "Irányítás: Katasztrófa. A kocsi alig fordul, de képes a leghihetettlenebb helyzetekben is megfarolni.

Grafika: Nagyon szép, de teljesen átláthatattlan. Techdemónak elmegy, de játéknak már sok(k)...

Hangok: Nem az igaziak, valahogy nem érzem úgy, hogy egy bika autóban ülök.

Játékélmény: A drift-et inkább akadálypályának lehet tekinteni, a fő kihívás, hogy ne menj neki semminek - hát hurrá. A városi verseny még hangulatos, de iszonyú zavaró az, hogy milyen könnyen bele lehet akadni a tereptárgyakbe.

Fizika: Ilyen nincs."
  • Powell
    Ja és kinek hogy teccik az NFS:Underground demo
  • Powell
    Hogykell továbbmenni a Blue Cheetah klubba.Vki pls help
  • Rosco
    az csak SL-ben volt, itt csak a menüből elérhető 2 van
  • Ombika
    Vegre korrekt valasz !
    Koszonom
  • cenobite
    Ahhhha, köszi! A két kereskedés alatt a használt- és új autó kereskedést érted, vagy van a városban másik bolt valahol?
  • Alexease
    Az autokat a ket kereskedesben veletlen szeruen adja be. Van 3-4 "alap" tipus, amit gyakrabban meg lehet venni, de a "kulonlegesebbeket" vadaszni kell;) Sokszor kell menni a kereskedesekbe. Folyamatosan vatozik a kinalat, es naponta teljesen lecserelodik. Vannak tipusok, amik nagyon "rikak", pl. GT3-as Cabrio Baiern;)
  • cenobite
    Üdv! Nagyon jó ez a game, mostanában cuppantam rá. Azt szeretném kérdezni, hogy alapból melyik kocsik elérhetőek?

Nekem sikerült a Mitsu, Golf, Subaru, Superduty-t venni. Hmmmm.. asszem ennyi. Az összes autót csak a versenyzések után tudom majd választani? Mert én nem nagyon versenyzek - lassú a gépem - csak tuningolok és a tesztpályán csontolok. :)

Előre is köszi a segítséget!
  • Alexease
    - A "lb: az Pound, es azert lbs, mert ezek a hulye angolok, mindent tobbesszamba tesznek, ami itt es altalaban az"s";)))
    - 1 lb ~= 0.45 kg
    - A "dolcsi" az a dollar. Angol-szasz penznem, valtopenze a cent. Tobb helyen hasznaljak, itt speciel az USA Dollart ertik rajta. Altalaban a jele "$". Jelenleg 1 $ ~= 215 HUF (Hungarian Forint, regebbi jelolese Ft.)
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Rosco
    ROC, ha van 750 prestiges kocsid, meg kevesebb alkatrészed mint 2000 lbs (súly, angol font-erő mértékegység) és van 100 000 dolcsid. Ha valami hibádzik, go to the street and make some money.
  • Rosco
    nem bug hanem türelemjáték. Ha szép sorban szeded le a dolgokat (gumi, felni, fék, rugó, lengéscsillapító, kerékfelfüggesztés), és kellően türelmesen körözöl a csavarkulcsocskáddal a rugó körül, akkor fél perc alatt szétkapható az egész.
  • Ombika
    Mintha en ezt nemtudnam ....de mind!!
    HA legyurom a pirosat utana mi van?
  • Alexease
    Az a lengescsillapito te agytroszt:)
    Az meg N/m/s-ben van mert sebesseg fuggo.
    Ha meg tenyleg 21 vagy, akor ideje lenne befejezni legalabb a kotelezo tanulmanyaidat.
  • Ombika
    HA igy se erted maskepp GAS shock!
  • Ombika
    HA igy se erted maskepp GAS shock!
  • Ombika
    Mar ne is haragudj de rugos tagot kerdeztem?
    ERrol ennyit azert valaszolok igy mert leugattok indokolatlanul szerintem!
    MEgjegyzem 21 vagyok de mind azt gondoltok rolam amit akartok!
  • Alexease
    Rugo.
    122000 N/m - Szerinted ez mit jelent?! Most vagy tul fiatal vagy - 8-10 eves - vagy egyszeruen megbuktal fizikabol.
    6.5" - Ez detto, kis matekkal fuszerezve.

En sem valszolok normalisan, mert nem vagy teljesen "tiszta", es a stilusod sem tetszik;(
  • Ombika
    BMW az 3-as sorozat szerintem!
  • Ombika
    Figyo a rugot vagom hogyan kell leszedni de van mikor 2-3-szor is kell jatekot ujrainditanom mire lejon BUG!
    DE inkabb valaszoltal volna a rugos tag kerdesemre minthogy......
    THX
    Azert koszi
  • petee
    Sziasztok!
    Valaki elárulná a SL2-ben az autók igazi neveit?
    Eddig ennyit tudok:

Einwagen = Volkswagen Golf III.
    Duhen = Honda CRX
    Baiern = BMW ? (milyen bmw?)
    Ishima = Subaru Impreza
    Shimutshibu = Mitsubishi Lancer EVO
    Prime = Ford GT 500
    Emer = ???
    Superduty = ???
    MC = ???
    vki egészítse ki pls.
  • Rosco
    Ombika, ha visszanézel (úgy 200-400 üzit :-) azt hiszem 3 emberke is elmagyaráztam Neked, hogyan kell szétkapni a kerékfelfüggesztéseket, és arról is volt már szó, hogy a rugók számozása milyen. (ha nem válaszolnak azért van, mert a dolog lerágott csont, akkor --> Fórum kereső)

De ettől függetlenül kérdezz nyugodtan, ígérem, én válaszolok, ha tudok, de csak de 10 és du 4 között.
  • Alexease
    SLC SLR 2.1.5 Save
  • Ombika
    Talan itt talasz de nem biztos:
    http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=patch
  • Ombika
    Engem meg az zavar,hogy feltettem azt kerdest tok normalisan,hogy a rugos tagnal minel kisebb a szam annal kemnyebb es szerintem itt jo par ember tudja es nem igazan valaszoltak,mert en nem vagyok benne biztos,hogy mit is takar az a szam!(legalabb egy igent boktek volna pl TE)!!
  • Ombika
    HAt jah sokat szidom,mert tele van buggal es azert jatszom vele mert imadok tuningolni ,de mikor kimegyek versenyre es osszevissza farolgat,ellenkormanyzas meg nem segit akkor nem ertem a game lenyeget minden a mazlin mulik,mert ugye en Ps2-on --> Gran Turismo 3-hoz voltam szokva ott egy csoppet maskepp van
    HA meg leveszem kormany segitseget mire reagal ra fel ora es mar kesz is a baj!
    Igy megfelelo volt a hangnem?
  • M@TriX
    A bigfootnak szerintem vagy 4x ekkora kereke van. Ez egy emeltebb pickup szerintem (és én ritkán tévedek) ;)
  • Stranger
    ez már Big Foot, nem pick up
  • M@TriX
    jajj már ennyi az idő? Mit keresünk mi itt? ;)
  • M@TriX
    sztem a gumi elég jól néz ki. ;) mondjuk még nem próbáltam ki, de nekem tetszenek a pickuppok. ;)
  • Alexease
    LOL! Kicsit azert idetlen a dolog;))
  • M@TriX
    Na ez már elég cuki. ;)

• Bercy #25495
    Ja ezen már én is gondolkodtam. Talán majd a patch után.
  • Horci
    Eszembe jutott még pár dolog. :) Miért nem sérül a motor alkatrészenként? Pl: SL-ben, ha alacsonyan volt a motor akkor egy ugratón letéphettem róla az olajtálcát. Itt csak egybe sérül. Ha a kasznit betolom a motorblokkba, akkor kicsit gázos, hogy a verda majd szétesik, a motornak meg semmi baja. A másik, hogy a kipufogó nem sérül. Kitépem a motort a gépböl, de a kipufogó ottmarad :) Elég verdát szétkaptam már a teszpályán, de nem sikerült még elérnem, hoy a kipufogó megsérüljön :). Harmadik, hogy találtam valahol a textúrák között nayon szép betört ablak textúrát. Azokat csak nekem nem tölti be ? Betolhatom az utastérbe s zélvédőt, akkor is csak úgy sérül mint az SL-ben. Akkor minek vannak azok textúrák? Csak véletlen ottmaradtak? :)
  • Fefe23
    Bocsi Ombika, hogy rádszolok, de nem érzed, hogy kezd unalmas lenni, hogy a te káromkodásoddal, van tele az utóbbi x oldal? Félre ne értsd, nem azzal van a baj, hogy írsz, hanem azzal, hogy nincs két mondat amiben ne hangzana el min. 1 káromkodás. Ha ennyi bajod van a gémmel és szerinted ennyire "szar", akkor minek játszol vele? De kicsit hányingerem van már attól ahogyan megnyilvánulsz.
    Szerintem játszál, érdeklődj ha elakadsz, de kulturáltan ;)

Bocsi, hogy így rádtámadtam, csak már nagyon zavart sorry
  • Horci
    Kormánnyal kell játszani:) Vagy ha nincs akkor a kormányzási segédletet, vagy mit le kell venni /ha minden igaz/. Az nálam ment, csak úgy nehéz, de megvan a feelingje :)
  • Horci
    Még 1 vmi: Nagyon poénos lenne, ha az új patchben lenne olyan, hogy a szerelőaknában lévő emelőt lehetne használni, és igy emelni a verdát :)
  • Ombika
    En azzal szenvedek most ,hogy ez a jatek kibaszottul szarul iranyothato az tutifix legalabbis nalam,nalatok ez hogy van?
    Konkretan ellenkormany szart se er,mert akkor atvag a masik oldalra tuti crach lesz vege es igy elvezhetetlen a jatek!
    Nalatok nincs ilyen gond?
  • Horci
    Nekem is vannak problémáim a lóerő, sebesség stb dolgokkal. Pölö: van egy MC-m MC blokkal, jól összerakva, és van egy SD ugyanzzal a cuccal. Az SD simán megy 320-at és nagyon gyorsul (Alap SD futőmű). Az MC alig megy 300-at Nossal. Azon is alap MC futómű van. Lóerőkben kb 2-3 paci eltérés van. Váltó is ugyanaz, sőt az SD még könyebb is. Nm jövök rá hogy mi lehet a különbség :) Kinek van tippje?
  • Ombika
    Mit ertesz az alatt,hogy kemenyre?
  • cor72z
    hello,már vagyok,nekem keményre van rakva az irányitás,indulásnál kicsit kifarol aztán 1enesbe áll magátol