46061
.
-
Az a lenyeg a varosnal;). Igazabol is ha a varosban szaguldozol, nem tudhatod, mikor kijon ki eled;)) Csak az eletben meghalsz, itt uj Career-t kezdhetsz;)) En vagy 5x kezdtem ujat, mert tobbszor "meghaltam", vagy olyan total kar lett, hogy egyszeruen javithatatlan az alap penzbol;)))
Amugy a varosban nem is kell 2-300 HP-nal erosebb gep, inkabb a kezelhetoseg a lenyeg. -
HAt szerintem hiaba erosebb az autod ha 200-nal kijon eled egy auto! 
-
Megint láma kérdés:
Hogyan érdemes kezdeni a játékot? Nem nagyon megy a dolog. A saját kulbomból alig találok valakit aki versenyzik velem (az aki jon meg legyőz:) Kurva sokáig kell keresni azt is es rohadtul meguntam :(
Az éjszakai veresenyen meg nem tudok kiválasztani ellenfelet. Ez az elején még normális?
Hogy a rákba jussak így pénzhez?
Valaki? Néhány jótanács plz. (pl. későbbi órákban lehet utcán versenyezni (nem az éjjel verseny, csak kihívások), ha nincs nagy forgalom?)
köszi -
Es az AI sem teljesen hulye;) Szerencsere, sokszor eleg jol le vagja a kanyarokat, nem tartja az elore kivalasztott utvonalat, rovidit, vagy neha teljesen mas uton indul el, es ha verseny kozben meg a rendorok is megtalalnak, akkor bonusz izgalom;)) -
A varosi verseny akkor lesz igazan tuti, ha majd - nekem - max latotavolsagon, max forgalommal, max graf.fal megy majd rendesen. Lehet, hogy a grafika, napszakok nem egy GTA:VC, de szerintem a "nyomvonalvezetese" elegjo a verenyzeshez. -
Nappal csak penzben lehet fogadni.
Ez az autoba fogadas, nekem meg eleve nem is tetszik, mert ez eleve felteztelezi, hogy az ember mar 100% biztos a dolgaban, igy az izgalom is elmarad.
Nekem a kedvencem, meg a jatek eleje, amikor nehanyszaz dolarbol kell gazdalkozni, javitgatni. Foleg, ha nincs penz, es valami hibas autoval kell kiallni;)) -
Akinek Atija van 3.9 Catalystot probalja ki jobb lesz tole game!
HA en kihivom nappal oket mindig csak Presztizsem no nem kapok lovet?
Autoban sose lehet veluk fogani? -

Igen, azt elirtam;))) De a Panoz-ra hasonlit (pedig nem, mert inkabb McLaren;), valszeg azert;) De a Panoz, amugy is a mumusom, mert mindig Panazor-t akarok mondani;))))) -
A város az kell!
Eddig csak draget nyomtam a városban is, de tegnap este nekiálltam - Alexease hatására - bonyolult, hosszú utakat kijelölni a nappali versenyeken. Hát, egyszerűen fenomenális... néha ugyan picit szaggat, de király, mikor a semmiből feltűnik egy autó és ki kell kerülni 200-as tempónál.
Ez a legélvezetesebb és itt jobban nő a presztízs meg lóvé is van benne. Azt sajnálom, hogy nappalin nincs pink slips. Ott lenne igazán király! -
Bár az Emer "segge" nekem inkább A6-os Audira emlékeztet -
Pagani Zonda az ,de mind !! 

-
Einwagen = Volkswagen Golf III.
Duhen = Honda CRX
Baiern = Nissan Skyline GT-R
Ishima = Subaru Impreza
Shimutshibu = Mitsubishi Lancer EVO
Prime = Ford GT 500
Emer = BMW (5-ös sztem)
Superduty = Dodge Durango
MC = Chevrolet Camaro -
Gull, hol laksz? -
Nekem elküldhetnéd ;) -
Huhh! Ez az SLR:RL nagyon bejött nekem! Addiktív. :) Persze most a tuning részről+a tesztpályáról beszélek, hiszen városban nem nagyon furikázom.
Én ezt a városi részt ki is hagytam volna a játékból. A tesztpályát és környékét dolgoztam volna ki jobban, ott lettek volna a versenyek, kihívások, stb... Mind1, ez csak az én magánvéleményem. :)
Alexease: Készítettem egy decal-csomagot - logo-k, díszítések, stb... Küldhetem valahova e-mailen, vagy tartsam magamban? :) -
Panoz Zonda? -
netkart sajna én se tom nyomni:( no kormány. joy-jal meg tolja az akinek 6 muterja van. viszont a hangokat fel lehet használni máshol. kb nekem ennyire jó sajna:) -
Ezt mar kiadtak;)) Ez is olyan mint az LFS, hogy kozben keszul. 1 (egy) ember kesziti a grafikat, a programot, a modelleket, a fizikat, a hangokat stb.!!!
Van hozza 22 palya es 8 auto (F3000, Ferrari GT, F3 Renault, MG ZS, Mini, Ferrari Modena, Supra, Panoz Zonda)
A palya grafika nem egy nagy szam, de mivel itt tenyleg a versenyen van a hangsuly, nem is nagyon fontos. Foleg onvertalt palyak, azert ilyenek. De azert ez is valtozni fog, fejlodik majd, szepul, de elsore a fizka, vezeteselmeny a lenyeg.
-
Tudom, hogy nem illik egy kiadás elötti videóról véleményt mondani, de ez egyenlőre nem túl fényes...
A grafika nagyon fapados (kb. SL szintűnek tünik a videón), a pálya és a környezet elnagyolt, de a hangok nagyon jók. Viszont sajnos ez is kizárólag zárt versenypályás nak tűnik, ami annyira nem jön be nekem...
Ez tényleg csak a vérprofi versenyőrülteknek való game lesz... -
Nem. Az kifejezetten szimulatornak keszul, vagyis csak belsonezet es analog kontrollerrel megy (kormany, joystick). De nincs is benne AI, mert net-es verseny szimulator. Cak annak ajallott, aki "komolyan" gondolja:)) Bar meg nincs kesz, de mar eleg jol haznalhato. Igeretek szerint, allitolag azert kesobb lesz billes iranyitas is, es rendes AI.
Itt egy kis filmecske: netKar, Limerock, Supra (AVI, DivX 5.03, 7 Mb) -
Sajnos konzolosodik a piac rendesen. Egyre tobb, az NFS hez hasonlo hardcore arcade cucc. Ami nem rossz, mert kell olyan is, de mivel eladasokban is donget, igy mas cegek is probalnak hasonlokat gyartani, amiknek a nagyresze egyszeruen szemet.
Az SLRR vagy az Invictus uj engine, szerintem korszakalkoto lehetett volna, ha lenne ra normalis kiado, es ugy nez ki nagyobb igeny. De nincs;(
Ami szamomra pozitiv - ami mast nem nagyon vigasztal - hogy a szimulatorok teren, azert pozitiv a valtozas. Meg ha nem is a nagy hivatalos cegek, de az ingyenes MOD- es jatekkeszitok teren. Azert van egy-ketto "bolti" jatek, ami nagyon jo (GPL, Nascar, LFS, F1C), es van egy-ket "remenyseg" (netKar - egyik kedvencem:). Es persze, a sikeresen elfogadtatott MODozasnak koszonhetoen, azert az F1C es a Nascar engine, nagyon jo taptalaj (BMW M3, GTR, ETCC, Craftsman, Busch es meg erkeznek hamaroan az igenyesebbnel-igenyesebb modok, melyek mar komolyan dobozos jatekokat gyurnek maguk ala). En ezekkel nagyon jol elvagyok.
De aki ugy altalanossagban szeretne egy igenyesebb autosjatekot, ami nem kifejezetten szimulator - ami elsosorban nem az iranyithatosagot, fizikat jellemzi, hanem a jatekmenetet - az mostanaban kicsit meg van love.
Az utobbi idoben, a "lazabb" kategorias autosjatekok kozul, egyedul a MBWR volt, ami igenyesnek mondhato. De ott volt a Tough Trucks is, ami jo lehetett volna. De sajnos a betegsegek meg mindig megvannak;( -
És mégis: mibe le lehet fogadni, hogy az NFS:U bankot fog robbantani, és legalább fél évig a "szakújságírók" etalonnak fogják tekinteni autós játékok, különösen a tuning-autósjátékok terén.
Persze itt van az SLRR, ami sokkal nagyobb szabadságfokkal rendelkezik (soxor a full tuning autómmal csak kocsikázni mentem ki a városba, azért van feelingje rendesen :)), sokkal összetetebb tuning-opciókkal, normális fizikával/töréssel, ám kevésbé szép grafikával, és még mindig tele bugokkal. És bizony a kemény SL-rajongói magon kívűl szinte senki sem respektálja...
Ezek után még az is megeshet, hogy az AV egyszerűen annyit mond az Invictus-os fiúknak, hogy hagyják a fenébe a tuning-résszel való szöszmötölés, és csináljanak egy csilli-villi Budget-kategóriás NFS:U konkurenst. Egyszerűen azért, mert a játékosok most erre buknak. És én komolyan félek ettől... -
Megint láma kérdés:
Hogyan érdemes kezdeni a játékot? Nem nagyon megy a dolog. A saját kulbomból alig találok valakit aki versenyzik velem (az aki jon meg legyőz:) Kurva sokáig kell keresni azt is es rohadtul meguntam :(
Az éjszakai veresenyen meg nem tudok kiválasztani ellenfelet. Ez az elején még normális?
Hogy a rákba jussak így pénzhez?
köszi -
Köszi!
-
Amit multheten irtam hirekben - SLC - mar nem igazan biztos:(( Meg nincs teszeles, vagyis pontosan nem tudom. Annyi elonye van hogy kesobb jon, hogy megprobalok meg egy-ket otletet, ujitast belegyuretni;))) -
Tud vki vmit a végleges patch megjelenéséről?
(Apu begyulladt "kiváncsiságmirigye" vagyok...
)
-
- Ha nincsenek fent, tedd fel egymasutan a 2.1.4 es a 2.1.5 patcheket.
- Ha nem voltak fent, akkor a patcheles utan az elmentett allas NEM lesz jo!!!!
- Ha megverted a Zold elsot, akkor ismet allj ki valakivel az ejszakai gyorsulasin, ver meg, es ha vissza mesz a garazsba - legjobb ESC/menubol - akkor mar a Kek garazsba tesz. -
Első vagyok az 1. klubban és nemmegy tovább következő klubba.Mértvan ez:(? -
Igen. Egy oldalalal elorebb. De ha azt mondom, hogy olvassanak vissza, akkor megsertodnek.;) -
buek #25551 ezt már 1* nem leírtad?:) -
"Sajnos nics olyan uj gep, amin ne szagagtna:( Kezd el butitani a grafikat. Kapcsold ki a gyalogosokat, vedd le max 25% ra a forgalmat, 200m-re a latotavolsagot. 50-50%-ra az object detailt es a LOD-ot. Esetleg arnyek kikapcs. Ezekkel a bealitasokkal, elvileg egy 2000-es procin, GF4 vagy ATI 9600+ mar mennie kell." -
Jony #25548 Hali! Szaggat a game! 1.8 p4 gf4ti4200 512ram. Visszavettem a grafikát 800 ra de igy is csinálja. Ha valaki tudja mitől lehet segitsen pls. Legújabb driverem van fönt. -
Redfox #25547 Igen több autó. De ezek jobban kidolgozottak amik a redlineban vannak. -
Az tudom nagyjából, hogy mi az újítás. A lényeg a második kérdés :)
Érdemes foglalkozni az eredetivel, ha eddig nem tettem ?
-
Most egy nagyon láma kérdést fogok feltenni :)) :
Mi a különbség az eredeti SL és a Redline között gyakorlatilag?
Van valami az eredti SL-ben, ami a Redline-ba nincsen?
köszi -
A 45.23-as eleg jo. De elvileg, barmelyik hivatalos 42.xx feletti sorozat jo. -
- Ha az 52.xx drivert tetted, akkor azt szedd le, mert hibas es/vagy csak FX-hez van. Raadasul meg lassabb is;)
- DirectX melyik verzio? -
Frisits DirectX 9-et es vidokartya drivert. -
nem tom ti hogy vagytok vele de nekem tetcik az nfs:u de csak ugy mint arcade game és netem jó szorakozás néha és ha vlakinek van kedve majd jöjön bodesz szobájába a draft stily be :D -
Köszi mindenkinek a segítséget!