46061
.
  • Alexease
    PL.:

<FILE external_links >
    system\
    cars\
    cars\racers\
    parts\
    sound\
    particles\
    parts\engines\Baiern_Emer\
    parts\engines\Einvagen_Duhen_Ishima_Focer\
    </FILE>
    <FILE 00000001.res >

• Alexease
    Neha igen nagy a gubanc az RDB file-okban;)
  • Rosco
    Az mitől van, hogy néha beszerelhetőnek jelzi Duhen motorba a Baiern főtengelyt?
  • Alexease
    - Tudsz venni olyan alkatreszeket termeszetesen, ami nem kompatibilis. De ezeket el tudod adni ha nem jo, vagy mar nem kell, felesleges stb., ha rahuzod alul-baloldalt a "recicled" iconra.
    - Az, hogy egy alkatresz kompatibil-e az autoddal, azt a katalogusban jelzi az alkatreszek felett egy kis auto, es egy korbenyil iconnal. A kis auto ha kompatibilis, a korbenyil ha mar van, es csere lesz - elvileg;)
  • SarkanyfuaRUSH
    köszi, de akkor jól értem, hogy ezek szerint figyelni kell, mert vehetok olyan motort vagy bármilyen más alkaltrsézt ami nem jó az épp aktuális kocsimhoz?

Honnan tudom, hogy egy adott alkatrész nekem az adott kocsihoz jó vagy sem?
  • Rosco
    A Japanase Stage I-II-ben csak a vezérműtengelyeket, szívócsonkokat, befecskendezőket és a hengerfejet kapod meg. (A Japanese II egyébként szerintem Duhen 2.2 blokkra király)

A Shimuizé pedig komplett 380 lovas motor.

Ezeket csak Duhenbe, Snimuizéba meg Ishimába tudod belegyalulni.
  • Rosco
    Ha a festés részbe lépsz, bal oldalt alul megváltozik a menü. Lesz egy A betű, erre kattintva tudsz matricákat (persze előbb venned kell) ragasztgatni.
    Van egy ajtó meg egy spray ikon. Az ajtó ikonra kattintva teljes autóalkatrészt festesz, a sprayra kattintva pedig csak ott fested az autót, ahová a kurzort ráviszed.
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv!

Segítsetek a szegény lámának!

Ha engine kit-et veszek, jól értem, hogy abban minden motoralkatrész benne van?

Ha nézem az alkatrészboltot, akkor ott mindig csak olyan cuccokat látok, ami az adott kocsihoz megfelelő? Szóval nem lehet elcseszni, hogy valami tök nem jó dolgot veszek?

köszi
  • Ombika
    Tudna nekem vi segiteni,felnikeszitesben,mert ami a neten van vmi iszonyu rondak legalabbis nekem es sajat automrol a felnimet akarnam elkesziteni!
    Miben kell stb
  • M@TriX
    igen, készül, már a finishben van...
  • Horci
    Volt itt régen egy kép egy Baiernről, ami 2Fast 2Furious Skyline stílusban volt festve. visszamentem 22 oldalt, de nem találtam (2x is :) ) Ha véletlen meglenne valakinek, az betehetné, nagyon megköszönném.
  • cenobite
    C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\decals\textures\catalog\misc
  • gabesz752
    Lehet már tudni valamit a patchről???
  • Alexease
    SLC
  • Ombika
    Lehet lama kerdes es mar volt is hova kell ezeket bemasolni?
  • cenobite
    Lényeg, hogy ne közvetlenül innen próbáld leszedni -mert úgy tényleg nem megy és egy html file-t ad - , hanem nyomj egy "megnyitás új ablakban"-t!
  • cenobite
    De megy, próbáltam. Bejön egy oldal, ahol ez a szöveg van:

"extra
    error 403
    Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!

[email protected]"

Nos, ha azon az oldalon az ide szóra kattintasz, már szedi is a .zip file-t. Ez az Extra hülyesége...

• Ombika
    Nem igazan megy a belinkelt dolog!
    Nyomd be az S gombot es akkor nem leped tul sebesseget de amugy 50 km/h!
  • cenobite
    Még1x sorry a képzuhatagért, ha nem jó így, legközelebb linket adok a preview-képekhez.
  • cenobite

Cenobite Decal Set #3 – Misc ~ 1.2 Mb

• cenobite

Cenobite Decal Set #2 – Misc ~ 1.5 Mb

• cenobite

Ezek a logo-k találhatók az első set-ben:

(bocs a méretért...!)
  • cenobite
    Hmm... Végülis leszedhető +1 klikkel. :) Mindjárt jön a többi is.
  • cenobite
    Próba...

Cenobite Decal Set #1 – Logos
  • Rosco
    Csak egy jótanács:
    Ha Badge ellen mész utcai versenyt, akkor a program leáll "Invalid wear!" üzenettel! (mindkét peccs fent van, ezenkívül csak Badge-t, Yottát és Eclipse-t tettem fel.)

Szóval Badge kerülendő nappali versenyen!
  • Rosco
    Thx
  • Rosco
    Embörök! Mennyi a rendőrök által tolerált max sebesség városban?
  • Alexease
    Az autokeszitest felejtsetek el, extra bomyolult. Csak olyannak erdemes, aki zsir profi.
    Persze, ganyolni lehet, de semmi ertelme.
  • Alexease
    Megneztem a modelleket, de semmire nem jo. Csak egy fel kaszni. Ez szet kellene vagdosni, komplett vastagsagot modellezni, alkatreszeket, teljes besloteret, megirni az osszes script file-t a MAX-ben stb.
    Esetleg, azt meglehet csinalni, hogy csak a kaszni exportalni, de az meg irtozatosan gagyi lesz. behegesztett ajtok, motortetok, szelvedo nuku, es az osszes alkatresz teljesen mashova fog esni.
    Ez akkor lesz jo, ha kint lesz az uj DevKit, es valaki nullarol el kezd elepiteni egy autot. De mivel eddig egy uj auto sem keszult a jatekhoz, nem valoszinu hogy lesz (vagyis, talan a Buggy az SL-hez).
  • MikX
    éfél=éjfél!
  • MikX
    Kell hozzá a Street Legal Devkit, akoz van egy plugin

Na mindegy vége az órámnak, mennem kell, de éfél után otthonról sztem benézek, hogy mi az állás!!
  • MikX
    *.max- ban van, és megvan az egész autó, azért gondoltam, hogy talán jó úgy, hogy nem teszek rá semmit!
    Egyébként a Streetlegal.tk-ról van meg!
    Meg arra gondoltam, hogyha így jó akkor kiszedegetem a többi cuccot, és megcsinálom külün-külön, hogy szerelni az lehessen -persze ez még csak terv!
  • Alexease
    Honnan szedted, milyen formatum, mi van meg belole? A chassis.scx csak a kaszni "forma".
  • MikX
    Alex!
    Lenne egy kérdésem!
    Leszedtem a Skyline-t meg az S2000-t, és ha 3ds Max- al megnyitom, elmentem chassis.scx-nek akkor az szted működni fog??
  • MikX
    Az emer inkább Skyline, de sztem ezt hagyjuk, mert mindenki annak nézi aminek akarja!
  • Tufa16
    Az Emer inkább m3. nem?
  • Alexease
    Le lehet razni oket, de nem egyszeru;)))
    Menekulesnel, sokszor ugy lehet meg szivni, hogy ha kozben talalkozunk meg rendorrel, mert akkor az is "csatlakozik".:D Akkor van hivatalosan, veglegesen lerazva, ha kiirja a program, hogy "lehagytad" oket. Utana mar, ha meglatnak, nem fognak kovetni - persze, csak akkor, ha betartj az ember a normalis sebesseget;)))
  • Ombika
    A rendoroket nem lehet lerazni sose vagyis lerazom de meglat es mar nyomja is a draga a kis csekket?! :D
  • [NST]Cifu
    LoL!!!

Még mindig van olyan, aki a játékbeli kocsik "eredeti" megfelelőit keresi?
  • Ombika
    Race Championba csak 146 nap elteltevel lehet belepni,bar oda van irva :D