46061
.
-
Jony #25693 Jaja! Közben rájöttem, meg a kijelölésre is. Köszi a segitséget. -
A Forum fooldalan regisztralsz egy nevet, es utana. -
-
A terkepes reszre, ha meglatod, szerintem rajosz, egyszeru. A presztizsedtol fuggoen, ha te valaszthatsz utvonalat/celt (ezt kiirja!), akkor csak kattintgatni kell a terkepen, a keresztezodesekre.
A terkepen a gep alltal ajallott utvonalat, az AI nem minden esetben fogja betartani!!! Mas fele megy, levagja, rovidebett keres, gyorsabban jarhato uton megy stb. Vagyis oda kell figyelni, mert nagy genyo neha;)))))) Es ez igy van jol, nem droton huzzak;))) -
Mellemesz, esetleg megallsz, es el kezdesz dudalni. -
Jony #25684 Köszi a segitséget. A tuning már megvan de azt még mindig nem tudom hogyan kell kihivni a zöld autókat azt meg főleg, hogy terkepen hogyan jelölök barmit is. Help! -
Szerintem jo, beteszem nap kepenek. -
Az első szárnypróbálgatásom SL:RL téren. Még ott tartok, hogy élvezem a rengeteg tuning adta lehetőséget és kívűlről csicsázom a kocsit mint a vadbarom. Később majd letisztul... :)

(Nem röhögni ám... :) ) -
1.: Van ugye pénzed egy alapabb autóra (Einvagen GT/GTK)
2.: Kicsit feltuningolod (metanol befecskendezés, supercharger)
3.a.: Kimész nappal, és a kihívod a zöld autókat versenyezni (a térképen te tudod megjelölni, hogy hol legyen a verseny célja!), és jobb oldalt felül állisd be, hogy pénzért menjen a verseny.
3.b.: Kimész északa, a térképen a zöld zászlót keresd, ott vannak a többiek. Versenyezz velük. -
Jony #25680 Hali! Az elején hogy kell pénzt keresni?? -
Akkor valami rosszul van beállítva. Havernál egy Athlon XP 1700+, 512 Mb ram és egy GeForce 4 Ti 4200 mellett stabil 20-30 fps megvan, és korábban irták sokan, hogy azért be lehet lőni a grafikát/hangokat úgy, hogy elfogadhatóan fusson. -
NEkem is P4 van 1024 ram radeon 9500 kartya es berangat erosen! Errol ennyit! -
1.: Igértek anno törést. Azóta kiderült, hogy semmi ilyesmi nincs benne.
2.: Részletekbe menő tuningolást igértek. Azóta kiderült, hogy erről szó sincs.
3.: Reális irányításról beszéltek. Nos ezt tán még magyarázni sem kell - szintiszta arcade...
4.: Nagyon látványos fizikát igértek. Az, hogy mandinergolyóként pattogunk az út két oldala között, nálam nem ennek megnyilvánulása...
Látványos grafika. Ezt el kell ismerni, betartották. Ezt az egyet.
Szó se róla megnézem a teljeset, sőt, pár órát/napot még el is leszek vele, és LAN-partykon nyilván nyomulni is fogunk vele (előre látom, hogy csak Circuit-ot), mert tényleg van azért egy feelingje. De tegyük hozzá, ha az SLRR-nek lenne egy normális multija, szóba se kerülne... -
FPS Man #25675 de te most egy demo alapjan mar elkonyvelted h nem tartott be mindent amit igért??? Ember...juuuuj :DD -
1.: Azt senki sem mondta, hogy az SLRR hibátlan. Csak azt, hogy egyenlőre nincs jobb nála ebben a stilusban. Mi is reménykedtünk az NFS:U kapcsán, mert be volt igérve elég sokminden. Csak a demó után kiderült, hogy ez egy szimpla padlóig leegyszerűsített arcade game, csillogó köntösben.
2.: A Fix.tv-s kis pöcsöket szidalmaztam, nem mást, a játékról especiel egy jó vagy rossz szót sem ejtettem a #25671-ben. Szóval nem tudom, milyen (elipszilonos jé) felfogásról beszélsz....
Én attól borulok ki, hogy totális tudatlanságukat még terjesztik is a műsorukkal ezek a kölykök... -
FPS Man #25673 Akkor játszatok ezzel egész életetekben... :DD erre mar mast nem tudok mondani. Na meg attol h kis pocsok tesztelték, attol meg a jatek nem szar, hat mijen felfogas ez????
-
Mutass egy olyan játékot, amelyben ilyen szinten megtalálhatóak a következőek:
-Nagyfokú tuningolási lehetőség, ezres nagyságrendű alkatrészbázisból (különálló részegységenként)
-Ehez kapcsolodó fizika, vagyis minden alkatrész hat a másikra.
-Törés
-Nagyfokú szabadság (bejárható város)
Bugos az SLRR? Igen az. De mégis olyasmit nyújt, amit egyetlen más program sem képes. Hát ezért vannak fanatikus SLRR-rajongók... -
1.: A Fix.TV-n nulla tudású kis pöcsök "tesztelnek", véletlenül láttam egy részt ebböl a tesztből, de egy mondat után el is kapcsoltam a mondat kb. így hangoztt:
"...kissé pixeles is tán, de ez valószinüleg az ATi videókártya miatt van így..."
Puff, csatornaváltás. És ezek ráadásul még ki mernek állni ország-világ elé. Le kellene tiltani azt, aki ekkora baromságokat tud mondani...
2.: Az átlagos Fix.TV néző IQ-ja is ott van a toppon, 1x a haverokkal együtt TV-ztünk, és ahogy váltogatta a srác a csatornát bejött "kristóf" (a főtudor), rögtön jött persze a flame, hiszen messze földön ismert bölcsességei vannak (pl.:"keress rá a google-ban"). Aznapi betelefonáló egyik kérdés így hangzott: Mi az a pacs? Még húsz percig ezen röhögtünk...
3.: Anno láttam a HL2 "kiszivárgott béta" tesztjüket is. A legjobban az tetszett, hogy az egyik vakarék benyögött valami olyasmit, hogy a grafika azért nem olyan szép, látni rajta, hogy a half-life egy motorját fejlesztették tovább...
Na én itt csökkentett üzemmódba mentem át... -
FPS Man #25670 Szar vélemény volt.. mert:
1:Én is nyomnam reggelig azt az 1 pályát...
2:Én mar teszteltem a SLR-t, ne haragudj, de kozel sincsen az NFSU-hoz
3:Miért nem tesztelik? Value jatek, bugos, magyar... remélem ez elég
tudjatok, én elhiszem h ez az SLR a kedvenc, de ez mar fanatikus elfogultság és vakság...SORRY
Na mind1 ez az én véleményem volt ;) -
Este tesztelték a demót (NFSU) a fixTV-n, és agyon dicsérték, meg azt mondta a gyerek hogy 96% adna a játszhatóságra ha tehetné, meghogy nem tudta abbahagyni azt az 1 pályát reggelig stb. stb., pedig nem értem mit dicsőit ezen a szaron, már bocsi a kifejezésért.
SLR-t miért nem tesztelik? Akkor arra mennyit adna játszhatóságra? Mert igaz bugos meg minden, de sokkal több kreativítást igényel szerintem mint a NFSU. Na mind1 ez az én véleményem volt ;) -
FPS Man #25668 NFSU szar?
Hat skacok, ez nem semmi... Ennyire azé mégse kéne elfogultnak lenni.

-
mert szar a géped nekem p4 el nem szagatt semilyen felbontásba se :D -
Uff kiraly hany lovas a dog? -
Olvass! -
Így mindjárt más.
-
Megnéztem az NFSU demót. Nem csalódtam benne, így gyorsan töröltem.
-
Én csak egyszerűen átvágtam valami füves részen, aztán legyorsultam őket. Nem a csatornára gondoltam :) -
-
Na ja. De abban mi a jó, ha lemegyek a csatornába és addig ott körözök, míg feladják? :-) -
OKs THX -
Off-road terepen lehet a legkönnyebben lelépni a rendőrök elől. -
Hááát nem emlékszem pontosan, de mintha az írná ki:
"Got away!"
Célszerű rámenni az autópályára, adni egy csöpp nitrót és nyomni a gázt, majd mikor a rendőr eltűnt a kistérképről, lelépni az autópályáról és eltűnni a város utcáin. Ez nekem mindig bejött. -
HAt jah csak nemtom en mar nem is latom rendort reg lehagytam aztan lassitok es erre csekk mondom ....!
Kiirja ha lenyomtam oket es ha igen mit? -
Igen. De ha lenyomod őket a prestizsed megnő. (logikus) -
Ez még bug. Várd meg a végeleges peccset. Vki nemrég írta, hogyha megállsz a bója előtt, akkor nem lép ki. Nekem még bója sem volt. Azóta tudom, ha bója sincs, akkor tutira kilép.
-
Ha a rendorok elkapni Prestigem csokken ezerrel? -
- Pontos leiras nincs, mert annal bonyolultabb a dolog. De egy kis autoismeretel - ami nem art egy ilyen jatekhoz - es egy kis logikaval, turelemmel ra lehet jonni mindenre.
- De itt korbenezhetsz: Street Legal Catalog -
Amugy ezek csak a fohivatkozasok, minden alkatreszt, kulon-kulon kell behuzni a fastukturaba. Valszeg, ott van valami bibi.
Bar tobb helyet foglal, de en ugy oldottam volna meg, hogy a minden autohoz kapcsolhato alkatreszeket, teljesen kulon, az auto sajatkonyvtaraban taroltam volna. Igy nincs kavarodas.
Es a strukturat leiro RDB fileok helyett, egyszeruen konyvtarszerkezetekkel lenne a felepithetoseg meoldva. Egyszeruen csak masolgatni kellene a filokat, a scripteket, a megfelelo melysegu konyvtarba. Es plusz, ha valaki keszit egy alkatreszt az autohoz, egyszeruen csak be kell tenni abba a kunyvtarba, ahova valo. Mert igy, ujat lehetettlen betenni, mert az RDB/RPK fileokat kellene modositani, amit hivatalosan nem lehet. -
Engem ami majd a patch utan erdekel, azok a hangok;)
Bar "igenyeltem", de nem tudom, hogy bele fert-e az idobe (nem valoszinu:(). De mivel az engine fe van keszitve, vagyis lekezeli, kulon-kulon hangokat lehet minden alkatreszhez rendelni - motorblokk, kipufogo, turbo stb. - es azokat "keveri" a veglegesben a program. Elvileg, a scriptek szerint. De hogy az engine jelenleg mennnyire kezeli le, es hogy, azt nem tudom. De az RDB-kben a helye meg van, a lehgetoseg adott;)))) -

Érdekesen nézne ki egy 4 hengeres motorban egy 6 hengeres motor főtengelye. 2 henger szó szerint "szabadon futna"...