46061
.
  • Fefe23
    Honna van Borád?
  • holley
    Reggelt.! Sly a felni szinét hogy lehet változtatni?
  • Slymaster
    764Hp-s Bmw rekord: 0-100 km/h 1.143

1. 2.214
    2. 1.227
    3. 0.927
    4. 0.713
    5. 0.548
    6. 0.500
    END. 2.879:1
  • Slymaster
    Soros hatos turbó
    Meg egy kis érdekesség:
  • Slymaster
    Íme: a kifutópálya végén felszáll a duhen turistajárat!
  • Slymaster
    Végre felrakhatom az én járgányomat!!!
  • Slymaster
    Nem minden váltónál működik! A grandturismoban is csak a specko cuccok hangolhatóak!
  • SarkanyfuaRUSH
    Na, ha a megoldás az lenne, hogy a fine tune ikonra rákattintás után a váltóra kattintok és akkor lehetne a váltót állítani, na az nem működik :(((
    Csak furán ugrik egyet az autom és aztán semmi nem történik, nem jön föl a tune part ablak a váltónál. Más részeinél a kocsinak viszon működik.

Mintha valahol itt a fórumba láttam volna, hogy ilyen másnál is előjött, nem feltétlenül a váltónál...

Szóval ez tuti, hogy bug szvsz, nem lehet valahogy segíteni rajta?

Új patch esetleg javítani fogja?

Szomorú vagyok, nagyon megtetszett a game, de így nem lehet játszani :((((
  • SarkanyfuaRUSH
    A 24871-es hozzászólásban lévő első képen lévő beállításokat hogy lehet behozni?

(ugyanaz a probléma, mint lent)
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

Megint lenne nagyon láma kérdésem. Elöljáróban jegyezném meg, hogy semmit nem értek a kocsikhoz, ugyhogy ugy kérném a magyarázatot, mint a hülyegyereknek :)

Vettem egy új kocsit (nem használtat, a nagyobbik 750-es kis furgon szerű, még a zöld klubban vagyok) és iszonyatosan szar fordulatszámokon vált a motorja, össze, vissza. Nézegettem mit lehet állítani, de nem tudtam segíteni rajta, láttam, hogy a motoron a tune parts segítségével lehet hatással lenni rá, de nem sikerült normálisan beállítani.

Pls, meséljétek el hogyan kell, köszi
  • [NST]Cifu
    Szvsz a TnT2 kissé kevés már ehez a játékhoz...
  • holley
    Probáld meg ugy ha felrakod elötte a pecseket. SLC ról letöltheted őket.
  • holley
    Helo alaukl a subaru wrx sti-m :) bár már lassan a wrc be fog áthajlani még a texturákon kicsit dolgozom. Addigis szivesen várom a kritikáka. Hogy miket készülök átfeseteni ?! :(Lámpák, ülések , decalok formájában majd a matricákat feliratokat stb. kormány, műszerfal) és mivel most találtam egy használható hangot lehet kicsit felturbózom az auto hangját is:) addig itt a készülődő gépről egy kép. és Na bye! Subaru 4ever !
  • Alexease
    Ugy, hogy az ezen az oldalon levo emberke (http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars), el kezdte oket atkonvertalni az SLR;R-be. Amit megcsinalt, azok mukodnek. A tobbit nem lehet, mert mas a felepitesuk, es teljesen at kell oket irogatni. Raadasul trukkosen, mert editor az nincs, es amar binaris java fileokat nem lehet szerkeszteni.
  • gabesz752
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni.

köszi
  • Alexease
    Mi melyik? Nincsenek uj autok, csak az SL-bol konvertaltak, amik ugy-ahogy mukodnek.
    A DevKit a Street Legal-hoz van. Amit abban talasz, nem jo a SLR:R-hez (uszkve).
  • Alexease
    A DevKit-et felmasoltam a szerverre, azt lehet toteni!
    De a Street Legal (1) patheket, majd maskor, mert 140 mega. Most mast kell hogy toltogessek
  • cenobite
    Nekem olyat szokott csinálni, hogy ha decal-t rakok a kocsira, akkor néha tök véletlenszerűen lefesti a kocsi egyik részét valamilyen színnel - törölve ezzel a már esetlegesen ott lévő decal-okat. Ezért gyakran kell menteni a festés-t.
  • Alexease
    Az Incictus oldala nem meggy sajnos, es azok onnan vannak linkelve;(
    A Street Legal Racing: Redline linkek jok, azok sajat szerveren vannak. De a regim sima, az egyes, a normal Street Legal patchek, utilityk NEM jok!!
    Fek ora, es feltoltom aazokat is, hatha...
  • Alexease
    Probald innen: SLC
  • [NST]Cifu
    Lehet, a festést kiválasztva a balolalt alul látható gomboknál a spray piktogramos gombot kell válsztani (az ajtó piktogramos gomb az részegységek lefestése, mellete ballra van a "spray"). Bal oldalon a képen fel fog tünni egy "BIGGER" és egy "SMALLER" felirat is, amelyekre kattintva a festékszórás méretét változtathatod.
  • ÁjjLe BoBBi
    hali. van mar patch ? :)
  • [NST]Cifu
    Szvsz valami hardware-szoftware gond lehet. Driverek, DircetX, stb.-t újra felrakni.

Egy kérdés: olyan verziód van, amely másnál megy? Mert megeshet, hogy bizonyos file-ok hiányoznak, vagy sérültek, és emiatt fagy le a progi...
  • Fefe23
    Honnan????????
  • dtk1985
    sorba rakd fel az osszes patchet nem eleg az utolso
  • [NST]Cifu
    1.: Vedd le a látótávolságot
    2.: vedd vissza a grafikát némileg
    3.: A sound menüben a 3D hangot kapcsold ki
  • [NST]Cifu
    Látótáv mennyi?
  • Redfox
    Ez jó kérdés, már régen mondták, hogy lesz valami, egyébként Alex írta az oldalán, hogy késnek vele.
  • Ombika
    Nekem szaggat pedig egesz jo p4-es gepem van es akarmit csinalok driver csere stb akad!!!
  • [NST]Cifu
    Felraktad a 2.1.4 és a 2.1.5-ös patch-et? Persze utána is maradnak üres oldalak...

Amúgy pedig azt mutatják be, hogy mi lenne, ha az Invictus-nak lett volna ideje befejezni rendesen a játékot...
  • gabesz752
    Mégvalami. Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni.
  • gabesz752
    Patch mikorra várható???
  • gabesz752
    Ki hiszi ezt el?
    Havernak p3 900mhz!!! celeron proci 256mb SDRAM!!! winfast Geforce 2 MX 400 5400/rpm vinyó és MEGY! Nem szaggat be csak elég ritka esetekben, pl teljes forgalomnál, gyalogosoknál, 1024x768-ba.
  • Jony
    A legidegesitőbb az, hogy semmilyen más játékkal eddig ilyen problémám nem volt, igaz nem is erőltettem annyira a gamet, de ezzel el tudnék tölteni pár napot. Erre szaggat.
  • Jony
    Végülis most teljesedett ki a problémám. Ma leültem játszani és egy fél óráig igen jól vitte. Most meg visszamegyek játszok 10 percet és nekiáll szaggatni de nagyon. Mi lehet ez?
  • Fefe23
    Köszi ;)
  • Fefe23
    Vagy elviseled, hogy kicsit szaggat, nálam is szaggat kicsit, ezért nem is megyek nappal csak éjjel ;)
  • Fefe23
    Nem kell rátenni, de engedned kell a textúrából :(
  • Jony
    Nem annyira idevágó kérdés de valaki mondja meg legyszi, hogy dx 9.b re rá lehet e rakni a 9.a-t, vagy forditva illetve hol nézem meg hogy milyen van most. Kicsit szaggat a játék a texturából viszont nem engedek többet.
  • cenobite