46061
.
-
Honna van Borád? -
holley #25759 Reggelt.! Sly a felni szinét hogy lehet változtatni? -
764Hp-s Bmw rekord: 0-100 km/h 1.143
1. 2.214
2. 1.227
3. 0.927
4. 0.713
5. 0.548
6. 0.500
END. 2.879:1
-
Soros hatos turbó
Meg egy kis érdekesség:
-
Íme: a kifutópálya végén felszáll a duhen turistajárat! 
-
Végre felrakhatom az én járgányomat!!! 
-
Nem minden váltónál működik! A grandturismoban is csak a specko cuccok hangolhatóak!
-
Na, ha a megoldás az lenne, hogy a fine tune ikonra rákattintás után a váltóra kattintok és akkor lehetne a váltót állítani, na az nem működik :(((
Csak furán ugrik egyet az autom és aztán semmi nem történik, nem jön föl a tune part ablak a váltónál. Más részeinél a kocsinak viszon működik.
Mintha valahol itt a fórumba láttam volna, hogy ilyen másnál is előjött, nem feltétlenül a váltónál...
Szóval ez tuti, hogy bug szvsz, nem lehet valahogy segíteni rajta?
Új patch esetleg javítani fogja?
Szomorú vagyok, nagyon megtetszett a game, de így nem lehet játszani :(((( -
A 24871-es hozzászólásban lévő első képen lévő beállításokat hogy lehet behozni?
(ugyanaz a probléma, mint lent) -
Üdv!
Megint lenne nagyon láma kérdésem. Elöljáróban jegyezném meg, hogy semmit nem értek a kocsikhoz, ugyhogy ugy kérném a magyarázatot, mint a hülyegyereknek :)
Vettem egy új kocsit (nem használtat, a nagyobbik 750-es kis furgon szerű, még a zöld klubban vagyok) és iszonyatosan szar fordulatszámokon vált a motorja, össze, vissza. Nézegettem mit lehet állítani, de nem tudtam segíteni rajta, láttam, hogy a motoron a tune parts segítségével lehet hatással lenni rá, de nem sikerült normálisan beállítani.
Pls, meséljétek el hogyan kell, köszi -
Szvsz a TnT2 kissé kevés már ehez a játékhoz... -
holley #25743 Probáld meg ugy ha felrakod elötte a pecseket. SLC ról letöltheted őket. -
holley #25742 Helo alaukl a subaru wrx sti-m :) bár már lassan a wrc be fog áthajlani még a texturákon kicsit dolgozom. Addigis szivesen várom a kritikáka. Hogy miket készülök átfeseteni ?! :(Lámpák, ülések , decalok formájában majd a matricákat feliratokat stb. kormány, műszerfal) és mivel most találtam egy használható hangot lehet kicsit felturbózom az auto hangját is:) addig itt a készülődő gépről egy kép.
és
Na bye! Subaru 4ever !
-
Ugy, hogy az ezen az oldalon levo emberke (http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars), el kezdte oket atkonvertalni az SLR;R-be. Amit megcsinalt, azok mukodnek. A tobbit nem lehet, mert mas a felepitesuk, es teljesen at kell oket irogatni. Raadasul trukkosen, mert editor az nincs, es amar binaris java fileokat nem lehet szerkeszteni. -
Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni.
köszi -
Mi melyik? Nincsenek uj autok, csak az SL-bol konvertaltak, amik ugy-ahogy mukodnek.
A DevKit a Street Legal-hoz van. Amit abban talasz, nem jo a SLR:R-hez (uszkve). -
A DevKit-et felmasoltam a szerverre, azt lehet toteni!
De a Street Legal (1) patheket, majd maskor, mert 140 mega. Most mast kell hogy toltogessek
-
Nekem olyat szokott csinálni, hogy ha decal-t rakok a kocsira, akkor néha tök véletlenszerűen lefesti a kocsi egyik részét valamilyen színnel - törölve ezzel a már esetlegesen ott lévő decal-okat. Ezért gyakran kell menteni a festés-t. -
Az Incictus oldala nem meggy sajnos, es azok onnan vannak linkelve;(
A Street Legal Racing: Redline linkek jok, azok sajat szerveren vannak. De a regim sima, az egyes, a normal Street Legal patchek, utilityk NEM jok!!
Fek ora, es feltoltom aazokat is, hatha... -
Probald innen: SLC -
Lehet, a festést kiválasztva a balolalt alul látható gomboknál a spray piktogramos gombot kell válsztani (az ajtó piktogramos gomb az részegységek lefestése, mellete ballra van a "spray"). Bal oldalon a képen fel fog tünni egy "BIGGER" és egy "SMALLER" felirat is, amelyekre kattintva a festékszórás méretét változtathatod. -
hali. van mar patch ? :) -
Szvsz valami hardware-szoftware gond lehet. Driverek, DircetX, stb.-t újra felrakni.
Egy kérdés: olyan verziód van, amely másnál megy? Mert megeshet, hogy bizonyos file-ok hiányoznak, vagy sérültek, és emiatt fagy le a progi... -
Honnan???????? -
sorba rakd fel az osszes patchet nem eleg az utolso -
1.: Vedd le a látótávolságot
2.: vedd vissza a grafikát némileg
3.: A sound menüben a 3D hangot kapcsold ki -
Látótáv mennyi? -
Redfox #25712 Ez jó kérdés, már régen mondták, hogy lesz valami, egyébként Alex írta az oldalán, hogy késnek vele. -
Nekem szaggat pedig egesz jo p4-es gepem van es akarmit csinalok driver csere stb akad!!! -
Felraktad a 2.1.4 és a 2.1.5-ös patch-et? Persze utána is maradnak üres oldalak...
Amúgy pedig azt mutatják be, hogy mi lenne, ha az Invictus-nak lett volna ideje befejezni rendesen a játékot... -
Mégvalami. Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha. Van valakinek a powerdvd-hez, vagy a windvd-hez crack. Vagy tipp, hogy hol tudnám Ingyen regisztrálnom, ugyanis sorozatszámom van hozzá, csak nem tudom hova kell beírni. -
Patch mikorra várható??? -
Ki hiszi ezt el?
Havernak p3 900mhz!!! celeron proci 256mb SDRAM!!! winfast Geforce 2 MX 400 5400/rpm vinyó és MEGY! Nem szaggat be csak elég ritka esetekben, pl teljes forgalomnál, gyalogosoknál, 1024x768-ba.
-
Jony #25705 A legidegesitőbb az, hogy semmilyen más játékkal eddig ilyen problémám nem volt, igaz nem is erőltettem annyira a gamet, de ezzel el tudnék tölteni pár napot. Erre szaggat. -
Jony #25704 Végülis most teljesedett ki a problémám. Ma leültem játszani és egy fél óráig igen jól vitte. Most meg visszamegyek játszok 10 percet és nekiáll szaggatni de nagyon. Mi lehet ez? -
Köszi ;) -
Vagy elviseled, hogy kicsit szaggat, nálam is szaggat kicsit, ezért nem is megyek nappal csak éjjel ;) -
Nem kell rátenni, de engedned kell a textúrából :( -
Jony #25699 Nem annyira idevágó kérdés de valaki mondja meg legyszi, hogy dx 9.b re rá lehet e rakni a 9.a-t, vagy forditva illetve hol nézem meg hogy milyen van most. Kicsit szaggat a játék a texturából viszont nem engedek többet. -