46061
.
-
köszi, már szedem is lefelé.
-
http://slc.hsw.hu -n ott van az összes.
-
értettem : ))
Melyik az utolsó patch ami megjelent és melyik oldalról tudom leszedni őket?
Az slc.hsw-n megtalálhatom az összeset, vagy van újjabb is?
-
Jó reggelt mindenkinek!
-
az összeset :-) -
Tudom, hogy már elavult dolog de ma kaptam meg a Streel Legal első verzióját. Még egy hetet várnom kell a Redline-ra addig ezzel csillapítanám étvágyamat.
Tanácsokat kérek, hogy melyik patch-et szedjem le és telepítsem ahoz, hogy élvezni tudjam a játékot.
-
Ezt a borat honnet tudom leszedni? -
szerintem nem fogja az utolsókat bírni, legalábbis az én 600LE-ősöm nem bírta a strapát. ;) Hamar elszállt...
A motoron még tudsz, használj Superduty alkatrszeket is keverve.. -
Akkor hogyan lehet jól tuningolni a kocsit, gyorsulást, ha váltó, turbo hangolás nem megy, mit kell tenni, hogy jobb teljesítményű legyen? Van egy MC-GT-B series-em, turoval, nitroval 470 pacis csak, kék klubban lenyomnak, mint a szart.. mit tegyek, hogy durvább legyen?
köszi -
Zsoloo #25897 ha bövebben érdekel a téma küldj privit. -
Zsoloo #25896 a nitrot nem ajánlom inkább azt a zsetont kölcse normális biturbora,v. kovácsolt hengerekre v. normális karbira, sperr difi, stb órákig tudnám sorolni. Ha megfigyelted az elsö három 1ik-e se volt volt nitros. se a polák, se a buggy, se a mitsu. csak magas fordulaton ér valamit de akkor már késö. -
Sanca #25895 Asszem csak 1 valtot lehet tuningolni(aminek nem kocsis neve van), meg 1 turbot(shmucsubbis-at). -
Zsoloo #25894 mc váltókat nem lehet
csak a 4-6 hengeresekét lehet -
Redfox #25886 Valószínűleg az Ati lesz a probléma. -
Redfox #25884 Oprendszer? -
Zsoloo #25877 de a zöld polák oda volt hajítva :)) -
Zsoloo #25876 Igen szoktam de inkább illegális gyorsulás az jobb 

-
Persze, már elküldtem Neked is. -
Hát azt én sem tudom. Lehet, hogy ez most láma dolog, de nem sikerült rájönnöm eddig. :-( -
Elküldtem Neked is meg Stinkynek is. :-) -
Próbáld meg keverni az alkatrészeket. Pl: Duhen motorra Ishima hengerfej.
Ha akarod, privátben elküldöm Neked, melyik autóból hogyan lehet a maxot kihozni. (hozzáteszem, ez elrontja azt, hogy magadtól jöjj rá. Úgy sokkal élvezetesebb :-) -
Stinky: amúgy meg húzd rá induláskor a kormányt, told ki a farát az ellenfelednek, erre ő valószínűleg fejre fog állni. -
Rim (felni):
12x19 ez azt jelenti, hogy 12 col széles és 19 col az átmérője.
Tyre (gumi):
295/20 R19 Ez pedig azt, hogy a gumi radiál abroncsú, a 255 pedig a szélesség cm-ben, a 20 pedig százalékban a magassága. 100% a sima gyári abroncs, amivel legördülnek az autók a szalagról.
(1 col = 25,4 cm.) -
váltót állísd át,nitrozz(vagy állísd át hogy több nitró jusson a motorba), ennyi aszem -
"Kipuff" vég: Exhaust szekciót keresd a katalógusban.
Pirosba? Egyszerűen nyomod tovább az éjszakai versenyt, levered a Red Club 20. helyezettjét, és bent vagy. Ennyi. -
Hát annál a szar NFSU-nál 1000X jobb. Az igaz, hogy kormány nélkül meg se közelítsd. Nekem baromira bejött, de az a játék más stílus. -
meg kéne az invictus kérni hogy csináljanak 1 multiplayer patch et a game hoz milye jó is lenne egymás ellen nyomulni neten huu még belegondolni is jó -
Jony #25844 Alap. Már én is rájöttem. -
A Street Legal Racing Redline-hoz? Azt erősen kétlem. Amit leszedsz, az valószinüleg az eredeti Street Legal-hoz való - ergó ne is próbáld felrakni... -
Jony #25842 Az lehet, hogy te megszoktad, de autós játéknál szerintem majdnem annyira kell az fps mint mondjuk egy f.p.s. nél. Szóval az élvezetes játékhoz elengedhetetlen. Már ha szeretsz hajmeresztő előzéseket iszony profi kanyarokat stb. csinálni. -
Jony #25841 Létezik, hogy most az előbb kerestem rá a patchre és nekem már 3.0 jön lefele. -
Jony #25840 Pontosan! Gőzöm sincs az autókhoz de 0 tudással úgy elszálltam hogy az első autóval ki se jöttem vagy 6 óráig a műhelyből csak nézegetttem mik vannak meg mi épül mire stb.. A végére már kezdett kibontakozni, hogy is kéne összerakni egy motort. -
A Street Rod óta én nem láttam ennél jobb szerelős, tuningolós, összerakom-szétszedem az autót játékot. Egy csomó infót összeszedhet az is, akinek gőze sincs az autókhoz. Arról nem is beszélve, hogy kevesen tudják angolul az autóalkatrészeket, itt meg megtanulhatod... -
be lehet állítani. Én 350 méteres látótávon nyomom, 800x600-ban, tűrhető forgalom mellett. Objects mediumon. Az FPS nappal 18-32 között ingadozik, éjjel 12-22 között.
Már egészen megszoktam.
A ROC pedig zsírul megy (leszámítva, hogy a végén kivág).
Akkor van gáz, mikor utána Colin 2-zök és elfelejtem a hardveres gyorsítást visszaállítanni.
-
Jony #25837 Wow. Ezt a patchet megnézzük azért még mert nekem sincs. Csak azt nem értem ha szinte senkinek sincs gépe hozzá akkor mi itt ez a nagy tülekedés ezzel a rengeteg hozzászólással meg fényképpel. Valahogy olyan játék ami szaggat engem csak idegesit. -
azthiszed az új videókártya megoldja, a napokban vettem egy geforce fx 5600-at de nemsokat változott a helyzet, igaz a 2.1.5. patch nincsen fenn. -
Jony #25835 Hatalmas igazságra jöttem rá a játékkal kapcsolatban. Most elteszem aztán majd ha új vidcsikártya kerül a gépembe akkor előkerül. Tényleg ti miért most erőltetitek, senkit nem zavar, hogy szaggat mint az atom? Vagy itt mindenkinek két és fél gigás gépe van 128 Mb-os videocarddal?? -
jsoos #25834 Valaki tud a játékhoz magyarosítást? -
De ha lecsupaszítom akkor meg az utcán nem állnak szóba velem. -
Szép jó reggelt mindenkinek!
(bocs, elfelejtettem köszönni
)