46061
.
-
Most engem is...
Érdekes, negyed órája még ment... -
hi all
na sikerált + oldanom a problémát! :)fel raktam a 3.9 es catalyst ot és most müxik.
egyébként az miért van hogy senki nem akar velem versenyezni??akármelyik kocsira rádudálok és elküld :( e mér van?? -
Engem a streetlegal.tk oldalon valami chello-s marhaság fogad. -
Hali Mindenkinek!
Riicko:
Másik cím kell, erről visszapattan. -
A Builderedge.org címen engem egy Apache Web szerver üdvözlőkép fogadott, a StreetLegal.tk megy rendesen, bár egy kicsit lassú.... -
Hali, csak nekem nem működik a buildersedge és a streetlegal.tk? -
Jony #25971 Bocs de ott még nem fejtek ki semmit mert nincs meg az a game. Meg nem is állok le vitatkozni olyannal aki erre azt mondja, hogy nem reális. Már levezettem majdnem egymillió kilómétert különböző gépekkel /mármint a valóságban/, és ezekután állitom hogy ez áll legközelebb egy normális autó irányitásához tapadásához stb. Persze ez sem tökéletes.
Ha a Need for speed korábbi részeit nézem akkor az ettől csúnyán le van maradva de ezekután kiváncsi vagyok az újra. -
Ezt fejsd ki az NFS:U fórumban is, ott ugyanis éppen az Underground "fizikáját" magasztalják :))) -
Jony #25969 Irtátok itt, hogy egy új konfiguráción is szaggat a játék. Nem azért de ez enyhén szólva túlzás. Most hogy felraktam a patchet meg se rezzen 200-nál se. Igy ,hogy faszán fut már biztosra tudom mondani, hogy ez a legkirályabb autós játék amivel valaha dolgom volt. A legjobban talán a fizikája tettszik a gépek úgy viselkednek mint egy autó nem úgy mint egy szánkó. A szalagkorlátot meg a villanyoszlopokat gyengithették volna egyébként meg nagyon jó!!! -
Hi Furball. We can read english, so go on. -
Bocsánat de lenne egy offtopic kérdésem is. Nem tud valaki Pesten olcsó monitort? Elég ha csak 15"-os. -
Igérem nem sok kérdést fogok feltenni, igyekszem visszaolvasni a 25 ezer hozzászólást. A slc.hsw.hu-n lévő Save Game-k A SL alaphoz vannak? Kéne nekem valami pénzkód vagy mentés mert az alap 22.000 nagyon kevés. Ha valaki küldene mentéseket az alap SL-hez azt megköszönném!
e.mail: [email protected] -
Sot, meg bele is "szolhattunk":) -
vagy érdemes lesz az első részt feltenni patchek nélkül, majd a Redline-t patchekkel. ;) Az az igazi. ;)
Tisztán látható fejlesztés, és ott voltunk minden lépésénél. ;) -
Es meg van egy-ket dolog amit megcsinalnak;))) Lesz ismet egy-ket meglepetes;)
Ennek a tobb patchnek az is a magyarazata (elvileg), hogy "meg" mindig keszul az enginejuk, amit "realtime" bele is epitenek a patchekbe;)) Azert majd erdemes lesz osszehasonlitani, a 2.0.0-as es majd a 2.1.x-es jatekot, hogy mennyit fejlodott "csak" a patchelesek altal (grafika, kezelhetoseg, fizika, tores, beallitasok, AI, efektek stb.). -
Ne is mondd, 8.72-vel nyertem meg az arany GT3-as baiernt. 1 századmásodpercet vertem rá!!! Jól összerakott kis gép, 430 lóerővel majdnem olyan jó időket megyek vele, mint a 830 lovas régi baiernemmel, úgyhogy maradok a gyengébb motornál. Tesztpályán nem ritka az ilyen gyorsulásom, de közúton enyhe kanyaríven abszolút tökéletesen kellett hozzá mennem. Megizzasztott rendesen. Bár a javítások inkább a beingadozásokra vonatkozhatnak, superdutyval inkább szlalomoznak végig a pályán, minthogy versenyeznének. -
Ja, Alexease kommentjét kiegészíteném a patch-ot illetőleg. Javítanak az AI-n is. Engem már a béta patch AI-ja is megizzasztott, szóval szerintem felköthetem a felkötni valót. ;) -
Viszont azt az 1-et már nagyon várjuk. Viszont feltűnt, hogy a GT3-as Baiernnél végre odafigyeltek a szinezésre. Nyertem egy pirosat, aztán most készülök nyerni egy aranyszínűt, még kicsit tuningolnom kell hozzá. Csak az a fura, hogy miután megnyertem az elsőt, az előző tulaja másnap már vadonatúj piros GT3-assal jött ki versenyezni :).
Kéne a boltba előrendelés, hogy ne kelljen pl Einwagen GTA-ra hetekig vadászni (a 2.15 patch óta nem tudtam szerezni, csak hallottam róla, hogy valakinek sikerült :) ). 1-2 nap várakozás után a kért kocsi ott lehetne a boltban, és nincs idegeskedés. -
Ahoz képest, hogy eredetileg csak 1db paccsot igértek, elég jól állunk már így is :) -
Redfox #25956 Én is, na jóccakát. -
-
Lehet esetleg még 800 ló fölé pakolni egy MC-GT-t?
egyébként kösz a tanácsokat, beváltak :) -
#25757 Ezt a borat vki please honnet tudom megszerezni -
Zsoloo #25943 tudom, hogy nem olcsó
most építünk 1 1965-ös ford sportcoupet. a következő futam sorozatra nem is lesz kész:( tehát csak néző leszek. :(
egyébbként v6 2.0 a motor. reményeim szerint lesz benne sok finomság:)) -
Csak van aki dolgozni is szokott a mukahelyen;)) -
Egyszerű, nem gondoltál még soha a válaszra? Munkahely. No IRC. -
"Akkor én normális vagyok mert vissza szoktam nézni."
slc.hsw.hu -
Kösz!
-
De megerősítették, lesz. -
Alexease!
Egy rövid kérdés (asszem egyszer már volt, de nem erősítette meg senki):
lesz DevKit szerinted hozzá? -
Nem hivatalos, nem vegleges:
- Egy-ket ujabb grafikai feature.
- A ROC fagyasok es egyebb problamainak javitasai.
- A varosi versenyek gyorsitasa (fps).
- Hangkezelesi problemak javitasa.
- Alkatreszekkel, katalogussal osszefuggo javitasok.
- stb. -
Riicko és Zzozzo!
Elküldtem Nektek a kért cuccot, most már csak a Freemailon múlik :) -
holley #25928 Hi valaki tudja mit fog tartalmazni a pecs?! Ati kártáyákhoz jobban fog viszonyulni a játék? Estele friss hangok?:) -
- A patchekkel NEM kompatibilisek az eredeti elmentett allasok!
- Hasznalt autot vegyel, valami olcsot (Einvagen). A megmaradt penzbol kitelik egy Nitro set es/vagy egy turbo, ha nincs benne. Esetleg meg egy Engine/Pro Tuning methanol befecskendezes is.
- Ha nem akarnak kiallni ellened, probalj meglogni a rendor elol, az noveli a presztizsed. Es/vagy keringj a varosba, es keresd meg a leggyengebb elenfelett. -
Ezt mar leirtad 3x!!! Nyugi, a normalis emberek visszaolvasnak. -
A fentlevo autok (Ninja, Sunset, Badge, Yotta), a Street Legalbol vannak konvertalva, vagyis teljes, szerelheto autok. Mindenkarosszeria elem cserelheto, vasarolhato stb. Van, amelyikhez lehet szerezni egyeb tuning cuccokat is. Mindegyik autobol tobb tipus is van.
A motorokat es a felfuggeszteseket, amik benne vannak, az SLR-bol veszi, ugy ahogy a tobbi autonal is. 3 motorkombinacio van, azokat ossza el az osszes autora. -
Héhé, hártább az agarakkal!
Keress rá a Google-ben a "kurva" savegame-re, vagy nézd meg azokat az oldalakat, amiknek a linkjét minden 70 üzenetben legalább egyszer belinkelnek!
Nesze, bakker, itt van egy:
http://amigos.homelinux.net/~don/xi/list.php?c=sl_savegames -
A kártya ok, megvizslattam. A táp standard, de a monitor nem arról megy.
Azért köszi. :) -
A videokartya rendesen benne van a slotban? Mekkor táp van a gépben? Több tippem nincs... -
OFF
Srácok, kellene egy kis segítség:
Megnéztem a fórumkeresőben, de nem találtam megoldást a következő problémára:
Pár hetes használat után a szóban forgó monitor (Daewoo 719B, 17")csökkentett üzemmódba kapcsol és nem indul a géppel. Jel van, mivel ha a kábelt a gépből kihúzom, NO SIGNAL-t ad. Ha bedugom, közvetlenül indítás után átkapcsol csökkentett üzemmódba. (A probléma elég rapszodikusnak tűnik, másik (PIII Cerka, 30 GB Maxtor) gépen működött 2-3-szori ki-, bekapcsolgatással. Utána az eredeti gépen ment is 1 hétig.)
Ha tudtok, segítsetek plíz!
/OFF
A gép, amihez vették egy AMD K7S6, AMD +2100, Nvidia TNT2, 40GB Maxtor, 16x DVDRom.