46061
.
  • Zsoloo
    megkellett vennem:))) és ez lett belöle.

• Zsoloo
  • Zsoloo
    Sziasztok

hogy jártam benézek a used car-ba és mit látok?
  • sai
    nincs mit :)
  • sai
    egyébként északa csak ugy lehet versenyezni h van már prestigem?mert én most oda áltam este és csak nézni tudtam a versenyt :(
  • sai
    3.9
    itt van :)
  • Ombika
    Mond miota jatszol?
  • [NST]Cifu
    Cataclyst 3.9 @ Ati.com

Úgytünik mégiscsak ott van
  • Dinamit
  • sai
    juj tudok irni.. :P
    szóval az gazdaságos akart lenni :D
  • sai
    tesco gazadásog
  • I-NoVa
    Főszponzor az absolut vodka :)

A garázs jobb feléről még nincs kép, ott parkolnak a gyári GT3-asok + a GT3 gold :). Ahhoz képest, hogy kezdetben 1 db motort pakoltam át folyton a Coupesportból a devilsportba és vissza attól függően, melyik volt épp vezethető állapotban, szép haladás :).
  • [NST]Cifu
    Teszkó-gazdaságos Einvagen, LoL :)
  • Alexease
  • I-NoVa
  • sai
    regisztráld magad :)és akkor tudsz
  • sai
    1valamit nagyon hiányolok a game ből.és az a multi player mod. :( ha lenne benne akkor minden lan on ezt nyomnám :D
  • I-NoVa
    Tuti megoldás nincs, piros első 10 helyén, és főleg csak akkor, ha teljesen össze van rakva a kocsi, és magas presztizs.
  • Rosco
    regisztráld magad, akkor megkapod priviben
  • sai
    akkor nem tom
  • TibiGrafix
    hát ha eddig kétszer arról telepítettem, akkor szerintem biztos hogy install cd. és az is biztos hogy cd bootolásra nyomok.
  • sai
    jaja :)
    elvileg ezt kéne ki irnia :P
  • gabesz752
    Valaki nem tudja, hogy a magyar klaviatrám miért ír hosszú ü helyett q-t???
  • gabesz752
    a rendszerlemezt akkor írja ki, hogyha floppyt keres. Ha berakod az xp cd-t és arról bootol akkor ki kell, hogy írja ezt: CD-Romról való indításhoz nyomjon meg egy billentyüt.
  • sai
    ehh
    akkor biztos hogy win xp install cd ét rakod be?? :D
  • Rosco
    Van vkinek tuti megoldása arra, hogyan lehet PINK SLIPSre csalogatni az ellenfeleket?
    Vagy ez csak a piros klub első 10 helyezettjénél lehet?
  • TibiGrafix
    azt irja ki hogy dögöljek meg mert amit beraktam nem rendszerlemez. Vegyem ki és rakjak be másikat.
  • sai
    hm az gáz
    mit ír ki vagy mit csinál???
  • TibiGrafix
    hát igen de mégse indul el hiába állítom be a cd-ről bootolást.
  • TibiGrafix
    A zöld klub az elsö
  • sai
    jaja
    de ha nem üres a vinyo akkor is elidnul csak átkell állitano h cd ről bootoljon
  • sai
    nekem az nfsu ban a hangok kurvára tetszenek. :) +szerintem a kocsik is jól néznek ki. kiv leszek a véglegesre mert még csak a demoval játszottam.
  • TibiGrafix
    oké megpróbálom. Ha üres a vinyóm és berakom a windows xp cd-t el kéne indulnia a telepítőnek ha beállítom a cd-ről bootolást, ugye?
  • [NST]Cifu
    1.: Nappal a neked megfelelő kocsikat kergesd (kék-zöld-piros), tehát ha most kezted, akkor a kék szinű kocsikat keresd a térképen

2.: Északa mindenképpen ki kellene állniuk ellened...
  • sai
    nekem nincs prestigem elsö autom és el akarok kezdeni versenyezni.de nem tudok mert mindenki elküld :( pedig zsém is van.
  • gabesz752
    Beraktam a ninja-t a gambe, de kb egy fél órás keresgélés után meguntam, hogy nincs sehol sem.
  • gabesz752
  • [NST]Cifu
    !!!!!!
    És még csodálod?!?!

Sürgősen butísd le a kocsid, vagy csinálj egy újat!
  • TibiGrafix
    Nekem 260/1200-as prestigem van és nem áll ki ellenem senki az éjszakai versenyen. Ennek köszönhetően nem tudok harmadiknál jobb lenni a zöld klubban. pech
  • TibiGrafix
    Ja egyébként jó kis játék lett a NFS:U, csak a licencelt autók nem törnek, ami a Street Legal után zavaró, de amugy szép csak túl csicsás.