46061
.
-
olyan kód nincs, hogy épít neked egy király gépet. ;)
Ez egy nem olyan játék ahol alád tolják a szuper járgányt. ;) -
végleges... elméletileg... -
ja körbe kell kattingatni, sajna ez még nem tökéletes. ;) -
igen...meg milyen szemet dolog, hogy ha a hengerfejet akarom leszedni, es azt kicserelni ugy, hogy a butykostengelyek, meg az uzemanyagadagolo rendszer maradjanak a regiek, rakattintok a hengerfejre, es az egesz rendszert szedi le...miert nem marad a tobbi a helyen, mondjuk a tengelyek, meg a befecskendezo a levegoben logva? sokkal poenabb lenne... -
Horci #26081 Az miért jó, hogy csak meghatározott sorrendben lehet összerakni a futóművet? SL-ben simán jó volt, hogy ha nem akrok féket rátenni, akkor nem tettem. Vagy lengéscsillapítót, stb. Az olyan poénos... :)
Meg, az miért van, hogy akkor tapad /gyorsul/ legjobban a verda amikor már a kerék ezerrel pörög. Lehet hogy én vagyok a hülye, de nem úgy kéne, hogy ott legyen a legjobb tapadás ahol a kerék még éppen nem pörög el? :) -
hát nem tom nekem az istenért nem akar lejönni :( de majd ügyeskedek :D -
Már készülök a patchra nagyon, most tettem még 512MB RAM-ot a gépembe, 1GB-tal már csak jó lessz :) -
mikor lessz patch?
béta lessz ez is vagy végleges? -
Az elso rugok leszoktak jonni gondnelkul (nekem). A hatsokkal van nemi problema, a felfuggesztes miatt;) En ugy szoktam, hogy jobb gombbal raklikkelek, ekkor "rafokuszal", es belulrol, vagyis az auto tulso felfuggesztese felol szedem le. A lenyeg, hhogy ne legyen a pointer "utjaban" sema rugo elott, sem mogott mas alkatresz. Es erdemesebb egy kicsit feljebb es balra kattintani. -
mindig bevillan a neve de nem szedi le :(
eddig mikor még nem ez a verzio volt + hanem még beta akkor letudtam szedni.de most az istenért nem sikerült :( -
ja, nem tudsz kozvetlenul az alkatreszekre mutatva csinalni semmit, probald forgatni a kamerat, es a rugo/teleszkop mellett egereszni a kurzorral. Elobb-utobb be kene villanjon neha-neha az alkatresz neve -
szedd le a rugot, es a teleszkopot is -
valaki + tudja nekem azt mondani hogy miért van az hogy nem tudom kiszedni az elsö felfügesztést?leszedem a kereket + a féktárcsát és többet nem tudok leszedni :( ez miért van? -
jah sorry :P de a képeket elnézve + értem a halál félelmüket :D :D -
rohogj csak, 8 eve van jogsim, 4 eve hivatasos, es 3 evig szemelyszallitassal kerestem a kenyerem:DDD
voltak paran, akik kijelentettek, hogy lassitsak, mert halalfelelmuk van, na rajtuk kuncogtam kicsit:) -
huh ember neked sem adnék jogsit ha élöben is így vezetsz 
egyébként ott láttam valami jo kis oldalt.csak hát nem lehet letőlteni semmit :( ez lesz máshogy? :)
bocs a kis off ért :P -
Jony #26068 Nitrot beszerelni hogy lehet? Néztem a magyar oldalon valami NO2 rail-t mondanak hogy vegyek hozzá de olyat én nem látok sehol. Kipróbáltam pár N20-as befecskendezőt de nem működik sajna, hiába nyomkodom az N-t. Szóval mit is kell venni ahoz hogy működjön? Bocs ha már volt róla szó de rengetg itt a hozzászólás. -
van itt valami gond...eddig faszan mukodott minden, most meg ha osszezuzom a kocsit, par mp-re ra desktopra dob ki a jatek... -
elküldve :) -
LOL! Tesco gazdaságos kocsi? :))) -
riicko #26061 rosco:
na csinaltam freemailos cimet nem is gondolnad mi lett:):
[email protected] -
Nem;) Egy kicsit mas a magyarazat, de az nem publikus;DDD -
azért reinstallálod annyit, hátha valami csoda folytán több fps-t érsz el? 
-
Ha 2.1.4 vagy 2.1.5-os elmentesek voltak, akkkor menniuk kell. En eddig, vagyy 6-7x tettem mar fel a komplett jatekot, es a patcheket, es meg mindig az elso elmenteseimet hasznalom. -
RE!
AH felrakom ujra gamet es hozza mindket patchot,aztan csak a save konyvtarat masolom be,menni fog az elmentesem(persze elotte is fennt volt mindket patch)!?
THX -
Mindenbe rakhatsz mindent a saját kategóriájában, de inkább maradj az 1.8 DVC motornál, és arra vedd meg a drágább alkatrészeket, a 2.2-re nem lehet Duhen Racing dolgokat tenni, és kevesebb nyomatékot ad le -> rosszabb időket lehet vele menni. -
Jony #26054 Egyébként ezzel az új patchel már nagyon jól fut! Még nagyobb forgalomnál sincs semmi akadás pedig csak 1.8 64 megás geforceal. -
Jony #26053 Ha veszek egy használt Duhen 1.8 DVC-t és már haldoklik a motorja Akkor abba bele tudok erőltetni egy 2.2-es duhen motort? Egyáltalán van valami korlátozás ilyen szinten vagy ha a blokk belefér akkor már menni fog? -
hu,alex, torold ki a felesleget leccikoszi -
tpump.fw.hukepek
na, itt vannak, az ilyenek a kedvenceim:D -
na, hat sikerult osszehozni nehany komoly torest:), feltoltom valahova a kepeket, aztan adom az urlt -
Meg van a Nap Kepe;)) -
Most jut eszembe, mennyivel hatásosabb minden alkatrészre külön. Tesco gazdaságos lökhárító, tesco gazdaságos ajtó, stb :). Elképzeltem a polcokon álló egységcsomagokat, amiből szinte a komplett kocsit összerakhatod. Már csak egy 40 lóerős motor hiányzik hozzá :). -
kemeny ez a festes:DD -
Furball! We all want to say thank you for great work. Whitch SL car will be the next? I hope remo or VW scirocco will :).
Tesco decal:
-
Thank you very much Furbal, we love the SL cars in SLRR too 
What is the next car in your car lot? -
Amióta kijött az SL1 :). De ha visszanézel a fórum első oldalaira, rájöhetsz magadtól is :). -
hali van újabb patch ? -
Zsoloo #26038 képet ezen keresztül pl.
slc.hsw.hu/picup/
-
furball aszonta, hogy azota csinalt fixeket a badgehoz, es a yottahoz, es a megadott cimen naprakeszen lehet ertesulni a legfrissebb ujitasokrol...
meg koszoni, hogy ilyen fasza az oldal, es hogy 2 eve latogatja, es olvassa a hireket korlatozott webforditokon keresztul, es orul, hogy mindenkinek teccenek a konverzioi, es tobb konverzio varhato meg...
hirtelen ennyi