46061
.
  • M@TriX
    olyan kód nincs, hogy épít neked egy király gépet. ;)
    Ez egy nem olyan játék ahol alád tolják a szuper járgányt. ;)
  • M@TriX
    végleges... elméletileg...
  • M@TriX
    ja körbe kell kattingatni, sajna ez még nem tökéletes. ;)
  • Gyiik
    igen...meg milyen szemet dolog, hogy ha a hengerfejet akarom leszedni, es azt kicserelni ugy, hogy a butykostengelyek, meg az uzemanyagadagolo rendszer maradjanak a regiek, rakattintok a hengerfejre, es az egesz rendszert szedi le...miert nem marad a tobbi a helyen, mondjuk a tengelyek, meg a befecskendezo a levegoben logva? sokkal poenabb lenne...
  • Horci
    Az miért jó, hogy csak meghatározott sorrendben lehet összerakni a futóművet? SL-ben simán jó volt, hogy ha nem akrok féket rátenni, akkor nem tettem. Vagy lengéscsillapítót, stb. Az olyan poénos... :)
    Meg, az miért van, hogy akkor tapad /gyorsul/ legjobban a verda amikor már a kerék ezerrel pörög. Lehet hogy én vagyok a hülye, de nem úgy kéne, hogy ott legyen a legjobb tapadás ahol a kerék még éppen nem pörög el? :)
  • sai
    hát nem tom nekem az istenért nem akar lejönni :( de majd ügyeskedek :D
  • Fefe23
    Már készülök a patchra nagyon, most tettem még 512MB RAM-ot a gépembe, 1GB-tal már csak jó lessz :)
  • Fefe23
    mikor lessz patch?
    béta lessz ez is vagy végleges?
  • Alexease
    Az elso rugok leszoktak jonni gondnelkul (nekem). A hatsokkal van nemi problema, a felfuggesztes miatt;) En ugy szoktam, hogy jobb gombbal raklikkelek, ekkor "rafokuszal", es belulrol, vagyis az auto tulso felfuggesztese felol szedem le. A lenyeg, hhogy ne legyen a pointer "utjaban" sema rugo elott, sem mogott mas alkatresz. Es erdemesebb egy kicsit feljebb es balra kattintani.
  • sai
    mindig bevillan a neve de nem szedi le :(
    eddig mikor még nem ez a verzio volt + hanem még beta akkor letudtam szedni.de most az istenért nem sikerült :(
  • Gyiik
    ja, nem tudsz kozvetlenul az alkatreszekre mutatva csinalni semmit, probald forgatni a kamerat, es a rugo/teleszkop mellett egereszni a kurzorral. Elobb-utobb be kene villanjon neha-neha az alkatresz neve
  • Gyiik
    szedd le a rugot, es a teleszkopot is
  • sai
    valaki + tudja nekem azt mondani hogy miért van az hogy nem tudom kiszedni az elsö felfügesztést?leszedem a kereket + a féktárcsát és többet nem tudok leszedni :( ez miért van?
  • sai
    jah sorry :P de a képeket elnézve + értem a halál félelmüket :D :D
  • Gyiik
    rohogj csak, 8 eve van jogsim, 4 eve hivatasos, es 3 evig szemelyszallitassal kerestem a kenyerem:DDD
    voltak paran, akik kijelentettek, hogy lassitsak, mert halalfelelmuk van, na rajtuk kuncogtam kicsit:)
  • sai
    huh ember neked sem adnék jogsit ha élöben is így vezetsz
    egyébként ott láttam valami jo kis oldalt.csak hát nem lehet letőlteni semmit :( ez lesz máshogy? :)
    bocs a kis off ért :P
  • Jony
    Nitrot beszerelni hogy lehet? Néztem a magyar oldalon valami NO2 rail-t mondanak hogy vegyek hozzá de olyat én nem látok sehol. Kipróbáltam pár N20-as befecskendezőt de nem működik sajna, hiába nyomkodom az N-t. Szóval mit is kell venni ahoz hogy működjön? Bocs ha már volt róla szó de rengetg itt a hozzászólás.
  • Gyiik
    van itt valami gond...eddig faszan mukodott minden, most meg ha osszezuzom a kocsit, par mp-re ra desktopra dob ki a jatek...
  • Rosco
    elküldve :)
  • SecMan
    LOL! Tesco gazdaságos kocsi? :)))
  • riicko
    rosco:
    na csinaltam freemailos cimet nem is gondolnad mi lett:):
    [email protected]
  • Alexease
    Nem;) Egy kicsit mas a magyarazat, de az nem publikus;DDD
  • Rosco
    azért reinstallálod annyit, hátha valami csoda folytán több fps-t érsz el?
  • Alexease
    Ha 2.1.4 vagy 2.1.5-os elmentesek voltak, akkkor menniuk kell. En eddig, vagyy 6-7x tettem mar fel a komplett jatekot, es a patcheket, es meg mindig az elso elmenteseimet hasznalom.
  • Ombika
    RE!

AH felrakom ujra gamet es hozza mindket patchot,aztan csak a save konyvtarat masolom be,menni fog az elmentesem(persze elotte is fennt volt mindket patch)!?
    THX
  • I-NoVa
    Mindenbe rakhatsz mindent a saját kategóriájában, de inkább maradj az 1.8 DVC motornál, és arra vedd meg a drágább alkatrészeket, a 2.2-re nem lehet Duhen Racing dolgokat tenni, és kevesebb nyomatékot ad le -> rosszabb időket lehet vele menni.
  • Jony
    Egyébként ezzel az új patchel már nagyon jól fut! Még nagyobb forgalomnál sincs semmi akadás pedig csak 1.8 64 megás geforceal.
  • Jony
    Ha veszek egy használt Duhen 1.8 DVC-t és már haldoklik a motorja Akkor abba bele tudok erőltetni egy 2.2-es duhen motort? Egyáltalán van valami korlátozás ilyen szinten vagy ha a blokk belefér akkor már menni fog?
  • Gyiik
    hu,alex, torold ki a felesleget leccikoszi
  • Gyiik
    tpump.fw.hukepek

na, itt vannak, az ilyenek a kedvenceim:D
  • Gyiik
    na, hat sikerult osszehozni nehany komoly torest:), feltoltom valahova a kepeket, aztan adom az urlt
  • Alexease
    Meg van a Nap Kepe;))
  • I-NoVa
    Most jut eszembe, mennyivel hatásosabb minden alkatrészre külön. Tesco gazdaságos lökhárító, tesco gazdaságos ajtó, stb :). Elképzeltem a polcokon álló egységcsomagokat, amiből szinte a komplett kocsit összerakhatod. Már csak egy 40 lóerős motor hiányzik hozzá :).
  • Gyiik
    kemeny ez a festes:DD
  • I-NoVa
    Furball! We all want to say thank you for great work. Whitch SL car will be the next? I hope remo or VW scirocco will :).

Tesco decal:
  • [NST]Cifu
    Thank you very much Furbal, we love the SL cars in SLRR too

What is the next car in your car lot?
  • I-NoVa
    Amióta kijött az SL1 :). De ha visszanézel a fórum első oldalaira, rájöhetsz magadtól is :).
  • ÁjjLe BoBBi
    hali van újabb patch ?
  • Zsoloo
    képet ezen keresztül pl.
    slc.hsw.hu/picup/
  • Gyiik
    furball aszonta, hogy azota csinalt fixeket a badgehoz, es a yottahoz, es a megadott cimen naprakeszen lehet ertesulni a legfrissebb ujitasokrol...
    meg koszoni, hogy ilyen fasza az oldal, es hogy 2 eve latogatja, es olvassa a hireket korlatozott webforditokon keresztul, es orul, hogy mindenkinek teccenek a konverzioi, es tobb konverzio varhato meg...

hirtelen ennyi