46061
.
  • Alexease
    Termeszetesen azzal nincs gond, ha valakinek nincs net-je, vagy sajnos rossz. Egyelore ez Magyarorszag;(
    Az, hogy nem sokan akarnak CD-t masolni, postazni stb., valahol megertheto.
  • mrteo
    Azért egy kicsit kötekednék.
    Itt vagyok pl. én. Sajnos csak a melóhelyen tudok netezni, itt mindenféle letöltés le van tiltva. (és ha lehetne is olyan sz*r a sebbesség, hogy 1 hét lenne). Megvenném én a progit, de nem kapható...(még a PeCsába is elmenetem megkérdezni) Írogattam több embernek a fórumban, hogy esetleg kifizetném ha gyártanának egy másolatot nekem. De összesen 3 ember volt aki válaszolt: egyikük nem vállalt másolást, 2 felajánlotta a segitségét. Menet közben amikor egyeztettünk volna, hogy mikor, hol és mennyiért már választ nem kaptam. (azóta sem) A harmadik srác a jelek szerint segít, de sajnos elfoglalt és talán a hétvégén végre kapok egy példányt a játékból. (de még ez sem biztos) Eszemben sincs védeni azt aki bunkó modjára a dolog legkönnyebb végén fogja meg a dolgot, de vannak mások is akik viszont hiába tennének meg mindent segitséget nem kapnak...
    Bocs ha hosszú voltam.
  • Rosco
    bocs, lassan frissítettem. :)
  • Rosco
    Valóban INVICTUSon is fent van. :-))
  • Alexease
    Epp most toltom fel az oldalra is. Amugy Beta, mert kimaradt egy teszt resz;( De hat, itt a hetvege, kell a patch;)) Igy mindenki happy lehet;)
    De abbol a szempontbol pozitiv, hogy lesz meg jobb is...;))
  • bgaborka
    van uj patch!
    innét lehet letölteni:
    http://amigos.homelinux.net/~don/xi/page.php?id=259&a=dl
  • Alexease
    Neha olyan erzes, mintha XY ele, letennenek egy boltban vasarolt, komplett installat gepet, aztan cimboranal erdeklodik, hogy muxik azonnal warez;) De a hasznalat, kimerul a jateknal.

- Ha nem ert hozza, tanuljon, sajat dolgat konnyiti.
    - Ha nem akar hozzaerteni, akkor vegyen konzolt. Amugy is, altalaban az ilyenek jatek igenye, stilusa, elvarasa, hozza allasa, azt a szintet uti.

(Persze, tisztelet a kivetelnek, akinek nem inge ne vegye magara, aki masnak vermet as... ja ez nem jo;))))))
  • sai

ja sok kancsal ember :)
    tele vagyunk almákal
  • Alexease
    Akkor lehetne GyIK;) De arra, meg azt hiszik, "csufolodom";))
  • I-NoVa
    LOL
  • [NST]Cifu
    Nem jó, nem fogják tudni, mi az a FAQ

Volt már olyan nem is 1x, mikor ezt a betűhármast élénk képzeletű (és prif angol tudású) egyének az ismert angol káromkodás "netes" verziójának tartották...
  • Alexease
    Mar gondolkodtam rajta, hogy az oldalamra csinalok a FAQ reszbe egy olyat, hogy: "Az SLRR beszerzese warez site-okon, ezek hasznalata, es/vagy a DC bemutatasa, hasznalati utmutatoja!" :))))))))

De nem. Akinek sz. gepe van, warezol, ingyen kell neki valami, legalabb nezzen utana, tanuljon, vagyis "dolgozzon meg erte", es ne az legyen, hogy: "Agggy ma' egy linket, honnet tudom levenni" es utana: "Nem megy a gepemen, mit csinaljak?! FONTOSS! Naaa. Lecccii!"

• Alexease
    Es megelozve a kovetkezo "beszolasokat":
    - Igen, ez nem igyenes. Tudom, nem adsz penzt warezert.
    - Akkor ott a szutyok DC.
    - Hogy mi az?! Menj a Programok Beszerzese forum reszbe, es erdeklodj.

• Alexease
    ISO-t szedd le, mert anak van ertelme, a RIP-pel szivas van. Kodot, ott az oldalon tudsz kerni, SMS vag vezetekes telefonnal.
  • [NST]Cifu
  • Alexease
  • Alexease
    - warezcenter.cjb.hu - SMS Web
    - DCC
  • Alexease
    Ezert erdemes mar inkabb az SLRR-rel probalkozni.:)
    Az is akadni fog, de azert mar be lehet allitani ugy, hogy hasznalhatoan menjen. Plusz, sokkal jobban nez ki, jobb, osszetettebb a jatekelmeny stb. Es ezt meg "fejlesztik", vagyis lesz patch, mig az elozohoz mar semmi.
    Es az sem hatrany, hogy uj dolgok, mar csak az SLRR-hez fognak kijonni.
  • Rosco
    Alexease már írta:
    az első SL engine nem készült el 100%-osan.
    Ebből következik, hogy az egyes peccsek minden igyekezet ellenére sem voltak képesek javítani érdemben az FPS-en.
    Magyarul a game mindenkinél akad. :-))
  • gabesz752
    Hi! Ezek honnan vannak????
  • MikX
    Na Én asszem lelépek!
    Jóéccakát mindenkinek, aki még itt van
    (ha van olyan!)
  • MikX
    Ok!
  • MikX
    A virtuális memóriánál egyénire kell tenni, és beírni hogy mennyi kell!
    De sztem M@trixnak lesz igaza!
  • M@TriX
    mondjuk inkább driverre gyanakszom, ugyanis a memóriahiány inkább úhy jelentkezik, hogy a játék elindulása után percekkel lép ki...
  • MikX
    Sajátgép jobbklikk, tulajdonságok, teljesítmény, Virtuális memória
  • M@TriX
    jah, bocs, neked WinME-d van, de biztos abban is valahol ott van...
  • MikX
    #26089 Megnézted?
  • MikX
  • M@TriX
    vezérlőpult, rendszer... arrafelé... ;)
  • M@TriX
    mondjuk megnézném, hogy férnek be a garázsba. ;)
  • MikX
    Nvidia Detonator nemtommennyi
    (Atim van)
  • M@TriX
    mondjuk új driverek. ;) Esetleg megnézheted akkor, hogy mi különbség van a barátod és a te géped között...
  • MikX
    Igen igen, Most töltöttem le!
  • MikX
    Hát sztem tedd fel a legújabbat, mert mondom, haveromnak is Gef 2Ti volt!
  • M@TriX
    erről a krónikus memória hiány jut eszembe. Próbáljátok növelni a win lapozófájl méretét és nézz el a MagyarStreetLegalfanSITEra, ott találhatsz esetleges megoldásokat...
  • M@TriX
    talán driverek..., mondjuk a Gef2 nem új darab már...
    Ja ezt láttátok már. Dögösek mi?
    Na ez a BigFoot, sztem. ;)

• MikX
    Oprendszer?
    Mert haveromnak kb ilyen géppel + xp-vel tökéletesen futott!
  • MikX
    Ha valami bővebbet mondanál, pl. a gépedet, op.rendszer, vid.driver verziószáma, stb. akkor talán van esély hogy valaki válaszoljon!
  • MikX
    Ja!
    Elfelejtettem!
    Ez egy Skyline, tudom nem látszik!
  • MikX
    Hi All!
    Ha még müxik a képfeltöltő, akkor rakok be egy pár képet:

És igen!
    Ezzel szenvedek egy ideje, de még amint látszik belső textúrája még nincs, meg le sem lehet festeni, de hát még eléggé kezdetleges!!
    De ha valaki tud neki, és van is rá kedve, hogy megcsinálja a belső textúrákat, akkor írja meg az emiljét, és elküldöm!