46061
.
-
Kicsit user szempontból hülyén néz ki, hogy először béta patcheket kell telepíteni a véglegeshez. Csak az összkép javulna vele (meg az SlUpdates könyvtáram :) ). -
az összeset tedd fel szépen sorban egymás után.
(Egyébként a www.invictus.hu-n ez világosan látszik.) -
- Uj alkatreszek nincsenek;)
- Nem hiszem, hogy lesz "egybeszerkesztett" patch;) Elozohoz sem volt;) -
Köszi -
Egyszeruen nem lett atirva a Buid a programban. De a felirat ellenere, mukodik a 2.1.6 patch. -
Ja, ha ez a végleges, lesz egybeszerkesztett update is? -
Nem a szalommal van bajom, mint jelenséggel, és tudom, hogy városi utakra telemetria nélkül sokkal nehezebb jó ai-t csinálni (szebb is, hogy küzdenek, mint a drótonhúzás), de superdutyval szinte el sem tudtak menni a célig, félútig 90%-ban fára kenődtek.
FPS: Jupí :). x5 nem is kéne, a + 5 nekem bőven jó. Ha + 10, pirosbetűs ünnep lesz a mai.
Alkatrészáradat?
És mi a helyzet a piros 1. helyezéssel? Továbbra is csak a 2. helyezettel lehet éjszaka kiállni? -
miert van az ha felrakom a 2.1.6-os patcht akkor a program meg mindig a 2.1.5-os patchet ismeri fel ott a jobb felso sarokban??? -
Ja, es egy forumban, masokat megtisztelve, foleg ha erdemben akarunk hozzaszolni, erdemes regisztralni, bejelentkezni;)) 
-
Az AI-t csak dicsérni lehet, nálam az egyik piros csapatbéli Baiern szabályosan kifarolt start után (sajnos nem Pink Slip-re ment, tehát nem tudtam megnézni, milyen erős kocsi volt, de azért volt benne kakaó...).
ROC-ot még nem teszteltem, de eljön annak is az ideje... -
Arra van - tobbekkozott - a forum, hogy kerdezzunk. De ertelmesen, es elotte probaljunk meg magunktol is tajekozodni.
Olyan, mintha bemennek most egy masik jatek topicjaba, es azonnal kernek warez linket, cracket, cheatet, elmentest, es ha problemam van a jatekkkal (pl. fagy), nem utana neznek a gepemen hogy mi is lehet, hanem azonnal odairnek, hogy: "Ez szar ,mert nem megy, mit csinaljak?".
A nem mukodesek 9x% ban, a "cliens" gepebol adodnak, a tapasztalatok alapjan.
Plusz, gyakran, 1-3 hozzaszolas visszaolvasasaval, megoldhatna a problemat.
Megaplusz;) Amig csak egy ilyen ember lenne, nem lenne gond. De amikor naponta tucatszor teszik fel ugyan azt a kerdes sorozatot, az mar sajnos unalmas es faraszto.
-
- A ROC-ot sokat teszteltem, de nekem nem volt vele gondom. Fagyni nem fagyott. Persze az ellenfel azert neha kicsuszik, de annyi kell, es bele fer.
- A FPS-ben persze, nem kell x5 re gondolni, de trukkkkel optimalizalva let, es meg jatszhatobb.
- AI is jobb lett, de helyzet fuggo;) Az autokezelesuk - pl. szlalom;) - azert olyan neha, mert szo szerint vezetik az autot, megkuzdenek a loerokkel, nem ugy mint egybb jatekban, ahol ha van is jo AI, a vezetesuk droton huzott. -
Ami érdekel:
Roc stabilitás? Ha írták, akkor bízom bennük annyira, hogy tényleg befejezhető újra, nekem 1x sem sikerült.
Éjszakai FPS javulása, verseny FPS javulása mennyire észrevehető?
Ai mennyivel jobb? Maradt-e még szlalomozó superduty, roc-on egyenes pályán kieső ellenfél?
Majd csak este 10 után tudom kipróbálni, addig türelmetlen és kiváncsi vagyok :( :). Ne találjak zavaró bugot! -
Aki mar volt olyan szerencses, hogy tesztelhette az uj patchet, mit szol hozza? ;)) Foleg az auto kezelhetoseghez, fizikahoz, mozgashoz? :)) Szerintem brutal jo lett, nagyon ott van a toppon.
Extra gratula es koszonet az Invictusnak!!!

-
Nem. -
Kiváncsi vagyok, hányan fogják ennek ellenére is feltenni az ezerszer hallott kérdéseket... ;) -
Szerintem írd oda, villogjon, és még egy popup sem ártana azok kedvéért, akik nem tiltottál le a popupokat. Én pl nem vettem észre a fenti linked :D.
Viszont ha ez a végleges, akkor most már találhatunk akármilyen killer bugot, nem javítanak? Mert azért az AV tesztereiben nem bízok annyira. -
Tudod milyen emberek vannak.... 2 hozzaszolassal lentebb van megoldas a problemara, de ok akkor is megkerdezik. :) -
A kepre rairtam a feltuno lenyeget;)) Ennyi erovel, azt is ki lehetne iratni, hogy: "Ez itt link, ha rakattintasz tortenni fog valami" ;DD -
A kep ala kell tetetni egy irast: "Street Legallal kapcsolatos informaciok, segitseg a kepre kattintva"
Vagy valami hasonlo. -
Es amint lattszik, sikeresen be tetettem a topic cimehez a linkemet;)) Remelem, az ujak eszre fogjak venni, es elobb ott korbeneznek, es nem lesz itt annyi "feleslegesen" ismetelt kerdes/valasz stb.
Csak majd most a FAQ, GyIK reszt bovitem, hogy oda lehessen iranyitani az embereket.
De warezzel kapcsolatban, nem lesz ott semi;( -
Itt: http://amigos.homelinux.net/~don/xi/index.php elvileg talasz hozza penz cheatet.
Nem hasznalom, nem tudom hogy mukodik! vagy egyaltalan mukodik-e;) -
Eddig negy hasznalhato, ertelmes auto jott ki a jatekbol, amit az eredeti Street Legalbol konvertalt Furball: Ninja, Badge, Sunset, Yotta. Csak ezekkel erdemes foglalkozni, mert a tobbi, csak egy nem szerelheto kaszni. Ezeket innen lehet tolteni: http://slc.hsw.hu
Hasznalatuk; bemasolni az autonev konyvtarat (pl. Sunse_data) es az autonev.rpk-t (sunse.rpk) a Cars\Racers konyvtarba.
Ezekutan erdemes egy uj Career-t inditani, mert igy konnyebben megtalalja oket a jatek;)) -
Amit lentebb irtam a patchrol hogy Beta, ugy nez ki nem az;) Vagyis vegleges. Sorry. -
Sziasztok!
Eltudnátok magyarázni hogy a SLR:Redline ba a kocsikat hogy kell bemásolni, hova...?!
a válaszokat előre is köszönöm! -
lehet h ki utáltok :P
de nem tud v ki ehez is 1 olyan progit mint az 1hez volt.hogy be leht állitani hogy mennyi prestiged legyen + mennyi pénzed.. és hogy melyik pályán akarsz játszani és akkor csinált 1 ilyen save file-t.
azé kéne nekem mert iszonyuan akad amikor versenyzek. :( egyébként ful jól folyik a game de mikor verseny van akkor rohadtúl akad. :( és ezért nem tok nyerni mert 1szerüen nem tudok 1 autót kikerülni mert mire kanayrodna már totál kárra törtem a kocsim.. :( ha + lassan megyek akkor + le elöz.. ugyhogy ez így nem müxik. :(((( -
én is ki irnám csak éppen cd ém sincs :| meg a cd irom és ugymond nem akarodzik cd ér írni.. :( megmakacsolta magát.. :| -
Elvileg igen. De en kiirtam CD-re, gondoltam ennyit meger;), es CD betesz, es mukodik. -
ŐŐŐŐ, jupí :). -
nekem iso-s van akkor elvileg ha be mountolom akkor nem kell no cd patch?! -
Szia Redfox 
Ird meg emilben, hogy mikorra és pontosan hová menjek.
ma 1/2 3-ig gép mellett vagyok.
A jelek szerint rövidesen én is végre a játékosok közé tartozom, és nem csak az olvasók közé.
-
rájöttem :D -
Teljes, friss install erosen ajallott!!!! Az elmenteseket lekezeli, vagyis archivalhatoak! (Legalabb is nekem mukodottt) -
A MOST megjelent 2.1.6-os patchet ajallom, amitol ismet sokkal jobb lesz;)
Innen tudod tolteni: http://slc.hsw.hu -
na erről enyit nem megy a game :( -
Fent van az oldalamon is: SLC
Tenyleg jo lett a patch, sokat javit. Aki szimulatorosabban hasznalja, anak van kellemes megle[petes is - elvileg;)))
Akinek rossz ISO-ja, vagy RIP-je van, pihentesse, mert meg nincs hozza NOCD!!! -
Redfox #26146 PATCH!
-
na kiváncsi vagyok a patch re :D -
Huh, tök kiváncsi vagyok a patchre, de sajnos csak este tudom tesztelni majd.
-
Redfox #26143 Hello Teo! Látom itt vagy. Úgy tűnik a hétvége tényleg jó lesz. Vasárnap.