46061
.
-
Ambient: Altalanosan hallhato, a korulottunk levo teret betolto, folyamatosan hallhato hangok kevereke. Olyan mint tengerzugas, utcazaj stb.
Ezert nem ertettem, hogy milyen jatekra gondolsz;)) -
:(((((((((((
-
Sajnos, valoszinuleg, az atkonvertalt autok, bizonyos uj funkciok/szamitasok miatt nem fognak menni:((
Ez nem hiba vagy bug, mar az is jo volt, hogy eddig mukodott;)) -
Felraktam a patch-t, mind a 3-at. Új játékot kezdtem. Einvagennel 170km/h környékén a tesztpályán már nem tudok balra kanyarodni!!!! Ha végig akarok menni a negyed mérföldes szakaszonm, az autó teljesen magától el kezzd menni balra. 589Hp. Első kerék meghajtás.
Másik problémám; ha belepakolom a yottát és a ninja-t az intrók után kilép. Most tettem fel újra a játékot, és még mindig csinálja. -
Redfox #26235 Szerintem 8-as, csak az Fps-hiány van egy kicsit. A többi jó. -
Redfox #26231 Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?;))) -
A fizikan es a toreseken tenyleg sokat valtoztattak, ami be is jon nekem nagyon. Az is jo hogy a ROC-on a az ellenfelem kocsijanak volt rendes festese es nem csak egyszinu volt. -
Engem kidobott a patchelt jatekban is a ROC alatt. Remelem csak azert mert 2.1.5-os mentesemmel jatszottam, nem volt idom eljutni meg odaig a 2.1.6-ban. -
Most látom, van Patch, megyek kipróbálom aztán nyilatkozok 

-
Termeszetesen ugy volt, hogy csak egy lesz. Vagyis ez:)
Az hogy voltak Beta-k, az azert volt, hogy mindenki tudjon tesztelni, ha mar Magyar fejlesztok, es lehet kommunikalni. Persze, ez ugy sult el, hogy jottek az agyatlan okostojasok, es fizkatak. -
Igen vegleges, vagyis nem beta. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz tobb;) -
Én úgy értelmezem ezt, hogy a patch kiadása végleges, tehát nem béta patchról van szó, hanem "hivatalos" patchról... -
"Amit lentebb irtam a patchrol hogy Beta, ugy nez ki nem az;) Vagyis vegleges. Sorry." Innen gondolom, nem vagyok benne biztos. -
Mitől vagy te biztos abban, hogy ez a végső patch? :)
Én az első után is azt hittem, hogy ez a végső :) -
Most, hogy kijött a végső patch, javasolnám, hogy valaki kezdjen el csinálni egy magyarosítást! Please! -
Valóban. Nekem is feltünt, hogy nincs FSAA, de hát gondoltam biztos csak a Rage3D-t felejtettem el átállítani. De nem...
Valamiért a játékbani grafika rövid idő után kikapcsolja az FSAA-t...
Lehet, hogy a Cat. 3.9 okozza, de eddig más játékban ilyet nem tapasztaltam... -
Ez már az SL-ben is benne volt :) -
igaz a töréshez még + :
ha nekimész a keréékkel a fának abban akkor 8 as lesz hogy csak na :D -
Jony #26217 Mióta felraktam a két legutóbbi patchet eltünt a superchagerektől az einvagen superchargernek a pipája az a kék végü. Légyszi mondja meg vlaki mi lehet ez. Bug, vagy van vlami amit nem tudok? Máshol sem találtam. -
Ha ezt pejorativ ertelemben mondtad, akkor tehetsz egy szivesseget!
Sorban valszolok, es nem vagyok gyors- es gepiro. Amikor az elozot gepeltem (#26212), meg nem volt ott a kerdesed (#26211). -
Igy sajnos latatlanban nem tudok mit mondani. Ha tenyleg minden feltetel meg van hivatalosan, akkor azt mondhatnam hogy bug;(
De amugy a ROC, mint jatekelem mukodik. Vagyis azzl nincs gond, be lehet lepni, lehet hasznalni. De hogy vegig vive a jatekot rendesen, utana beenged-e, azt igy most nem tudom megmondani, mert ahoz vegig kellene odaig jatszanom, hogy tudjam tesztelni. -
- Sajnos a hatter hang problema tenyleg benne maradt;((
- A fizikan, kezelhetosegen, tenyleg sokat javitottak, allitottak. Szerintem sokkal jobb, realabb.
- Ezzel osszefuggesben, a tores is valtozott, igen brutal lett, ami szerintem pozitiv. Vagyis, nekem tetszik.
De persze, vannak dolgok a toressel kapcsolatban, amik igy elo is jonnek mint hibak vagy furcsasagok.
-
-
#26210 Újabb érdekesség: Eddig tökéletes volt az Anti-aliasing, most amikor indítom a játékot szintén működik, de ahogy megteszek pár métert, kikapcsolódik. Természetesen más játékokkal nincs gond, ezzel se volt az új pecsig.
Radeon9500Pro Catalyst 3.9
-
Hasonlót igen. Képem sajnos nincs róla, de a Baiern-em a testpályán 300-nál olyat borult, hogy a kocsi hátsó lökhárítója a hátsó tengely alá került, és a két hátsó kerék a levegőben pörgött...
Amúgy én úgy érzem, hogy a fizikán alaposan alakítottak, (végre) nem már 420-as tempóban simán autózni, mivel már 250 felett érezhetően "szitálni" kezd az autó, és egyre instabilabbá válik... -
Hogy nem engedi? Mi tortenik? Ki van minden pipalva, van megfelelo penzed, autod stb.? Rakattintasz es semmi, vagy kiir valamit? Valamit reszletezni kellene, mert igy gozom sincs.:( -
Ezt komolyan gondoltad, vagy vicceltel: "...ja es milyen jatek az az ambient????..." 

-
Tapasztalt valaki ilyen törést?
Pic1
Pic2
Remélem egyedi eset. -
Probalj egy friss jatek installt+patchek, es semmit ne tegyel a jatekba: uj scriptek, autok, alkatreszek stb. -
30 %-os állapotú grafika (volt régen). Nem nagyon készül, mivel nincs kiadója, de az SL1 garázsa innen jött át egy az egyben :). Kipróbáltam a tesztverziót, és nagynehezen sikerült egy ladát összeraknom félig, de inkább az sl :). Remélem azért ebből is lesz 1x valami, itt terepversenyek is vannak. -
Ez a "hatter zaj" vagy ambient letezo problema (volt). Vagyis az elozo verzios patchben benne volt, de jeleztem a hibat. Elvileg javitva lett. De ugy nez ki, lesz meg egy ultimate patch.;( -
Erdekesek a Nascar-bol atvett tachometerek;))) -
Jelentem nekem ezt nem produkálja.
Abit NF7-S alaplapi hangkártya (nFORCE soundstorm) + 3.13-as audiodriver. -
Másik fórumról:
"Rögtön lehet továbbítani invictusnak egy rohadt idegesítő bugot: Garázsba való visszatérésnél sokszor benntragad a szél meg a madárcsiripelés, és hangos süvítést hallani, ami felettébb zavaró." -
Másnál csinál ilyet?
Ez érdekes, régbben fejlesztik, de nagyon áll a dolog:
http://www.humansoft.com/dbr/index.html -
Minden más kocsira is érvényes a lenti bug. Csak és kizárólag ott esik meg, ha kimész versenyezni vagy a tesztpályára, és visszajösz, akkor tökéletes, csak akkor csinálja ezt, ha a használtautókereskedőhőz vagy a kocsiszalonba mész.
Radeon 9800Pro + Cat. 3.9 + Dx9b mellett jelentkezett a téma. -
a patch ben nem lehet autók belerakni pl badget :( mert lefagy :( -
BUG!!!
A garázsban áll a Nonus GT2-őm, elmegyek vásárolni, mire visszajövök (nem vettem semmit - még mindig nincs GTIII. :)) a kocsi láthatattlan lett. Ott van minden, az egérkurzor alatti alkatrészek neveit is kiírja, de semmit sem látni a kocsiból...
Abszolute STEALTH lett :) -
És én ezeknek fejlesztek játékot? ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
És sajnos nagyon is sokan - sokszor pedig úgy érzem, hogy egyre csak többen... -
Alex: Huhuhuuu, benéztem az oldaladon a bug report listába, nem semmi az első hozzászólás: DUHEN (DE NÉHA MÁS AUTÓ IS) BORUL=SUX.
Mégis élnek emberek agy nélkül :).