46061
.
  • Alexease
    Ambient: Altalanosan hallhato, a korulottunk levo teret betolto, folyamatosan hallhato hangok kevereke. Olyan mint tengerzugas, utcazaj stb.

Ezert nem ertettem, hogy milyen jatekra gondolsz;))
  • gabesz752
    :(((((((((((
  • Alexease
    Sajnos, valoszinuleg, az atkonvertalt autok, bizonyos uj funkciok/szamitasok miatt nem fognak menni:((
    Ez nem hiba vagy bug, mar az is jo volt, hogy eddig mukodott;))
  • gabesz752
    Felraktam a patch-t, mind a 3-at. Új játékot kezdtem. Einvagennel 170km/h környékén a tesztpályán már nem tudok balra kanyarodni!!!! Ha végig akarok menni a negyed mérföldes szakaszonm, az autó teljesen magától el kezzd menni balra. 589Hp. Első kerék meghajtás.
    Másik problémám; ha belepakolom a yottát és a ninja-t az intrók után kilép. Most tettem fel újra a játékot, és még mindig csinálja.
  • Redfox
    Szerintem 8-as, csak az Fps-hiány van egy kicsit. A többi jó.
  • Redfox
    Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?;)))
  • dtk1985
    A fizikan es a toreseken tenyleg sokat valtoztattak, ami be is jon nekem nagyon. Az is jo hogy a ROC-on a az ellenfelem kocsijanak volt rendes festese es nem csak egyszinu volt.
  • dtk1985
    Engem kidobott a patchelt jatekban is a ROC alatt. Remelem csak azert mert 2.1.5-os mentesemmel jatszottam, nem volt idom eljutni meg odaig a 2.1.6-ban.
  • Fefe23
    Most látom, van Patch, megyek kipróbálom aztán nyilatkozok
  • Alexease
    Termeszetesen ugy volt, hogy csak egy lesz. Vagyis ez:)
    Az hogy voltak Beta-k, az azert volt, hogy mindenki tudjon tesztelni, ha mar Magyar fejlesztok, es lehet kommunikalni. Persze, ez ugy sult el, hogy jottek az agyatlan okostojasok, es fizkatak.
  • Alexease
    Igen vegleges, vagyis nem beta. De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz tobb;)
  • [NST]Cifu
    Én úgy értelmezem ezt, hogy a patch kiadása végleges, tehát nem béta patchról van szó, hanem "hivatalos" patchról...
  • gabesz752
    "Amit lentebb irtam a patchrol hogy Beta, ugy nez ki nem az;) Vagyis vegleges. Sorry." Innen gondolom, nem vagyok benne biztos.
  • [NST]Cifu
    Mitől vagy te biztos abban, hogy ez a végső patch? :)
    Én az első után is azt hittem, hogy ez a végső :)
  • gabesz752
    Most, hogy kijött a végső patch, javasolnám, hogy valaki kezdjen el csinálni egy magyarosítást! Please!
  • [NST]Cifu
    Valóban. Nekem is feltünt, hogy nincs FSAA, de hát gondoltam biztos csak a Rage3D-t felejtettem el átállítani. De nem...

Valamiért a játékbani grafika rövid idő után kikapcsolja az FSAA-t...

Lehet, hogy a Cat. 3.9 okozza, de eddig más játékban ilyet nem tapasztaltam...
  • [NST]Cifu
    Ez már az SL-ben is benne volt :)
  • bodesz
    igaz a töréshez még + :
    ha nekimész a keréékkel a fának abban akkor 8 as lesz hogy csak na :D
  • Jony
    Mióta felraktam a két legutóbbi patchet eltünt a superchagerektől az einvagen superchargernek a pipája az a kék végü. Légyszi mondja meg vlaki mi lehet ez. Bug, vagy van vlami amit nem tudok? Máshol sem találtam.
  • Alexease
    Ha ezt pejorativ ertelemben mondtad, akkor tehetsz egy szivesseget!
    Sorban valszolok, es nem vagyok gyors- es gepiro. Amikor az elozot gepeltem (#26212), meg nem volt ott a kerdesed (#26211).
  • Alexease
    Igy sajnos latatlanban nem tudok mit mondani. Ha tenyleg minden feltetel meg van hivatalosan, akkor azt mondhatnam hogy bug;(
    De amugy a ROC, mint jatekelem mukodik. Vagyis azzl nincs gond, be lehet lepni, lehet hasznalni. De hogy vegig vive a jatekot rendesen, utana beenged-e, azt igy most nem tudom megmondani, mert ahoz vegig kellene odaig jatszanom, hogy tudjam tesztelni.
  • Alexease
    - Sajnos a hatter hang problema tenyleg benne maradt;((
    - A fizikan, kezelhetosegen, tenyleg sokat javitottak, allitottak. Szerintem sokkal jobb, realabb.
    - Ezzel osszefuggesben, a tores is valtozott, igen brutal lett, ami szerintem pozitiv. Vagyis, nekem tetszik.

De persze, vannak dolgok a toressel kapcsolatban, amik igy elo is jonnek mint hibak vagy furcsasagok.
    -
    Újabb érdekesség: Eddig tökéletes volt az Anti-aliasing, most amikor indítom a játékot szintén működik, de ahogy megteszek pár métert, kikapcsolódik. Természetesen más játékokkal nincs gond, ezzel se volt az új pecsig.
    Radeon9500Pro Catalyst 3.9
  • [NST]Cifu
    Hasonlót igen. Képem sajnos nincs róla, de a Baiern-em a testpályán 300-nál olyat borult, hogy a kocsi hátsó lökhárítója a hátsó tengely alá került, és a két hátsó kerék a levegőben pörgött...

Amúgy én úgy érzem, hogy a fizikán alaposan alakítottak, (végre) nem már 420-as tempóban simán autózni, mivel már 250 felett érezhetően "szitálni" kezd az autó, és egyre instabilabbá válik...
  • Alexease
    Hogy nem engedi? Mi tortenik? Ki van minden pipalva, van megfelelo penzed, autod stb.? Rakattintasz es semmi, vagy kiir valamit? Valamit reszletezni kellene, mert igy gozom sincs.:(
  • Alexease
    Ezt komolyan gondoltad, vagy vicceltel: "...ja es milyen jatek az az ambient????..."
  • I-NoVa
    Tapasztalt valaki ilyen törést?
    Pic1
    Pic2

Remélem egyedi eset.
  • Alexease
    Probalj egy friss jatek installt+patchek, es semmit ne tegyel a jatekba: uj scriptek, autok, alkatreszek stb.
  • I-NoVa
    30 %-os állapotú grafika (volt régen). Nem nagyon készül, mivel nincs kiadója, de az SL1 garázsa innen jött át egy az egyben :). Kipróbáltam a tesztverziót, és nagynehezen sikerült egy ladát összeraknom félig, de inkább az sl :). Remélem azért ebből is lesz 1x valami, itt terepversenyek is vannak.
  • Alexease
    Ez a "hatter zaj" vagy ambient letezo problema (volt). Vagyis az elozo verzios patchben benne volt, de jeleztem a hibat. Elvileg javitva lett. De ugy nez ki, lesz meg egy ultimate patch.;(
  • Alexease
    Erdekesek a Nascar-bol atvett tachometerek;)))
  • [NST]Cifu
    Jelentem nekem ezt nem produkálja.

Abit NF7-S alaplapi hangkártya (nFORCE soundstorm) + 3.13-as audiodriver.
  • I-NoVa
    Másik fórumról:
    "Rögtön lehet továbbítani invictusnak egy rohadt idegesítő bugot: Garázsba való visszatérésnél sokszor benntragad a szél meg a madárcsiripelés, és hangos süvítést hallani, ami felettébb zavaró."
  • I-NoVa
    Másnál csinál ilyet?

Ez érdekes, régbben fejlesztik, de nagyon áll a dolog:
    http://www.humansoft.com/dbr/index.html
  • [NST]Cifu
    Minden más kocsira is érvényes a lenti bug. Csak és kizárólag ott esik meg, ha kimész versenyezni vagy a tesztpályára, és visszajösz, akkor tökéletes, csak akkor csinálja ezt, ha a használtautókereskedőhőz vagy a kocsiszalonba mész.

Radeon 9800Pro + Cat. 3.9 + Dx9b mellett jelentkezett a téma.
  • bodesz
    a patch ben nem lehet autók belerakni pl badget :( mert lefagy :(
  • [NST]Cifu
    BUG!!!

A garázsban áll a Nonus GT2-őm, elmegyek vásárolni, mire visszajövök (nem vettem semmit - még mindig nincs GTIII. :)) a kocsi láthatattlan lett. Ott van minden, az egérkurzor alatti alkatrészek neveit is kiírja, de semmit sem látni a kocsiból...
    Abszolute STEALTH lett :)
  • I-NoVa
    És én ezeknek fejlesztek játékot? ÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
  • [NST]Cifu
    És sajnos nagyon is sokan - sokszor pedig úgy érzem, hogy egyre csak többen...
  • I-NoVa
    Alex: Huhuhuuu, benéztem az oldaladon a bug report listába, nem semmi az első hozzászólás: DUHEN (DE NÉHA MÁS AUTÓ IS) BORUL=SUX.
    Mégis élnek emberek agy nélkül :).