46061
.
-
találtam most töltöm le -
Redfox #26297 Sima paintban is lehet. Mentés másként, és JPG-t válazd kiterjesztésnek. -
Érdekes, én gyorsabban gépelek, mint ahogy más beszél, mégis képes vagyok az írásjelek, és a shift gomb használatára.
És nem az írásmódoddal volt a fő gond, hanem hogy egy fórumon nem vagy képes legalább 1 oldalnyit visszaolvasni (sőt talán még annyit sem kellett volna). Ez egy fórum, nem egy chat. -
honann szerezzek olyan progit? -
Ja sé szerintem 450 ig meg sem állt volna a sebeségmutató csak az a baj hogy nem lehet befordulni vele és mindig nekicsapódok a falnak! -
Redfox #26293 Konvertáld át JPG-re, akkor kicsi lesz. -
De az a baj hogy nem tudom elküldeni levélben mert túl nagy!
Pedig nagyon ott van! A tesztpályán éppen megyek be a kanyarba és a sebességmutató 433-at mutan! Ja és EINVAGEN!!! Segíts mit tedjek!
-
nekem akad a game 1870mhz xp,abit nf7,512ddr,8500le mellett. milyen gépeken/felbontáson nyomjátok? -
Redfox #26290 Ez Alexnek szólt vagy nekem? -
Redfox #26288 Vagy töltsd fel valami ingyenes tárhelyre és azt linkeld, vagy küldd el ide: [email protected]. És felteszem pár nap múlva ide, az oldalamra: Sl Pic Site. -
akkor hogyan tudom berakni?
-
Einvagen ami 433-al megy!!!!!! :) -
Redfox #26285 A gépedről nem lehet képet linkelni. -
Redfox #26284 Ezt én sem bírom, ahelyett, hogy körül nézne, csak bedob egy értelmetlen kérdést.
-
miért nem adjba be a képet?
-
-
Nem, sokkal élvezetesen nehezebb lett, már az első versenyen a 700 lovas baiernem hátuljába ragadva jön szinte végig egy Lancerrel a gép, szóval tisztára élvezném, ha nem...
GF3 Ti200, és abban a pillanatban kilép, ahogy megnyerem a 2. fordulót is. -
Milyen kartyad van? ATI? En mar valami hasonlora gondolok, mert a ROC-ot "szet teszteltem", es nekem semmi gondom nem volt. Pedig mindent csinaltam: lokdostem, feltartottam, vesztettem, nyertem, levagtam az iveket, terepeztem, ugrattam, felokleltem stb. stb. -
De legalább könnyebb lett valamivel? :) -
BASSZUS, most kiakadtam. Jogosan paráztam a ROC miatt, 3x kezdtem újra, mindháromszor az első verseny 2. forduló után kilépett. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Helyes. Bug report még mehet? Pár apróságot találtunk, pl:

Baiern 3.6FSi blokk, de a hiba valójában a befecskendező hiánya volt. A kocsi láthatatlanná változása nálam is előfordul, az ambient hang a garázsban és a boltban nekem csak most jött elő, és még pár jelentéktelen duplázódás az alkatrészeknél (lengéscsillapítók). Durva hibát szerencsére nem találtam, a ROC miatt parázok, még 10 helyezés és megpróbálhatom. -
buek #26276 Honnan tudom letölteni a patch-eket?:)))))
Ez is csak idegelés:))hihi:)) -
buek #26275 Mi az oldalad címe?:)))
vicc:)csak idegelés volt:) -
Igen, mar rajottem, teljesen mindegy mit csinalok;(( Meg ha kicsempeztetnem a forum hatteret, az sem volna jo.:(
Nem akarok senkit becsmerelni, de egy ilyennnel, mit kezdjen az ember?
"a street legal red line-hoz nincsenek cuccok?"
Az emberek nem tudnak irni, fogalmazni, nem ismerik a nagy betut, az irasjeleket (pl. vesszo), azt hiszik gondolat olvasok jarnak ide, nem regisztralnak be stb. stb.
Az, hogy ezek az agytalansag, a tudatlansag, a fiatalsag, a beleszarok szulemenyei, nem tudom. De ezekkel, mar egyszeruen nem foglakozom. -
Ennyit a linkedről, Alex... :) -
Wazz, vettem a használtautókereskedésnél egy baiernt, örültem, hogy végre összejött rá a pénz, erre javíthatatlan nyolcas volt a jobb hátsó tengelyén, és akármilyen futóművet tettem rá, vezethetetlen volt. Kénytelen voltam eladni, és venni egy újat (na meg megkeresni az újra a plusz pénzt). -
Jony #26269 Köszi. Na akkor teljesen megnyugodtam, ha veszel egyet elvileg rajta van az is csak nem mutatja? Ugyanis külön kellett megvenni rá. -
Redfox #26265 Az a "kis pipa" nekünk is eltűnt és szerintem ettől függetlenül működik. A patchel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert még nem volt időm feltenni. -
Jony #26264 Nem tudom azért nem válaszoltok mert szartok rá vagy pedig esetleg nem veszitek észre. Ha véletlenül az utóbbi akkor válaszoljon már nekem valaki. Hova a fenébe tünt a 2.1.5-ös patch felrakása után az einvagen Superchargerre CSATLAKOZTATHATÓ KIS PIPA /kék csik volt rajta./ nem találom sehol és gyanitom hogy igy nem müködik a turbocharger. HELP!!!!!
A másik problémám, hogy felraktam sorba a patcheket és miután felraktam a 2.1.6-ot belül a játékba még mindig 2.1.5-őt ir, meg valami build akárhány, a kérdésem az lenne, hogy sikerült e felraknom a patchet.
A másik meg hogy leszedtem a játékot és -
Mr Tom #26259 Mikor jelenik meg a NoCD a 2.1.6-os patchhez? -
Mostmár dolgoznak az új játékukon. ;)

-
Ezt engedelyel kicsiripelhetted?!
;))
-
na csiripelték a madarak, hogy érkezik e nem béta patch. Szóval egyben az egész, az első és az utolsó patch az SLRR-hez.
Mostmár dolgoznak az új játékukon. ;) -
Redfox #26253 Ja egyébként frissítés van az oldalamon. Jóccakát all! -
Redfox #26252 Aha. Nekem meg csak úgy reklámnak is jó, meg ugye nekem is ott van a help, hogy mik kellenek a motorba. -
LOL ezt jol felre olvastam:)))))))))))
Nem tudom, probalkozz a "redszernel";) En is csak az infok miatt raktam ki, hogy ne legyen annyi kerdes. -
Redfox #26250 Nem felni, hanem fenti, a banneredre gondoltam. -
Megneztem, hogy miert nem mennek az SL konvertalt autok. Az SLR-be, az uj patchel, bekerult egy uj dolog, ami a regiben nem volt. Igy hianyolja a CLASS file-t.
Gondolom, Furball majd potolja oket;))
Ha nem, akor majd ha lesz idom, akkor osszeeszkabalom en;0) -
Milyen felnit? Melyiket? -
Redfox #26247 Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?;)))