46061
.
  • Zzozzo
    találtam most töltöm le
  • Redfox
    Sima paintban is lehet. Mentés másként, és JPG-t válazd kiterjesztésnek.
  • I-NoVa
    Érdekes, én gyorsabban gépelek, mint ahogy más beszél, mégis képes vagyok az írásjelek, és a shift gomb használatára.
    És nem az írásmódoddal volt a fő gond, hanem hogy egy fórumon nem vagy képes legalább 1 oldalnyit visszaolvasni (sőt talán még annyit sem kellett volna). Ez egy fórum, nem egy chat.
  • Zzozzo
    honann szerezzek olyan progit?
  • Zzozzo
    Ja sé szerintem 450 ig meg sem állt volna a sebeségmutató csak az a baj hogy nem lehet befordulni vele és mindig nekicsapódok a falnak!
  • Redfox
    Konvertáld át JPG-re, akkor kicsi lesz.
  • Zzozzo
    De az a baj hogy nem tudom elküldeni levélben mert túl nagy!
    Pedig nagyon ott van! A tesztpályán éppen megyek be a kanyarba és a sebességmutató 433-at mutan! Ja és EINVAGEN!!! Segíts mit tedjek!
  • fm
    nekem akad a game 1870mhz xp,abit nf7,512ddr,8500le mellett. milyen gépeken/felbontáson nyomjátok?
  • Redfox
    Ez Alexnek szólt vagy nekem?
  • Redfox
    Vagy töltsd fel valami ingyenes tárhelyre és azt linkeld, vagy küldd el ide: [email protected]. És felteszem pár nap múlva ide, az oldalamra: Sl Pic Site.
  • Zzozzo
    akkor hogyan tudom berakni?
  • Zzozzo

Einvagen ami 433-al megy!!!!!! :)
  • Redfox
    A gépedről nem lehet képet linkelni.
  • Redfox
    Ezt én sem bírom, ahelyett, hogy körül nézne, csak bedob egy értelmetlen kérdést.
  • Zzozzo
    miért nem adjba be a képet?
  • Zzozzo
  • I-NoVa
    Nem, sokkal élvezetesen nehezebb lett, már az első versenyen a 700 lovas baiernem hátuljába ragadva jön szinte végig egy Lancerrel a gép, szóval tisztára élvezném, ha nem...

GF3 Ti200, és abban a pillanatban kilép, ahogy megnyerem a 2. fordulót is.
  • Alexease
    Milyen kartyad van? ATI? En mar valami hasonlora gondolok, mert a ROC-ot "szet teszteltem", es nekem semmi gondom nem volt. Pedig mindent csinaltam: lokdostem, feltartottam, vesztettem, nyertem, levagtam az iveket, terepeztem, ugrattam, felokleltem stb. stb.
  • SecMan
    De legalább könnyebb lett valamivel? :)
  • I-NoVa
    BASSZUS, most kiakadtam. Jogosan paráztam a ROC miatt, 3x kezdtem újra, mindháromszor az első verseny 2. forduló után kilépett. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • I-NoVa
    Helyes. Bug report még mehet? Pár apróságot találtunk, pl:

Baiern 3.6FSi blokk, de a hiba valójában a befecskendező hiánya volt. A kocsi láthatatlanná változása nálam is előfordul, az ambient hang a garázsban és a boltban nekem csak most jött elő, és még pár jelentéktelen duplázódás az alkatrészeknél (lengéscsillapítók). Durva hibát szerencsére nem találtam, a ROC miatt parázok, még 10 helyezés és megpróbálhatom.
  • buek
    Honnan tudom letölteni a patch-eket?:)))))

Ez is csak idegelés:))hihi:))
  • buek
    Mi az oldalad címe?:)))

vicc:)csak idegelés volt:)
  • Alexease
    Igen, mar rajottem, teljesen mindegy mit csinalok;(( Meg ha kicsempeztetnem a forum hatteret, az sem volna jo.:(

Nem akarok senkit becsmerelni, de egy ilyennnel, mit kezdjen az ember?

"a street legal red line-hoz nincsenek cuccok?"

Az emberek nem tudnak irni, fogalmazni, nem ismerik a nagy betut, az irasjeleket (pl. vesszo), azt hiszik gondolat olvasok jarnak ide, nem regisztralnak be stb. stb.

Az, hogy ezek az agytalansag, a tudatlansag, a fiatalsag, a beleszarok szulemenyei, nem tudom. De ezekkel, mar egyszeruen nem foglakozom.
  • I-NoVa
    Ennyit a linkedről, Alex... :)
  • I-NoVa
    Wazz, vettem a használtautókereskedésnél egy baiernt, örültem, hogy végre összejött rá a pénz, erre javíthatatlan nyolcas volt a jobb hátsó tengelyén, és akármilyen futóművet tettem rá, vezethetetlen volt. Kénytelen voltam eladni, és venni egy újat (na meg megkeresni az újra a plusz pénzt).
  • Jony
    Köszi. Na akkor teljesen megnyugodtam, ha veszel egyet elvileg rajta van az is csak nem mutatja? Ugyanis külön kellett megvenni rá.
  • Redfox
    Az a "kis pipa" nekünk is eltűnt és szerintem ettől függetlenül működik. A patchel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert még nem volt időm feltenni.
  • Jony
    Nem tudom azért nem válaszoltok mert szartok rá vagy pedig esetleg nem veszitek észre. Ha véletlenül az utóbbi akkor válaszoljon már nekem valaki. Hova a fenébe tünt a 2.1.5-ös patch felrakása után az einvagen Superchargerre CSATLAKOZTATHATÓ KIS PIPA /kék csik volt rajta./ nem találom sehol és gyanitom hogy igy nem müködik a turbocharger. HELP!!!!!

A másik problémám, hogy felraktam sorba a patcheket és miután felraktam a 2.1.6-ot belül a játékba még mindig 2.1.5-őt ir, meg valami build akárhány, a kérdésem az lenne, hogy sikerült e felraknom a patchet.

A másik meg hogy leszedtem a játékot és
  • Mr Tom
    Mikor jelenik meg a NoCD a 2.1.6-os patchhez?
  • [NST]Cifu
    Mostmár dolgoznak az új játékukon. ;)

• Alexease
    Ezt engedelyel kicsiripelhetted?! ;))
  • M@TriX
    na csiripelték a madarak, hogy érkezik e nem béta patch. Szóval egyben az egész, az első és az utolsó patch az SLRR-hez.
    Mostmár dolgoznak az új játékukon. ;)
  • Redfox
    Ja egyébként frissítés van az oldalamon. Jóccakát all!
  • Redfox
    Aha. Nekem meg csak úgy reklámnak is jó, meg ugye nekem is ott van a help, hogy mik kellenek a motorba.
  • Alexease
    LOL ezt jol felre olvastam:)))))))))))
    Nem tudom, probalkozz a "redszernel";) En is csak az infok miatt raktam ki, hogy ne legyen annyi kerdes.
  • Redfox
    Nem felni, hanem fenti, a banneredre gondoltam.
  • Alexease
    Megneztem, hogy miert nem mennek az SL konvertalt autok. Az SLR-be, az uj patchel, bekerult egy uj dolog, ami a regiben nem volt. Igy hianyolja a CLASS file-t.
    Gondolom, Furball majd potolja oket;))

Ha nem, akor majd ha lesz idom, akkor osszeeszkabalom en;0)
  • Alexease
    Milyen felnit? Melyiket?
  • Redfox
    Alex: Hogy csináltad ezt a fentit? Nagyon ász. Nem lehetne esetleg az enyémet is kirakni alá?;)))