46061
.
-
Koszi, tenyleg nem mukodik:((
Az UltraWeb kiszurta, hogy tarhelynek hasznalom, vagy letiltotta az PHP/FTP hozzaferest;))))))
Nezek mast, addig turelem;) -
Sajnos felesleges, mert ember fuggo:)) Ha szuper admint irnek, vagy komoly adatlapokat, ugyanugy telefosnak szemettel.
Pl. ilyen bugreport erkezik (ertelmetlen, hasznalhatattlan, semmire sem jo): "3. patch:more FPS!MIRŐL BESZÉLTEK AZ A MORE=0.5 FPS-EL?????AZ EGÉSZ 1 NAGY RAKÁS....1800-AS GÉPEN LEGSZARABB GRAFIKÁVAL AKADOZIK!!IDE NEM PATCH KELL HANEM UJ ENGINE!!!!!!A EINVAGEN-NÉL MÉG A TURBÓFELTÖLTŐ CSATLAKOZÓ CSÖVE A SZÜRŐTŐL MINDIG NINCS MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEMBAJ NEMSOKÁRA ITT A NEED FOR SPEED UNDERGROUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -
Stilgar #26353 Egyébként az SLC-n levő bugreportot szerintem át kellene úgy alakítani, hogy a konfigot meg kelljen adni, mielőtt elküldik a jelentést, mert úgy talán használhatóbb lenne a fejlesztők számára. -
Alexease!
aZT ÍRJA KI UTÁNA MIKOR RÁNYOMOM HOGY MEHET HOGY NEM LEHET CSATLAKOZNI! PEDIG MEGFELELŐ A KÉP! -
HA van elmentesem 2.1.5-el es felrakom ujat es bemasolom latni fogom regi autoimat? -
Stilgar #26350 Nekem AMD XP2600+, Asus A7N8X, ATI 9700PRO, 512MB PC2700 RAM dual csatornásan használva, alaplapi hangkártya, WinXP, legújabb driverek és frissítések mellett minden grafikát maximumra húzva 1024x768 32bit-en szaggatott a kép, a hangnak nem volt baja. Kicsit lejjebb vettem a látótávolságot, és a részletességet, úgy rendesen fut. -
xp 1870mhz,abit nf7 v2.0,gef3ti200,512ddr winxp mellett akad a játék. alaplapi hangot használok,és akad a hagn is,meg a kép is,még alacsonyabb felbontásokon is. volt vkinél hasonló? thx a válaszokért előre is.. -
Stilgar #26347 Akkor ezt kérdezd! De mielőtt kérdezel, olvass vissza mindig néhány oldalt, hátha már szóba került a dolog, mint ebben az esetben is. Még nem csinálták meg a 2.1.6 patch-hez a NoCD törést, és közkézen forognak olyan példányok a játékból, amelyekhez kellene. -
Stilgar #26345 A patch file-ok exe kiterjesztésűek. A többit kitalálod? -
Stilgar #26344 A fórum főoldalán találsz egy "Fórum menü" nevezetű részt, amiben van egy "Regisztráció" menüpont. Szépen az egerecskéddel odanavigálsz, rákattintgatsz, megadod a kis nevecskédet, az emilkéd címét satöbbi satöbbi... Ha egy kicsit szétnéznél, talán magadtól is rájöhetnél.
-
Stilgar #26342 Olvass vissza! -
Stilgar #26340 Utólag kiadott javítás. Magyarra fordítva a szót kb "sebtapasz". -
Stilgar #26339 Úgy, hogy regisztrálod magad. :) -
Stilgar #26337 Sziasztok!
Az új patch-el nekem is csinálja a láthatatlanság bugot, és a ROC végén a kilépés sem javult meg. A törés is katasztrofális. Bár lehet, hogy élethű. :) 200-300 nál a valóságban sem sokminden maradna egy kocsiból. :) Bár az valószinű, hogy azért nem a kerékből lógna ki a lökhárító...
A vezethetősége az eddigi tapasztalataim szerint javult, az autó gyorsulása 0-100-ra egy kicsit csökkent, érdekes módon a 1/4 mérföldes idő nagyjából maradt. Nagyon tetszett, hogy egy 680 LE-s Baiernnel 170-180 km/h-ig indulás után még "nyígott" a gumi. :) -
bgaborka #26329 megnéztem pontosan, hogy hogyan viselkedik. egy baiern devilsport GTIII-as futóművel. 200km/h felett ha jobbra szeretnék kanyarodni, akkor az autó balra kanyarodik, 200 alatt minden rendben van! a patch elött soha nem volt ilyan gondom. -
Jol olvasom kinnt van a 3-ik patch? -
SoSi #26324 Az irányitással nekem semi bajom, a törés viszont nagyon
kemény.Einvagennel 340km/h-val végigmentem csuszás nélkül. -
bgaborka #26323 egy kicsit hamarabb törik az autó, mint a patch elött. Szerintem az autó irányíthatósága is ?rosszabb? lett. 160fölött nem igazán arra megy a kocsi amerre én szeretném, hiába a legjobb futómű, a tesztpályán végig sem tudok menni. nálatok is így van? -
SoSi #26322 Egy jelzölámpával való afér után ez maradt az Einvagenből. 
Tetszik az új Pach. -
CCke #26321 Örömmel látom, hogy mióta utoljára erre jártam, kijött az új patch! Remélem minél hamarabb lesz alkamam tesztelni.
Az viszont sajnálattal tölt el, hogy a fórum hangneme enyhénszólva eldurvult. -
Redfox #26320 Frissítés az oldalamon.Street Legal Pic Site -
Elmesz az http://www.liveforspeed.net oldalra, mergendeled, kifizeted, es lesz kodod;)
Akinek van kodja hozza - pl. nekem is - fizetett erte. Warezban nincs, nem is lesz. Vagyis, ne keress crac-ket, kodot stb. -
GEG: [email protected]
Neked nem mondok semmit, mert valszeg, egy agytalan, tirpak, gyokalatti paraszt vagy, helyed a szemetdombon, darabokban. Es jobb ha visszafogod magad, mert az ilyen szarhazi kocsog gyerekeknek, a beledszoktam kitaposni. Imadkozz, hogy az IP-d es az e-mail cimed alapjan ne talalkozzunk.
Piisz brada;)) -
Ha kepet akasz feltenni a forumba, hasznald ezt: http://slc.hsw.hu/picup
De elotte, olvasd el a hasznalati utmutatott ott az oldalon. Persze, ez feltetelezi, hogy tudsz kepet konvertalni, modositani alap szinten. Ha nincs mivel, hasznald ezt: http://www.irfanview.com/ -
Ja küldök képeket még ha kell! -
a Játékban persze -
Tényleg mekkora volt az a sebesség amiről halottál?
-
Redfox #26311 Már meg is van. -
THX -
elküldtem
-
Redfox #26308 Ok, várom, és valószínűleg még most délután lesz frissítés is. -
Küldöm a mailt Redfox -
Na jó nem próbálkozom többet -
-
háhhá -
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Asztal\sl_shot109 -
Redfox #26302 [email protected] -
Redfox mi az email címed?
-
Redfox #26300 Másrészt ez a megfogalmazás: "van hozzá cucc?"
Cucc mindenhez van,csak nézőpont kérdése.:)
Itt van pl. ez a topic.:) -
csak az a baj hogy a paint nem támogtaja a tga kiterjesztést mert a game tga fileba menti a képekett