46061
.
  • I-NoVa
    Erre aktuális az aláírásom :). Amúgy nem nehéz egy nocd-t megírni, csak softice és hexeditor, na meg némi felragadt assembly tudás kell hozzá. Szerintem minden ilyennek küldj egy pár linket cracking tutorialokról :). Még hackernek fogják magukat érezni, mert láttak egy linket.
  • Alexease
    Nem csak neked irtam, max neked cimeztem;))
    Jott egy tonna email-em, amiben primitiven orjongenek emiatt, es hasonlo kulturaltsaggal kovetelik a NoCD patchet rajta, hogy csinaljam mar meg;)) Plusz, a Bug Report reszt is szet baltasztak hasonlo keppen;))

Idezek:"MMMMMMMM!!!!!! A FA**OM KIVAN......MIERT NEM LEHETETT NORMALISAN MEGCSINALNI?!NEM LEHET AZ UJ AUTOKAT BETENNI, MERT KIFAGY....."
  • Stilgar
    Üdv!
    Nekem ASUS A7N8X alaplapi hangkártyával akad ki a ROC végén.
  • cenobite
    Okéokéokéééééé! Sorry, pedig nézem rendszeresen a fórumot, de ez valószínű elkerülte a figyelmem.
    Köszi az info-t amúgy!
  • Alexease
    Ilyen altalaban a RIP verziotol, vagy hibas ISO-tol van. Erdemes ujratelepiteni nullarrol.
  • Alexease
    Mint mar irtam, az SL-bol konvertalt autok (Badge, Ninja, Sunset, Yotta) a 2.1.6-os patch-el NEM mukodnek!!!!!

Ezek NEM uj, es NEM is hivatalos autok. Mar eddig is csoda volt, hogy Furball at tudta oket hegeszteni az SLR-be.

Amugy egy JAVA/CLASS file hianyzik, ami miatt nem mukodnek, ami ujdonsagkent kerult a patchel a jatekba. Ha lesz ra lehetoseg, akkor Furball, vagy ha nekem sok felesleges idom, akkor en majd megcsinalom.
  • cenobite
    Én MC-re vadásztam hasonló ideig... :) Ez van.
  • cenobite
    Bemásoltam mindkét helyre (Cars/Racers és Cars/Racers/BD_Data), de sajnos így is kidob... :(

• Redfox
    Nekem is ez volt, valahogy úgy kell megcsinálni, hogy van egy .rpk kiterjesztésű fájl azt bemásolod a racers-be, és a kocsi mappájába is.
  • cenobite
    Jó reggelt! Az lenne a kérdésem, hogy az utólag letöltött autók (Ninja, Sunset, Yotta, Badge) bemásolása után másnak is kilép a program? A játék a legújabb patch-el fut, de amint bemásolok akár 1 autót is az újak közül, fogja magát és a bejelentkező logo-k után kilép windowsba... :(
    Valakinek tipp...?
  • Redfox
    A Lego Racers még most is nyomom!:D
  • Alexease
    A link jol sikerult, de ez hajnali 2-kor, mar csak igy megy;)) Kepfeltolto
  • Alexease
    Es tenyleg az UltraWeb benazott, vagyis ismet mukodik, es hasznalhato a kepfeltolto;)) Tessek csak tessek, a tarhelyet az UW biztositja;DDDDDDDD URL=http://slc.hsw.hu/picup]Kepfeltolto
  • Alexease
    De vannak meg ilyen es hasonlo autos gyogyszemek:))
    pl: World Kart Racing 2002, South Park Rally, Lego Racers, Woody Woodpecker Racing stb. ;)))
  • Alexease
    Ja, CellShader az egesz, 500 fps, nem fagy, teljesen bug mentes;DDDDDDD
  • Alexease
    De jo a game (BeanoTown Racing):DDDD
    Tok igenyes a Menu es az zene, kegyetlen jok a rajzok. Valami kepregenyre alapszik (Beano). Kulonbozo jarmuvekkel (babakocsi, Roller, Homokfuto stb) kell versenyezni, tok jo helyeken, es lokdosodni, gyujtogetni kell dolgokat. Championship, Single Race, Time Trial meg ami kell;)) ket kamera allas (cockpit nincs;DDD), jol mozog az "auto", franko a "sofor" mozgas, es egyediek a duda hangok;DDD

Jok es igenyesek ezek az "ismeretlen" gyermek jatekok;)) Utoljara a Piglet The Big Game cimut nyomtam vegig, jo volt;)))

De ezt, most azt hiszem kihagyom;)
  • Alexease
    Reszvetem;))
    En utoljara "utkereso algoritmust" Commodoron irtam;)) Az volt a feladat, hogy a program (BASIC ;D), egy tetszoleges labirintusbol, barmely X pontbol, kitalaljon;)))))))))

Komoly fejtores volt;))) Aztan valami "szamozos" megoldas volt a nyero, de mar nem emlexem hogy is vot pontosan (1986 kornyeke;DDDD)
  • I-NoVa
    A sávszélesség előnyei. Modem + insomnia nem jó párosítás, még a végén nekiállok dolgozni. Útkereső algoritmusokat kéne tesztelnem.
  • Alexease
    Mar le is jott (ISO, 160Mb):))) Lehet, hogy reggelig ezt nyomo?!?! :DDDDD
  • I-NoVa
    A HANGULAT, az ott lesz :D.
  • Alexease
    Biztos lenyomja, de nem biztos hogy miben;)) Pl. lehet hogy bug mentes, nem fagy, es tokeletes az FPS;)))
  • I-NoVa
    Ajjajj, ez lenyomja az SL-t simán :D.
  • Redfox
    Király.:)))
    Na jóéjt.
    Azon mit értettél, hogy szóljak a "rendszernek"?
  • Alexease
    Megjelent a Beanotown Racing!
    Uj kepek itt: Beanotown Racing
  • I-NoVa
    Nem mindenkinek akad ki... Visszatettem a hangkártyát, már 100%, hogy az okozza (nálam).

Fefe! A hangerő levétele nem megoldás. Ha végre nem töröm totálkárosra a kocsim, és megnyerem a prime dlh-t, nekifogok alaposabban utánajárni, hogy pl konkrétan valamelyik hang okozza-e, vagy valami más összefüggés van.
  • buek
    Roc-on végig mentem nekem nem akkadt ki:)
    HAngkártáyról annyit,hogy asus a7n8x alaplapon lévő beépítettet használom:)
  • Fefe23
    Bocsi ha nagy lenne, vagy tele lenne vele az oldal :)

• Fefe23
    Az nem lehet megoldás, hogyha levennén a hangot teljesen és csak a motorhang maradna? szerinted?
  • I-NoVa
    Akinek továbbra kiakad a roc, milyen hangkártya van a gépben?
    Nálam hagyományos SL Live, legelső széria.

És a fő gyanúm: Épp nincs a kártya a gépemben, és már az 5. versenyemet futottam a ROC-on kiakadás nélkül. Azt hiszem ott a kommentátor üvöltené be, hogy you win, amikor kilép.
  • Fefe23
    mondjuk kicsit hurkák a 255-ös gumik a kasznihoz képest
  • Fefe23
    Alex, megcsináltam a TypeR-t mint a SL-ban, csak uw-n volt a tárhelyem és most nem tudom megmutatni:(
  • Fefe23
    Nagyon atom ;)
  • Fefe23
    Az UW úgy ahogy van leállt szerintem, mert egyetlen honlapot sem lehet megnyitni ami uw-s :(
  • Alexease
    Ez jo lenne, ha nem csak egy kaszni lenne egyben;(
  • M@TriX
    Honda S2000

:)
  • Alexease
    Sajnos, a kepfeltolto reszt, le kellett hogy allitsam;(( Az UltraWeb-nek nem tetszett, es megszuntette az subdoamint. Ujat ott nem akarok nyitni, mert felo, hogy nagyon beragnak;)
    Egyebb ingyenes szolgaltatonal, vagy a tavoli linkeles nem mukodik, vagy PHP futattas nincs, vagy file masolas, vagy tavoli PHP-FTP eleres;((
    Talan a "sajat" szerveren megoldom, de akkor csak az utolso ~100 kep lesz hozzaferheto, a tarhely miatt.
  • Alexease
  • Alexease
    Bocsi, csak tesztelek;(
  • Stilgar
    Igen, ezek a konstruktív javaslatok erőteljesen előreviszik a játék fejlesztését, sőt szerintem nagyban hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez, az afrikai éhezők élelmezési problémáinak megoldásához, a kissebségi kérdés megnyugtató rendezéséhez, valamint a világbékéhez.
  • Stilgar
    A játék meglehetőssen jól használható ha 2.1.5-ig rakod fel. Szerintem ne rakd fel a 2.1.6-ost, mert akkor nem fogod tudni használni a játékot, hiszen mint az alábbiakból kiderült, nincs a 2.1.6-hoz NoCD, és neked pedig kellene. De biztos vagyok benne, hogy minderre magad is rájöttél, és a kérdésed csak költői volt...