46061
.
  • Adam5
    Hi!
    bocs hogy ide irom
    de nektek is van ojan hogy a warezcenteren meg áll a letöltés letöltés közben utána pedig 4kb val tölt sokáig
    ?
  • Redfox
    Ha elküldöd szívesen.:D
  • Fefe23
    Redfox, az én képeimet is kirakhatod-nád az oldaladra, ha van kedved ;)
  • Redfox
    Frissítés az oldalamon!
  • Alexease
    Itt nezz korbe es erdeklodj!
  • Alexease
    CD Galaxis, es ott a polcrol
  • Quasar
    AZ úl patchhez nem kell nocd?
  • Fefe
    Nekem is rip van meg de nem fárasztok másokat ilyenekkel hanem figyelem az erre megfelelő oldalakat és addig csöndbe vagyok és játszok továbbra is azzal amihez van NOCD.
  • Fefe
    Amúgy sziasztok
  • Fefe
    Miért vannak akik ilyenekkel fárasztanak.
  • Alexease
    Csak szolok, hogy az e-mail-emre erkezett NoCD-s leveleket torlom, es nem is all modomban valaszolni!
    Mindenki figyelje a crack oldalakat, a forumokat, a hireket.
  • bodesz
    áááá mind 1 már :( ;(
  • Redfox
    Pedig tök jó volt. Szerintem tedd vissza, nem kötelező nézni, ne nézze aki nem akarja.
  • bodesz
    a http://amigos.homelinux.net/~don/xi/ ról lehet letölteni ezen kívül még sok mást is
  • SecMan
    akkor jól gondoltam :)
  • bodesz
    lecseréltem a villogó logomat mert sokakat idegesítette :(
    neveket nem akarok mondani de itt mindenki maga dönti el milyen lesz a logo ja :(
  • bodesz
    nitrónak az uj csöve :D
  • SecMan
    Mi akar ez lenni?
  • Fefe23
    Nem az MC-t akartam átküldeni, hanem a Selby-t ;)
    De egyébként meg mondasz valamit, a képekkel kapcsolatban:)
  • bodesz
    láttátok már?
  • I-NoVa
    Van MC-m, viszont ha már ilyen jól sikerült a festés, szerintem elkezdhetnénk lementegetni a szebbeket, és elküldeni Alexeasenek, igazán elférne egy paintjobs rovat is az oldalán.
  • I-NoVa
    Már nem vagyok benne annyira biztos, hogy a hangkártya okozza.

HW: Tualatin 1200, 512 sd, Asus TUSL2-C alaplap, GF3. A többi HW ebbe nem nagyon szólhat bele. WinXP, DX9 (SDK, de a runtime része ugyanaz, és nem hiszem, hogy sokan használják a fejlesztői környezetét), mysql server (gondolom Alexease is használ, nem nagyon szólhat bele), Norton Antivir, minden más kiirtva. Bios beállításokba most mélyedek bele, tesztelem, hátha valamelyik memóriabeállítás a fő ok.
  • Alexease
  • Fefe23
    Alex, látom kitetted a nap képének a verdám :) THX ;)
  • lbzy
    Nova, nekem is kilép a ROC-ból rendszeresen. Egyszer a döntő második fordulójából dobott ki.
    Amúgy ASUS P4PE alaplapi "hangkártyát" használok.
  • Alexease
    Ugy nez ki, 9mmNL "kolleganak" (XtremeImport) is tele van a hocipoje a Crack (NOCD Patch) kerokkel:))))))))))

"Before everyone is making posts on the forum:
    Crack requests will be deleted immidiatly so please dont request!
    Crack requests on irc. If u request a crack u get kicked as a warning. But after this warning you dont wanna be kicked again cuz u get banned when u do another crack requests."
  • Fefe23
    Ezzel megyek a ROC-ra, ha megcsinálom, elküldöm neked NOVA ;) (ha akarod)

• I-NoVa
    Basszus, kiakadt hang nélkül is, csak később. Soha nem lesz prime-om, ááááááááááááááá.
  • Fefe23
    Na megyek megpróbálom a ROC.ot;)
  • Fefe23
    THX :(
  • Alexease
    A DDHELP DirectX-es dolog. Telepitsd ujra.
  • Alexease
    Semmivel nem lehet megnyitni.
  • Alexease
    alt tab+ ctrl alt del?!?!
    Az ALT-F4 egyszerubb lenne, es meg a programot, gepet sem vagja tonkre. Szerintem ne csodalkozz, hogy nem minden stimmel a jatekkal vagy a geppel. Gondolom a Swap file teljes kaosz, a vinyo meg mint a szenakazal;))))
  • Fefe23
    Nova, a ptx filet milyen progival tudom megnyitni? Mert az Adobe Photoshop 8 sem ismeri fel mint használható formátumot :(
  • Fefe23
    Én igazán csak egy dolgot hiányolok az első perctől fogva, lehetett volna egy olyan gombot is csinálni, hogy minden alkatrész eladása vagy hasonló. Mert amikor veszek egy autót, és el akarok mindent adni amit leszedtem a verdáról, akkor eléggé hosszadalmas eladni 8 oldalnyi alkatrészt. Egyébként én maximálisan elégedett vagyok a játékkal, bár még a ROC-on nem mentem.
  • I-NoVa
    Legnehezebben élvezhető igazán, úgyhogy nem is veszem lejjebb.

FEFE: parts\accessories\textures\stock_battery_0*.ptx
  • Jony
    Zsili is én vagyok bocs.:D Csak haverom irt és bentfelejtettem a nevét.

Itt a nagy átlag milyen nehézségi szinten küldi? Ez a legnehezebb ez majdhogynem reális. Szerintem ezt erőltetem, igaz vért izzadtam mire el tudtam indulni. Nagyon figyelni kell a kocsi állapotára is mert egyből javithatatlanná tud válni ha egy kicsit elhanyagolja az ember.
  • Fefe23
    Alex vagy Nova, vagy aki ért hozzá, nem minden textúrát találtam meg a játékban. Pl.: Akumulátor (szeretném egyedivé tenni a dolgokat, de nem mindent találok, lehet, hogy scx fileban is van textura?
  • Jony
    Két undoritó hibám van a játékkal. Egyik hogy meghatározatlan időközönként kivág az asztalra és bizonyos számú New karrier elkezdése után belassul, úgy értve hogy csigalassuságú lesz minden a műhelyben. Volt már valakinek hasonló problem?

Ti csaltok olyan szinten, hogyha totálkárra megy a gép akkor nyomtok alt tab+ ctrl alt del??? Én nem erőltetem de igy totál a legutóbbi garázsállást tölti vissza.
  • Alexease
    Ha az eletben 30-al telibe versz egy fat, az auto mar ott marad;)) Itt azert lazabb, de szerintem jo.
    Ha nem tetszik, vedd vissza a nehezseget.