46061
.
-
WinRar-ral probalkkozz, a 3.0 verzio felett. -
Annyi baj legyen :D Szerintem meg jobb az elsőkerekes gép de hát nézőpont kérdése :) -
Egesz korrekt!!! Sot ISten,idaig legszebb auto nekem csak elso kerekes ez a bajom vele! :D -
Szerintem elég jól néz ki -
Sziasztok 
Ezt láttátok már:

Itt lehet letölteni -
Valamiért én nemtom bemásolni a kocsit a játékba... aztse tudom hova hova kell másolni!
tudnátok segíteni! -
OLVASS VISSZA!!!!!!!!!!!! -
Ezt Kipróbátlátok már?
[/IMG]
-
XtremeImport -
Tudtok olyan oldallt mondani ahonnan leéehet szedni autokat...?
amik mennek a 6... os patchen....? -
Redfox #26483 Én is kipróbálnám, de sajna nem tudok róla semmit. -
Redfox!
Te nem tudsz vmit az NFS:U Ról?
Megjelent már?
Mert 2 SL Között el"Arcade"-oznák vele! -
Redfox #26481 Valaki mintha már leszedte volna, és azt mondta volna, hogy csak nagy kaszni, de nem biztos. -
vany=Vagy
Bocsesz!
-
Hi All! 
Tudtátok, hogy már le lehet szedni az 2000-t?
Most szedem le, kíváncsi vagyok, ez csak egy kaszni, vany alkatrészek is vannak hozzá-e?
Mondjuk 1,3 Mega! -
Redfox #26478 Jaj. Ha megvan a devkit ide vele!:D -
Redfox #26477 Már meg van csinálva. -
Hi all!
Alexease: hogyan tudsz CLASS fájlokat készíteni? Az SL devkitjével? Vagy nagyon titkos a dolog? :-) -
De ha esetleg figyelnéd egy picit akkor meglátnád hogy a link vagy rossz vagy törölve lett a file....
Azért köszi!
-
Redfox #26474 Igen itt van. -
Acqua di Gio #26473 Halika ha valaki szeretne új kocsikat menjen el erre az oldalra és működnek az új patchel
http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars
-
Sorry de kozben megjavult magatol erdekes dolgokat muvel gepem! SOrry
-
Horci #26471 Nekem is van bajom a patch-el. Felrakom, minden ok. Tölti az animációkat, stb, de de mikor a Loading screenhez ér, akkor visszadob windowsba. Ez volt másnak is, vagy csak nekem? :) -
En leszedtem uj patchot de ez nem is tomoritett, se nem telepitheto mit kezdjek vele?
Sorry a lamasagert de tenyleg nemtudom!
THX -
A versenyvégi belassított design effekttel durva volt az első találkozásom. Megszokásból egyenesen egy busz felé mentem át a célon, úgyis megáll azonnal, aztán lassított felvételen bámulhattam, ahogy totálkárosra törik a kocsim. Gyönyörű volt :D. -
Sziasztok!
Tudnátok adni egy olyan linket ahonnan lelehet tölteni müködő SLR money cheat et...? -
Hi
. Most jöttem haza 2nap után. Első dolgom volt, hogy visszaolvastam 3 oldalt. Sajnos úgyláttam, hogy van aki egy oldalt sem tud visszaolvasni. :(
-
Redfox #26465 na jóccakát all! -
Nem neked hanem a kocsidnak kell 750 presztizs pont. xx/xx az első a te presztizsed a másik a kocsié, ami változik a kocsi állapotától is szóval javítás után nézd mindig! -
Ennyi cuccom volt hozzá, sorry, így is dolgozok még rajta, csak... hát nem könnyű begyűjteni a dolgokat, SL1-ben egyszerübb volt belenyúlni a grafikába. -
bgaborka #26461 Látom egyedül vagyok az irányításos problémával. Szerintetek beleszólhat, hogy egy Genius vezeték nélküli bill. van? -
Problema, megoldva;)) -
Mert nincs;) Regen be tettem egyet-kettot, de mind kintrol volt - Buideredges, XtremeImport - es leszedettek. talan, majd ha lesz hazai gyartmany, akor azok kint lesznek. -
Ace mega codecs pack fent van valakinél, akinek nem akad ki? Egyéb codec 0, eddig csak a morrowindbe szólt bele. -
Millio problema lehet. Drver, DirectX install, Video Codec Uninstall. Tovabbi reszletekert, latogass el a Call of Duty topic-ba:) -
Érdekes, tágabb ismerettségi körömben sincs olyan, akinek nem akad ki a ROC. -
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? -
hi all!
-
Hát... Gyerekek, nekem nem a hang miatt lép ki, hanem valami más a gond, mert az egy dolog, hogy az első ellenfél mindjárt egy SD volt, de a második körben kilépett félpáylánál, a progi a winfosba :( -
halihooooooo
ajánlom figyelmedbe a dc nevű prg-t. innen mindent megtudhatsz róla kb: magyar