46061
.
  • Alexease
    WinRar-ral probalkkozz, a 3.0 verzio felett.
  • Fefe
    Annyi baj legyen :D Szerintem meg jobb az elsőkerekes gép de hát nézőpont kérdése :)
  • Ombika
    Egesz korrekt!!! Sot ISten,idaig legszebb auto nekem csak elso kerekes ez a bajom vele! :D
  • Fefe
    Szerintem elég jól néz ki
  • Fefe
    Sziasztok
    Ezt láttátok már:

Itt lehet letölteni
  • PengeHUN
    Valamiért én nemtom bemásolni a kocsit a játékba... aztse tudom hova hova kell másolni!
    tudnátok segíteni!
  • MikX
    OLVASS VISSZA!!!!!!!!!!!!
  • MikX
    Ezt Kipróbátlátok már?
    [IMG][/IMG]
  • MikX
    XtremeImport
  • PengeHUN
    Tudtok olyan oldallt mondani ahonnan leéehet szedni autokat...?
    amik mennek a 6... os patchen....?
  • Redfox
    Én is kipróbálnám, de sajna nem tudok róla semmit.
  • MikX
    Redfox!
    Te nem tudsz vmit az NFS:U Ról?
    Megjelent már?
    Mert 2 SL Között el"Arcade"-oznák vele!
  • Redfox
    Valaki mintha már leszedte volna, és azt mondta volna, hogy csak nagy kaszni, de nem biztos.
  • MikX
    vany=Vagy
    Bocsesz!
  • MikX
    Hi All!
    Tudtátok, hogy már le lehet szedni az 2000-t?
    Most szedem le, kíváncsi vagyok, ez csak egy kaszni, vany alkatrészek is vannak hozzá-e?
    Mondjuk 1,3 Mega!
  • Redfox
    Jaj. Ha megvan a devkit ide vele!:D
  • Redfox
    Már meg van csinálva.
  • Rosco
    Hi all!

Alexease: hogyan tudsz CLASS fájlokat készíteni? Az SL devkitjével? Vagy nagyon titkos a dolog? :-)
  • PengeHUN
    De ha esetleg figyelnéd egy picit akkor meglátnád hogy a link vagy rossz vagy törölve lett a file....
    Azért köszi!
  • Redfox
    Igen itt van.
  • Acqua di Gio
    Halika ha valaki szeretne új kocsikat menjen el erre az oldalra és működnek az új patchel
    http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars
  • Ombika
    Sorry de kozben megjavult magatol erdekes dolgokat muvel gepem! SOrry
  • Horci
    Nekem is van bajom a patch-el. Felrakom, minden ok. Tölti az animációkat, stb, de de mikor a Loading screenhez ér, akkor visszadob windowsba. Ez volt másnak is, vagy csak nekem? :)
  • Ombika
    En leszedtem uj patchot de ez nem is tomoritett, se nem telepitheto mit kezdjek vele?
    Sorry a lamasagert de tenyleg nemtudom!

THX
  • I-NoVa
    A versenyvégi belassított design effekttel durva volt az első találkozásom. Megszokásból egyenesen egy busz felé mentem át a célon, úgyis megáll azonnal, aztán lassított felvételen bámulhattam, ahogy totálkárosra törik a kocsim. Gyönyörű volt :D.
  • PengeHUN
    Sziasztok!
    Tudnátok adni egy olyan linket ahonnan lelehet tölteni müködő SLR money cheat et...?
  • gabesz752
    Hi. Most jöttem haza 2nap után. Első dolgom volt, hogy visszaolvastam 3 oldalt. Sajnos úgyláttam, hogy van aki egy oldalt sem tud visszaolvasni. :(
  • Redfox
    na jóccakát all!
  • SecMan
    Nem neked hanem a kocsidnak kell 750 presztizs pont. xx/xx az első a te presztizsed a másik a kocsié, ami változik a kocsi állapotától is szóval javítás után nézd mindig!
  • Fefe23
    Ennyi cuccom volt hozzá, sorry, így is dolgozok még rajta, csak... hát nem könnyű begyűjteni a dolgokat, SL1-ben egyszerübb volt belenyúlni a grafikába.
  • bgaborka
    Látom egyedül vagyok az irányításos problémával. Szerintetek beleszólhat, hogy egy Genius vezeték nélküli bill. van?
  • Alexease
    Problema, megoldva;))
  • Alexease
    Mert nincs;) Regen be tettem egyet-kettot, de mind kintrol volt - Buideredges, XtremeImport - es leszedettek. talan, majd ha lesz hazai gyartmany, akor azok kint lesznek.
  • I-NoVa
    Ace mega codecs pack fent van valakinél, akinek nem akad ki? Egyéb codec 0, eddig csak a morrowindbe szólt bele.
  • Alexease
    Millio problema lehet. Drver, DirectX install, Video Codec Uninstall. Tovabbi reszletekert, latogass el a Call of Duty topic-ba:)
  • I-NoVa
    Érdekes, tágabb ismerettségi körömben sincs olyan, akinek nem akad ki a ROC.
  • I-NoVa
    Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
  • Slymaster
    hi all!
  • Fefe23
    Hát... Gyerekek, nekem nem a hang miatt lép ki, hanem valami más a gond, mert az egy dolog, hogy az első ellenfél mindjárt egy SD volt, de a második körben kilépett félpáylánál, a progi a winfosba :(
  • 12346
    halihooooooo
    ajánlom figyelmedbe a dc nevű prg-t. innen mindent megtudhatsz róla kb: magyar