46061
.
-
hálám üldözni fog :) -
OK! THX! -
- ..\Cars\Racers\ -
Alex: Ha elküldöm mailbe rar-ba az jó? -
Müxik!! Legalábbis nálam -
Azt a NoCD-t probalta mar valaki? Mukodik? Mert akkor kiteszem az oldalra is. Csak valaki tegye ide ki a linket RAR-ba, vagy ZIP-be stb. (A bizalom, nem az erossegem;)))
-
Valaki válaszoljon plz, a lentebb feltett 2 kérdésemre, nagyon fontos lenne. (legalábbis nekem)
-
Amúgy
-
Na már ez is alakul, elég pofás:ú
-
Nekem most a Baiern Devil-em néz így ki
-
A kiállított gépjárműre nyálat csorgatni tilos :). -
Elég durva a kép. Nekem is volt már hasonló a kocsim.
Persze csak a játékban ;) -
Alfa szerintem -
Ömm, ez milyen kocsi volt? :) -
Sokan meg jozanul is osszetorik! :D -
Szép :).
-
Tessék akinek kell a 2.1.6 NOCD -
Ha ezt csinalja, meg azert sem fog valasztkapni, sot ki is moderaljak, bannoljak;) -
Vedd lejjebb a nehézséget a menüben, akkor nem sérül annyira a kocsi, amúgy meg teljesen normális. -
Figyu! Ne másolgasd már ide ezt a sz*rt 2 óránként, mert idegzsábát kap tőle az ember!!!
Ha eddig nem kaptál rá választ annak oka van!

-
TUDOM HOGY NEM EBBE A FÓRUMBA TARTOZIK DE SENKI NEM ÍR MÁR A FÓRUMÁBA! A SILENT HILL 2 RŐL VAN SZÓ!
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERŐS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI! -
Srácok miért rongyolodik össze a kocsi egy kis ütközésnél is?????Ez igy jó patch után????????? -
1. Lesz NoCD. Mikor: nem tudni.
2. Kocsiban az 1. klubb első 10 versenyzőjével tudsz fogadni.
3. Rendőrőket nem tudok kikapcsolni, de a játékot a Game Optionsben le tudod butítani. (Difficulty-t a mimimumra teszed) Egyébként S gomb a Cruise control.
4. Einvagenre nem kell a cső, anélkül is klasszul megy. -
COR72Z nekem meg mindig ez kellene #24977
Please help!!
THX -
winRAR kell hozzá!!! -
Valaki HELP plz!!! Légyszi írjátok le a ponos utvonalat, hogy hová kell rakni az új verdát a gamesban. Előre is köszi :) -
GaborX #26519 Hi ALEXEASE!
küldtem neked pár képet az email-edre. Lehet hogy kicsit sokszor küldtem el egy kettőt,bocs. Nézd meg melyikben van valami. Üdv -
Ez is csak kaszni, vagy ez egy komplett verda? mármint alkatrészek stb, vagy csak egy váz? -
Semmi beallitasi, driver, install, hardware stb. trukk nincs, egyszeruen "jatekmenet" problema lehet.
Most nem reszletezem, mert eleg futur, es ugyis csak Tamasek tudjak javitani, mert valami script vagy extrem hiba lehet.:))) -
Hogy sikerült? Jó, már nagyon gyakorlottan megy, csak mégis tudni szeretném, hogy csinálom :D. -
Kifagyasztrottam a ROC-t;( Lehet, hogy meg van a problema;)
1 ora mulva lesz Tamas, teszt, aztan kiderul mit lehet tenni. -
Azt már nem kell kicsomagolni. Elindítod az alcohol 120%-t. Rámész a képkeresőre, beállítod, hogy melyik meghajtón keresse. Megtalálja jobb klikk az IMS-SLRR.CUE -ra, aztán kijelölt fájlok hozzáadása. A főmenüben megint jobb klikk, és utána eszköz csatlakoztatása. Ennyi -
TUDOM HOGY NEM EBBE A FÓRUMBA TARTOZIK DE SENKI NEM ÍR MÁR A FÓRUMÁBA! A SILENT HILL 2 RŐL VAN SZÓ!
ELAKADTAM A KÓRHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN 4 ZÁR! MIND1IKET KINYITOTTAM KIVÉVE A TEKERŐS SZÁMKÓDOS ZÁRAT! TUDOM HOGY VÉRREL VAN FELÍRVA DE NEM TUDOM ELOLVASNI! EASYN JÁTSZOM KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A KÓDOT!
ÉS MÉG1SZER BOCS HOGY IDE ÍRTAM DE NEM VÁLASZOLT SENKI! -
- Fogsz egy CD iro progit (pl. Nero), es Burn Image. Vagysi kiirod CD-re.
- Fogsz egy CD emulator programot (pl. Alcohol 120%), Open CUE, kijelol, es MOUNT on DEVICE.
Ezen programok beszerzeset, hasznalatat, ha lehet mar NE itt targyaljuk ki. A Forumon keresd meg a "Programok beszerzese" es hasonlo topicokat!! -
Ha hazaérek, bővebben rávetem magam, amúgy error.log nélkül látom viszont a desktopot, és általában célbaérkezés után 2-3 másodperccel. Többféle detonatorral is, de szerintem kipróbálom friss windows - kivett kártyák no hang+háló+egyéb progi, ha úgy is kiakad, akkor szívok. És tényleg akárkinél néztem eddig, minden jó, szép, gyors, a ROC meg kilép teljesen különböző jellegű gépeken. -
CLASS file-t sehogy sem tudok kesziteni;((
De jelen esetben nem is kell, mert meg vannak;)) Egyszerune a CFG, CLASS, RPK fileokban at kell irogatni a hivatkozasokat (persze, hexedit;D). -
E miatt: "27 nek nincsen vége".
-
"...Ha nem, majd elbarkacsolok vele;))"
Hogyan tudsz elbarkácsolni vele? És CLASS file-t készíteni?
Tudom, már kérdeztem, de "Apu csupa kérdőjel kiváncsi kisfia vagyok". :-))) -
R.O.C. Fagyas
Sajnos, sokan irtak, hogy meg mindig fagy a ROC:( Az Invictusnal, nalam, es meg nehany embernek akikrol tudok, NEM fagy, mukodik rendesen. Az a baj, hogy igy nehez hibat talalni. Termeszetesen az Invictus keresi a hibat, azonal, javitana is, de ahoz az kell, hogy legyen egy ertelmes otlet a fagyasra.
Vagyis, ha akinek fagy, tudja tesztelni, van otlete hogy mitol lehet, vagy eszre vesz valami erdekeset, esetleg a jatek a fagyas utan general egy uj ERROR.LOG file-t stb., az kuldje el a hiba, a jelenseg, a gep, driver leirasait NEKEM emailen. [email protected]
MInnel elobb sikerul kideriteni, hogy mitol fagy, annal elobb ki lesz javitva, es erkezik az uj patch!!!
THX
-
A Focus tenyleg meglepoen igenyes! Kulon alkatreszek, szerelheto, bonthato, sok plusz alkatresz stb. Bar van egy-ket "betegsege", foleg hogy a Yottat cserelei, de aert jo. Bar menni meg nem mentem vele.
Remelem, atirjak a scripteket, hogy kulon autokent mukodjon. Ha nem, majd elbarkacsolok vele;))