46061
.
-
Nálam a Baiern DevilSport 765le-vel, Nonus GT2-es futóművel, teljes kasznival és a legdrágább terelőszárnyal olyan 250 körül kezd szitálni, de olyan 300-ig még simán kordában tartom, 300 felett viszont már igencsak ügyeskedni kell, hogy egyenesen menjen :) -
Esetleg ne lecsupaszított autóval akarj versenyezni, mert akkor valóban szitálni fog 200-nál. Igaz teljes autónál is szitálni kezd úgy 250 felett, de valljuk be, ez így reális. Úgy is agybajt kaptam attól, hogy eddig még 400km/h-nál is betonstabilan tapadt a kocsi az aszfaltra... -
http://slc.hsw.hu/temp/tyres.zip -
Hali, meg tudná mondani vki hogy honnan tudom leszedni a feliratos gumi textúrát? Kösz
-
Nekem nagyon tetszik a game
de szerintem az az igazség hogy bugos nagyon
-
http://dchun.hq.hu/ -
Valaki a DC++ honlapjat adja meg legyszi!!!!
-
Nalam is akad pedig P4 3.0 Ghz 1024 ram es le is van butitva grafika tok ideg vagyok! :( -
Use flashget. -
I check the link. Not wrong. 2.1.6 NO CD crack 17kb -
csak nálad...
-
patchot fel... -
jah, jóvan emer mocival nincs gond. csak ugyi már nem úgy kell összerakni mint eddig, hogy mind1 mit mikor dobálok bele -
GaborX #26588 Nekem is fenneakadt a mutató, azzal a különbséggel hogy ez egy Mitsu volt. Szerintem programhiba. -
meglestem ezt az emer gt2 cuccot. biztos mindketten gyökök vagyunk, de nekem se akar összerakódni. natur emer motorral, ami a szalonból kijött járgányban van, nyomok egy gázt és fölakad a mutató és onnantól senki sehova.. -
GaborX #26586 Ja és minden karosszéria-elem rajta volt!! -
GaborX #26585 cheat, script, stb. nélkül! EMER GT2-es Blokkal. csak váltóbeállítás kérdése. egyébként automata váltóval játszom -
The Leader #26584 cheat nelkul, csak a gyari alkatreszekkel? Mert akkor meg gyurok 1 kicsit.:)
Manual valtoval? -
The Leader #26582 A kulso nekem is fontos. De milyen jo az, ha szep + megy is
-
és ez az emer-es dolog hogy van? (#26575)
mer ugyi én nem nagyon méjedtem még bele ebbe -
próbálgattam, de nem gyorsulgattam. meg én átálltam a külsőre. az előző részben pedig csak azzal foglalkoztam először, hogy menjen, ahogy csak lehet, mégha az egy kaszni is 4 keréken. itt meg szépen kezdek átállni a dizájnra. moci már csak másodlagos lesz lassan:) -
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
Nem is tudom majd felteni igy a 2.1.6-ot ,mert ezt irja ki!
Kezd idegesiteni game itt egy fullos gep es akad persze lebutitva ahhhhh! :( -
The Leader #26578 Itt a lenyeg a gyorsulas, nem? Azt meg 1/4 merfoldon merik idore. Mindenki aki ezzel a jatekkal jatszik, egyreszt arra torekszik, hogy minel erosebb autot epitsen (masreszt azert hogy minel szebbet:)) ,amivel minel elobb megteszi a 1/4 mile-t.
Ezek szerint joggal vagyok kivancsi mas gamerek idejere.
Nem hiszem, hogy meg 1x sem probaltad ki a kocsijaidat, hogy mit tudnak.
The Leader -
ne má. sztem ez a "kinek mi a legjobb ideje" maradjon meg az nfsu-ban:))) -
The Leader #26576 Hi All!
7mp alatt mentem a 1/4 mile-t. A pontos idő : 6.819!!!
Igaz tok csupasz volt az auto.
Kinek mi a legjobb idelje?
The Leader -
zozo12 #26574 még lenne egy kérdésem! van ehez a játékhoz egy használható magyarosítás?? -
Benoe #26572 Helló!
Nekem is ez volt a problémám, de csak akkor fagyott, ha megmozdítottam az egeret.
Találtam rá egy lehetséges megoldást, de még tesztelni kell:
Start menü/Futtatásnál be kell írni, hogy smartgart, majd a megjelenő ablakban az AGP beállításoknál ki kell kapcsolni az AGP írást. Reboot, és utána már nem fagy. A sebességről még nincs info, most próbálgatom.
Elvileg más játékonál is előfordulhat ez a probléma, a megoldás talán ott is segít. -
zozo12 #26571 köszike a segítséget
-
CCke #26570 Backup-old a mostani mentésedet, add el az autót, próbáld ki a Focust, aztán ha akarod, később visszateheted a mostani mentésedet :) -
Valaki légyszi!!!! -
CCke #26567 Teljesen új autót az autószalonban tudsz venni jó nagy halom pénzért. Kasznit, mint alkatrészt nem lehet vásárolni.
Plusz fps a patch-ek felrakásával nyerhetsz + a beállítások butításával.
Hogy a versenyzés hogy működik, az benne van a helpben... -
Kiakarom próbálni a Focust de nincs elég pénzem és az autómat meg nem akarom eladni!!! -
Nem tudtok olyan mentést adni amiben sok pénz van és működik a 2.1.6-os patchel??? -
zozo12 #26564 helo mindenki! lécci segítsetek!(most kezdtem a játékot)hogyan lehet plus fpsre szert tenni ebbe a remek játékba??? miért nem tudok senkivelse versenyezni?? még egy kérdés miért nem tudok magamnak teljesen új autót csinálni vagyis miért nem tudok magamnak új kasznit venni? előre is köszi a segítséget! -
CCke #26563 Ha már biztosak leszünk abban, hogy kész a végleges verzió, nem lesz több patch, akkor esetleg néhány megszállott nekilát ... -
#26536 That's it. -
Nincs hozza. -
Done;) -
Zsoloo #26557 Alexease tudom nem ide tartozik, de tudsz segíteni?
Percenként sípól a tűzfalam mert 1 illető be akar jönni mögé és már nagyon idegsít, hogy tudom lekoptatni
ha jó privibe el küldöm az adatait hátha segít
előre is THX
-
Elment