46061
.
  • [NST]Cifu
    Nálam a Baiern DevilSport 765le-vel, Nonus GT2-es futóművel, teljes kasznival és a legdrágább terelőszárnyal olyan 250 körül kezd szitálni, de olyan 300-ig még simán kordában tartom, 300 felett viszont már igencsak ügyeskedni kell, hogy egyenesen menjen :)
  • [NST]Cifu
    Esetleg ne lecsupaszított autóval akarj versenyezni, mert akkor valóban szitálni fog 200-nál. Igaz teljes autónál is szitálni kezd úgy 250 felett, de valljuk be, ez így reális. Úgy is agybajt kaptam attól, hogy eddig még 400km/h-nál is betonstabilan tapadt a kocsi az aszfaltra...
  • Alexease
    http://slc.hsw.hu/temp/tyres.zip
  • TibiGrafix
    Hali, meg tudná mondani vki hogy honnan tudom leszedni a feliratos gumi textúrát? Kösz
  • Adam5
    Nekem nagyon tetszik a game
    de szerintem az az igazség hogy bugos nagyon
  • Adam5
    http://dchun.hq.hu/
  • STLRR
    Valaki a DC++ honlapjat adja meg legyszi!!!!
  • Ombika
    Nalam is akad pedig P4 3.0 Ghz 1024 ram es le is van butitva grafika tok ideg vagyok! :(
  • gabesz752
    Use flashget.
  • gabesz752
    I check the link. Not wrong. 2.1.6 NO CD crack 17kb
  • M@TriX
    csak nálad...
  • M@TriX
    patchot fel...
  • 12346
    jah, jóvan emer mocival nincs gond. csak ugyi már nem úgy kell összerakni mint eddig, hogy mind1 mit mikor dobálok bele
  • GaborX
    Nekem is fenneakadt a mutató, azzal a különbséggel hogy ez egy Mitsu volt. Szerintem programhiba.
  • 12346
    meglestem ezt az emer gt2 cuccot. biztos mindketten gyökök vagyunk, de nekem se akar összerakódni. natur emer motorral, ami a szalonból kijött járgányban van, nyomok egy gázt és fölakad a mutató és onnantól senki sehova..
  • GaborX
    Ja és minden karosszéria-elem rajta volt!!
  • GaborX
    cheat, script, stb. nélkül! EMER GT2-es Blokkal. csak váltóbeállítás kérdése. egyébként automata váltóval játszom
  • The Leader
    cheat nelkul, csak a gyari alkatreszekkel? Mert akkor meg gyurok 1 kicsit.:)
    Manual valtoval?
  • The Leader
    A kulso nekem is fontos. De milyen jo az, ha szep + megy is
  • 12346
    és ez az emer-es dolog hogy van? (#26575)
    mer ugyi én nem nagyon méjedtem még bele ebbe
  • 12346
    próbálgattam, de nem gyorsulgattam. meg én átálltam a külsőre. az előző részben pedig csak azzal foglalkoztam először, hogy menjen, ahogy csak lehet, mégha az egy kaszni is 4 keréken. itt meg szépen kezdek átállni a dizájnra. moci már csak másodlagos lesz lassan:)
  • Ombika
    Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7

Nem is tudom majd felteni igy a 2.1.6-ot ,mert ezt irja ki!
    Kezd idegesiteni game itt egy fullos gep es akad persze lebutitva ahhhhh! :(
  • The Leader
    Itt a lenyeg a gyorsulas, nem? Azt meg 1/4 merfoldon merik idore. Mindenki aki ezzel a jatekkal jatszik, egyreszt arra torekszik, hogy minel erosebb autot epitsen (masreszt azert hogy minel szebbet:)) ,amivel minel elobb megteszi a 1/4 mile-t.
    Ezek szerint joggal vagyok kivancsi mas gamerek idejere.
    Nem hiszem, hogy meg 1x sem probaltad ki a kocsijaidat, hogy mit tudnak.

The Leader
  • 12346
    ne má. sztem ez a "kinek mi a legjobb ideje" maradjon meg az nfsu-ban:)))
  • The Leader
    Hi All!

7mp alatt mentem a 1/4 mile-t. A pontos idő : 6.819!!!
    Igaz tok csupasz volt az auto.
    Kinek mi a legjobb idelje?

The Leader
  • zozo12
    még lenne egy kérdésem! van ehez a játékhoz egy használható magyarosítás??
  • Benoe
    Helló!
    Nekem is ez volt a problémám, de csak akkor fagyott, ha megmozdítottam az egeret.
    Találtam rá egy lehetséges megoldást, de még tesztelni kell:
    Start menü/Futtatásnál be kell írni, hogy smartgart, majd a megjelenő ablakban az AGP beállításoknál ki kell kapcsolni az AGP írást. Reboot, és utána már nem fagy. A sebességről még nincs info, most próbálgatom.
    Elvileg más játékonál is előfordulhat ez a probléma, a megoldás talán ott is segít.
  • zozo12
    köszike a segítséget
  • CCke
    Backup-old a mostani mentésedet, add el az autót, próbáld ki a Focust, aztán ha akarod, később visszateheted a mostani mentésedet :)
  • STLRR
    Valaki légyszi!!!!
  • CCke
    Teljesen új autót az autószalonban tudsz venni jó nagy halom pénzért. Kasznit, mint alkatrészt nem lehet vásárolni.
    Plusz fps a patch-ek felrakásával nyerhetsz + a beállítások butításával.
    Hogy a versenyzés hogy működik, az benne van a helpben...
  • STLRR
    Kiakarom próbálni a Focust de nincs elég pénzem és az autómat meg nem akarom eladni!!!
  • STLRR
    Nem tudtok olyan mentést adni amiben sok pénz van és működik a 2.1.6-os patchel???
  • zozo12
    helo mindenki! lécci segítsetek!(most kezdtem a játékot)hogyan lehet plus fpsre szert tenni ebbe a remek játékba??? miért nem tudok senkivelse versenyezni?? még egy kérdés miért nem tudok magamnak teljesen új autót csinálni vagyis miért nem tudok magamnak új kasznit venni? előre is köszi a segítséget!
  • CCke
    Ha már biztosak leszünk abban, hogy kész a végleges verzió, nem lesz több patch, akkor esetleg néhány megszállott nekilát ...
  • gabesz752
    #26536 That's it.
  • Alexease
    Nincs hozza.
  • Alexease
    Done;)
  • Zsoloo
    Alexease tudom nem ide tartozik, de tudsz segíteni?
    Percenként sípól a tűzfalam mert 1 illető be akar jönni mögé és már nagyon idegsít, hogy tudom lekoptatni
    ha jó privibe el küldöm az adatait hátha segít

előre is THX
  • Fefe
    Elment