46061
.
  • Jony
    Na meg ha már sok a kanyar akkor nagyon le lehet vágni. Szóval kéne kötelező útvonal stb. Igy is van pár rész ahol eszetlen útvonalon megy a gép.
  • Jony
    Hát eleve változtatna a menyerhető összegeken, akkor meg át kéne variálni az árakat. De ezt csak paraszti ésszel mondom, laikus vagyok ezügyben.
  • I-NoVa
    Szerintem meg semmit nem változtatna, a távot úgyis megrajzolja/kiszámolja a térképen, szorzó, kész.
  • Jony
    Ez tényleg nagy ötlet, sokkal jobb lenne a játék. De gondolom megvalósitani annál nehezebb lenne mert átvariálná az egyész gémet.
  • Jony
    Én mindig a füvön rázom le a rendőrt.:D Meg vannak jó rendőrlerázó szakaszok a városban, de ahoz jobban ki kell tapasztalni még, ötöt azért már tudok.
    Türelmes sofőr lehetsz akkor, nekem sokszor elszáll az agyam és megyek mint az őrült.:D
  • Jony
    Kösz az infót megnézem mindenképp!
  • Jony
    Pontosan! Olyanokat lehet csalni a játékban hogy na. Nem is értem minek ide cheat.
  • Rosco
    Király lett volna még úgy megcsinálni a nappali versenyt, hogy minél hosszabb szakaszt mész, minél több kanyarral, annál nagyobb legyen a tét.

Így elég fura, hogy egy kisutcában 50 métert gyorsulok és ugyanúgy 1750 dolcsi üti a markomat, mintha áttépek a városon nyakamon a zsarukkal.
  • I-NoVa
    A szürkülés régóte előfordul, én le szoktam menteni a festést, és ha egy alkatrészt elvesztek, vagy szürkül, csere után load paintjob. Bár egy időben inkább befestettem a többit is szürkére.
  • T-boy
    Rosco? Nekem olyan hibákat csinál, hogy:
    Mikor kilépek a játékból és volt festett, matricázott alkatrészem a kocsin, az újraindításkor szürke színű lesz!
    Ezt valaki tapasztalta? Ha nem, akkor a probléma egyedi, Felesleges Buglistát leadni Kozákéknak, ha meg ismert, akkor meg...
    (Patchek tekintetében az 5ös van, de mindegyikkel csinálja.)
    2.
    Az új patch tartalmazza az új alkatrészeket?
  • Rosco
    Ha nincs hangkártyád, hanem az alaplapra integrált cucc képzi a hangot, akkor az tulajdonképpen a a processzoridődet zabálja - ez az SLRR egyik nagy gondja.

Ha a full hangot kikapcsolod, törlöd a wavokat stb. akkor az FPS sokkal nagyobb értéket mutat. (éjjel nekem 42-48 volt, mikor a hangot kiiktattam. Tudni kell, hogy előtte 15 körül mozgott a gépemen.)
  • The Leader
    Vegig max difficultyn vagyok. Igy legalabb faszan torik az auto. Vigyazni kell, a 300 varosban meg nem a leg ovatosabb.
    Ha a rendort kell lerazni, arra eleg a 170-180.
  • Adam5
    Segitsetek!
    Mit csináljak?
    olyan filekat toltottem le hogy 001, 002
    de r01 r02 ot szoktam warezoldalról töltöttem le gamet
  • Jony
    Miért az mit számit?
  • Jony
    Van mindkettő.
  • Jony
    Basszus, úgy látom bejelentkezve kéne mardnom.
  • Rosco
    van hangkártyád, vagy alaplapra integrált a hang?
  • Jony
    Nekem 1.8p4 512ram gf4ti4200-al gyönyörűen fut 1024-be max textúrával. Néha a belvárosban meg ha nagyon nagy a szervezés akkor kicsit beszaggat de bőven élvezhető.
  • Jony
    Hát szerintem ram nem ártana még ugyanannyi. Meg ha jól emlékszem a játék erősen proci függő, szóval nem biztos hogy vidcsikártyád elég hozzá. Kezdd el lehuzogatni potionsben a megfelelő csúszkákat textúra az mehet highra a többiből viszont vissza kell venni.
  • Jony
    Milyen gép?
  • Jony
    Directx 9 van fent?
  • Jony
    Volt itt egy olyan kijelentésem, hogy a játék csak nehézbe jó. Sajnos ezt a véleményemet meg kell másitsam. Max difficulity-n idegesitő.:D Érdekelne azért, hogy hány ember indult el a legnehezebb szinten és állta meg, hogy ne bizergálja a nehézséget. Egyenlőre ezzel kisérletezem, de néha lekaparom az arcomat és főleg a sok bug miatt.
    Autóösszeakadás nagyon nem jó, tegnap pedig egy jeltőtábla került be a hátsó szélvédőhöz de úgy hogy nem tudtam tőle menni csak pattogni.:D De a legkeményebb a láthatatlan autó 300-al.
  • Jony
    Lol! Ha ráklikkelsz a fórum felitra baloldalt akkor előjön egy oldal amin szintén a bal oldalon keress olyat, hogy fórum menü. Abba pedig regisztráció, a többi menni fog mint a karikacsapás.
  • Jony
    Csá
  • Jony
    Victorka én vagyok csak haverom nevével irtam véletlen. Bocs.
  • ajoci
    hi all
  • gabesz752
    Hali
  • Jony
    Jaja, pontosan a pénz keresésre és a vásárlásra értettem. És a fullozásra ami természetesen ennek a 2-nek a velejárója.
  • Jony
    Ha már itt tartunk szerintem ha 300-nál vagy környékén megcsuszik egy kicsit is a gép, akkor úgy szállsz el mint a győzelmi zászló. Mármint a valóságban. Szóval ide oda csúszkálás helyett fel is borulhatnának. Legalábbis én erre tippelek.
  • Rosco
    Csak az autód képességeit fejleszted.
  • Jony
    Egyébként meg bocs úgy látom ideje lecserélni a billentyűzetemet.
  • Jony
    Váltva visszük és a haverom csinálta egy einvagen GT-vel amibe beleraktunk einvagen GTA motort meg felfüggesztést. Ja és tuti patchelve van mert sorbs felküldtem rá mind a 3-at és nem volt probléma.

Elszállt dolog de szerintem ez a játék totál olyan mint egy rpg.:DDD Már az alapokat tekintve.
  • Rosco
    A patchek előtt 10 000-ben is lehetett zöld klubban, de azóta csak 1000.
  • Rosco
    Hogy csináltad?
    Nekem csak 1000 a max. Milyen autóval nyomtad?
  • Jony
    Már akinek választ adtam az is irta, hogy inkább te vagy az idióta. Olvass csak vissza. Egyébként meg névtelenül te csak ne idiótázz engem. Rád tudnék ilyeszteni de nem rontom ilyennel a fórumot. Sőt még a lakcimemet is megadom azt lehet jönni. Szóval nekem itt névtelenül ne ugass.
  • Jony
    Nem tudom az új patchnek köszönhető e, mert a réginél nem festettem még, hogy nem lehet normálisan kipingálni az autó tetejét, valahogy olyan elmosódott az egész. Az alsó rámpa pedig dettó. Amit normálisan rányomtat az vagy nagy vagy nem illik oda. Szóval ezek a decalsok érdekelnek minden számban .

Láttam azt is, hogy valaki csinál is őket. Az volna a kérdésem, hogy milyen progival és hogy nehéz e.
  • Jony
    Már bocs de én a zöld klubba este fogadtam már 4000-ért.

Elkészült az első valamire való gépem, Majd utána nézek, hogy kell ide képet és belinkelem mert nagyon szép lett! Emer streetGT Emer Gt2 motorral meg felfüggesztéssel. Nagyon megy.:D

Misc decals-*okat meg smilie-kat stb, honnét lehet tölteni? Mert a magyar oldalon inkább csak logók meg feliratok vannak.
  • Rosco
    szvsz nem. A Zöld klubban éjjel max 1000 $, nappal max 900$ a tét.
    Kék klubban éjjel max 2000$-4000& nappal max 1500-1750$.
    A Pirosra nem emlékszem, de azt hiszem 4000 és 12000 között.
    Ha magas az autód prestige, akkor a pirosban az első 10 néha hajlandó pink slipset is menni.
    Nappal is tolhatod, csak a game optionsban a traffic-ot állítsd alacsony szintre.
  • Rosco
    körözz az egérrel szépen lassan. Viccen kívül: kb fél egy centire megállítod a csavarkulcsot a rugó mellett, mozgatod egy picit és akkor bevillan a felirata, ergo leszedhető lesz.
  • Jony
    Azt mondta, hogy nem tudja leszedni. Szerinted a féktárcsát nem könnyű leszedni?