46061
.
  • [NST]Cifu
    Erre azt tudom mondani, hogy régebben mindig azt írtam a benyőgös emberkéknek, hogy alapfokú netiketthez tartozik, hogy legalább pár oldalt olvass vissza akkor, ha egy új fórumba akarsz beírni. Történt, hogy egy ilyen után az egész topic leugatott, hogy mit okoskodok...
  • gabesz752
    Igen igazatok van. Ez a tipikus cuccok kérdés már engem is felidegesít. De mivel azt mondanák ránk, hogy bunkók vagyunk, meg a fórum arra való, hogy kérdezzenek így Alexease volt olyan kedves és leírt pár linket.
  • Zsoloo
    oké de nem kell sokat vissza nézni 1-2 lapot bőven elég mert valahol valamilyen formában elhangzik. Nem?
    de minden elismerésem Alexease
  • [NST]Cifu
    Alexease próbálja állni a sarat a sok lamerral, akik még arra sem képesek, hogy a fenti banner-ra klikkeljenek. Pedig aki olvasni tud, és legalább alafokú ismeretei vannak számítógépek terén, annak eléggé egyértelmű, hogy mi van ott, és miért van ott.

Dehát hiába, újoncok mindig akadnak, és az ő szerencséjükre olyanok is, akik ki nem fogynak a jóakaratból...
  • Zsoloo
    láttam multkor is volt ebböl 1 vita :(
  • Zsoloo
    miért van az hogy nem tudnak vissza olvasni?
    mikor én ide 1* benéztem ugy kezdtem.
    plána mikor regisztráltam magam volt 24 órám
    ki is használtam vissza mentem ugy 200 oldalt :)
    ha én képes vagyokrá akor más is nem?
  • Alexease
    Milyen cuccokat?!?! ;))
    - Ezen a cimen (http://slc.hsw.hu) talalsz hozza: 4 az SL-bol konvertalt autot, nehany tucat matricat (Decals), es persze a hivatalos patcheket es a NoCD-ket.
    - Ezen a cimen (http://amigos.homelinux.net/~don/xi/index.php minden gyeb, nem hivatalos, dolgokat talalsz (money cheat, crack, alkatreszek stb.) Ezek mukodese nem garantalt, es hasznalatuk kitalalando;)))
  • Alexease
    - Garazsoktol, presztizstol, helyezestol, penztol fuggoen, NINCSENEK uj alkatreszek.
    - Az SLR-ben nincsenek boltok, az az elso (SL) reszben volt.
  • Jony
    Na bekerültem a kék garázsba! Azt hittem itt még lesznek új alkatrészek de hát sajnos egyenlőre nem találtam. Olvastam beszéltetek valami boltokról. Hogyan lehet ezkben vásárolni? Oda kell menni? Vagy mi? Köszi!
  • Zsoloo
  • Zsoloo
    a középső a töndött kanyarban leért :)
  • Zsoloo
    3. itt már kicsit magasabban :)
  • Zsoloo
    2. 1 éjszakai vadász :)
  • Zsoloo
    néhány kép igy estére
    1. a zöldek réme :)
  • gabesz752
    Köszi a tippet. Én is megcsináltam,habár a festést nem láttam, mert szürke az összes kocsim :(
    De legalább van benne fasza gt3-as majdnem 800Le.
  • bgaborka
    észrevettétek, hogy a ROC-on festett autók vannak?
    a cars\racers\ROC_cars mappában vannak bent és csak át kell nevezni PlayerCarx-re és müxik
  • gabesz752
    A régi autók nem működnek, töltsd le újra azok már kompatibilisek az új patchel.
  • bgaborka
    a 2.1.6-os patch a játékban nem változtatja a számot, marad a 2.1.5 és NEM tesz új autókat a játékba, visszaolvasol és meg fogod találni a linkeket, hogy honmnét lehet új autót beletenni.
  • Ombika
    Nem is fogja kiirni ,hogy fennt van uj patch!
  • NO2
    Miert van az hogy felrakom az 2.1.6 ot es a menuben nem mutatja ki ? És a + autok se jelennek meg ?
  • NO2
    VALAKI SEGÍTSEN PLS !
  • malter
    csövi megint pihentem :)mi van az uj patch.ban?javult már a szitu?:)
  • NO2
    Nova segíts pls hogy rakjam fel az 2.1.6 os patch t mert fel raktam es a jatekban ezt mutatja hogy 2.1.5 os van fenn, ha felrakom a nocd t akkor meg el sem indul a jatek . Mit tegyek ?
  • Rosco
    Tessék :)
  • Rosco
    Köszi mindenkinek! Angol XP-m van úgyhogy mindegy.
  • ajoci
    miröl?
  • I-NoVa
    Magyar XP-vel semmi sem működik tökéletesen, ez úgy általánosan minden nem eredeti nyelvű MS oprendszerről elmondható.
  • ajoci
    Nekem is az van és mégis normális
  • I-NoVa
    Utána kell olvasni, mennyivel van lebutítva, bár elvileg elég lesz. És minőségben már talán kezdi megközelíteni a jó kis régi ISA-s Turtle Beach hangkeltőmet. :)
  • ajoci
    HI all
  • Rosco
    Jó hogy írtad, ma akartam hangkártyát venni, de akkor inkább megvárom a karácsonyt és meglepem magam egy Audigyvel. :-)))

I-Nova: Elég egy Audigy Player?
  • Jony
    Ajaj! Nekem pont az van. Mármint SB Live. Szóval már megyek is letölteni amit mondtatok.
  • NO2
    Figy Segítsetek pls hogy rakjam fel az 2.1.6 os patch t mert fel raktam es a jatekban ezt mutatja hogy 2.1.5 os van fenn, ha felrakom a nocd t akkor meg el sem indul a jatek . Mit tegyek ?
  • Jony
    Kösz! A hang az nem abból jön hanem a kártyából de attól még van ilyen a gépemen. Nem lehet, hogy használja közben a hardweres cuccot is? Ha hülyeségeket kérdezek akkor azért mert megcsillant a remény, hogy még ennél is jobban fog menni a game.:D
  • I-NoVa
    Ne csak akkor, a legtöbb kártya is software alapú gyorsítást használ. (Sb live sorozat pl., az audigy már nem)
  • Jony
    Azt hiszem igazat adok! Eleve hoszabb is lenne meg minden.
  • Rosco
    NE TÖRÖLD! Van egy olyan, hogy low_sounds.zip, letölhető az SLC-ről is azt hiszem. Az kisebb wavokra cseréli a nagyobb, akadozó hangfájlokat.

Ja, és állítsd minimumra a számítógépeden a hang hardweres gyorsítását. (de csak akkor, ha alaplapra integrált hangcuccal nyomod!)
  • Rosco
    Én csak Delphiben programozgatok, de ezt beletenni már nem lett volna szerintem sem nagy dolog, pláne azok után, hogy egy ilyen fasza engine meg tudtak írni.

Az árakat nem kell variálni, gondolj csak bele:
    Kell pl. egy methanol fuel rail? Nyomsz egy 3 kanyaros hosszabb versenyt, ha szerencséd van, megúszod törés és csúszás nélkül, de minden 2. sarkon rendőrautó van már közepes forgalomnál is. Akkor még azokat le kell rázni + a többi rád tapadót, aki időközben észre vesz, közben az autód is használódik stb.

Szerintem így lenne igazán ütős. Akkor megadnám a maxot a játékmenetre. :-)))
  • Jony
    Szóval akkor töröljem az egész wav könyvtárat?? Vagy hogyan? Lehet ilyet?
  • Jony
    Nekem is szürkül, sőt a mostani gépem tetején csak elmosódott matricákat tudok fújni.