46061
.
  • Rookie
    Én nmost szorakoztam váltóval és ez eddig a legjobb 1.9 alatt volt 100 on
    1st 3,106
    2st 2.695
    3st 2.365
    4st 2.064
    5st 1.679
    6st 1.183

Szerintem 4 es től szar a beálítás de nagyon komoly gyorsulást nyom.. :)
  • Rosco
    Memóriafrissítés szempontjából jogos.
    2 óra masszív játék után a game ugyanis piszkosul belassul tapasztalataim szerint.
  • I-NoVa
    De leengedni az autót? Leültetni akarod, vagy egyéb? Veszel bele rövidebb rugókat, karosszériaelemeket, stb.
  • Rookie
    Én komolyan mondtam hogy arra jó hogy ne veszitsd ela lóvéd meg a pontod amikor vesztésre állsz.. :) És még a memóriát is frissíti.. :)
  • Rookie
    896 ot nemsikerült kihozni akor megpróbálom még 1x de a váltohóz hüe vagyok és csak elbaszni sikerült felfüggesztés asszem a wrc s et vettem.. :\ Még van idő akkor bütykölök még egy kicsit.. :)
  • Rosco
    Duhenből 896 HP hozható ki, a fakton group sebváltó pedig belőhető úgy (persze ehhez kúl felfüggesztés + kerekek is kellenek), hogy lerajtolja a pickupot. Után pedig csak éppen hozzá kell érni a hátuljához egy picikét és máris megy a levesbe...
  • Rosco
    ugye nem komolyan kérdezted?
    ha igen, próbáld ki!
  • Rookie
    Alt F4 arra jó hogy ha látod hogy mész ezerrel de veszteni fogsz gyorsan megnyomod és nem vesztesz se pénzt se prestis point ot vagy mit.. :)
  • Rookie
    Hát sajna a Duhennel nem sokra mentem pedig két motort is kipróbáltam benne.. :\ Viszont a Golf ot felnyomtam a mennyekbe szal mostmár 0.025 nél van 100 on 0.065 nél 200 on és 1/4 mile nál pedig 7.8 on de vicc hogy még így se tok hozzá érni a pick up os emberkéhez mert eltünik nitro t is maxra tettem nem lehet még valamit csinálni? próbáltam még braien vagy mi a rákkal az is kb ien szinten van de az se éri el.. kocsikról leszedtem az összes karoszériát is még szélvédő sincs benne akkor se.. Ennyire béna lennék? és még csak az sincs hogy akkor nem küzdök meg a pick up ossal mert egyenlőre csak 3 db van belőle és nemtom egyiket se lenyomni.. :(
  • I-NoVa
    ÖÖÖÖ, ülj be néhány nyelvtanórára. Nem tudok leengedni az autót???
  • Rookie
    Thx, ezt kipróbálom.. :)
  • Rosco
    állíts a fuel-railon, ha nagyon alacsony v. magas az érték, és ez jelentősen csökkenti a HP-t, akkor vegyél másfajta pistont + connecting rod-ot
    (én meg nem beszélni madzsar :-))
  • Rosco
    Hali mindenkinek!

Rookie: add el a pickupot, vegyél rajta egy Duhent, fullozd fel, azzal induláskor meg tudod lökni a pickup hátulját.
    (A Duhen is fut 0:09-et NITRO nélkül, ha jól startolsz és megfelelő időkben váltasz.)
  • NO2
    Köszi Mindenkinek a segítséget !
  • Rookie
    Nekem nem tudja, és még szemét módon kilökni se tudom mert mint egy rakéta halál komoly mire elindulok egy kocsi hosszal vezet.. de most szoptam meg mert neki mentem egy oszlopnak és most se pénz se motor..
  • Rookie
    Bárcsak eltudnék én is jutni ROC ig.. De nemtom legyorsulni azt a hüe pick up ot.. Te hogy gyorsultad le? Amugy nekem még oat szokott csinálni hogy ott marad rajtnál a kocsi 4 kereke vagy a motorja de ettől függetlenül gyorsul velem, szal ez csak bug, de oannal hogy mindig leáll a motorja még nem láttam..
  • Rookie
    Nekem csak eccer csinálta, de nekem nem leált hanem nem tudta az ürge beindítani, én csak örültem neki mert könnyebb volt otthagyni.. :)
  • Rookie
    Hi! Én most fogok szétdurrani.. Vettem egy hüe pick up ot mert ügye nem tudtam semmivel legyorsulni az ellenfelet akinek ugyszint pick up ja van.. Felturbóztam maxtra a kis köcsögöt de télleg jobbra nem is lehetett volna 2.3 alatt volt 100 on 6.5 nél 200 on minden full elnyelte az összes pénzem.. kimentem éjjelre lenyomni a 750 es pick up os ürgét szóval elvileg szarabb kocsija van mint nekem és nem lehet, mint egy rakéta úgy megy el mellőlem és behozhatatlan előnyt nyer.. ez miért van vagy mit csináljak? Rajta van 4 NOS tartáj is a kocsin mint fullos szal nemértem igazán nem.. Pls valaki segítsen!!
  • Jony
    Ezek tuti azután jelentek meg, pár évvel, hogy megvettem a kormányt. Végülis akkor vettem meg amikor megjelent. De látom mostmár érdemes is megvenni, kösz hogy összefoglaltad mikkel érdemes foglalkozni!
  • Jony
    Szégyen ez a billentyű az a bajom vele, hogy nagyobbak az újjaim mint a billentyűk. Bocs mindenkitől ha hülyeségeket irnák mielőbb le fogom cserélni.
  • Jony
    Beraktam a 4 új gépet a megfelelő helyre, Aztáőn iditottam New Gamet de sajnos se a használtkereskedőnél se a másiknál nem voltak a gépek. Mit csinálhattam rosszul? Vagy ezeket csak később kinálja fel a progi???
  • Alexease
    Azert van par autos jatek, amit csak kormannyal lehet, vagy csak azzal erdemes;) F1 Challenge, ETCC, GPL, Insane, lfs, Nascar, netker, Screamer, MWR.

Kizarolag utaster, soforpozicio (cocpit).
  • Jony
    Kösz Rosconak mégegyszer a tippet. Nekem is bevált! Mostmár este se szaggat kicsit se.
  • Jony
    És milyen nézetből nyomod? Motorháztető vagy bent elöl? Egyébként az utasülés nézet szerintem tök poénos.
  • Jony
    Még jó régen vettem egy Microsoft ffb-t, de aztán eladtam mert legyünk őszinték siralmasabnál siralmasabb autósjátékok voltak az utóbbi 7 évben. De most megint lehet bemegyek a boltba, ráadásul azóta remélem jócskán lement az áruk, akkor amikor vettem nagyon drága volt csak hát naiv módon azt hittem, hogy egymást érik majd a gémek. Azt jó pár évig csak Collin 1 hez volt igazán használható.
  • Alexease
    Autos jatekot, ahol vezetni kell, csak kormannyal;)) streering help abszolut kikapcs!!
    A fent van az osszes patch, akkor mar tokeletesen be lehet allitani a kormany- es a soformozgasokat, dinamikat.
  • Alexease
    Van nehany:) De en ugy szoktam, meg ha nem is boltban veszem a jatekot, hogy a hozza adott doksit, ami a CD-n van, mindig elolvasom.:))) Abban altalaban benne van minden, es sok kerdest, problemat meg lehet sporolni. Elvileg, ezert is szoktak irni;)))

- F1 - Cockpit, motorhazteto, lokharoto, utaster nezetek
    - F2 - TV kamera
    - F3 - Chase/hatso/nezd a hatam kamera (allithato a tavolsag, pozicio mint a garazsban
    - F4 - "Extra" kamerak, 4-5 fajta, kulonbozo nezetekbol mutatja az autot.
    - F5 - Versenyek kozben, at lehet allitani a kamerat az ellenfel autojara, vagyis ott mutatja, koveti stb., es ott is ervenyesek az elozo kamera allitasok, poziciok.
    - stb.
  • Jony
    Kormánnyal teszteli vlaki a játékot? Már a belső nézet miatt kérdezem elég fullos, csak az zavar hogy a figura úgy kapkod a kezével normális kanyarnál is, mintha állandóan fel akarná boritani a gépet. PÜedig én is visszavettem a steereng helpet.
  • malter
    van a alt+ F4
  • malter
    tegnap este letöltöttem az uj patch-okat kiváncsi vagyok jobbat lehet-e menni;)
  • gabesz752
    Már kb 2hónapja játszom a játékkal, de még csak most jöttem rá az f1 gombra. Van még valami trükkös gomb a játékon?
  • malter
    sebességrekord mennyi?nekem a 2.14es patch-al 524km/h duhen,forcer motorral 615hp elöl 21'es kerekek,hátul 17'es mással kisodrodik,vagy borul:))
  • Gyiik
    elso benyomasom a pecsrol (lehet, hogy mar irtak, csak lusta voltam olvasgatni):
    - faszan viselkedik az auto nagy sebessegnel (200 felett), teljes kormanyelforditasra is epphogy kanyarodik, sodrodik satobbi (erdemes a steering helpet kikapcsolni, akkor meg lehet iranyitani is)
    - a tores frenetikus lett, eccer-keccer sikerult olyan szinten osszezuzni a kocsit, hogy magam is neztem
    - meg effelek:)
  • Alexease
  • Jony
    Kösz! Megyek is tesztelni.
  • Jony
    Jaja! Nem is tudom mit akartam. Ez is bőven elég.
  • Zsoloo
    az "f1" bill.
  • Jony
    A demóba mutat valami belső nézetet. Eddig nem is jutott eszembe mert gyönyörködtem a kocsimban. De mostmár kipróbálnám. Szóval ha van ilyen, hogyan kell előhozni.
  • Zsoloo
    1-2 vessző elmaradt, majd legközelebb :)
  • Zsoloo
    nem tudod volt-e már olyan hogy bent voltam a piros 10-ben
    nem tudom már hányadik. nem lényeg . a used carban visszont ott volt a prime . :) de eddig csak 1* fordult elő azóta soha:(