46061
.
  • Alexease
    Hetek ota arrol van szo, hogy fagy a ROC. Itt az oldalakon is, legalabb 4emlites/lap lehet latni. Sot, kint van hirnek a keszulo javitasa a fansite-on is (http://slc.hsw.hu).
    Ezek utan, nem ertem a problemat.

Amugy, mar javitottak - elokerult a hiba - egyeb mas mellett is, es hamarosan lesz ujabb patch.
  • Jony
    Nekem is pedig szüz rendszerre raktam a játékot és egynlőre ez az egy van csak fent.
  • Rookie
    Sikerült végre bejutni ROC ba erre mi a jutalmam hogy kibasz a játékból a második menet végén.. Ezt csak nekem csinálja vagy úgy általába mindenkinek?
  • Fefe23
    köszi:)
  • Gyiik
    monnyuk egyetlen egy pozitivuma nfsnek az a szep cselika, ami amugy is a szivem csucske:)
    ennyi..a tuning resz gagyi, az unlockolos dolgokat ruhellem, mar a hp2-ben is gyuloltem, a kocsi nem torik, az iranyitas ecceru, a varos hangulata komor, a meghatarozott utvonalhoz kotes nem teccik, hadd menjek mar arra, amerre en akarok, ne rakosgasson vissza az utra....egyszoval szar az egesz
  • Jony
    Hát azt akkor kéri csak ha patchelés után balfasz módon bemásolod a régi exe-t. Már bocs.
  • MikX
    Helló mindenkinek!
    Most nézem, van c6?
  • Alexease
    Attirtam. Most max 200 karakter, de ennel tobb nem lesz - mar ez is kicsit sok - mert az mar forum;))) Meg ket hozzaszolas, es megtelt az oldal;DD
  • Fefe23
    Alex!
    Ha van rá mód, légyszi csináld meg a chat-et, hogy ne legyen karakterlimit, 6 darabban kell leírnom a amit akarok.

Egyébként meg tök jó, hogy van a chat részleg :)
  • Fefe23
  • Gyiik
    nekem csalodast okozott az nfsu, pedig nem is vartam tole sokat...
  • Jony
    Hát ha a patchekre rárakod az eredeti exe-t akkor mehet is az újrainstall. Egyébként meg nem értem, ha átmásoltad haverodnak akkor elvileg neki is kell legyen egy cd nem?:D
  • Rosco
    Az NFS:U még az MC2 szintjét sem üti meg. Lehet, hogy grafikalilag kúlabb, de az MC2-ben akkor és ott mész a városokban, ahol akarsz. Tele van "titkos" levágásokkal, gyalogosokkal, forgalommal - és mint arcade game is ezerszebb jobb a feelingje. Csak azért nem népszerű, mert arcade játék létére bill-ről nem irányítható csak kormánnyal király.

Persze az SLRR az abszolút king.
  • Fefe23
    .class
  • Fefe23
    a language.clss-ból meg kiemelném ezt: " Magyar  Igen  Gyozelem "
    Lehet van magyar opció a gémbe elrejtve?
  • M@TriX
    ;)
  • Gyiik
    majomparade ahaha
  • M@TriX
    Egy kis érdekesség:Nézzetek bele a ".../system/Scripts/util/Config.class" file-ba szövegnézővel! 2-3. sor. ;)
    Nem akartam hinni a szememnek. ;)
  • Fefe23
    Egyébként Alex találtam egy hibát, lehet már más is észre vette, de azért leírom.:
    A DS5 12x21 ET-40 -es felnire nincsen gumi ami rámenne, mivel a legszélesebb 21"-os gumi is csak 265/40 R21-es :(
  • Fefe23
    nem feltétlen
  • Fefe23
    Próbáld úgy, hogy a legerősebb és legrövidebb rugót tedd be ;)
  • Horci
    az úgy miért jó, hogy ha quick race-t akarnék menni, akkor mindig esti verenyt ad? Nemtudom, de én azért nyomok quick race-t hogy szétgyakjam a kocsimat, és az ellenfélt is. /mivel ezt csak így lehet ingyé' csinálni/. De ha este játszok, akkor rohadtul szaggat, szinte játszhatatlan. Í Az biztos hogy kevés hozzá a gépem, de azért segítene valamit, ha mondjuk nappal is lehetne menni. Nekem annyira gáz, hogy a sebeeséget se veszi be /1. gombnyomásra/, így nincs sok esélyem, pedig minden le van teljesen butítva.
  • gabesz752
    Azokon a képeken többnyire azért van úgy leültetve, mert át van írva a kocsik cfg file-ja.
  • gabesz752
    Mellesleg köszi szépen a válaszokat, de az S betűt kihagytad
  • gabesz752
    Legújabb vga driver, letöltheted az nvidia.com -on. Így mennie kéne. Persze csak akkor szedd le a drivert az nvidiáról, ha ők gyártották.
  • malter
    hát akkor passz,probálj valamit buherálni a kártyád 3d-s beállitásain :)
  • malter
    nem,a progihoz
  • malter
    ne szedd le az indeot,ha nem ir hibát nem az a baja,a verziot arra értettem hogy iso,crackelt vagy milyen?lehet a cracked rossz
  • malter
    nem akkor nem az a problemo mert nálam kilépés után irta hogy az kell,akkor más gubanc van milyen verzio?
  • malter
    nem igazán tok rá linket de ha yahoo-keresöbe bedobod kirak 1 csomo linket
  • malter
    elég,nekem ati 7500 van az kb azt tudja,de van ismerösöm akinek megy geforceval,a gond nem tom mi lehet nálam is csinálta de csak az elsö résznél,akkor az volt a baja hogy kellet neki indeo 5 codec,vagy mi a bánat:))
  • malter
    már jo csak frissiteni kelett:)))
  • malter
    valami nem koser mert a galériáa klikkelve nem történik semmi
  • Redfox
    Köszi.:)
  • malter
    tegnap szétnéztem rajta elég jok a képek:)
  • Redfox
    Frissült az oldalam!
    Sl Picture Site
  • malter
    pfoaaaaaaaa nekem nagyon gáz az irányitás igy erös autoval összevisza rugja magát nem tom irányitani(gombokkal) az elözö patchig nem volt ilyen,gondolom ez a kormányhoz lett kihegyezve mert amugy sokal élethübb az irányitás
  • The Leader
    FFB-es Logitech kormanyal nyomom, de ha a varosban akarok menni lassan, akkor alig lehet iranyitani, mert csak a nagy kormanymozdulatokra reagal ,nagyon nehez vele finoman kanyarodni.
  • The Leader
    Ha a kormanyt erzekenyseget akarom allitani, akkor a steering helpen kivul is van vmi, amivel lehet varialni?
  • The Leader
    Duhenbol 896HP? Hasznalat utan nekem 850-860HP kozott mozog csak.
    22-es block
    22 fotengely
    20 hajtokar
    1.8 dugok
    Lancer hengerfej + turbo + duhen vezermutengely
    Lancer manifold
    Van vmi amibol tobbet lehet?