46061
.
-
Hetek ota arrol van szo, hogy fagy a ROC. Itt az oldalakon is, legalabb 4emlites/lap lehet latni. Sot, kint van hirnek a keszulo javitasa a fansite-on is (http://slc.hsw.hu).
Ezek utan, nem ertem a problemat.
Amugy, mar javitottak - elokerult a hiba - egyeb mas mellett is, es hamarosan lesz ujabb patch. -
Jony #26908 Nekem is pedig szüz rendszerre raktam a játékot és egynlőre ez az egy van csak fent. -
Sikerült végre bejutni ROC ba erre mi a jutalmam hogy kibasz a játékból a második menet végén.. Ezt csak nekem csinálja vagy úgy általába mindenkinek? -
köszi:) -
monnyuk egyetlen egy pozitivuma nfsnek az a szep cselika, ami amugy is a szivem csucske:)
ennyi..a tuning resz gagyi, az unlockolos dolgokat ruhellem, mar a hp2-ben is gyuloltem, a kocsi nem torik, az iranyitas ecceru, a varos hangulata komor, a meghatarozott utvonalhoz kotes nem teccik, hadd menjek mar arra, amerre en akarok, ne rakosgasson vissza az utra....egyszoval szar az egesz -
Jony #26902 Hát azt akkor kéri csak ha patchelés után balfasz módon bemásolod a régi exe-t. Már bocs. -
Helló mindenkinek!
Most nézem, van c6? -
Attirtam. Most max 200 karakter, de ennel tobb nem lesz - mar ez is kicsit sok - mert az mar forum;))) Meg ket hozzaszolas, es megtelt az oldal;DD -
Alex!
Ha van rá mód, légyszi csináld meg a chat-et, hogy ne legyen karakterlimit, 6 darabban kell leírnom a amit akarok.
Egyébként meg tök jó, hogy van a chat részleg :)
-
-
nekem csalodast okozott az nfsu, pedig nem is vartam tole sokat... -
Jony #26894 Hát ha a patchekre rárakod az eredeti exe-t akkor mehet is az újrainstall. Egyébként meg nem értem, ha átmásoltad haverodnak akkor elvileg neki is kell legyen egy cd nem?:D -
Az NFS:U még az MC2 szintjét sem üti meg. Lehet, hogy grafikalilag kúlabb, de az MC2-ben akkor és ott mész a városokban, ahol akarsz. Tele van "titkos" levágásokkal, gyalogosokkal, forgalommal - és mint arcade game is ezerszebb jobb a feelingje. Csak azért nem népszerű, mert arcade játék létére bill-ről nem irányítható csak kormánnyal király.
Persze az SLRR az abszolút king.
-
.class -
a language.clss-ból meg kiemelném ezt: " Magyar Igen Gyozelem "
Lehet van magyar opció a gémbe elrejtve? -
;) -
majomparade ahaha -
Egy kis érdekesség:Nézzetek bele a ".../system/Scripts/util/Config.class" file-ba szövegnézővel! 2-3. sor. ;)
Nem akartam hinni a szememnek. ;) -
Egyébként Alex találtam egy hibát, lehet már más is észre vette, de azért leírom.:
A DS5 12x21 ET-40 -es felnire nincsen gumi ami rámenne, mivel a legszélesebb 21"-os gumi is csak 265/40 R21-es :( -
nem feltétlen -
Próbáld úgy, hogy a legerősebb és legrövidebb rugót tedd be ;)
-
Horci #26878 az úgy miért jó, hogy ha quick race-t akarnék menni, akkor mindig esti verenyt ad? Nemtudom, de én azért nyomok quick race-t hogy szétgyakjam a kocsimat, és az ellenfélt is. /mivel ezt csak így lehet ingyé' csinálni/. De ha este játszok, akkor rohadtul szaggat, szinte játszhatatlan. Í Az biztos hogy kevés hozzá a gépem, de azért segítene valamit, ha mondjuk nappal is lehetne menni. Nekem annyira gáz, hogy a sebeeséget se veszi be /1. gombnyomásra/, így nincs sok esélyem, pedig minden le van teljesen butítva. -
Azokon a képeken többnyire azért van úgy leültetve, mert át van írva a kocsik cfg file-ja. -
Mellesleg köszi szépen a válaszokat, de az S betűt kihagytad
-
Legújabb vga driver, letöltheted az nvidia.com -on. Így mennie kéne. Persze csak akkor szedd le a drivert az nvidiáról, ha ők gyártották. -
hát akkor passz,probálj valamit buherálni a kártyád 3d-s beállitásain :) -
nem,a progihoz -
ne szedd le az indeot,ha nem ir hibát nem az a baja,a verziot arra értettem hogy iso,crackelt vagy milyen?lehet a cracked rossz -
nem akkor nem az a problemo mert nálam kilépés után irta hogy az kell,akkor más gubanc van milyen verzio? -
nem igazán tok rá linket de ha yahoo-keresöbe bedobod kirak 1 csomo linket -
elég,nekem ati 7500 van az kb azt tudja,de van ismerösöm akinek megy geforceval,a gond nem tom mi lehet nálam is csinálta de csak az elsö résznél,akkor az volt a baja hogy kellet neki indeo 5 codec,vagy mi a bánat:)) -
már jo csak frissiteni kelett:))) -
valami nem koser mert a galériáa klikkelve nem történik semmi -
Redfox #26853 Köszi.:) -
tegnap szétnéztem rajta elég jok a képek:) -
Redfox #26851 Frissült az oldalam!
Sl Picture Site -
pfoaaaaaaaa nekem nagyon gáz az irányitás igy erös autoval összevisza rugja magát nem tom irányitani(gombokkal) az elözö patchig nem volt ilyen,gondolom ez a kormányhoz lett kihegyezve mert amugy sokal élethübb az irányitás -
The Leader #26848 FFB-es Logitech kormanyal nyomom, de ha a varosban akarok menni lassan, akkor alig lehet iranyitani, mert csak a nagy kormanymozdulatokra reagal ,nagyon nehez vele finoman kanyarodni.
-
The Leader #26847 Ha a kormanyt erzekenyseget akarom allitani, akkor a steering helpen kivul is van vmi, amivel lehet varialni? -
The Leader #26846 Duhenbol 896HP? Hasznalat utan nekem 850-860HP kozott mozog csak.
22-es block
22 fotengely
20 hajtokar
1.8 dugok
Lancer hengerfej + turbo + duhen vezermutengely
Lancer manifold
Van vmi amibol tobbet lehet?