46061
.
  • CaviaR
    Passz. Cheatet nem használok.
    Amúgy valami differential dereng... :)
  • CaviaR
    Veszel valami kis ketyerét a váltóra. Nem tudom mi a neve, de nekem olyan elosztó szerűségként rögzült a fejemben az angol neve. Katalógusban a váltóknál kell lennie...
  • CaviaR
    Tedd rá a legkeményebb és legalacsonyabb rugókat. Ez az úttartáson sokat segít, és sokkal stabilabb lesz a kocsi kanyarban. Fékezés is jobb lesz, talán gyorsulásnál is jobban fogja az utat.

Hagyd fent a széles, lehetőleg lapos és keményre fújt gumikat. A két kerékmeghajtást inkább rakd át 4-re, mert így szinte olyan, mintha kétszer akkora gumikkal gyorsítanál.
  • CaviaR
    ISO-d van laczoo?
    De lehet, hogy a DirectX-el van gond. Milyen verzió van fent?
  • laczoo
    ha meg berakom a /racers mappába,akkor is kilép,szoval tökmind1
  • laczoo
    nekem ugy is kilep ha nem rakom be:)))
  • Horci
    Tök jó ez a 2.1.6 :) Jól törik a verda. Pl: 200-al elkaptam a tesztpályán egy kis zöld táblát. Ez lett a vége:) Nagyon szép :)200-al tábla

• Horci
    Azért van, mert felraktad a 2.1.6-os patch-et, és fennvannak az extra autók /Badge, Sunset, Yotta, Ninja/. Azokkal nem kompatibilis, és behal. Nekem is volt ezzel bajom. :) Azóta már vannak ezekből a verdákból 2.1.6-os vezióval kompatibilisek is
  • laczoo
    én már ujraraktam 500 szor:)))
    te hogy csinaltad?leirnad pontrol pontra?
  • Zzozzo
    laczoo!!!

Nekem is volt ez és leszedtem az egészet majd újraraktam és elndult!!!
  • laczoo
    vki segitsen már,kétségbe vagyok esve!:)))
  • laczoo
    vmi elrontottal.az uj patch az egy .exe
  • laczoo
    ha felrakok 1 patchet is akkor már kilép:((
  • laczoo
    ja mellesleg csak peccselés utan dob ki
  • laczoo
    ja mellesleg egy masik erdekes dolog,hogy nekem a 2.16 os noCD nél kéri a cd-t.viszont ha nem crackelem akkor elindul :> <--- ez normalis?
  • laczoo
    ÜDV!
    visszaolvastam vagy 10 oldallal,de erre a hibara nem talaltam megoldast:
    belepek a jatekba,egy ideig fekete kepernyo,aztan bejön a loading,majd utana a street legal racing redline kepernyo,amin 1 auto van,és amikor lepne be a menube,egyszeruen kidob a windozba.
    egyébként daemon toolsban van a progi,patchek fennvannak.
    2ghz,512 ram,gf4 ti4200 as,legujabb driver.
    ha valaki tud,segitsen.
    üdv:laczoo
  • Jony
    Ezen jót röhögtem! Kihagyhatatlan volt.:D
  • Jony
    Ha meg akkor se jó akkor vidd szerelőhöz a gépet.:D
  • Jony
    Na jój van 20.
  • Jony
    Leveszitek a kereket a féktárcsát és utána a rugóval kb egyvonalban nem ott ahol a rugó van hanem jócskán jobbra vagy balra a levegőben kersgéltek a kurzorral ha kiirja hogy spring katt és lent van a rugó. Én már kb10 másodperc alatt leveszem mind a négyet.
  • dashed_
    nalam is ez van..
  • Jony
    Az új kocsikat csak én nem tudom normálisan kifesteni? Ha a hátuljára fújok akkor az megmutatkozik az első motorháztetőn illetve ha az oldalára akkor a másik oldalán látszanak nyomot. Pedig a Suprát nagyon megcsináltam legvilágosabb sárga legvilágosabb zöld, és büntet. Majd berakom a képet.
  • M@TriX
    sztem a hiba "az ön készülékében van".
  • M@TriX
    a patch nagyon sokat fog dobni a vezethetőségen is, szóval állom lesz a gém, még a gépigénye is, de nálam biztos visszakerül majd ha befektetek egy új gépbe.
    Addig ahogy látom nem is fog megjelenni semmi ami esetleg űberelhetné. ;)
  • CaviaR
    Sőt. Képzeld, ha megnyomod a resetet újraindul a gép. Dühítő mi? Vagy ha kihűzod a konnektorbol a gépet leáll, és addig be sem tudod kapcsolni amíg vissza nem dugod. Nagyon idegesítő. Hogy bírod ennyi ésszel ezt a stresszt?
  • Fefe23
    Diablo!
    Az Alt+F4-nek az a funkciója, hogy kilépjen a programból.

Neharagudj a kérdésért, de mióta van számítógéped?
  • Jony
    De hogy teljesen érthető legyek. Csak a tiedét olvastam és annak is csak az elejét.:D Arra válaszoltam.
  • Jony
    Szerintem az tök tiszta, hogy én mire gondolok, inkább Diabló gondoloatai homályosak.
  • bgaborka
    most nem tiszta, hogy mire gondolsz.
  • Jony
    Pontosan! Akkor is ha mondjuk pont a célban áll neki üldözni a rendőr. A piros vonalat kint hagyja, célon nem lehet átmenni és az ellenfeled kacskaringózik egy helyben meg töri a kocsikat.:D
  • bgaborka
    az miért baj, ha kilép?? még jó is ha mondjuk veszítesz és nem akarod, hogy elmentse.
    ne nyomj alt+f4-et!
  • bgaborka
    a legutolsó a 2.1.6
    a legdrágább karosszéria elemeket kell a kocsira rakni és teljesen fel kell szerelni az autót
  • bgaborka
    minden patch fentvan?
    nálam, ha megveszem a legjobb cuccokat a kocsira akkor olyan 6-700 körül van autótól függően.
  • bgaborka
    találtam egy újabb bugot. ha nappal versenyzel és a cél elött mondjuk találkozol egy oszloppal és megelőz a másik akkor nem veszi észre a dolgot. mész mint állat, te nyernél és jön az oszlop közvetlen a kereszteződés elött, ahol a cél van. itt indítaná a lassított képet, de nem teszi és nem is tudsz nyerni és veszteni sem :) próbáljátok ki
  • bgaborka
    a kocsid prestige pontjának kell elérni a 750-et! xxx/xxx az első a te prestige-d a második a kocsié!
  • [NST]Cifu
    Egyre jobb hírek :)
  • I-NoVa
    430-nál ne akarj megállni, annyiról kocsi nem áll meg. A hülyébbje 40-nél sem áll meg, ennek köszönhetően vagyok most kissé véresebb, mint egyébként.
  • etiop
    hello
    nemtudok a superduty-mal megálni 430km/h nálnics valami állítási lehetőség vagy nagyobb,erősebb fék letöltés?

Mindig ez lessz a gyorsulás vége
  • Rookie
    Áhh, kössz a friss infót.. :)
    Visszanéztem én csak épp a szemem nem szúrta ki.. De ügye ha most ez az új patch kijön nem kell újra rakni megint a játékot és előről kezdeni?
  • Fefe23
    Alex, ha nem titkos és nem túl bonyolult, nem árulod el, hogy mi is volt a hiba tullajdonképpen?