46061
.
-
Ja, miről is van szó? :D -
amúgy nem hinném, hogy titoknak kellene lennie de most ha sokat beszélgetünk másról akkor lecsúszik majd a beszólás. ;) -

-
;))) -
pssszzz. azért súgtam meg Nova-nak, mert nála előjön a ROC-os hiba... és tudja tesztelni... ;) -
Ugyan ki nem akadt, de lehet, hogy nem a kezdőpénzből összeütött hondával kellett volna kimenni? Veszteni eddig is tudtam stabilan. -
Nem tudom mennyire publikus a cheatek hasznalata, de en meg nem kaptam ra "engedelyt" hogy szetkurtoljem...
De most mar mindegy;) -
én sem szoktam észrevenni. ;) -
Jaa. Sokat dobna az SG privát forgalmán, ha küldene róluk mail értesítőt, volt egy 4 hetes olvasatlan üzenetem :). -
pm már mennt, régen ;)
amúgy beírás és fine tuning.. -
Hogy kéne működnie a letmerocnak? -
ok majd várom a választ, mert nekem úgy egyszer nem szállt ki... -
1: Nem editorral csináltam.
2: A cheatmentes save is kiakad
Viszont: Most nem javítottam versenyek között, és eljutottam a középdöntőig. Ott meg egyszerűen verseny előtt lépett ki. Már abszolút nem értem miért. Csak a roc instabil, de az totálisan.
Kipróbálom letmeroccal. -
nálam pedig minden ok, igaz én saját erőből értem el a "letmeroc" varázsszóval. ;)
Próbáld meg így. Lehet a savegame editorral van gubanc... -
Természetesen feltettem a 2.1.7-est. Először feltettem a már fent lévőmre, aztán friss install, csak a savegame a régi, most még új mentéssel is kipróbáltam, hexedit előre sok pénz, 2 verseny alatt megvolt a presztizs, de kilép ugyanúgy. Általában az 1. verseny még jó, aztán a 2. forduló csak akkor, ha nem nyerek, a 3. már mindenképp kiakad. Néha továbbmegy, és csak a következőnél lép ki.
Gép: Intel815 chipset (Tusl2-C), Tualatin 1200, 512 SD, SB Live. És tényleg nem láttam még olyan gépet, amin nem akad ki a roc. -
az első ROC versenynél vagy az utolsónál?
Mert az a baj, hogy nálam minden ok.... -
haj-haj, pedig dolgoztak az ügyön. Pedig feltetted az 2.1.7-est igaz? Gondolom.... -
Leteszteltem, kereshetik tovább azt a hibát szorgalmasan. Én meg nagyon csalódott. -
Célbaérkezés után 1 másodperccel kilép. És nem mozogtak a szurkolók a rajtnál, a célnál úgy láttam, igen. -
ÖÖÖÖ, izéééééé. Tudom, hogy most az invictus felutazik pestre csak azért, hogy baltával kergessen végig fővárosunk utain, de továbbra is fagy a roc célbaérkezéskor. Most megy fel a friss install, de valahogy nem merek bízni benne. -
De;) Bugot mindig, mindenbe lehet talalni;)) Csak ebben a jatekban, nem kell annyira keresni, vagy legalabbis nem akkora munkabefektetessel;D
De persze, az engine fejlesztesevel, es a patchek szamaval forditottan aranyos a bugok szama;DDD -
Akkor nem találhatunk bugot? -
Pont 27000. hozzaszolas volt;)) Remelem, szerencsethoz mindenkinek;)
Amugy, milyen kiterjesztest, es minek? -
Máméne. :). -
#27003 Kiterjesztést sem ártana neki adni.
-
Es most keretik sem a e-mail fiokomat, sem a Bug Report reszt, es sem a Forumot 5 hozzaszolasonkent nem megtolteni NoCD keresekkel! :)))))) -
Csuhajj. -
Street Legal Racing: Redline Patch 2.1.7
Innen (is) lehet tolteni:
Street Legal Catalog -
Ha valkit erdekel, megjelent a 2.1.7-es Patch! -
Stilgar #26998 Egyszer egy éjszaka egy húzásra megcsináltam green/18-tól red/4-ig, amikor fogta magát, és kilépett. Majd szívinfarktust kaptam.
-
Acqua di Gio #26997 Nem tom ki hogy van vele de engem szétidegel ez a játék a legjobb futómű van a kocsimon meg úgy le van ültetve hogy a járnán fennakadok de amikor megyek a versenyen a prime-ért akkor állandóan felborulok és ez nagyon idegesítő ja és van még egy problémám az hogy mióta feltettem a 2.16-os patch-et azóta azt csinálja a játék hogy játszom vele huzamosabb ideig és gondol egyet és kiléptet windows-ba másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem? -
Ez off, de azért válaszolok rá :)
Telepítsd újra a játékot.
Jobb klikk a főkönyvtárra, és vedd ki az írásvédettséget. Ezután telepítsd fel a modokat. -
van itt valaki? -
ez hogylehet
-
laczoo #26991 isom van igen,directx 9 is fent van.az számít hogy dx9a,vagy b? -
Jony #26987 Tessék. Felváltva hagyja ki a betüket, mindig mást leeht földhözbaszom.:D -
Jony #26986 Elnézést kérek mindenkitől de nem én vagyok hülye csak szar a billentyűzetem. Szerintm ma veszek újat. -
Jony #26985 Nézd meg hol van a vinyódon a program és ésszerűen ahol látsz ilyen mappákat, hogy einvagen data meg stb. oda kell bemásolni az új autókat. De hogy ne kelljen annyit kersgélned megsúgom, hogy a cras racers alatt lesz ha jól emlekszem. -
Jony #26984 Na nekem is kilépett eddig, de elviselhető volt mert kb óránként egyszer csinálta. Erre berakom a zenéimet a megfelelő helyre és most meg nekem is kilépősdit játszik 10 percenként. Pedig a zenéből nem szivesen engedek mert nagyon belőttem a számokat. Amikor meg a verseny pld vlogatott Prodigy-k mennek, garázsba Chil out Ninja tune meg ilyenek, az utcán pedig mehetnek a jó poppok, nagyon sokat dobott a gamen. -