46061
.
-
Furball-tol fugg, O konvertalgatja. Nekem biztos nem lesz idom szoszmotolni vele, mas meg ugy nez ki, nem foglalkozik a dologgal.
De be van jelentve az uj DevKit. Ha az megjelenik, akkor valszeg azert lesznek pozitiv valtozasok. De az is igaz, hogy ahoz, hogy egy teljesen uj, normalisan mukodo autot lehessen kesziteni, szukseg lenne a teljes adatbazis forrasra, amire nem sok esely van. -
Aza a negy ami fent van (Badge, Ninja, Yotta, Sunset), es meg a Focus (a Yotta-t cserelei) elvileg jatszhato. Sok, uj autora nem kell szamitani, mert egy kicsit bonyolult a dolog, es a fejlesztokornyezet (DevKit) sincs meg hozza, hogy lehessen csinalni. Amik eddig keszultek, azok konvertalasok, fapados, barkacs modszerrel az elso reszbol. -
Azert extrara nem kell szamitani. Ez a 2.1.6-os, vegleges patchnek a gyors kozmetikazasa. A ROC az egyetlen, fobb javitas, es meg nehany "apto" dolog, ami jelezve lett, nem erintette az engine-t, javithato volt egyszeruen. -
Minnel elobb, elvileg mar ma. Tesztelni kellene... -
Ez is olyan, mint egy textúrázási probléma az archicadben, ami csak nálam jön elő. Ülök, debugolom, turkálok a forrásban, és megőrülök, de akkor sem jövünk rá, mitől van. Pedig a fél cég már végignézte. Poén. -
Napfoltokra:)))
Döbbenet,hogy nem tudunk rájönni.........
-
Street Legal Redline 2.16 NoCd -
Jony #27064 No cd patch van csak. Azt meg fent a street legal catalog linkre kattintva éred el. -
Nem tudná valaki feltenni ide a 2.1.6 -os patch no cd crack-jét??
Mert igy nem tudok vele játszani előre is kösz!!!!!!!
-
Hi. -
várd meg a szép, végleges patch-et. Az a biztos... -
;) Na akkor ez volt a hiba. ;)
Hamarosan javítják a srácok és nem fog hagyni, az irányíthatóság billről meg végre király lesz. Nekem legalábbis nagyon bejött... a kéziféket végre rendeltetészserűen lehet majd használni. ;) -
Akkor most azért érdemes feltennem a 2.1.7-es patch-t vagy sem? Valamit azért javít nem? 

-
Na Hali!
Hallom volt patch, de pontosan mikoris lesz újra azt tudja valaki? Mert már várom hogy milyen lesz, mert nekem a garázsban kifagy, ha gyorsan lépkedek az autók között, és ez sztem nem hardwer, mert ha jól emlékszem, akkor csak a 3.9 es Win 9x-es Catalystal volt gond!
AMD 1600+, 256MB 333Mhz, Ati 9000 64 MB, Win ME -
:). Nagyon kiakadtam volna, ha ez lenne a kiakadás oka egy directx platformfüggetlen környezetű proginál. A hangkártyától sem függ, GF3 sem lehet az oka, XP sem, max amit még nem néztem, hogy default win2k kinézettel kiakad-e. Háttérből mindent kilőttem, tehát ha nem a theme, akkor valamelyik biosbeállításra érzékeny, vagy a napfoltokra. -
Amúgy nyugi, nekem is fagy, és Athlon XP-m van.:)
Athlon XP, 512 DDR, Gef3 ti200, Creative SB 128. és már az első ROC-os futam végén fagy. -
Para. Addig lottózok, ott megnyugtatóbbak az esélyeim :D. -
lbzy #27052
HUH Még van remény!!!???!!!
-
Nem. -
ÁÁ, fákk. Akkor ebben most mégsem volt benne a R.O.C. javítás? -
Jony #27049 Hát ennél a játéknál kezdek róla megygyőződni, hogy teljesen publikus a cheat. Egyébként is nehéz pénzt keresni, de igy hogy kilép... Volt már olyan leültünk játszani egy 2 órát, és senki nem jutott előrébb. Ez a patch ez csinál vlamit a kiugrással? Nekem gyanus hogy van pár játék a gépemen és csakis kizárólag ezzel van probléma. -
Patch visszavonva!!!!
Sajnos, a nagy kavarodasban egy rossz verzio kerult ki:(( Hamarosan ujra ellenorzik, forditjak, es ismet ki kerulhet a patch.
-
Az új patchel nemtudom hogyan van, mert azt még nem volt módomban kipróbálni, de a 2.1.6-tal nálam csak akkor akadt ki ha a 2. ponton én voltam elől, ha a gép akkor nem, csak ha elengedem az ellent a 2. pontnál, akkor meg már nem tudom utolérni a célig. -
Alex!
Nem tudom olvastad-e a bugreportban, vagy itt #26881, a problémámat, ha megtennéd, hogy válaszolsz....

Jah és eljutott az Invictushoz?
Na látom van új patch megyek tesztelni :) -
Mindegy, milyen gép. Bár Athlon XP-n nem teszteltem még a rocot, de behalok, ha csak Intelen akad ki. -
lbzy #27044 Nova, nem hinném, nekem P4 2.4 512 Ti4200 stb.n is kilép a ROC-ból... Pedig mindig újrakezdtem a legelejétől
, direkt nem volt hexedit stb. Kezdek kiábrándulni...
-
Bár még nincs a kezemben a játék, de Redfox-nak hála 1-2 napon belül települ a gépemre a Redline.
Ha jól néztem, csak kb. 20.000 hozzászólást kell átfutnom, hogy tudjam mit mivel és hogyan érdemes összerakni.
Nem fogok unatkozni. -
Nem tudná valaki feltenni ide a 2.1.6 -os patch no cd crack-jét??
Mert igy nem tudok vele játszani előre is kösz!!!!!!! -
Még egy mailt küldök erről, aztán megyek aludni, holnap sok a munka. -
Tipikus;(
A Screamer 4x4-et is majdnem tonkrevagtak;( Ott az akkor indulo, online autos csihi-puhi baromsagot eroltettek. Nevetseges volt. Nem tudtak elfogadni, hogy az autoszimulatornak keszult, annak terveztek, mindenkeppen "nyitni" akartak, a nagyszamu "fogyasztok" fele.
De nem jott ossze. A tobbsegnek az eredeti jatekmenet tul "komoly" volt, a halozati resz, meg nevetseges;( Bar en megvettem, es a mai napig fent van, de az online resz csak addig futott, amig gyorsan le nem tudtam volna loni.;)) -
Gondolom a kiadó erőltethette a fast és furius mintájú sivatagot. Most tárgyalunk egy kiadóval mindenféle játékötletről, hozzuk a jobbnál jobb formánkat, iszonyat ötletek, aztán olyan változtatásokat kér, hogy csak lesünk. Kb ilyesmi: Az ötlet jó, csak dobjuk ki az összes poént, a tervek 90%-át, és a maradék egyéniséget szüntessük meg, és csináljunk belőle conceptet. Hurrá. -
Nekem egy jo RoadCourse track tetszett volna, vagy esetleg Hungaroring;))))))))
Persze, ez nem az a jatek, ide ilyen vagy hasonlo kell;)
De mondjuk, egy Viper Racing tipusu "sivatagi" palyat, elviseltem volna (pl. amelyik a hiddal indul):DDD -
Én szeretem, mert a patch óta az ellenfél legalább centikel mögöttem jön egyfolytában (és néha lehetetlen gyorsulást produkál, de legyen meg az öröme).
De főleg kéne a garázsba az a prime. -
Mondjuk, engem a ROC nem igazan izgat, valahogy eleve nem tetszik;(
Tulsagosan rovid, es a nyomvonal vezetes miatt, nagyreszt a start egyenes gyorsulasan van a hangsuly:( -
Valami secret szponzori szerződés a hw importőrökkel, hogy így vegyenek rá, hogy előbbre hozzam a gépupgrade-t? -
Na, nekem simán bármikor kiakad, ha nyerek. Most is. 90%-ban az első elődöntő végén, a maradékban a 2. És kivételként 1 alkalommal a középdöntő ikonra kattintás után, de az nem számít. Addig csak a mesében jutok el. -
Ugy sem olvasnak vissza 
-
Ez es az elozo patch tesztelesenel, nalam abszolut nem akadt ki. Egyszeruen nem ertettem;(
Aztan addig nyustoltem, amig sikerult, aztan meg nehanyszor, es utana "kitalaltam egy modszert, szabalyt", amivel "rendszeresen" - 30-bol 25-szor - kiakadt.
(Csak a masodik futamnal akadt ki, es 1-2. checkpoint atlepese utan. A 3. checkpointnal, mar nem.)
De aztan, egy kutya seta, es egy reset utan, ismet nem tudtam kiakasztani:(((
Tamasek talaltak egy egyertelmu logikai hibat, amit javitottak is. Naluk elotte sem fagyott, es azutan sem. Bar a hibat, egy fagyas utan talaltak meg, amit nagynehezen csaltak elo. -
nyomás vissza tesztelgetni.
Na én húztam aludni, de nézd meg akkor, hogy ha nyersz ROC-ot akkor mit csinál.
Mert ha nem fagy, akkor azt jelenti, hogy minden rendben...
és mással volt hiba.
Ha mégis fagy, akkor meg nemtom, mert nálam nem. ;) -
na, csak semmi somolygás. ;)