46061
.
-
Jony #27168 Egyébként ez nagyon adta magát. Tipikus olyan lehetsz ha véletlenül civilbe rádkötnek azonnal hadarod rendőr vagyok rendőr vagyok! Ismerek ilyeneket itt Siófokon is. Meg is lehet nézni őket. -
Jony #27167 De ha ilyen itt a társaság akkor húzok innen tényleg.:D Úristen hova keveredtem. -
Jony #27166 Ahogy elnézlek vissza is élsz vele... -
Ok, köszi a választ.
Jony, az enyém Miskolc Klapka György út 8
Ha balhét akarsz gyere nyugodtan.
I'm a policeman! -
Jony #27164 Főleg a te hozzászólásaidból nem tudom megállapitani, abból csak magas szintű NAGYKÉPÜSÉGET veszek le. -
Jony #27163 Ma pont megyek úgyis Pestre lehet beugrom hozzátok azt megbeszéljük.:D Ok?
Amúgy meg nemtudom konkrétan melyik hozzászólásomból következtettél erre. De! Úgy gondolom nincs kirakva sehol, hogy hányas iq-tól lehet a fórumba irni. Az értelmi szintem pedig sokkal feljebb van mint te azt képzeled csak valahogy nem egy autójátékos fórumba akartam okoskodni, azt hittem ide elegek a snassz hozzászólások is. Arra nem számitottam, hogy a fórum zsúfolva van hozzád hasonló átlagon felüli intelligenciával rendelkező egyénnel. Viszont azt az egyet nem látom, hogy ez az átlagon felüli intelligencia miben nyilvánul meg. Szerintem semmivel nem irtok különbeket nálam..... -
Jony #27162 Siófok Jegenyesor 48. Add meg a tiédet ha mered te rohadt paréj. -
Jony #27161 Amúgy 26 vagyok szóval erre rábasztál. Kérdés. Kemény vagy????? Lehet szükséged lesz rá mert felkereslek személyesen és elbeszélgetek veled erről úgy hogy nem 100 kilóméter választ el minket. Előre látom, hogy csak remegni dadogni és bocsánatot kérni fogsz. -
en elvezem:D -
dolgoznak rajta... -
Ja, jut eszembe van már jó patch??? -
Ez egy hozzáfűzés egy kérdéssel kifejezve :)
A kép sem fake, hanem nem eredeti.
-
ezt szerintem csak a 0 alatti iq juak nem tudták :D -
Ez egy kérdés volt, nem hozzáfűzés :)
A kép pedig természetesen fake. -
ez mondjuk jogos. mivel én ritkábban lesek ide, azt hittem, egy sima unatkozó elbaszott életű vki. de tényleg sűrűn előferdülnek ilyen dolgok -
Jony #27153 De még azt se mondnaám, hogy értelmileg le vagyok maradva mert olvasom a fórumot és itt egyesek totál felesleges dolgaira élből válaszoltok és reagáltok hameg valaki új ir be esetleg fontosabbat tartalmasabbat mint egy régi tag akkor azt figyelmen kivül hagyjátok. És azt is tudom, hogy nem csak velem csináljátok ezt.
Úgy gondoltam egy játékfórum zért van, hogy segitsék egymást az emberek+ tapasztalatot cseréljenek. A személyes barátkozásra stb.. ott az icq génesebbeknél a személyes kontakt. Szóval én nem azt várom el hogy barátkozzatok velem csak hogy válaszoljatok olyan kérdésekre amik esetleg totálisan ide tartoznak. -
Jony #27152 Egyébként meg pont az a gond hogy nem szóltak hozzám. Ugyanis én is ezzel a játékkal játszom, és úgy gondoltam ez a fórum azért van, hogy a játékon belüli tapasztalatokat dolgokat megosszák egymással az emberek.
Én pedig totál a játékról irtam és úgy gondolom normális hangvitelben. Szóval akkor legyen bennetek annyi, hogy kinyögjétek konkrétan muiért is nem álltok szóba egy csomó emberrel néha olyannal se aki regisztráltatta magát.
??? De akkor mondjátok meg és ne sunyin semmibe vegyétek az embert mert ez k. idegesitő főleg ha okát nem látom és sajnos hasonló üzenetek irásához vezet. -
Csak 1 hozzáfűzés: Mióta van a street legal 1-nek ilyen jó grafikája???
Ennyi -
phh :D de hülyék ez csak 1 sima kép és ugyesen van belerakva a skoda ezt a kisseb láthatóságot látni lehet
pl:a street legal deliratnál látni hogy nem a street legal feliraton van a motorháztető és nem alatta,a nepfénytetőnél látni hogy 1 picit nem jó a kivágása arra hátrafelé. -
Trabant volt még. És naponta kérdezték meg, hogy honnan lehet letölteni ezeket... -
ilyen nincs lada ba vagy valami másban mert ismerős a kép rágebről is? -
ez dejooo:
slc.hsw.hu
-
Lincencelt autók és élethű fizika, plusz reális törés, eh? És mindez konzolra.
Igen, én meg Darth Vader kilencedik reinkarnációja vagyok... -
jéé dejooo ujraindult vagy csak fog?
www.buildersedge.org -
szarjátok má le. ilyenen hogy tudod fölhergelni magad?:)) nem tehet róla, hogy egy kis elnyomott vakarék. vhol ki kell élnie magát neki is. hagyjátok:) -
Mindet, amit az invictus.hu-ról le tudsz tölteni. -
HAt kb igy van beallitva!!!!!!!! :(
-
Nem azért, de mi a fa..nak kell beszólni?????????????????????????????????????
Hozzádszólt valaki?????
Akkor???

-
Szerintem feleslegesen vitatkozol vele, bő szókincséből és nagyvonalú véleménnyilvánításaiból simán lehet következtetni értelmi képességeire. Ez alapján merő időpazarlás egyenrangú félként tekinteni rá... -
1.: Vedd vissza a látótávolságot olyan 300 méter környékére, esetleg vedd vissza a részletességet is kisérletképpen.
2.: Az Audio beállításoknál kapcsold ki a 3D hangot.
3.: Ne legyen berakva FSAA!
4.: Rakd fel a legújabb Cataclyst meghajtót. -
hat? inkabb a napkozbeni, mi? gondolom, estere fellovik anyuek a pizsit, azert nem... -
Fam #27134 nem létezik olyan pc konfig amin ne akadna:( -
Szerintetek P4 3.2-es 1024 ram Radeon 9500(64 ram) miert akad???
VAgy ez csak nalam gaz? -
Sajnos az elkovetkezo max. nehany hetben, kronikus internet hianyban fogok szenvedni, igy sem az oldalon (http://slc.hsw.hu) sem itt a forumon nem szolgalhatok infoval.
Remelem, idokozben megerkezik az ujabb 1-2 patch, ami mar tokeletesen fog uzemelni. -
nem hiaba vagy itt te is:* -
Valamit tudni kellene a háttérről is, tehát hogy milyen hardware/software környezetben produkálja ezt. Így látatlanba arra tippelnék, hogy a wincsi vagy az IDE körül lehetnek a problémák... -
ok, kösz, a hardware szekcióban is 5 emberől 5 mondta azt, hogy gef4Ti4800. ;), szóval az lesz. ;) -
Nem. Azaz futni fognak (el fog futni GF3-on is a Doom3, Hl2), csak a legtöbb látványelemről kell lemondanod. És itt a gond, mivel az FX tényleg ócskatrágyahulladék, már csak egyetlen lehetőség marad.
Ja, és ha csak tv out kell, a vivo fölösleges pénzkidobás. -
FOCUS upgrade. ;)
-
Naszóval a kari csak azért kell, hogy legyen egy videoOUTra van szükségem mert TV-n nézem a filmeket. Más nem kell a kártyára, csak legyen bruti gyors.
Matrox kártyám volt még anno, aztán lettem Nvidia-s, mert a Matrox-ék nem gyártottak ütőképes karit sajna. :(
Naszóval ATI-t nem vennék, mert az eddigi Gef-ekekkel meg voltam elégedve. Nem mondom, hogy rossz lenne az ATI, csak nekem az Nvidia szimpatikusabb ennyi. Remélem nem bántottam meg senkit. ;) Kösz a válaszokat.
Annyit még, hogy a DX9-es játékok is elmennek a Gef4Ti8-an élvezhetően majd nem?